Találatok a következő kifejezésre: Lehet a utolsó hónapjában (35 db)

Amikor szülés után (esetleg már az utolsó hónapokban) nem lehet szexelni, hogy bírjátok férfiak? Megelégszetek azzal ha a feleségetek más módon elégít ki titeket? Megfordulna a fejetekben a megcsalás?

Legjobb válasz: Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F

Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F
Egy normális pasiban és jó kapcsolatban meg sem fordul a megcsalás gondolata senkinek a fejében.
Régen nem volt divat az orális szex és az önkielégítés sem. A férjek még is kibírták. Akkor még volt önuralmuk. Ma nem mindenkinek van. 27/F
Mi az utolsó hétig vidámkodtunk. Egy jó kapcsolatban miért tenné ki a nõ ilyen kísértéseknek az emberét?
OFF: "ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Ne általánosíts! Ez valakinél pont az ellenkezöje!
Csak a legutolsó egy, problémás esetben mondjuk a legutolsó 2 hónapban nem tezs jót a szex. Egyébként pedig ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ, tehát ez elõtt a két hónap elõtt a férfiakat igencsak elkényezteti a feleségük :) Egyébként orális szexre van lehetõség a terhesség bármelyik szakaszában. Amúgy pedig egy olyan férfi, aki szereti a feleségét/barátnõjét és a kapcsolat jó esetben nem kizárólag a szexen alapul (tehát tudnak más közös programokat szervezni, hasonló az ízlésük filmek, kaja, könyvek terén, ezért van mirõl beszélgetniük), akkor könnyedén áthidalható egy ilyen kb 2-3 hónapos idõszak. Egy egyébként jól mûködõ kapcsolatban ez nem jelent problémát, egy problémás kapcsolatba pedig nem kéne gyermeket vállalni, mert a sok nehézség, ami a gyerek körül akad (a szex a legkisebb gond) még egy jól mûködõ kapcsolatot is próbára tesz néha, egy rossznál meg csak elõhozza a már meglévõ problémákat.
Mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést...
A kérdező hozzászólása: Mai vilgágban sajnos nem igen van önuralmuk. Csak tudod azt nem értem, hogyan tudják minden lelkiismeretfurdalás nélkül megcsalni a párjukat miközben õ terhes....
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. És elismerésem annak a férfinek aki ezt tollerálni tudja. De úgy érzem aki igazán szereti a feleségét, azok a párok ezt is átvészelik.
A kérdező hozzászólása: Így van, és olyan is van, aki nem is szexelhet, el van tiltva tõle az orvos által.
Oké, bocsánat, nem tudtam, hogy van olyan egészséges nõ, akinél pont ellenkezõleg hatnak a hormonok. Azt hittem, hogy mindenkinél minden szempontból áldott az az állapot, ezért nem kell lepontozni, nem akartam senkinek se rosszat. A többi akkoris áll, hogy szerintem egy jól mûködõ kapcsolat kibírja a szexmentes idõszakot, az orális szex pedig akkor is mûködhet...
Nem kis dolog egy terhesség, és ezzel szemben megértõ lennék, de jól esne ha érezném, hogy még eközben sem felejtkezik el rólam a feleségem.
"ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Nekem épp az ellenkezõje volt, ahogy növekedett a hasam, úgy csökkent a libidóm. Egyszerûen nem éreztem kívánatosnak magamat nagy hassal. Amint visszanyertem az alakom, úgy tért vissza ismét a libidóm is.

Az utolsó hónapban mennyire kell sűrűn menni a nődokihoz? És akkor is elkéri a teljes terhesrendelés árát (8000 Ft) minden alkalommal, ha mondjuk hetente megyek akkor is? Vagy lehet, hogy ilyenkor kevesebbet kér?

Õ nem rendel kórházban, csak bejár szülni és m?teni.

Legjobb válasz: Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.

Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.
Nálunk havonta 7000 (mindig van uh is), utolsó hónapban pedig hetente 2000 (uh és ctg/nst).
Én sajnos hallottam olyat is, hogy az utolsó hónapban sokszor behívta a kismamát a magánorvos mindenféle indokokkal és mindig ki kellett fizetni a terhesgondozás árát. Teljesen orvosfüggõ. Sajnos vannak pofátlanok is :S
Áprilisban szültem a 2. fiam és igen, hetente kellett menni az utolsó hónapban. Szintén 8.000 Ft-ot fizettünk/alk. Illetve egyszer kegyesen nem uh-ozott meg, akkor csak 5 ezret. De én választottam, a dokit is meg a magánrendelést is... :)
A kérdező hozzászólása: És ezt hogy kérdezitek meg tõle?

Sokan írjátok, hogy a méhszáj nyílását lehet érezni az utolsó hónapban (szúrkálás, nyilallás alul). Ez tényleg így van?

