Találatok a következő kifejezésre: Lehet a mindkettőnk (23 db)

Ezt most nem értem, hogyhogy nem tudjátok betenni? Túl vastag? túl rövid?
Utolsónak igaza van. Próbáld meg te beigazítani. Vagy az is lehet h nem elég nedvesen az ajkaid. Nyaljon ki elõtte vagy használjatok síkosítót 22/f
v még esetleg ülj rá, v nem tudom:D
egyetértek, nekem is elõfordul h nem megy be úgy, de pl ha a lábaidat a nyakába teszed, akkor elég könnyen be lehet találni sztem, bár az lehet h fájni fog, vis h biztos :D de úgy legalább betalál, v kutyában, úgy is egyszerû, misszionáriusban nehezebb betalálni tapasztalataim szerint, akkor a partnernek mondom általában h tegye be :)
A lány sokkal jobban tudja, hová kell betenni. Együttlétkor fogd meg te, és tedd oda, ahová kell, mert te érzed, a fiú meg nem, ráadásul nem is látja.
Az, hogy nem tudja betenni, két dolog miatt lehet: vagy nem áll elég keményen a célszerszám, vagy te nem vagy elég nedves. Mivel 15 hónap alatt eléggé össze lehet csiszolódni minden téren, feltételezem, hogy nem valami "ismeretlenség" miatti gátlásról van szó, és életkorotokból adódóan nem is szervi problémáról. Úgy gondolom, hogy elsõre valamiért (szintén lelki okokból nem sikerült, és a kudarcélmény hatására a késõbbi próbálkozások már eleve halálra voltak ítélve. Tehát a lelketek mélyén kéne keresni a választ, mert ez magától nem fog megoldódni. Sajnos én nem vagyok lélekbúvár, de egy jó (szexuál-)pszichológus bizonyára tud segíteni ebben a dologban, forduljatok hozzá bizalommal.
Szûk vagy még.Ha már õ rendesen áll és kemény nyugodtan nyomja, egyszer be fog az menni, fájhat majd neked, de ezt el kell viselni, utána már sokkal jobb lesz vele :)
Jááj ides drága gyermekeim! Háát a desznó zsír az csodákra képes a férjemmel is azt használtuk 40 évvel ezelõtt! 60/L
A kérdező hozzászólása: hát, csinálta már 4 újjal is, ezért nem hinném, hogy szûk vagyok, és és szerintem nem tál vastag, és biztos, hogy nem túl kicsi :)
volt itt valaki elöttem aki azt irta h nyomja be aztán majdcsak bemegy, fájni fog akkor de na... van benne valami. viszont: 1elöjáték, 2 sikositó böven:D 3 ha már bent van akkor fokozatosan gyorsuljon.ne egyböl 120 al... vagy: ugyanez a kettöh sikositó+ elöjáték de: ne tuszkolja be egyböl az egészet hanem kb 3-4 cm elöször, azzal egy kis ki-be játék. aztén még 3 cm még 3 mé 3 és lassan elfogy a fiúcska és neked meg nem lesz annyira kellemetlen. sok sikert:D menni fog az:)
szia nekünk is hasonló problémánk volt, de nálunk valószínûleg az volt a gond hogy nem tudtam kellõképpen ellazulni.

Ha a párom neve Kis Jancsi az enyém pedig Nagy Julcsi akkor esküvő után lehet-e mindkettőnk vezetékneve Kis-Nagy?

Tehát a párom lenne Kis-Nagy Jancsi én pedig Kis-Nagy Julcsi. Ez megoldható? Felveheti a férfi is a feleség nevét?

Legjobb válasz: Remek! Köszönöm szépen! :)

A kérdező hozzászólása: Remek! Köszönöm szépen! :)
De jó fejek vagytok!!!:) )) Sok boldogságot Kis-Nagyék!
Csak másodjára fogtam fel, hogy mire gondolsz, nekem ez bonyolult :D Persze, lehet így felvenni egymás nevét.
van egy ismerõsöm aki így vette fel:D Közepes a beceneve:D
LOL az én nagymamámnak Kis volt a lánykori neve a nagypapámnak meg Nagy... :D Vicces...
Természetesen.
A kérdező hozzászólása: :D Ez aranyos :) A mi nevünk valójában nem ez, csak a példa kedvéért írtam :) Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Igen, felvehetitek egymás nevét és ezt majd az anyakönyvvezetõnél kell tisztázni!

