Találatok a következő kifejezésre: Lehet a kisebb (517 db)

Érintőképernyős telefon kijelzőjéről hogyan lehet a kisebb karcokat eltüntetni?

Illetve hogyan tudnám a telefont továbbiakban a karcolódástól védeni?

Legjobb válasz: Vannak olyan helyek, ahol políroznak telefont, pda-t. Védeni úgy lehet, hogy bemész a media markt-ba, vagy valami hasonló boltba( ne gsm bolt legyen), és veszel fóliát. Méretre vágod, és rárakod.

Vannak olyan helyek, ahol políroznak telefont, pda-t. Védeni úgy lehet, hogy bemész a media markt-ba, vagy valami hasonló boltba( ne gsm bolt legyen), és veszel fóliát. Méretre vágod, és rárakod.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! : ))
a vastag
a kicsi az mennyi??kb?
arany középút. 16 centi a tökéletes, megfelelõ technikával persze
Én voltam már olyan pasival is akinek nagy, és olyannal is akinek kicsi, mivel mindkettõt szerettem így mindkettõvel jó volt. De azért nekem a nagy sokkal jobban bejött.:) Ettõl függetlenül ha szeretek valakit tényleg mindegy a méret.
Kicsi mert a nagy fáj nagyon.
Egyértelmüen kicsi. Nagyobbal irtó fájdalmas a szeretkezés. És nálam a technika a lényeg. 22/L
Én csak azért jöttem a Playboyyal, hogy benne a csajok is egyfajta ideák, ugyanúgy mint sok csaj fantáziájában a 20-23 centi. U.i.: Zalatnay Cini is volt a Playboyban, de mégse számít ideának. Bláááh :P
A kérdező hozzászólása: Én ezt a magazinos dologra írtam-mármint, hogy én maradok a barátnõmnél... A vastagság meg szerintem azért számíthat, mert nagyobb teltségérzetet okoz a nõnek-szûkebb vagina esetén nagyobb fájdalmat :D
Egyértelmû, hogy akit szeretsz az izgat a legjobban, ez így természetes.
A vastagság miért számít? Ezt itt hallotam elõször a GYIK-on Azzal sosem méregettem? Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom-én inkább maradok a barátnõmnél-valahogy nen izgat cseppet sem jobban Kelemen Annácska, vagy Bódi Szilvi-most hírtelen õk ugrottak be...:)
A kérdező hozzászólása: Várom a további hozzászólásokat is, de én most elmegyek aludni-azért nem reagálok. Örülök, hogy egész normális kis "kerekasztal" alakult ki a témában végre normális válaszokkal :D
A kérdező hozzászólása: Igen, értettem a példát :D Viszont lejött némi vigasz a magam fajta 14-eseknek is, hogy sok nõ így van vele, de van pár amelyik nem. :D Nah, tényleg megyek-jó északát mindenkinek.
Jaja, nincs neked semmi hátrányod, csak ne vágj fel vele azért :D
Nekem az átlagtól kicsit nagyobb 19 viszont a vastagsága átlagos.Kb minden 2.csaj mondta, hú mekkora.Viszont van egy haverom 14-15 farokkal, ami olyan vastag, mint egy férfi csuklója, vagy alkarja, ez is lett a beceneve A Csukló.Na tõle minden csaj el volt ájúlva. Uh szerintem ami nagyon bejön a nõknek az átlagos hossz, átlag feletti vastagság.
