Találatok a következő kifejezésre: Lehet a terhesség (2506 db)

Ez jele lehet a terhességnek: aluszékonyabb vagyok, egyszerü dolgokon kiborulok, sirok?

Legjobb válasz: Hát....ez akár a menstruáció elõjele is lehet. De terhességé is. Ha késik, mindenképp vásárolj egy terhességi tesztet. Akkor minden kiderül.

Hát....ez akár a menstruáció elõjele is lehet. De terhességé is. Ha késik, mindenképp vásárolj egy terhességi tesztet. Akkor minden kiderül.
Mikor kellett volna megjönnie? Aluszékonyság a nem várt menzi körül 1-2 nappal lehet tünet.
A kérdező hozzászólása: még 1 hét a nemvártig.
Akkor még várnod kell, hogy tesztelhess.
Ki van zarva, hogy mensi elott 1 hettel egy esetleges terhesseg miatt legyel aluszekony. Sok dolog miatt lehet az ember aluszekony, ilyen peldaul az idojaras is. Nem kell mindent tunetnek venni, mert az ember csak csalodik, ha megis megjon neki. Erdemes megvarni, hogy kessen a mensi es akkor remenykedni, tesztelni. Lehet, hogy nem tetszik amit irtam, de ez az igazsag. En sem merek semmit sem tunetnek venni es bemagyarazni magamnak, mert tudom milyen rosszul esik ha utana megjon a vegen. :( Ezert inkabb elobb abban remenykedek hogy jo par napot kessen a mensi (, ami nalam nagyon nehezen fordul elo). Regebben mar azt is nezegettem, hogy nem barnul-e be a mellbimbom, nem lettem-e eresebb, stb.... de hulyeseg mindenre figyelni, mert az ember felbiztatja magat aztan jon a pofaraeses sok esetben. Azert szurkolok, hogy babas legyel! ++++
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) és egyépként tényleg igy van amit irtál.

Mellfolyás lehet a terhesség előjele? Vagy mi lehet ez? Nyomásra jött pár csepp.

Legjobb válasz: Magas prolaktin szint miatt is szokott lenni, én azt hallottam, hogy korai stádiumban még elõtej se lehet terhesség esetén, menj hormonvizsgálatra!!!

Magas prolaktin szint miatt is szokott lenni, én azt hallottam, hogy korai stádiumban még elõtej se lehet terhesség esetén, menj hormonvizsgálatra!!!
Nekem a 7.hónaptól volt elõtejem. De csak általában este, valszeg, mikor aludtam, és megnyomódott a cicim.
nem feltétlen. nekem már egy éve jön a tejem és nem vagyok terhes. a hormonjaim és minden vizsgálatom jók voltak. az endokrinológus azt mondta hogy receptor túlérzékenység.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenképp elmegyek vizsgálatra. De nagyon megijedtem, ilyet még nem láttam :)

A szédülés is lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Lehet, de ez magában még elég kevés. A szédülést bármi okozhatja, nem feltétlenül csak a terhesség. Esetleg nem vagy aluszékony, nem érzékenyebbek a melleid, szagérzékenység, kívánósság? Ezek a tünetek biztosabban mutatnák a terhességet. Ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy terhességi tesztet.

Lehet, de ez magában még elég kevés. A szédülést bármi okozhatja, nem feltétlenül csak a terhesség. Esetleg nem vagy aluszékony, nem érzékenyebbek a melleid, szagérzékenység, kívánósság? Ezek a tünetek biztosabban mutatnák a terhességet. Ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy terhességi tesztet.

A megvastagodott méhnyálkahártya, és 2 hét késés a menstruációban lehet a terhesség jele? (A terhességi teszt negatív.)

2 hete nem jött meg a mensim. A terhességi teszt negatív lett, de sokszor van hányingerem, fáj a hátam, fáradékony vagyok. A n?gyógyász azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Ez lehet a terhesség jele???

Legjobb válasz: Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik,1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet,az lehet,hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb,ha el mész orvoshoz.

Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik, 1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet, az lehet, hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb, ha el mész orvoshoz.

Mellfeszülés lehet a terhesség vagy a menstruáció előjele is? Mi a különbség a két mellfeszülés között? A terhességi mellfeszülés mikor jelentkezik?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más. Valakinél a melfleszülés a terhesség, valakinek a mensi jele. Ha pedig valakinek már mindkettõt jelezte, akkor sem hiszem, hogy le tudja írni a különbséget. Meg az sem biztos, hogy nálad is úgy lenne... Szóval ezt így nem lehet megmondani szerintem. Amúgy nem tudom, hogy mikor jelentkezik a terhességi mellfeszülés.

Ez mindenkinél más. Valakinél a melfleszülés a terhesség, valakinek a mensi jele. Ha pedig valakinek már mindkettõt jelezte, akkor sem hiszem, hogy le tudja írni a különbséget. Meg az sem biztos, hogy nálad is úgy lenne... Szóval ezt így nem lehet megmondani szerintem. Amúgy nem tudom, hogy mikor jelentkezik a terhességi mellfeszülés.