Ha nem vagyunk házasok a közös gyerekünk kaphatja mindkettőnk nevét? Pl. Az apuka Kis, az anyuka Tóth, lehet a gyerek Kis-Tóth Sándor?

Legjobb válasz: az csak házassággal, ha az anyakönyvbe bejegyzésre kerül a születendõ gyerek neve. Így csak a Te vagy az Apa családnevét kaphatja.

az csak házassággal, ha az anyakönyvbe bejegyzésre kerül a születendõ gyerek neve. Így csak a Te vagy az Apa családnevét kaphatja.
sajnos születéskor nem, késõbb lehet kérni a névváltoztatást. Pusztán pénzkérdés, - gondolom - mert azért már fizetni kell.
Nem értek egyet, mi sem vagyunk házasok, és az anyakönyvvezetõ megkérdezte, hogy csak az apa nevét kapja a gyerek, vagy mindkettõnkét. Mi csak az apa nevét kértük, így nem tudom, van-e extra fetétel a két névhez, de ha nem lehetne, akkor nem kérdezték volna.
Mi sem vagyunk házasok, és mikor apaságit tettünk megkérdezte az anyakönyvezetõ, mi legyen a gyermek neve, és nem a keresztnevére gondolt. Lehet az a variáció amit ti szeretnétek, sõt! házasságban is lehet a két szülõ nevét kötõjelesen adni(kivéve ha három tagúvá válik pl anya:Kis-Kovács, apa:Dödöle, akkor nem lehet a gyermek Kis-Kovács-Dödöle) a gyermek születésésig ezen lehet módosítani, függetlenül attól, ki és hogyan vette fel a neveket a házasságban. Egy apától viszont csak egyféle képen lehet anyakönyveztetni a testvéreket.
A kérdező hozzászólása: Köszi! ha odakerülünk rákérdezek majd az illetékesnél is, nehogy ne ajánlja fel !
Én úgy tudom, ha felvetted a férjed nevét, ha el is váltatok a gyerek családneve mindenképpen az apukáé. Ha csak élettársak vagytok/voltatok akkor nem feltétlen kerül a nevére, ahhoz már apasági nyilatkozat is kell.
Kaphatja. Nem tudom, ki találta ki, hogy nem, amikor igen. Amikor teljes hatályú apai elismerõ nyilatkozatot tesz az apa, akkor kell megmondani, hogy hogyan szeretnétek a baba névviselését, és ez lehet akár az anya, akár az apa, vagy mindkettejük vezetékneve tetszõleges sorrendben. A fiamnak is így van a neve, pedig mi sem vagyunk házasok.
akkor minket átejtettek. mi is így akartuk.

Lehet a babának mindkettőnk vezetéknevét adni (kötőjellel) , ha sem a férjem, sem én nem így vettük fel a nevünket?

Remélem, érthet? a kérdés. :-)

Legjobb válasz: Szia! Én sem vettem fel a párom nevét, de nekünk már akkor meg kellett mondani mi lesz a csemete vezetékneve, amikor bejelentkeztünk esküvõre. Kicsit meglepõ is volt. Szerintem anyakönyvi hivatalban kérdezz utána. Elvileg egyébként lehetséges, hogy mindkettõtök vezetéknevét megkapja a baba.

