Találatok a következő kifejezésre: Lehet a mellé (2136 db)

Én 168cm 52 kg vagyok. Szóval semmi fölösleg nincs rajtam! A futás miatt kisebb lehet a mellem, ami 90B-s? Vagy csak azoknál csökkenhet, akiknek esetleg van mit leadni?

Legjobb válasz: A futástól nem fog eltûnni, csak ha fogysz! A fogyás étrend kérdése. Nos és, az, h a fogyás a melleidet is érinti majd az személy függõ! nekem pl. semmit sem csökkent a 70D-s mellem (pedig 20 kg-t lefogytam), egy volt barátnõmnek pedig teljesen eltûntek a mellei (azt hiszem 85A-s volt vagy mi és õ is kb annyit fogyott mint én)

A futástól nem fog eltûnni, csak ha fogysz! A fogyás étrend kérdése. Nos és, az, h a fogyás a melleidet is érinti majd az személy függõ! nekem pl. semmit sem csökkent a 70D-s mellem (pedig 20 kg-t lefogytam), egy volt barátnõmnek pedig teljesen eltûntek a mellei (azt hiszem 85A-s volt vagy mi és õ is kb annyit fogyott mint én)
bocsi, nem koncentráltam teljesen a kérdésedre, de remélem sikerül levonni a következtetéseket :/ Ja és a legfontosabb: SPORTMELLTARTÓ !!!!
A mell nagy része zsír, így ha fogysz, akkor fogyhatsz mellbõl is.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ:Igen hasznos volt köszönöm.. :-) Steph neked is köszi..Igazából ezt tudtam h onnan is fogyhatok csak ezért írtam le a méreteim, hogy ha nincs rajtam felesleg sõt a hasam is kockásnak mondható és mivel ritka az 52kg nõknél a 90-es mell ezért arra lettem volna leginkább kiváncsi h a mellem ugyanannyi zsírszövetet tartalmazhat, mint egy molettebb nõnek?
ez nehéz kérdés, mert neked ott lehet több izom, míg annak a molett nõnek csak zsír a 90 pedig azért is lehet, mert szélesebb a hátad, vagy a bordáid "ívesek".
a futás miatt biztos h nem lesz kisebb a melled, mivel a futás nem éget zsírt

Mi lehet a mellemmel?

16 éves lány vagyok, és még nem n? a mellem, nem tudom mi lehet. Mensim már van december óta. Orvosnál voltam, annyit mondott hogy majd megn?.. semmi vizsgálat. Mi lehet velem???

Legjobb válasz: Szia. Én 17 vagyok, 15 éves korom óta menstruálok és még csak akkora mellem van, hogy melltartót se tudok felvenni, csak ilyen topokat. :S Úgyhogy nem vagy egyedül.

Ne aggódj (nagyon) :) Osztálytársamnak is 16 évesen jött meg, most, 18 évesen már 85/C-s melltartót hord! Én a korán érõ típusba tartozom - 10 évesen jött meg elõször, azóta nõttek a melleim is.. Mostmár nagyon nagyok :S
Ha ugy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor menj el egy nöorvoshoz és mond el nkei a problémádat - valoószinüleg csinál vérképet neg még pár egyéb vizsgálatot, hogy megállapitsa a hormonszintedet, meg egyéb értékeket. De szerintem ha még csak nemrég van meg a mensesed, akkor valószinüleg csak késön érö tipus vagy, ennek ellenére egy kivizsgálás megnyugtatóbb - és ha véletlen nincs minden rendben, akkor idöben tudnak valamit tenni ellene.
Szia.Nekem is 18 éves korom körül lett valami formám.Addig nekem sem akart nõni.Jó most sincs nagy de azért van valamicske, a párom azt mondja hogy olyan jó markolni való, én szeretem, és a párom is szereti. :) 20/L
mindenkinek máshogy nõ(hamarabb , késõbb) én hamarba vok benne 13 vok és 12 éves jött meg.. és most nekem elég nagy a mellem.. korhoz képest mondom..
Szia. Én 17 vagyok, 15 éves korom óta menstruálok és még csak akkora mellem van, hogy melltartót se tudok felvenni, csak ilyen topokat. :S Úgyhogy nem vagy egyedül.
1-2 év és megnõ az ...
Tudom csekéj vigasz, de nekem mindig kis semmi cicijeim voltak. Aztán szoptattam három gyereket. Még mások szoptatás után szilikonért könyörögnek, bizony az enyéim most vannak a toppon.
21:25 vagyok. Igen szüljön legalább hármat, csak ne sokkal elõbb mint én. 27 voltam az elsõnél Addig türelem. Ha valaki szereti, szeretni fogja így is. ;D
Tehát a megoldás: Szülj 3 gyereket :D
Türelem, türelem... ha meg késõbb se nõ akkor csúnyán ráfáztál :D

Hogyan lehet a mell izmot leépíteni? 22F

tehát az lenne a gondom, hogy már túl nagy a mellem és ez nem kell...már nem edzek mellre 3 hónapja de szinte semmit sem ment le.Nagyon gyorsan fejlõdik a mellem már kis megerõltetéstõl is izomlázas lesz...hogyan lehetne leépíteni?

