Találatok a következő kifejezésre: Lehet a utáni (2137 db)

Mi lehet az oka, hogy 5 percig van netem, utána 5 percig hirtelen semmi, utána megint van és így tovább? Mi lehet a fő ok?

Minden a helyén van, a gépet is újratettem, vírusírtókat is beszereztem, felhívtam a központot, szerintük tökéletes a kapcsolat. Arra gondolok, hogy vagy nem mondanak igazat vagy esetleg a hardveremmel van a probléma. Ez így megy már két hete és nagyon bosszantó. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet tényleg kamuznak szolgáltatónál. Aztán lehet megtört UTP kábeltõl, hibás vagy haldokló hálózati kártyától, vagy a router adott csatlakozója döglõdik ... Illetve attól is lehet, ha pl. egy routeren több gép van és valamiért cseles módon ugyan az az IP címük. Ezért nem szokás fixre állítani ugye.

Lehet tényleg kamuznak szolgáltatónál. Aztán lehet megtört UTP kábeltõl, hibás vagy haldokló hálózati kártyától, vagy a router adott csatlakozója döglõdik ... Illetve attól is lehet, ha pl. egy routeren több gép van és valamiért cseles módon ugyan az az IP címük. Ezért nem szokás fixre állítani ugye.
Milyen nyelvû?
Hangulata? Tempója? Lágyabb vagy keményebb dal?
Tudom melyik! A világon leadott 267.547.722 db duettszáma közül valamelyik! -.-
hogy milyen sz*r a magyar gazdasági helyzet :D
nem a just a kiss??
Na most már igen:S :D :S :D :(
Mire gondolok? :P
nm :D gondolatolvasó vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Jó jó nem kell leharapni a fejem. Nyílván nem magyar, ha az lenne akkor google-ba beírnám és kidobná zeneszöveg alapján. Külföldi, és mint írtam classfm-en ment, tehát 20millió azért nem lehet belõle, mivel ez kicsit leszûkíti... De köszönöm #4 ez az erre gondoltam!!!!!! :) )
elsõre a Little talks jut eszembe ha nem ez az akkor válaszolj az elõttem levõk által feltett kérdésre és szûkítsd a lehetõségeket. http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I
10.-nek:) Már írta a kérdezõ, hogy ez volt:) Of Monsters and Men - Little Talks

Hol lehet annak utána járni, hogy a sógorom börtönben van -e?

Még decemberben lopott egy bizonyos helyrõl akkor kihallgatás után szabadlábra helyezték. Januárban párszor még láttam a faluban, de azóta nem. Senki nem tudja hol van.

Legjobb válasz: Utána járni nem lehet, kivéve, ha megkérdezed a sógorod házastársát.

Utána járni nem lehet, kivéve, ha megkérdezed a sógorod házastársát.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki senkije, egyedül lakott a faluban.
Jelentsétek be eltüntként, ha börtönben van akkor az ki fig derülni, mert a Rendõrség utána néz.
Ha szabadlábra helyezték, akkor nem õ lopott. Lehet fájdalomdíjként üdülni vitték...
Ha pontosan utána akarsz járni, fogadj egy ügyvédet.
Egy ügyvéd nem nyomozó!!!!!


Mi baja lehet a laptopomnak? Hétfő reggel elkezdtem vele internetezni majd utána rá kb. egy olyan 20 percre leállt. Utána már be se kapcsolt. Nem mutat semmit. Semmi ledes fényt sem.

Legjobb válasz: Akku volt benn, vagy csak hálózati csatlakozás? Elsõre ezt kéne megnézni. Ha biztos volt áram ellátása, akkor ez alaplapi problémára utalhat.

Akku volt benn, vagy csak hálózati csatlakozás? Elsõre ezt kéne megnézni. Ha biztos volt áram ellátása, akkor ez alaplapi problémára utalhat.
emészt
félrenyelt
Lehet hogy nagy neki a falat.Én néha el szoktam csodálkozni hogy a vitorlások is milyen hosszú szúnyoglárvát képesek beszippantani. mert hogy általában vigyázok hogy ne legyen benne nagyon hosszú lárva, vagy hogy a lemezes is jól meg legyen törve, ne keljen egy lepedõt magába szippantani.
nekem egyszer rángatózott a plattim, aztán elpusztult rögtön utána. félrenyelhetett?:(

3hónapos babának mivel lehet a figyelmét lekötni? Eszik, büfi, pelenkázó, azon játék, utána pihenő székbe vagy játszószőnyeg, utána ölbe mert elég volt neki, de aludni nem akar, és ölbe sem bírja sokáig?