Szia! Én sem vettem fel a párom nevét, de nekünk már akkor meg kellett mondani mi lesz a csemete vezetékneve, amikor bejelentkeztünk esküvõre. Kicsit meglepõ is volt. Szerintem anyakönyvi hivatalban kérdezz utána. Elvileg egyébként lehetséges, hogy mindkettõtök vezetéknevét megkapja a baba.
Én úgy tudom, hogy nem. Én is a férjem vezetéknevét vettem fel és a kislányunknak a kettõnk vezetéknevét akartuk adni kötõjellel, de az anyakönyvvezetõ azt mondta, hogy nem lehet. Késõbb van rá mód, hogy x ezer forintért módosítást kérni.
csak a te vagy a férjed nevét lehet sajnos ebben az esetben adni a picinek.
Lehet. Azt nem tudom, hogy hogyan kell elintézni, az anyakönyvi hivatalban megmondják, de ismerek egy párt, õk nincsenek is összeházasodva és a baba mind a kettõjük vezetéknevét viseli!
Igen, lehet, nekünk is így van. Férjemnek és nekem is megmaradt az eredeti nevem az esküvõ után is, viszont a májusban született kislányunknak mindkettõnk vezetéknevét adtuk. Ezt a mai helyesírási szabályok szerint csak kötõjellel lehet - legalábbis nekünk ezt mondták az anyakönyvi hivatalban. Ha az esküvõ elõtt esetleg még máshogy gondoltátok, akkor bármikor késõbb lehet módosítani 2000 Ft körüli illeték ellenében. Mindketten kelletek hozzá igazolvánnyal abban az Anyakönyvi Hivatalban, ahol a házasságkötés történt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Elég kiegyenlített volt a mezõny, de most az "igen" válaszok felé billent a mérleg..:-)
Biztosan kaphatja! Én sem vettem fel a férjem nevét, õ sem az enyémet, a kisfiunk pedig a mi (2)vezetéknevünket kapta (kötõjellel írva.) (Pl: apuka: Arany János; anyuka: Kovács Irén => Arany-Kovács X.)

Ha 2 szakértő eltérő véleményen van, de mindkettő a saját tapasztalatai alapján, és mindkettő sikerre vitte őket, lehet mindkettőjük véleménye jó? És mit gondolsz, ha az egyik teljesen elveti a másikét?

Bármilyen téma, azért is nem választottam egy adott kategóriát, vannak olyan dolgok, amiket többféleképpen meg lehet közelíteni. Nem a hülyeségekre értem most, csak azokra, amik ugyanúgy jók, csak az egyik mondjuk részletesebb, a másik kevésbé, az egyik terjeszked?bb, a másik csúcsratör?bb, de az eredmény mindkett? esetében jó.

Legjobb válasz: Azért egy példát írhattál volna, mert téma meg téma között is van különbség ilyen kérdésnél:) Fizikusnál érdekes lenne ha más véleményen lennének és mást tapasztaltak volna, tehát szerintem ott csak az egyiküknek lehet igaza. Egy üzletembernél már lehet más módszer más vélemény, és egyforma siker. Szerintem... de nagyon zavaros így a kérdésed, szal lehet félreértem.

Azért egy példát írhattál volna, mert téma meg téma között is van különbség ilyen kérdésnél:) Fizikusnál érdekes lenne ha más véleményen lennének és mást tapasztaltak volna, tehát szerintem ott csak az egyiküknek lehet igaza. Egy üzletembernél már lehet más módszer más vélemény, és egyforma siker. Szerintem... de nagyon zavaros így a kérdésed, szal lehet félreértem.
Valóban nem m indegy, hogy milyen szakterületrõl van szó.Pl.egy könyvvizsgáló esetében csak egyféle véleményük lehet.De egy pszihológus, jogász, orvos esetében eltudok képzelni eltérõ véleményt.Azon lehet vitatkozni, hogy mindkettõ véleménye jó-e?
A kérdező hozzászólása: Nem írok példát, olyanokra gondoljatok, amire nem egyértelmû a válasz, nem olyan, hogy 1+1=2. Az orvosi vélemény lehet ilyen, mert más-más gyógymódok lehetnek ugyanarra a bajra. De van más is, lényegtelen. Az a lényeg, hogy olyan dolog, amiben biztos, hogy többféle megoldás van, tehát ez nem kérdés, és eltérnek a vélemények, az egyik teljesen kizárja a másikat, a másik fél mondjuk elismeri, hogy ez is, az is jó.

Lehet terhes úgy a barátnőm hogy alsógatyán keresztűl "csináltuk"? Mindkettőnknek átnedvesedett de én mentem el.