Én is úgy vagyok vele hogy nem igazán számít, a technika az igazán fontos:) , bár az tény hogy a vastagabb az tényleg nagyon jó:) .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat-örömmel látom, hogy még ma délben is kommenteltetek rá. Az a férficsuklós haver már az inkvizicióba is elmehetett olna ha kicsit elöbb születik karóbahúzónak :D
01.54 vok A karóbahúzó én vagyok:) , Csukló haverom a szétfeszítõ:D. Egyébként kénytelen volt ráállni az anyukákra, meg a 30 fölötti nõkre, mert a fital csajoknál egy óra volt míg befért:) .
Nekem aranyközéputas van, de szerintem minden csaj el el fantáziál arról, milyen lehet egy óriást megmarkolni. Mindig is vannak ideáink, nekünk skacoknak a Playboy.
A kérdező hozzászólása: Kedves 77 százalékos!-Köszönöm, az az 1 centi tényleg jól esik az önbizalmamnak-különösen azért, mert még azelött írtad ahogy én közzé tettem volna a paramétereimet. Egyébként ezzel a mérettel már annyira nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy ki lehet védeni egyes pózokkal-pl lábfelhúzás a hölgy részérõl stb, de jól esik, hogy bíztatni próbálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a "kicsi" elég relatív-tehát itt van akinek a 14 cm kicsi, van akinek átlagos, van aki meg a saját 18 centisét is kicsinek tartja...:)
Utolsó vagyok, nekem a nagy az olyan 19 centi körüli:)
A kérdező hozzászólása: És ha a 19 centi a nagy, akkor mennyi ami már kicsi?
Attól függ kinek mi a nagy és mi a kicsi :) Ha választanom kellene hosszúság és csak az alapján, akkor egy 17-18 cm hosszú kukit választanék :D
13 már kicsi:D
A kérdező hozzászólása: Áh, én úgy általában a méretrõl beszéltem-aban a vastagság is benne van. :) -tehát én nem mondtam, hogy csak a hosszúság lehet téma.
Minél vastagabb, annál jobb:D
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ-szándékosan nem adtam meg az én méreteimet, hogy ne kezdjetek vigasztalgatni, vagy épp lehúzni...:)
Mondd a méreteid, senki nem cikiz majd, meg látatlanban akkor is mi lenne ha igen? Most már kíváncsi lettem:)
A kérdező hozzászólása: Okés, felfedem magam-kedves 77 százalékos nem lennék az eseted :D-legalább is ebben az értelemben, mivel én vagyok a 14 hosszú és bõ 11 cm kerületû kukival megáldott-illetve megvert kérdezõ :D De ki mit szeret, van akinek ez is bejön, mint ahogy van aki a soványakat, más meg a ducikat kedveli. :D
14 már több mint a 13 amennyitõl picinek mondom:D Ne aggódj, szerelemben nem számít a méret nekem sem, és nagyon sok lánynak még. Amúgy nekem is volt már 14-es pasim, és nem szerettem kevésbé, mint a 19-eset...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon kész :D Azthiszem elõtágítónak be tudtam volna segíteni az én méretemmel a Csukló havernek :D
A második: "fogyatékos"
Ezzel a t-ssel már találkoztam, ott azt jelentette, hogy 'csökkentés', de a többire nincs ötletem.
ez most egy vagy két rejtvény? Mert amit leirtál, az egybatartozhatna, de az elején meg két rejtvényröl irtál.
A kérdező hozzászólása: két rejtvény az elsõ C=S, azt gondoltam célegyenes