Milyen oka lehet a terhességen kivül annak ha késik a menstruáciom?

Legjobb válasz: tehesség-terhesség-terhesség :P

tehesség-terhesség-terhesség :P
idegesség stressz 19/l
Stressz-terhesség-betegség. Sok variáció nincs. 24/N
A kérdező hozzászólása: ha ugy kb 2 hete voltam felvázva amitt késhet?
A felfázásra gondolom kaptál anitbiotikumot. És igen késhet tõle.
A kérdező hozzászólása: nemkaptam nem mentem el vele orvoshoz..
Menj el nõgyógyászhoz. Õ tud biztosat mondani, mi nem vagyunk orvosok.

Lehet a terhesség előjele a kéthétig folyamatos menszeszelés?

több mint 2 hete menszeszelek.fogamzásgátlót szedek,de el?z? hónapban kétszer elfelejtettem beve nni,ezért nem lehetett szünetet tartanom a szedésében.írta a tájékoztató h a 2.héten jelentkezhet vérzés,de nekem 2 hete van folyamatosan.volt akinél olvastam hogy neki ez volt a terhesség jele:S valóban így van?

Legjobb válasz: igazán nem hiszem. még ha millióból egy nõnél elõ is fordulhat a terhesség elõtt, akkor sem jele a terhességnek, csak épp a terhesség ellenére elõfordult. jele egész biztosan nem.

igazán nem hiszem. még ha millióból egy nõnél elõ is fordulhat a terhesség elõtt, akkor sem jele a terhességnek, csak épp a terhesség ellenére elõfordult. jele egész biztosan nem.
A tablettáktól van, nem terhességtõl (nálam is elõfordult ilyesmi, amikor - szintén egy kihagyás miatt - folyamatosan szedtem be két levéllel.
Nem lehet a terhesség jele a folyamatos menstruáció... Viszont javaslom, hogy konzultálj egy nõgyógyásszal!!! Ha már egyszer fogamzásgátlót szedsz! Ne felejtsd már el, hogy be kell venni! Ennyire nem lehetsz szétszórt!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. nem vagyok szétszort több mint egy éve szedem, és hûha 2szer elfelejtettem bevenni mert otthon hagytam.ez mással is elõfordul
Elõfordul ja... Már nevelik is a gyerkõcöt. :DDD
Szia! Nekem is ez volt a múlt hónapban, mondjuk én nem felejtettem bevenni szemeket. 19 napig véreztem kb. a 15 napon azért elmentem a nõgyógyászomhoz. Õ megmonda, hogy a terhesség ki van zárva és ilyen elõ szokott fordulni ha az elõzõ hónapban nem érett meg rendesen a petesejt. Aztán 4nap múlva elállt a vérzésem és ebben a hónapban rendere minden úgy jött ahogy kellett neki.
Terhesség gyanúja esetén terhesteszt.

Miért van állandóan pisilési ingerem? Lehet a terhesség előjele?

tabit szedek(yasminelle) és mindig rendesen szedtem.de mégis félek h teherbe eshetek:Sez egyéb más tünet nincs.

Legjobb válasz: Terhesség elõjele ugyan lehet pisilési inger, de ha nem voltál mostanában fiúval és normálisan beveszed minden nap a tablettát akkor nincs semmi baj. Lehet csak fölfáztál

Terhesség elõjele ugyan lehet pisilési inger, de ha nem voltál mostanában fiúval és normálisan beveszed minden nap a tablettát akkor nincs semmi baj. Lehet csak fölfáztál
Szerintem is inkább felfáztál, mert ha rendesen szeded a tabit, akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: hát tartós kapcsolatom van úgyh voltam úgy 1ütt a barátommal de vele is úgy csináltuk h elõtte kivette-tehát megszakításos-és tényleg mindig rendesen szedem.de lehet h megint felfázás:Snem kizárt mert pár* már voltam felfázva.
En ugy tudom, hogy a gyakori pisilesi inger, az viszonylag kesöbb jelentkezik, mert a meh megvaltozott allapota okozza.

A túlzott szexuális vágy esetenként lehet a terhesség egyik "jele"?

Eddig is mindig kívántam a páromat,de az utóbbi hetekben úgy érzem nem bírok magammal..Folyton a szex jár a fejemben.. Ismerem magam,és úgy érzem "ez nem az a normálisan kívánom a páromat..érzés.." Azért kérdezem,mert furcsának találom.. Hozzátartozik,hogy pár napja reggel elájultam,és reggelenként szédelgek,de pl nincs hányingerem,csak nagyon ritkán émelygek.. 26/L

Legjobb válasz: Nem hinném. A terhesség korai szakaszában inkább a fáradtság, aluszékonyság a jellemzõ, nagyon megterhelik a testet a korai változások. A kívánósság inkább a terhesség késõbbi szakaszában lehet jellemzõ. Egy biztos, olyan korú terhességnél, ami már bermilyen tünetet produkál, jelez a teszt is, úgyhogy tesztelj, ha biztosat akarsz tudni.