Legjobb válasz: Szerintem nem képes arra a szervezet, hogy egy helyrõl bontson csak izmot , mivel másra edzel és kajálsz is, ezért a kaja sem engedi összeesni a mellet. Jó lehet évek után már megereszkedik majd, de azt úgyis látni fogok idõközben.

Szerintem nem képes arra a szervezet, hogy egy helyrõl bontson csak izmot , mivel másra edzel és kajálsz is, ezért a kaja sem engedi összeesni a mellet. Jó lehet évek után már megereszkedik majd, de azt úgyis látni fogok idõközben.
fehérjehiányos táplálkozás, plussz elfelejted a súlyzós edzést. helyette inkább végezz más mozgásformát, ami komplexen az egész tested megdolgozza, pl kosár vagy kézilabda, foci, vagy csak futás. majd észreveszed, hogy csökken a melled, de minden izmod is vele együtt.
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk hétfõn csak mellet edzeném keményen és utána nem ennék semmit?
mindig kétkedve fogadom az ilyen túl izmos embereket :D

Feszesebb lehet a mellem még később? (lent)

Szóval, 15 éves vagyok és hát nem valami feszes a mellem. Kés?bb talán lehet az egy 2-3 év múlva?

Legjobb válasz: Ha ráedzel, most is lehet feszesebb. Legalábbis nekem a gimi 4 éve alatt nagyon feszes volt, tudod voltak azok a karhuzogatások, amik a mellizomra is rámentek. Utána amikor már nem jártam gimibe, és tesiórára, hanem okj-s suliba ahol nem volt tesióra, a mellém elvesztette a feszességét. (lustiztam inkább, minthogy tornáztam volna).

Ha ráedzel, most is lehet feszesebb. Legalábbis nekem a gimi 4 éve alatt nagyon feszes volt, tudod voltak azok a karhuzogatások, amik a mellizomra is rámentek. Utána amikor már nem jártam gimibe, és tesiórára, hanem okj-s suliba ahol nem volt tesióra, a mellém elvesztette a feszességét. (lustiztam inkább, minthogy tornáztam volna).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Kicsit szerencsés vagyok ezzel az 5 tesiórával egy héten ebbõl a szempontból :)

Mi az a "szer", amit szájpenész ellen lehet a mellre kenni? Épp a kórházi csomagomat pakolom.

Legjobb válasz: Abszolút felesleges. Ha ilyenen aggódsz, akkor inkább mosd le a melledet szoptatás elõtt (de akkor sem biztos, hogy elkapná, ha nem mosnád le). Ha megelõzésként kennéd, az kb. olyan lenne, mintha azért használnál canestent, hogy ne legyen gombád. Ne csináld.

Abszolút felesleges. Ha ilyenen aggódsz, akkor inkább mosd le a melledet szoptatás elõtt (de akkor sem biztos, hogy elkapná, ha nem mosnád le). Ha megelõzésként kennéd, az kb. olyan lenne, mintha azért használnál canestent, hogy ne legyen gombád. Ne csináld.
rózsaméz, de szerintem ne vigyél, egyáltalán nem biztos, hogy szükséged lesz rá.
A kérdező hozzászólása: Oké, de a cicire egybõl rá teszem, ha megszületett, és le akartam fertõtleníteni. Vagy nem muszáj?
addig nem kell mig a picinél meg nem jelenik felesleges
Szükségtelen. A rózsaméz= bóraxos glicerin tüneti kezelésre jó, megelõzésre nem. Elég, ha minden szoptatás elõtt megmosod magad.
A kérdező hozzászólása: Ok.

Valami baj lehet a mellemmel?

Elég rendesen ki sebesedett a mell bimbom :( És nem tom mit?l lehet amugy 15 éves vagyok.. Valaki valami házi praktikát hogy mit kezdjek vele?

Legjobb válasz: Csak kedden tudsz orvoshoz menni, mert hétfõn 20.-a van, de kedden mindenképpen menj el. Anyukádnak egyszerûen mondd meg, hogy valami gond van a melleddel és meg kéne mutatni orvosnak.