Ettol kisebb lehet a mellem?

Mivel muszaj gyogytornasszak,vagyis ilyen gyogytorna labdan vegezzek gyakorlatok ami magaba foglalja hogy hattal rafekszek es igy nyujtom magam,meg a bordasfalon is kell logjak...Ezektol a huzasoktol kisebb lehet a mellem?Mert 17 eves fejjel sajnos meg mindig eleg kicsi :(

Legjobb válasz: nemigazán értem hogyan lenne kisebb :DD Ha a fogynál és a zsírszöveteid tûnnének el, akkor lenne kisebb!

nemigazán értem hogyan lenne kisebb :DD Ha a fogynál és a zsírszöveteid tûnnének el, akkor lenne kisebb!
A kérdező hozzászólása: de az nem art neki hogyha annyira huzodik?
.... A gyógytorna órák után tedd fel ugyanezt a kérdést az óratartónak is. Végig ült egy pár anatómiaórát, biztos nagyon szívesen válaszol, csak ne lepõdj meg ha egy picit kiröhög.

Lehet a bicepszet hosszútávon kisebb "súly/magasabb ismétlésszám" edzésmóddal fejleszteni, építeni? Mondjuk 2db 10-15kg-os egykezessel, 20-30 vagy akár 40es ismétlésekkel? Plusz persze scottozni meg kétkezessel is, de kisebb súlyokkal azoknál is!

Legjobb válasz: Egy szintig tudod csak kis súllyal fejleszteni. Amibe már egy sorozatban 30-40-et tudsz húzni, azzal már csak az állóképességet fejleszted az izomhipertrófiához kevés lesz. Magyarán nem lesz elegendõ az izomnövekedéshez a kis súly. Ha elég lenne, akkor mi sem erõlködnénk nagy súlyokkal 8-10-es ismétlésekkel. Szóval akkora súly kellene, amivel éppen megy szabályosan a 8-12 ismétlés, nagy súlyokkal tudsz izmosodni!

Egy szintig tudod csak kis súllyal fejleszteni. Amibe már egy sorozatban 30-40-et tudsz húzni, azzal már csak az állóképességet fejleszted az izomhipertrófiához kevés lesz. Magyarán nem lesz elegendõ az izomnövekedéshez a kis súly. Ha elég lenne, akkor mi sem erõlködnénk nagy súlyokkal 8-10-es ismétlésekkel. Szóval akkora súly kellene, amivel éppen megy szabályosan a 8-12 ismétlés, nagy súlyokkal tudsz izmosodni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Lehet fokozni a kisebb teljesítményű autóhifi hatásfokát?

Mármint úgy értem, hogy van egy fejegységem, 4x40-es, és 1-1 kivezetésére kötöttem a két 100 wattos hangszóróm. Ez így nem szól valami nagyot, de arra gondoltam, hogy rá kéne kötni a maradék 1-1 kivezetést, tehát magyarul egy hangszóróra 2x40 watt lenne kötve. Vajon működne a dolog?Vagy tönkretenné a fejegységet? köszi előre is a választ! ;)

Legjobb válasz: Nem hidalható a fejegység. Illetve nagyon ritka az olyan. A ráírt 4x40W inkább 15W tényleges teljesítmény. A lényeg: fejrõl az életben nem fog jól és hangosan szólni egy hangszóró. Érdemes venni egy kisebb erõsítõt, akár használtan, olcsón.

Nem hidalható a fejegység. Illetve nagyon ritka az olyan. A ráírt 4x40W inkább 15W tényleges teljesítmény. A lényeg: fejrõl az életben nem fog jól és hangosan szólni egy hangszóró. Érdemes venni egy kisebb erõsítõt, akár használtan, olcsón.

Gyerekpszichológustól kérdeznék. Hogyan lehet jól kezelni a kisebb csínytevéseeket?

Gondolok itt a kisebb rosszaságokra, amiket hiába kérek, hogy nem szabad mégis után megteszi.

Legjobb válasz: Nem vagyok gyerekpszihológus, de szerintem nem azért csinál kis csínytevéseket mert olyan rossz lenne. Lehet, hogy csak figyelemre vágyik, vagy csak játszik. Néha fogd fel te is játéknak, de aztán magyarázd el neki, hogy miért kérted amit kérsz. Nem lehet minden pedáns és tökéletes. Olyan gyerek nincs aki mindíg szót fogad mindenben. Amíg kicsi csínyeket csinál ne izgulj kinövi és még mindíg lehet becsületes felnõtt attól, hogy kicsiként rosszalkodik egy kicsit.