Legjobb válasz: :D Nem hinném. Hogyan? Meg ezt..hogy? Hogy lehet úgy csinálni? Hány évesek vagytok? Nem hinném hogy az alsógatyádon találtak egy kis rést, majd a bnõm bugyiján is aztán szépen felkúsztak és... Érdekes:D

:D Nem hinném. Hogyan? Meg ezt..hogy? Hogy lehet úgy csinálni? Hány évesek vagytok? Nem hinném hogy az alsógatyádon találtak egy kis rést, majd a bnõm bugyiján is aztán szépen felkúsztak és... Érdekes:D
Nem.
Majdnem [email protected] a nevetestol :D
Kizárt, hisz ahogy már írták, szinte lehetetlen rést találniuk 2 alsónemûn + még bejutniuk...
Én gumi nélkül szexeltem 1 évvel ezelött.Elõváladék. És nem lettem terhes.Szóval, attól, hogy alsónadrágban szeretkezel nem lehetsz terhes... Persze, én már megbántam nagyon, és tanultam a hibámból! Ne kövessétek a példámat!
nincs pénz óvszerre?
Ez nekem szól? Az elõtted kommentelõnek?
Egyik punk ismerõsöm mesélte, hogy egyszer nylonzacsival csinálták -.- Egyébként: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt." Hány évesek vagytok? -.-
Attól függ, melyik kollégiumban.
Ha ugyanabba a koliba vesznek fel, akkor minden további nélkül. Az a legegyszerûbb, ha a beköltözéskor együtt mentek, és kéritek, hogy titeket egy szobába tegyenek (érdemes a beköltözés elején menni, hogy még tutira legyen két hely egy szobában). Ha nem ugyanabba a koliba kerültök (mert pl. az ELTE-nek 7 is van), akkor csak azt lehet csinálni, hogy egyikõtök próbál cserélni valakivel, aki másik koliba került. De erre kicsi az esély, na meg mire talál valakit, addigra téged beosztanak másokhoz. Szóval az az ideális eset, ha ugyanabba a koliba kerültök.
Igen, lehet, de sok koliban (középiskolai kolikat ismerek) figyelembe veszik a szobabeosztásnál, hogy azonos iskolába járnak, stb.
Ja, hát itt bõven :) Maximum ha késõn kaptok észbe, és nem jött össze, akkor is rá lehet venni valakit, hogy cseréljen.
igen. meg késõbb is lehet szobatársat cserélni, ha mindenki belemegy a dologba. mikor én voltam koleszos, mi poénból is hetente máshova költöztünk. :-)
A kérdező hozzászólása: Csak egy koli van, mert a Pecsi egyetemrol van szo es annak minden kara mashol van szet szorva. :) Koszi, hogy irtatok, orulok a hirnek! :)

Hogy lehet kilépni egy kapcsolatból úgy, hogy a legkevésbé fájjon mindkettőnknek és elengedjen végre?

2 éve együtt élünk, nagyon jó a kapcsolatunk, viszont szexuális téren nem egyezik az igényünk egyáltalán. Neki elég egy héten egyszer nekem nem. Mindig ezen idegesítem fel magam és veszekszünk és ? mindig azt mondja hogy változtatunk de ne hagyjam el mert imád szeret...Nagyon sokra becsülöm ?t, meg ? is engem, de ez így részemr?l sajnos nem fog m?ködni:S

Legjobb válasz: Öcséééééém. (lányom) Hallod ha 2 éve együtt vagytok és õ szeret, imád nem értelek. Bátor vagy ha ezért elmersz dobni egy jól mûködõ kapcsolatot. Késõbb megfogod bánni és akkor már sírhatsz majd.

