Találatok a következő kifejezésre: Lehet a válaszolni (92 db)

A normális kérdésre miért nem lehet normálisan válaszolni?

ma feltettem egy kérdést itt gyakorin és a 4 válaszból egy volt csak normális a többi vagy beszólt vagy hülyeséget mondott.

Legjobb válasz: Mert ostobaság/érthetetlenség/nyilvánvaló provokáció/rossz a kérdés! Válaszom: Normális kérdésre lehet normálisan válaszolni.

Mert ostobaság/érthetetlenség/nyilvánvaló provokáció/rossz a kérdés! Válaszom: Normális kérdésre lehet normálisan válaszolni.
linkeld a kérdést, és megválaszolom ezt a kérdésed :)
A kérdező hozzászólása: köszi.mert példáúl tegnap megkérdeztem valami nem nagyon fontosat és viccesen válaszóltak rá és hát nekem is vicces volt de utána megkérdezte egy olyat ami nekem nagyon fontos és elkezdtek kötekedni...de jött normális válsz is
akkor mi a gondod? OMG
A kérdező hozzászólása: hát az hogy felidegesítenek és szerintem nem csak engem.
ez így van, én egyetértek veled, még ebbe a kérdésbe is bele kell kötni egyeseknek...pedig ez a honlap elvileg azért van h segítsünk egymásnak, és igen én is látom h néha orbitális hülyeségeket kérdeznek, de akk én nevetek egyet aztán hagyom, csak az a gond h itt Magyarországon a legtöbb embernek olyan komplexusa van, h mindenképp meg kell mutatni milyen okos és nagymenõ....
Mi volt a kérdés? Megyek leoltom a bunkókat:D Igen, én is láttam már olyat, hogy normális kérdésnél csak kötözködni tudtak. Mondjuk az is igaz, hogy egyes emberek olyan hülyeségeket kérdeznek halálosan komolyan, hogy nehéz megállni beszólás nélkül.
A kérdező hozzászólása: hát ja vannak olyan kérdések hogy...

Hogy lehetséges az, hogy amit itt én felteszek kérdéseket, senki sem képes rá a válaszolni? Lehet, hogy túl bonyolult kérdéseim vannak?

Legjobb válasz: Nekem is vannak negatív tapasztalataim. De valószínûleg nem a kérdés bonyolultságától függ az, hogy válaszolnak-e rá, hanem attól, hogy az adott kérdésben érdekelt emberek vannak-e ezen az oldalon. Vagy attól, hogy szeretnének-e válaszolni. Mert nem feltétlenül szeretünk beszélni bizonyos témákról, még akkor is ha név nélkül történik.