Nem vagyok gyerekpszihológus, de szerintem nem azért csinál kis csínytevéseket mert olyan rossz lenne. Lehet, hogy csak figyelemre vágyik, vagy csak játszik. Néha fogd fel te is játéknak, de aztán magyarázd el neki, hogy miért kérted amit kérsz. Nem lehet minden pedáns és tökéletes. Olyan gyerek nincs aki mindíg szót fogad mindenben. Amíg kicsi csínyeket csinál ne izgulj kinövi és még mindíg lehet becsületes felnõtt attól, hogy kicsiként rosszalkodik egy kicsit.
Nagyon általános a kérdésed, pontosan mire gondolsz?
A gyerekek így próbálgatják a saját és környezetük határait. Pontos szabályokat kell hozni, hogy mit lehet és mit nem, hol lehet és hol nem. És azokat következetesen betartani.
A kérdező hozzászólása: A pontos szabályok alatt mit értesz?
Az hogy megszabjuk a gyerek szabadságát azt majd visszakapja a felnõtt azáltal, hogy amikor majd erõseb lesz a gyerek vissza fogja kívánni és elõbb utóbb vissza is fogja próbálni szerezni szabadságát. Mind szabadnak és függetlennek születtünk. A szabadság ésszerû korlátok között van.
Meg kell érteni a szülõnek, hogy olyat tegyen a gyermek ami segít anyunak, apunak, sõt bárkinek az életén, hogy utána jobban élhesse az életét. Felveszi a szemetet így nem hogy anyucinak nem kell lehajolnia és idegeskednie hanem szép otthon lesz. A szemét a kukába való. Meg kell tanítani, hogy amit csinál annak legyen egy oka.

A kisebb méretű szerszám lehet lehet gond, okozhat kellemetlenséget egy párkapcsolatban?

14cm körül van.

Legjobb válasz: Az még bõven átlagos.

Az még bõven átlagos.
14 centissel nem hiszem, hogy lehet gond. :)
Az enyém 13 centis, eddig senki sem panaszkodott...
Szerintem rendben van és nem lesz semmi gond vele.
Egy életet éltem le ekkorával, 3 gyerekem van. Szóval nem hiszem, hogy olyan sokat okozna. Ha valaki meg kicsinek tartja, hát istenem, keresel mást. Egyébként teljesen átlagos méret. 55F
Igen, okozhat. Jajj ettõl még nem kell beleélned magad, hogy biztos kellemetlenséget fog okozni.
A tiéd szerintem is inkább átlagos méretû. De az igazán kicsi szerszám valóban lehet probléma. Mondjuk ha 10 cm, vagy az alatt van egy felnõtt pasinak, az azért már ciki...

Hogy hívják vagy hogyan lehet megtalálni a kisebb méretű fülhallagatót?

általában 1,2m hosszú fülhallgatót találok de nekem ennél jóval kisebb kell.

Legjobb válasz: El lehet vágni belõle.

El lehet vágni belõle.

Befolyással lehet egy kisebb teljesítményû tápegység a videókártya mûködésére?

Vettem a napokban egy Sapphire R9 270 DualX karit, aminek a specifikációjában 500 W-os tápot igényel. Jelenleg 420 W-os táp van a gépben, de látszólag zökkenõmentes a mûködése. A karin kívûl csak egy írót és egy winyót lát el a táp. Érdemes nagyobb teljesítményûre cserélni, vagy maradhat a meglévõ.

Legjobb válasz: Azt nézd, hogy 12V-on mekkora teljesítményt tud leadni, és mennyire stabilan.

Azt nézd, hogy 12V-on mekkora teljesítményt tud leadni, és mennyire stabilan.
A kérdés itt a táp márkája. 500W erõsen túlzó érték, GPU/kártya gyártók azért adják meg, mert a sok rossz minõségû tápegységnél nagyobb terhelésen jobban ingadozik a tápfeszültség, instabilitást, rosszabb esetben hardver károsodást okozva. De például egy FSP/Chieftec tápnak meg sem kéne kottyannia.
Ez nem okoz gondot abszolút. Nézd meg pl 2 GB memóriával milyen lesz a grafika! Azt inkább észreveszi ha kevés.
A kérdező hozzászólása: 8 GB van es LC Power a tápom márkája. Amúgy én is úgy gondolom, hogy jelentkezett volna már a probléma, ha kevés lenne neki a tápellátás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!