Csak kedden tudsz orvoshoz menni, mert hétfõn 20.-a van, de kedden mindenképpen menj el. Anyukádnak egyszerûen mondd meg, hogy valami gond van a melleddel és meg kéne mutatni orvosnak.
Ez lehet gombabetegség, herpesz is. A legjobb, ha elmész bõrgyógyászhoz mielõbb, nehogy szétterjedjen!
A kérdező hozzászólása: Mert minek.. a lényeg h.voltunk ügyeleten (pohotovoston) és kaptam rá ilyen kence ficét Bactroban a neve...
Miért nem voltál Anyukádhoz õszinte?
A kérdező hozzászólása: Ma elmentem az ügyeleti orvoshoz. :P MErt kicsinkót nagyon csunya volt már...anyumnak is szoltam de csak ugy tudja h. tegnaptol olyan csunya :P
A kérdező hozzászólása: Én el is mennék orvoshoz csak anyukámnak nem tudom h. megmondani asszem majd holnap valahogy megmondom :)
AZONNAL MENJ EL ORVOSHOZ!! az én nõvéremnek ugyan ez volt a gondja... megmondtam hogy menjen orvoshoz, de nem volt hajlandó.. aztán szépen elkezdett terjedni... amikor végre rávette volna hogy elmenjen egyik napról a másikra begyulladt neki. sürgõsségivel vitték be mert elájult a gyulladt fertõzéstõl... kezelték antibiotikumokkal meg ilyenekkel, úgy volt hogy felépül, de 3 nap múlva mégis elhunyt... nem bírta a szervezete a fertõzést. Neked még nem késõ! ne halogasd, mert baj lehet. amint tudsz, menj orvoshoz! ne várj vele te is 3 hónapot... nem éri meg, hidd el! 18L
Miért nézne hülyének az orvos? Ha annak néz, akkor õ a hülye!
A kérdező hozzászólása: És nem fog rám hülyen nézni? :D Csak remélem hogy a tesóm keddig nem szül meg mert akkor mehetek magam orvohoz.:P
A kérdező hozzászólása: Akkor esetleg már valaki azt is megmondhatná hogy hogy mondjam meg anyumnak :P MErt nem vagyunk azért annyira jo kapcsolatba :P És rájöttem h. terjed tovabb de háth ez van. Hétfõnél hamarabb ugy sem tok elmenni orvoshoz :P
Hát ha nem akarsz elmenni orvoshoz akkor további jó szenvedést. Gratulálok, okos csaj vagy!!!
Jó, akkor várd meg, míg kiterjed az egész melledre, és egy egész életen át a sebhely ott fog díszelegni, az biztos jobb lesz. Ha egyáltalán elgyógyul, de minél tovább vársz, annál rosszabb lesz a helyzet. Magad alatt vágod a fát.
Logikus, szenvedj még több hónapokon át, mint hogy elmenj orvoshoz, megnézze és adjon rá kenõcsöt.. komolyan, hülye vagy?
A kérdező hozzászólása: Csak én nem akarok elmenni orvoshoz de lassan egy hónapja már kivan sebesedve és egyre több körulotte ilyen kis hólyag ami elég gyorsan kifakad és lejön a bõr.. :( Fáj elég rendesen és még a melltartóhoz is néha hozza tapad akkor nehézkés levenni...
A kérdező hozzászólása: De az orvos sem tudta eldönteni hogy ez herpesz vagy valami más e :P

Kis csomó lehet a mellben a szoptatás miatt?

Majdnem a hónom alatt van kb. fél centi lehet és már több mint egy hete érzem.

Legjobb válasz: Sajnos nagy is. ha a mellben van nagyon vigyázz mert az elzáródás, mazsirozni kell, melegen szoptatni, minden megtenni hogy elmúljon. ha a hónajban van az nyirokcsomó duzzanat ami szintén ilyenkor normál, de majd mond azért az orvosodnak.

Sajnos nagy is. ha a mellben van nagyon vigyázz mert az elzáródás, mazsirozni kell, melegen szoptatni, minden megtenni hogy elmúljon. ha a hónajban van az nyirokcsomó duzzanat ami szintén ilyenkor normál, de majd mond azért az orvosodnak.
Ha a mellben van, akkor azt szét kell masszirozni. Még, ha csillagokat is látsz közben. Nekem már a korházban volt ilyen, a növérkék megmutatták (megcsinálták) nekem. Ha a honaljban van, azt maximum borogatni tudod, ha fáj is. Nekem ez szintén már a korházban elö jött. Akkora volt, mint egy pingponglabda. Azt békén kell hagyni. Esetleg a védönéni is tud segiteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor nem aggódom de azért majd megmutatom valami hozzáértõnek. Nem fáj amúgy egyáltalán szerencsére és picike csomócska. Nekem inkább nyirokcsomónak tünik de nem tudom.