Nekem is vannak negatív tapasztalataim. De valószínûleg nem a kérdés bonyolultságától függ az, hogy válaszolnak-e rá, hanem attól, hogy az adott kérdésben érdekelt emberek vannak-e ezen az oldalon. Vagy attól, hogy szeretnének-e válaszolni. Mert nem feltétlenül szeretünk beszélni bizonyos témákról, még akkor is ha név nélkül történik.
Függhet a kulcsszavaidtól is!
*nem
Erre egyszerû a válasz... Tessék keresni egy másik szakembert. Aki ilyent mond, az valóban nem orvos, hanem kuruzsló maximum. Én azt javasolnám, hogy kórházban kéne szétnézni, mert általában akik ott praktizálnak, azok jó orvosok, és szokott lenni magánrendelésük is. Helyileg nem tudom hogy hol tartózkodtok, de ha Gyõr környékén, javaslom a Gyõri mentálhigiénés központban a fõorvos urat, aki keddenként tb alapon rendel, nem kell idõpontot kérni. Nagyon jó szakember.
bipoláris zavar ne gyógyítható gyógyszerekkel kordában tartható.....
Én voltam bipoláris, kb. 6 éve volt a mélypont, azóta szinten vagyok, nincsenek hullámzások. Gyógyszert szedek, de normálisan tudom élni a hétköznapi életem. Ha a téma érdekel, olvasd el pl. ezt a könyvet: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?Book..
Nagyon megrendítõ a történeted. Jó lenne, ha tudnék segíteni, de én (gyermekvállalás miatt) csak idén decemberig, és azután legközelebb csak kb. jövõ nyár elejétõl tudnálak vállalni. Remélem, sikerül valakit találnod magatoknak, sok-sok erõt kívánok! -Barcs Kriszta http://www.barcskriszta.hu/
biztos, hogy ez betegség? Akkor énis ilyen voltam. Még fõiskolai évek alatt. Évfolyamon alig volt nõ, bulik sem voltak. Rengeteg szabadidõ volt ugye szorgalmi idõszakban. Mindig, minden vizsgám megvolt. Az ember életébõl ugyebár igy hiányzott valami... már attól ideges voltam, hogy a villamoson nem egy jó nõ ült le elém. Esténként rágódtam. Aztán meg volt olyan, hogy egy adott zene pörgött a fejemben, és alig birtam a nyilt utcán visszafogni a nevetést... olyan jó kedvem volt. De mitõl... aztán lett munkám, és ez a dolog is megoldódott, talán 3 hónap után már megint csak a jót és pozitivat láttam. Ha ez bipolár volt, akkor kigyógyultam. Ha csak simán a sivár világ nyomoritotta meg a lelkivilágom, akkor kitaláltam belõle
Kedves utolsó! Tudod, ezeknek a pszichiátriai betegségeknek van normális megfelelõje is, meg igazán nagy mélységbe levivõ változata is. A tied csak a normálisnak mondottól kicsivel eltérõ állapot lehetett, így kiheverted..De van akit meg a görcs rángat


Mit lehet a kérdésre válaszolni, hogy "miért nem? "?

Persze tudom,ezt csak én tudhatom, de egy fiúnak már nagyon sokszor elmagyaráztam hogy nem szeretnék vele járni,és nem érti meg :) Mindig azt kérdi, hogy miért nem.Mondtam már neki hogy nem vagyok szerelmes,nem szeretem, nem az esetem, nem tudom máshogy elképzelni csak barátként...de mit mondjak hogy tényleg megértse?:)

Legjobb válasz: "Mert csak."

"Mert csak."
Mert ilyen és ilyen az esetem, te pedig ilyen és ilyen vagy.
Hát, ha ezekbõl nem értette meg hogy nem kell neked akkor eléggé rámenõs lehet...
Sajnállak!Szerintem mond el neki még egyszer hogy nem akarsz tõle semmit nem fogja föl adni amíg azt mondod neki hogy barátok vagytok és mond meg neki hogy felejtsen el teljesen!
" Bocsi de azért nem mert, nem vagy az esetem, de barátod szívesen leszek!" :)
Én a "Miért nem?" kérdésre elõszeretettel válaszolok a "Miért igen?" kérdéssel. :D
Mondd azt neki, hogy te sem tudod miért, mert az eszeddel te sem tudsz semmilyen kifogást ellene, egyszerûen nem indulnak be a tõle a hormonjaid és kész. Ez szerintem elég jól hangzik!Lehet, nem igaz.:)
Mondd el neki, hogy miért nem. Szerintem ez a leglogikusabb döntés. :) :D Nekem is volt egy lány, aki nagyon tetszett, de én neki nem, barátok maradtunk...de azóta veszekszem vele a "miért nem?"-re adott válaszai miatt, mert hasonlóan nem mondanak semmit, mint amiket te mondasz szerencsétlen srácnak. :) Fejtsd ki neki, és akkor megnyugszik. Az se baj ha teljesen õszinte vagy, és besértõdik. Sokkal jobban bántja egy férfi lelkét a sok terelés, mellébeszélés, mint az õszinteség.
Pedig lehetne részletezni, akár egy kicsit sértõen is, hogy ne legyen olyan kielégíthetetlen a magyarázkodásod utáni vágya.
figyelj, azért nem érti, mert nem akarja érteni. és ötszázegyedjére, meg ezredjére sem fogja.
A kérdező hozzászólása: Persze, csak úgy érzem hogy tartozok neki annyival hogy elmagyarázzam :) Még akkor is ha már vagy ötszázszor megtettem
"kedves géza, nem vagyok hatóság, hogy indokolni legyek köteles. válaszoltam a kérdésedre ennek ellenére, arról, hogy neked nem tetszik, nem tehetek. zárjuk le ezt a témát, vagy felejts el mint barátot is". mindezt ne bunkón, hanem kedvesen, mosolyogva.
A kérdező hozzászólása: 15:10-esnek: Dehát ez az igazság, nem értem hogy fejtsem ki ennél jobban...mondjam neki hogy nem tetszik hogy barna a hajad és kék a szemed?:D ( ez csak példa volt, nem azzal van bajom :P )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! :) Már azon túl vagyunk, mondtam neki hogy adja fel, nem lesz késõbb sem semmi, erre az volt a válasz, hogy "Nem akarom feladni...".Még megpróbálom neki érthetõen elmagyarázni, valamit összerakok így az eddigi válaszokból.:)
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, még egyszer megpróbálom, ha nem érti meg, megmondom neki hogy most már zárjuk le ezt a témát tényleg. :)