Öcséééééém. (lányom) Hallod ha 2 éve együtt vagytok és õ szeret, imád nem értelek. Bátor vagy ha ezért elmersz dobni egy jól mûködõ kapcsolatot. Késõbb megfogod bánni és akkor már sírhatsz majd.
Az nem lehet, hogy aszexuális? Mert ha igen akkor neki ennyi elég.
Én a helyedben nem szakítanék vele. Menj el egy szexshopba és vegyél egy jó kis vibrátort magadnak. Este, ha nincs kedve szexelni, vedd elõ és szórakoztasd magad. Hidd el nem sokáig fog aludni :) Teljesen együtt érzek veled, mert az én párom is sokat dolgozik, meg idegroncs és mi 2-3 havonta egyszer szexelünk. Hidd el hozzá lehet szokni. Ha jó a kapcsolat, akkor ne szakíts vele.
Azt nem írtad vannak-e külsõ tényezõk ami miatt neki elég a heti egy, vagy az elején aktívabb volt?
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy mással kefél, akkor nem velem lenne hanem mással, korrektebb annál hogy ilyet tegyen, másrészt pedig a munkából ha végez felhív és 10 pec múlva itthon is van, és anélkül hogy lefürdene és munkáspólóba nem menne sehova.
nem lehet hogy mással kefél azért nem jut már rád patron?
Talán most kicsit kedvtelenebb de majd lehet h visszajön a szexuális vágya. De ha nagyon jó a kapcsolat akrko ne dobd mert nehéz ilyen rendeskapcsolatban lenni. A szex az a 10-ik helyen áll sorban...de semmiképp se az a legelsõ ha egy tartós kapcsolatot akarsz.
A kérdező hozzászólása: Hát vibrátort már kaptam tõle:) 2-t is. Köszönöm szépen, meggondolom:) Kár lenne érte az biztos, de én is abban bízok hogy hozzá lehet szokni:)
A kérdező hozzászólása: Azt hogy aszexuális, azt nem hinném, mivel sok nõvel volt szexuális kapcsolata elõttem, hosszabb távon is. Illetve a kapcsolat elején nem ez volt a helyzet
A kérdező hozzászólása: Külsõ tényezõk vannak. Az elején aktívabb volt, majdnem minden nap volt szex, a munkahelye változott azóta. Napi 10-12 órát dolgozik, sok a beosztottja, a fõnökei felõl rengeteg az elvárás, és szabadnapjain is állandóan hívják az alkalmazottai. Sokkal többet dolgozik és stresszesebb. Én ezt megértem és próbálok mellette lenn ha hazajön elérakom a kaját amit kér megcsinálom mindig, én tartom a lakást is rendben (én is dolgozom mellette meg 2 iskolába járok) és nekem mégis mindig van rá energiám.
A kérdező hozzászólása: 1 éve nem merem eldobni pontosan azért mert félek hogy megbánnám:( Nem tudom eldönteni hogy mi a jó. Én 19 éves vagyok nekem ennél többre van szükségem (õ 26) viszont tényleg minden tökéletes ezen kívül, megbízunk egymásban, rengeteg a közös program, mindenrõl tudunk beszélni, szeretjük egymás barátait is, velük is eljárunk sokat...nem tudom hogy érdemes e feladni ezt a kapcsolatot...de én sokat szenvedek emiatt.
Szerintem jobb ha evvel megelégedsz. Majd lesz forditottab helyzet is és akkro õ kell hozzászokjon. Nem a sex a legfontosabb a kapcsoaltban (szerintem).

7 hónapja szültem. Azóta mindkettőnknek sokkal jobbak az együttlétek. De a párom azóta 2 perc alatt elélvez. Mitől lehet? Lehet köze a szülésnek?

Legjobb válasz: Valszeg éppen attól, hogy Neked is jobb, ezáltal izgatóbb vagy, semmi gond, sûrûbben szexeljetek, és akkor majd nyúllik az idõ.....

Valszeg éppen attól, hogy Neked is jobb, ezáltal izgatóbb vagy, semmi gond, sûrûbben szexeljetek, és akkor majd nyúllik az idõ.....
Gyanítom hogy a terhesség alatt, meg utánna is amíg nem sok dolog történt ilyen téren köztetek rárántott azért egykétszer a gyíkra :D és így elég könnyen hozzászokhat az ember a gyors akcióhoz.Nem rosszindulatból feltételezek ilyet de fordult már ilyen elõ :)
Nem lehet, hogy szûkebb vagy?Bár biztos nem mert azt már mondta volna:D Nos, hát lehet tényleg az amit az elsõ mondott:DDe ezen tudtok segíteni:)

Mi a baja a kislányomnak? Mit csináljak vele, már nagyon kimerítő mindkettőnknek? Lehet hogy csak hiszti?

11hónapos lányommal nem tudom mit csináljak,már vagy 2 hete teljesen kikészít. Szinte az egész napom arra megy el hogy ?t altatom. Egyszer?en nem akar aludni,állandóan nyekereg ájul el de nem alszik. Sem éjjel sem nappal. Éjszaka össze-vissza forog feláll és sikít. Nappal minimum 2órát altatom,úgy hogy a babakocsiban rázom,másként nem hajlandó. De rögtön felkel ha elmegyek mell?le. Megfeszíti,hanyat akarja dobni magát,szó szerint megpofoz. Adtam már neki mindenféle hemós bogyót,a fogára gyógyszert bekentem. Teljesen tanácstalan vagyok!!!