35 hetes kismama

Legjobb válasz: Butaság, mert nem mindenki érzi meg!!! Nem mindig lehet érezni.

Butaság, mert nem mindenki érzi meg!!! Nem mindig lehet érezni.
Szerintem a szurkálások a csontok tágulása miatt vannak. Az utolsó 2 hónapban nagyon sokat éreztem, viszont nem tágultam....

Lehet hogy terhes vagyok? 1 evig szedtem Diane35-t, ez az elso tabletta mentes honapom, mivel babat szeretnenk. A menszim utolso napja maj.20-a volt, masnap még elment bennem, azóta megszakitas modszerevel védekezünk amig le nem tellik a 3 honap.

Egy héttel ezel?tt 2 napig volt pecsétel? barnás vérzésem, azóta minden nap id?közönként görcsöl a hasam, egyszer a méhszájam is. Mindig éhes vagyok, és néha megszédülök, ja és akár állva is el tudnék aludni. Normális ez menszisz el?tt 10 nappal, vagy lehet hogy sikerült összehozni a babucit? :)

Legjobb válasz: A középidõtõl (peteéréstõl) számított 7-10 napon belül ágyazódik be a baba! Ha te 10 nappal a mensi elõtt vagy, akkor még nem érezhetsz tüneteket, mert akkor még be sem ágyazódott a bébi!!!

A középidõtõl (peteéréstõl) számított 7-10 napon belül ágyazódik be a baba! Ha te 10 nappal a mensi elõtt vagy, akkor még nem érezhetsz tüneteket, mert akkor még be sem ágyazódott a bébi!!!
Nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy nem kell várni a tabletta kiürülésével, mert ha megtörténik a teherbeesés, az azt jelenti, hogy a tabletta kiürült. Nem is szedted sokáig, én 7 évig szedtem Femodent, miután abbahagytam, az elsõ szerelmeskedésnél terhes maradtam és remélem a jövõ héten szülünk.

Kedves doktor úr! Nem tudom mit gondoljak. A múlt hónap 20-án volt az utolsó vérzésem, most kellett volna megjönnie 20-án, de nem jött meg. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Végezzen egy terhességi vizelettesztet, majd ennek eredményével forduljon nőgyógyászához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Végezzen egy terhességi vizelettesztet, majd ennek eredményével forduljon nőgyógyászához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szombaton kellett bevennem az utolsó fogamzásgátló gyógyszert, de már aznap megjött, pedig általában utána 3 nappal szokott megjönni. Ez volt a negyedik hónap, hogy szedem már. Ez miért, mitől lehet? Illetve ez lehet baj?

Legjobb válasz: szia elvileg gyógyszer mellett mindig pontosan akkor kellene megjönnie.Egy jó tanács,ha gyógyszert szedsz: nem árt ellenõriztetni a hormonjaidat idõközönkét(vérvétel)-sajnos erre 10orvosból kb 1 fektet hangsúlyt...

szia elvileg gyógyszer mellett mindig pontosan akkor kellene megjönnie.Egy jó tanács, ha gyógyszert szedsz: nem árt ellenõriztetni a hormonjaidat idõközönkét(vérvétel)-sajnos erre 10orvosból kb 1 fektet hangsúlyt...
Baj, mert 3 nappal késõbb kellett volna megjönni. Nem jó a gyógyszer hormontartalma. Menj vissza a dokihoz.
Nem baj.

Utolsó mensesem csak barnázás volt, ugyanúgy 6 napig tartott, de nagyon kevés volt, szinte csak pecsételt. Darabos, sőt kávézacc szerű. Mi lehet a baj? 9 hónapja volt császármetszésem.

Friss vérzés nem volt.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem rendes menses volt.Ha még szoptatsz,akor elõfordul ilyen.(szerintem nem koros)

Szerintem ez nem rendes menses volt.Ha még szoptatsz, akor elõfordul ilyen.(szerintem nem koros)

Mi lehet a baj? Múlt hónapba gyógyszert váltottam. Sensonettéről Lindynette-re. Vasárnap vettem be az utolsó szem gyógyszert, de azóta se jött meg. Mi lehet ennek az oka? A gyógyszerváltás esetleg?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinném, hogy komolyabb baj lenne, mert anno én is váltottam Logestrõl Lindynette 20-ra, és a 4 nap helyett 5 nap után jött csak meg.

Szia! Nem hinném, hogy komolyabb baj lenne, mert anno én is váltottam Logestrõl Lindynette 20-ra, és a 4 nap helyett 5 nap után jött csak meg.
Ez inkább hardveres gond lehet. Alaplapi hibától kezdve a memóriáig... sok minden okozhatja.
mi a PC konfig-od?
A windowsnak már nagyon sok két hónap. Amikor még azt használtam, kb ennyi idõnként telepítettem újra :D
De azért amit a 17:43-as írt, azt ne vedd komolyan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!