Miért kell le hurrogni másokat? Kérdésem baba cipővel kapcsolatban volt kaptam hideget, meleget! Miért nem lehet normálisan válaszolni? 7hós baba ha néha áll kell vagy nem, kemény talpú drágább cipő vagy elég a vékony talpú?

Legjobb válasz: Mert sajnos ilyenek az emberek :-( Nem kell neki cipõ, majd csak amikor már önállóan jár. Bentre bõven elég neki egy csúszásgátlós zokni. Kint meg már úgyis rossz idõ van, gondolom már nem lesz olyan idõ, hogy le tudd tenni (kertben, játszótéren).

Mert sajnos ilyenek az emberek :-( Nem kell neki cipõ, majd csak amikor már önállóan jár. Bentre bõven elég neki egy csúszásgátlós zokni. Kint meg már úgyis rossz idõ van, gondolom már nem lesz olyan idõ, hogy le tudd tenni (kertben, játszótéren).
Nem hurroglak le. A legújabb álláspont szerint és a külföldi szakirodalom szerint is a legjobb a láb izmainak fejlõdéséhez, ha mezítláb tanul meg járni. Így minden izmát használja és erõsíti. Nem kell bokát tartó cipõ, se kemény talpú. A legjobb a puhatalpú cipõ, lakáson belül meg bõven elég a zokni. Én se cipõben vagyok idehaza. Ez az én véleményem, én így csinálom a fiammal.
Szia! Mindenképp puhatalpú és merev kérgû(sarok résznél) legyen a cipõcske, amiben a baba kényelmesen tudja az elsõ lépéseit majd megtenni! A gonosz anyukákkal pedig nem is kellene foglalkoznod! Tudod a szuper anyukák mindent, mindenkinél jobban tudnak! *-* Saját magukat minõsítik!!
Én is vettem neki mikor 10 hónapos volt, lineát, mondván kell az, de alig használtuk, tiszta újszerû, mert mire elindult, már ki is nõtte. Elég lett volna csak valami egyszerûbb, mert bent én sem adtam rá, és most is csak zokni van rajta a lakásban.
Én jókat röhögök az idegbeteg anyukákon. Ha azt a kérdést tetted volna föl, hogy 10 vagy 12 dkg répapürét adj-e a babának, azon is vérremenõen összevesztek volna. XD Amúgy a kérdésedre válaszolva: barátnõm megkérdezte egy ortopéd orvostól, aki azt mondta, hogy amíg nem jár egyedül, biztosan, addig csak puhatalpú cipõ legyen max. Az én egy évesemnek is még "csak" az van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek:) !!Itthonra nem is adok rá semmit, csak zoknit, de ha kimegyünk még ilyen hidegben adok rá cipõcskét persze nem megy benne, ûl a kocsiban de szép a kislányom:) !!!
Szia! Szokd meg, hogy itt sok ilyen ember van, engem is lehurrogtak már egy kérdés miatt (miért nem lehet 1 éves kor alatt tejet adni a babának). Szerintem se adj rá cipõt bent a házban.