Legjobb válasz: Én amikor már végigjártuk a pelenkázót és a játszószõnyeget, akkor beteszem a hintába. Ott elnézelõdik akár fél órát is. Addig én mosogatok, fõzök, elindítom a mosást, mikor mit. Aztán ha azt is megunja, akkor hagyom a hintában, de odaülök mellé, és énekelek neki, vagy van egy sípolós figurája, azzal szórakoztatom. Aztán utána általában el is álmosodik, akkor leteszem. Ha mégsem, akkor átviszem a másik szobába, leteszem az ágyra, hogy nézelõdjön. Vagy felveszem, és kimegyünk megnézni a postát. Többet nem nagyon lehet még vele, ezeket is muszáj váltogatni, mert megunja. Ma pl. szinte semmi nem jó neki. Szerintem a meleg miatt.

Én amikor már végigjártuk a pelenkázót és a játszószõnyeget, akkor beteszem a hintába. Ott elnézelõdik akár fél órát is. Addig én mosogatok, fõzök, elindítom a mosást, mikor mit. Aztán ha azt is megunja, akkor hagyom a hintában, de odaülök mellé, és énekelek neki, vagy van egy sípolós figurája, azzal szórakoztatom. Aztán utána általában el is álmosodik, akkor leteszem. Ha mégsem, akkor átviszem a másik szobába, leteszem az ágyra, hogy nézelõdjön. Vagy felveszem, és kimegyünk megnézni a postát. Többet nem nagyon lehet még vele, ezeket is muszáj váltogatni, mert megunja. Ma pl. szinte semmi nem jó neki. Szerintem a meleg miatt.
3 hónaposan még nem tudd egy baba sokáig elleni egyedül akkor még az anyukájára van szüksége amugy nekem a pelenkázó feletti függönnyel van jól el akár 20-30 percig is meg a lufikkal amit fúj a szél meg a ágytakaró mintájával játszik a pihiszékre lógatott színes kis dolgokkal
Váltakozva tedd hasra-hátra, tornáztasd, masszírozd, hallgass vele zenét, énekelj neki, olvass mesét, mutogass képeket (akár mesefigurás ajándékzacskókat, csomagolópapírokat), mutasd meg neki, hogy lehet megfogni az egyes játékokat, beszélj hozzá állandóan, a játszószõnyegen cserélgesd a játékokat, 1-1 "ága" közé is függessz valamit madzagon, vagy egyszerûen cseréljetek pelust, mászkálj vele a lakásban, mutogasd meg a helyiségeket (a lámpákat imádják az enyémek), nézzetek együtt a tükörbe... ennyi jutott eszembe
A kérdező hozzászólása: Köszi, milyen hintátok van?Nekünk olyan amibe feküdni kell, azt még nem szereti.
3 hónaposan még nem tudd egy baba sokáig elleni egyedül akkor még az anyukájára van szüksége amugy nekem a pelenkázó feletti függönnyel van jól el akár 20-30 percig is meg a lufikkal amit fúj a szél meg a ágytakaró mintájával játszik a pihiszékre lógatott színes kis dolgokkal apró plüssök stb.... és csak akkor van el jól ha lát engem ha nem akkor 2-3 perc és visít értem :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
http://www.mocibababolt.hu/termekek/jatek/0-6_honap/fisher-p.. Nekünk ilyen hintánk van, a Vaterán vettem. Nem fekszik benne, hanem kicsit lejjebb lehet dönteni, mint mondjuk a hordozót. Nagyon szereti, mert így nem fekszik, és baromi jól el tud nézelõdni belõle. A terasz ajtó elõtt van, így ha megunja, csak megfordítom, és máris a függönyt tudja csodálni. :) Egyébként most vettem a teraszra egy Adamo hintához hasonlót. Így ha mondjuk teregetek, akkor is ki tudom vinni, és ott is elnézelõdik.
nekünk egy régi autóba is beköthetõ ülés íves az alja így ha mozog hintázik kicsit a fogójára kötöttem fel a színes izéket szerencsére olyan modell amiben majdnem fekszik a baba bocsi kétszer ment el az elõzõ
10:50-est tökéletesen leírt mindent! Nálunk van pihenõszék, elektromos hinta (nem szereti) és adamo hinta, na meg a kiságy a körforgóval. Ezeket váltogatva használjuk, a pihenõszékbe jól elvan meg a kiságyában is, az adamoban pedig ha nyûgös, könnyen megnyugszik. Ha megunja én is odaülök mellé, mutogatok neki különbözõ anyagú és színû tárgyakat, kendõket, megfogatom vele, mesélek neki, énekelek, mondókázok, körbejárjuk a lakást, vagy csak úgy puszilgatom, "csiklandozom" játékból, azt élvezi nagyon, aztán hasra rakom, teszek elé színes játékokat, azokat próbálja "elérni" stb. stb. Meg van egy babája amit imád, azt sokáig képes elütögetni meg elbögyörgetni, de õ is inkább az én társaságomat igényli bár már elég jól elvan egyedül is.