Nem hinném. A terhesség korai szakaszában inkább a fáradtság, aluszékonyság a jellemzõ, nagyon megterhelik a testet a korai változások. A kívánósság inkább a terhesség késõbbi szakaszában lehet jellemzõ. Egy biztos, olyan korú terhességnél, ami már bermilyen tünetet produkál, jelez a teszt is, úgyhogy tesztelj, ha biztosat akarsz tudni.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan hormonális változások miatt gondolom, hogy esetleg köze lehet a túlfûtött vágynak.
Ez általában késõbbiekben jön elõ...tehát ha jól emlékszem 5-6-7 hónap( ha ezt rosszul tudom javítsatok ki nyugodtan). De az biztos, hogy nem az elsõ jele a terhességnek.
Nem értetted, amit írtam. A beágyazódásig, ami 7-10 nappal az aktus után következik be, NINCSENEK HORMONÁLIS VÁLTOZÁSOK! Ahogyan kapcsolat sincs a zigóta (megtemékenyített petesejt) és az anya szervezete között. Ebben az idõszakban csak egy sejtecske úszik lefelé a méh felé. Hidd el, hogy képzelõdsz!
Jaj, bocsi, összekevertelek egy másik kérdezõvel, ez elõzõ írást nem ide szántam, vedd semmisnek. (Persze igaznak igaz, csak nem ide való.) :)
Neked újra csak azt tudom mondani, hogy tesztelj! :)
A terhesség jele egy pozitív teszt. Szóval irány a patika és ne hülyeségeken agyalj :)

Már biztos lehet a terhességem? Vagy korai az öröm? 3. napon a nemvárt után, csináltam tesztet poz. Lett. De a hasam fáj, mindha megakarna jönni. Úgy tudom az elején még elmehet a babi, de meddig. Vagy máris doki?

A h?m tegnap 36.4 ma 36.1 bár nem rögtön ébredés után mértem.

Legjobb válasz: Elvileg igen biztos lehet a terhesség.Nekem a nemvárt napján poz lett.Mostanra 8 hetesek vagyunk.Hogy meddig van kockázat erre nincs adat.Mindenesetre kíméld magad.Elvileg olyan 4 hetesek lehettek,én azt javasolnám ha tudsz várni akkor ne menj még orvoshoz.Várj vele.Sok mindent nem láthat még és mindenképpen visszahiv.Várj olyan 7 hetes korotokig akkor már lesz szivhang is ami egyértelmû bizonyítéka az élõ terhességnek!A megakar jönni érzés még továbbra is kísérni fog.Ehhez párosulhat petefészek körüli szurkáló érzés is!

Elvileg igen biztos lehet a terhesség.Nekem a nemvárt napján poz lett.Mostanra 8 hetesek vagyunk.Hogy meddig van kockázat erre nincs adat.Mindenesetre kíméld magad.Elvileg olyan 4 hetesek lehettek, én azt javasolnám ha tudsz várni akkor ne menj még orvoshoz.Várj vele.Sok mindent nem láthat még és mindenképpen visszahiv.Várj olyan 7 hetes korotokig akkor már lesz szivhang is ami egyértelmû bizonyítéka az élõ terhességnek!A megakar jönni érzés még továbbra is kísérni fog.Ehhez párosulhat petefészek körüli szurkáló érzés is!
A kérdező hozzászólása: Nektek jó babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, de úgy fájdogál a hasam éjjel-nappal, de nem szúr.Még lehet, hogy megjön mégis?
Elvileg valóban babás vagy! A mindjárt megjön érzés normális mivel nõ a méhed és nyúlnak a méhszalagok! Ha most mennél dokihoz valószínûleg csak azt látná, hogy a méhnyak mennyire van megvastagodva! Az elsõ 12. hét a kritikus legalábbis itt a legnagyobb esély h elmehet a baba! Vigyázz magadra! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, hogy már is írtatok! Én már is mennék a dokihoz, de hallottam már hogy még ilyenkor korai.
Szia! Elõször is gratulálok! Én 5 hetesen + 3 naposan mentem orvoshoz és már láttuk a petezsákot, benne az embrióval. De szívhang még nem volt. Ha ki bírod várni és nincs semmi különösebb baj (a mensis görcs és szúrka normális) várj kb. 7 hetes korotokig, akkor már sokkal biztosabbat láttok, hallotok. Az elsõ 12 hét a legkritikusabb, de ne gondolj rá! Boldog babavárást!
Szia Kismama! Gratuálok:-) Amikor én vártam babát nekem is többször volt alhasi fájdalmam, de a doki is megnyugatott, hogy tágul ilyenkor a méh és ez normális. JÓ babavárást:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!