Miért kérdezi mindenki, hogy "jó baba? "? Mit lehet ilyenkor válaszolni? Milyen a rossz baba?

Legjobb válasz: Szerintem arra gondolnak,hogy végig alussza-e az éjszakát,nem kell-e állandóan ott lenni mellette,meg ilyenek. Legalábbis nekem mindig azt mondják, "reméljük jó gyerek lesz és fog hagyni pihenni.." Hogy erre mit lehet mondani nem tudom. Nyilván nem fogja azt mondani az ember a saját csemetéjére,hogy rossz baba mert nem hagy aludni...

Szerintem arra gondolnak, hogy végig alussza-e az éjszakát, nem kell-e állandóan ott lenni mellette, meg ilyenek. Legalábbis nekem mindig azt mondják, "reméljük jó gyerek lesz és fog hagyni pihenni.." Hogy erre mit lehet mondani nem tudom. Nyilván nem fogja azt mondani az ember a saját csemetéjére, hogy rossz baba mert nem hagy aludni...
Udvariaságból kérdezi azért mert nem tud jobbat.Ha az elsõ babád úgysincs viszonyítási alapod...ha lesz több akkor már megtudod mondani , hogy az elsõhöz képest könnyebb vele vagy nehezebb.
Tõlem is sokszor kérdezték, elõször én sem értettem, aztán azon kaptam magam, hogy már én is így kérdezem az ismerõs anyukáktól. Végülis annyit jelent, hogy éjjel felébred-e, vagy ha igen, akkor könnyen visszaalszik-e, meg úgy egyáltalán, hogy sírós-e.
hat azt hogy jo baba!!!
Engem felháborít ez a kérdés, még ha jóindulatból is kérdezik. Senki nem fogja azt mondani(mint ahogy elöttem írták is), hogy igen, rossz baba, nagyon. Szerintem ez egy idióta kérdés. Fel lehetne szebben is tenni, vagy konkrétabban. Ha tõlem ezt kérdezték (nem érdekelt, hogy hülyének néznek) értlenül álltam, és kérdõen néztem, vagy így, mint most te visszakérdeztem, hogy mégis milyen a jó baba? És különben is, egy csecsemõre, hogy lehet azt mondani hogy rossz? Áhh, megint felbosszantott. Én egyértelmûen válaszolnék, hogy persze hogy jó baba, nincs rossz baba. Éjszaka alszik/nem alszik, dehát még csecsemõ... (Bocsi, hogy így írtam, de szerintem megértesz;))
Ezen nem tudom mit kell kiakadni. Ez csak egy szófordulat. Így szokták kérdezni. De javaslom, számûzzük a "Mi szél fújt erre?" és a "Hogy ityeg a fityeg?" kérdéseket is, mert az sem elég konkrét.

Lehet a válaszokra válaszolni? Ha igen akkor hogy?

Legjobb válasz: úgy, hogy regisztrálsz mégegyszer :)

úgy, hogy regisztrálsz mégegyszer :)
Ha Te vagy a kérdezõ, akkor egy kapott válasz után tudsz kommentet írni, amúgy meg ha egy válaszra akarsz választ akkor megnyomod a válasz elküldése gombot:)
Próbáld meg az akksi levételével és újra visszarakásával újraindítani. Jobb ötletem nincs.
A kérdező hozzászólása: Semmi. Nem érzékel semmit. Olyan mintha blokkolva lenne. De mikor kiveszem a simet és megy a telefon az ikonok a menü fel le mozog =o
Szervíz... Ezek a "régebbi" Nokiák már nem megbízhatóak!
Hard reset megoldja valószínûleg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!