Ha esetleg összejött a baba, akkor érzékenyebb lehet a mell? vagy ilyen esetbe tuti h megjön?

szeretnénk babát.1-2 nap van a nem vártig,kb 2 napja érzem h érzékenyebb a mellbimbóm.hozzáérek akkor fáj.de nem szokott ilyen érzékeny lenni.azért kérdezem,hogy ilyen esetbe biztos hogy megjön-e,mert nem szokott ilyen lenni.ha esetleg van valakinek ilyen tapasztalata.2 éve hogy próbálkozunk.jó lenne ha összejönne már.

Legjobb válasz: Nekem sose volt érzékeny a mellem, csak amikor baba volt a dologban. Nekem ez volt az elsõ tünetem. De ez még nem feltétlenül jelent babát. Ha nem jön meg, akkor tesztelj, és reméljük baba lesz! :)

Nekem sose volt érzékeny a mellem, csak amikor baba volt a dologban. Nekem ez volt az elsõ tünetem. De ez még nem feltétlenül jelent babát. Ha nem jön meg, akkor tesztelj, és reméljük baba lesz! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.hát remélem baba lesz:)
Semmi se tuti. A mellfájdalom jelenthet menzit és lehet terhességre utaló jel is. Nálam egyik ciklusban elkezdett fájni a mellem menzi elõtt, reménykedtem is, aztán megjött, és onnantól minden menzi elõtt fájt (pé-tõl). Amikor a lányom megfogant a nem várt elõtt ismét fájt. Most hogy a kistesó is jön, -bár menzim nem állt be- semmi mellfájdalom nem volt. Talán most kezd kicsit érzékenyebb lenni a 9. hét körül. Szóval bármi lehet, 2 nap múlva ha nem jön meg, már megpróbálhatsz egy tesztet.
Szia, van egy ismerõsöm akinek, mint neked "csak" a mellfájdalom volt, mint tünet. Hozzáteszem, 4. lombikja volt. A cicije annyira fájt, hogy nem bírt elviselni melltartót, ha hozzáért a póló ordítani tudott volna. Persze elõtte neki sem fájt a cicije. Még tesztet is csinált, ami szerint nem volt babája, teljesen elkenõdött, de hál istennek azóta lassan másfél éves a kisfia. Nagyon drukkolok neked, és majd írd meg mi lett...
A kérdező hozzászólása: sajnos tegnap éjjel jött meg:(tehát a menszi miatt fájt a mellem.pedig nem szokott.érdekes.

Hogyan lehet a mellet természetes úton csökkenteni?

Legjobb válasz: Sehogy, ugy ahogy novelni sem lehet.

Sehogy, ugy ahogy novelni sem lehet.
Sporttal. A futás jó rá. Ez is zsír.
Elég ritka, hogy egy lány csökkenteni akarja a mell méretét.
Fogyással, de nem tanácsos, mert ronda lesz.

Milyen házi parktikával lehet a mellet kicsit meg nagyobítani?

Legjobb válasz: Mellizom erõsítéssel. Pl a mellkasod elõtt összeteszed a akezed, mitnha imádkoznál, majd összenyomod a kezeidet és elengedet. Ezt megsimétled minden nap. De ez nem is inkább mellnövelõ hatású, hanem formáló, szép kerek lesz tõle a mell. Vagy. Minden nap valami ösztrogén tartalmú étel fogyasztása (természetesen mértékkel!). Ilyen pl.: szójasajt, szójabab, lencse (hüvelyesek), paradicsom...stb. (google-izz rá). Azt mondják, hogy a masszírozástól is nõ, ebben nem tudom mennyi az igazság, de próbáld ki ezt is minden nap.

Mellizom erõsítéssel. Pl a mellkasod elõtt összeteszed a akezed, mitnha imádkoznál, majd összenyomod a kezeidet és elengedet. Ezt megsimétled minden nap. De ez nem is inkább mellnövelõ hatású, hanem formáló, szép kerek lesz tõle a mell. Vagy. Minden nap valami ösztrogén tartalmú étel fogyasztása (természetesen mértékkel!). Ilyen pl.: szójasajt, szójabab, lencse (hüvelyesek), paradicsom...stb. (google-izz rá). Azt mondják, hogy a masszírozástól is nõ, ebben nem tudom mennyi az igazság, de próbáld ki ezt is minden nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!