Mi van akkor, ha csak cickafarkfű teát iszom? Így is eredményes lehet a babaprojekt? Peteérés előtt ill. utáni napokban veszett fejsze nyele, vagy még összejöhet?

Legjobb válasz: Szia! Én a menzesz elsõ napjától kezdtem el inni a cickát pé-ig, utána a palástfüvet 2 napig. Utána nem folytattam. Ez volt decemberben. Januárban pozitívat teszteltem.

Szia! Én a menzesz elsõ napjától kezdtem el inni a cickát pé-ig, utána a palástfüvet 2 napig. Utána nem folytattam. Ez volt decemberben. Januárban pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!
én is így tudom, mint az 1.válaszadó PÉ-ig cickafark, onnantól palástfû, iszom is, de még csak most kezdtem. A gyógyszertárban a hölgy mosolygott, mert az utolsó csomag palástfû teájukat hoztam el, mondta, hogy nagyon fogy mostanában! ;-)
A kérdező hozzászólása: Nekem is ezt mondta ma a gyógyfüves.
A kérdező hozzászólása: Régen is használták ezeket, vagy csak mostanában terjedt el?

Sims3-at nCore-ról letöltöttem és egy darabig rendesen ment aztán amikor elindítottam késõbb fél órákig töltött és csak utána ment. Ezt csinálta sokáig, utána már csak töltött és nem indult el. Mi lehet a baj?

Letöltöttem újra az egészet és ugyanezt csinálja.

Legjobb válasz: Akkor esetleg meg is vehetnéd, mint a normális emberek, akkor talán menne is.

Akkor esetleg meg is vehetnéd, mint a normális emberek, akkor talán menne is.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Meg is veszem rögtön de csak azért, hogy normális ember lehessek. :)

Lép eltávolítása milyen hatással lehet a mindennapokra? Miben kell változtatni majd? Kell utána kezelésekre járni?

Édesapámnak lépnagyobbodása van, és elvileg elõfordulhat majd, hogy mûtétre lesz szükség. Ha valakinek van ilyen tapasztalata vagy ismerõs a témában, tudna nekünk információkkal szolgálni?

Legjobb válasz: Azb igényes lépeltávolítás során van egy olyan lehetõség, hogy a lépet mm, vastag szeletekre vágják és visszaültetik a bélfodor hártyái kõzé.Nézz ennek utána alaposan. Ha Magyarországon valahol ez rutin oda kell menni, akár pénzért is. A lép nem véletlenül van a szervezetben, ha kiveszik, minden fertõzés durvább lefolyású és hosszabb lesz. Neki magának kell döntenie és legalább két orvos véleménye alapján. Amúgy nem szokott

Azb igényes lépeltávolítás során van egy olyan lehetõség, hogy a lépet mm, vastag szeletekre vágják és visszaültetik a bélfodor hártyái kõzé.Nézz ennek utána alaposan. Ha Magyarországon valahol ez rutin oda kell menni, akár pénzért is. A lép nem véletlenül van a szervezetben, ha kiveszik, minden fertõzés durvább lefolyású és hosszabb lesz. Neki magának kell döntenie és legalább két orvos véleménye alapján. Amúgy nem szokott
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ!

Feltettem a Transformers The Game -et minden jó volt elkezdtem játszani, kilépett és azt írja hiba jelentés küldése. Utána megpróbáltam újra, akkor is. Szerintetek mi lehet a baj?

Rendszerigény megvan!

Legjobb válasz: Telepítsd újra,és pipálj ki minden ilyen DirectX féleséget amit telepíteni akar. Ha nem megy utána se,keress rá google.

Telepítsd újra, és pipálj ki minden ilyen DirectX féleséget amit telepíteni akar. Ha nem megy utána se, keress rá google.
A kérdező hozzászólása: köszi megpróbálom!:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!