Legjobb válasz: Miért nem alszik? Fáj valamilye? rossz az alvó helye? èhes? ha minden oké, akkor ne altasd, még akkor sem ha nagyon álmos. neki kb napi 2x kellene 1-2 órát aludnia. csak az alvási idöben tedd le, ha nem alszik egy félóra után akkor vedd ki és várd meg vele a következö alvást, ha közben bealszik, akkor ott takargasd be. lehet fáj valamilye.

Miért nem alszik? Fáj valamilye? rossz az alvó helye? èhes? ha minden oké, akkor ne altasd, még akkor sem ha nagyon álmos. neki kb napi 2x kellene 1-2 órát aludnia. csak az alvási idöben tedd le, ha nem alszik egy félóra után akkor vedd ki és várd meg vele a következö alvást, ha közben bealszik, akkor ott takargasd be. lehet fáj valamilye.
A kérdező hozzászólása: Látom rajta hogy álmos, ásítozik meg el akar esni nagyon nyûgös. Adtam neki gyógyszert a fogára hasára, tényleg mindent megteszek. Éhesnek nem lehet éhes, az étvágyával nincs baj. Már majdnem azokat eszi amiket mi.
Vidd el a Heim Pálba az alvásambulanciára.
két órát semmiképp ne kínlódj az altatással.egyet értek azzal, hogy max. fél óra, aztán ha nem alszik, akkor hagyd.nappal hányszor aludt, míg aludt rendesen?ha kétszer, akkor el kellene gondolni, hogy átállítsd egy alvásra.délben ebéd, aztán próbáld meg.este mikor alszik el?Reggel mikor kel?Hányszor van fent éjszaka?Hogy alszik vissza?Eszik-iszik éjjel?
Mennyire rendszeres a napirendetek? Hányszor "szokott" aludni? Éjjel mennyit alszik? Eszik még éjjel? Kiviszed a levegõre, vagy a szobában altatod a kocsijában?
A kérdező hozzászólása: Nappal 2xalszik max 1órát. Este késõn fekszik le. Apa minden nap este 8ra ér haza, így van hogy csak éjfél felé alszik el. Éjjel már nem eszik, reggel 7körül eszik elõször. Az a gond ha nem altatom egész nap tiszta hiszti, nyûgös meg esik el.
A mi lányunk két éves múlt.Õ is utál aludni.Iszonyú kevés az alvásigénye, nappal már nem is hajlandó aludni.Este hiszti, tortúra... Teljesen eltérõ bioritmusa van. A baj, hogy én este nyolckor már eldõlök, ráadásul jön a kistesó és én totál kimerült vagyok.
Én egy idõben azt csináltam, hogy napi 2-szer is kivittem sétálni a babánkat, hogy minél többet legyen levegõn, el is aludt mindig a babakocsiban, hol könnyebben, hol nehezebben, bár az is volt a cél, hogy szokja, hogy ott aludjon el, mert elég sûrûn ki kellett venni, elalvás elõtt cipelni, majd vissza a babakocsiba, elég fárasztó volt. Nem éri túl sok inger a kislányotokat? Este hogy altatjátok? Itt olvastam már, hogy valakinél az jött be, hogy abszolút nem kapcsolták be a tv-t és nyugodtabban aludt a babájuk. Mondjuk én megõrülnék, de ha használna. Nem lehet, hogy este annyira megörül az apukájának, hogy ezért nem tud nyugodtan elaludni? Az én kisfiam anyukáméknál nem tud elaludni, a sok ingertõl. Ahogy elindulunk haza, bevágja a szunyát. Muszáj este apát hazavárnia? Az én párom reggel van a babánkkal, nálatok nem menne?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy az apuka 12órázik, reggel 6kor indul és este 8ra ér haza. Nem én akarom hogy várja meg, de már elég értelmes és tudja mikor jön az apja. De az az igazság hogy nem is bánom, mert így csak hétvégén látná.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!