Találatok a következő kifejezésre: Lehet a két otthona (3 db)

Lehet a kutyának két otthona?

Például az egyik egy kertes ház, ahol a kutya kint van egész nap a másik pedig egy több családos ház, ahol a kutya bent van egész nap.Az egyik héten az egyik, a másik héten a másik helyen van.Három hónapos kiskutyáról van szó.

Legjobb válasz: Nemhiszem.A kutyának biztos nem tenne jót hogy ide-oda ugráltatjátok.Meg ha egy kinti kutyáról van szó akkor meg méginkább nem érdemes lakásban tartani.Ha egy közepes vagy egy nagy méretû a kutya akkore állapodjatok meg abban hogy a kertes háznál marad tik meg vesztek egy szobakutyát pl: Westie,Csivava stb.

Nemhiszem.A kutyának biztos nem tenne jót hogy ide-oda ugráltatjátok.Meg ha egy kinti kutyáról van szó akkor meg méginkább nem érdemes lakásban tartani.Ha egy közepes vagy egy nagy méretû a kutya akkore állapodjatok meg abban hogy a kertes háznál marad tik meg vesztek egy szobakutyát pl: Westie, Csivava stb.
nekem az egyik ismerõsöméknek yorkijuk van, náluk is valahogy így van.egyszer az anyukájánál van kertesbe, máskor meg velük emeletesbe.én nem tudnám oddaadni a kutyáimat 1napra sem, de lehet ez az én hülyeségem.
Lehet két otthona, fõleg, ha a kertesházban is "szobakutya", csak egész nap sétálhat :) Szóval ha éjszakára, esõben bemehet a házba veletek, akkor megszokhatja ezt a váltott életmódot, fõleg, hogy még elég fiatal is hozzá. Két otthonnál még azt is hamar megtanulja, hogy melyik birtokának hol vannak a határai.

Otthoni szinten edzem magam és majdnem napiszinten megiszom egy pohár tejet két tojás fehérjével összekeverve a tojásfehérje ártalmas lehet?

Legjobb válasz: Otthoni szinten edzel, akkor is van valami cél? Tömegelni szeretnél, vagy szálkásítani? Egy komplex tápanyag bevitelbõl kiragadtál két tételt, amit nem lesz olyan mérvû változás amire Te gondolsz.

Otthoni szinten edzel, akkor is van valami cél? Tömegelni szeretnél, vagy szálkásítani? Egy komplex tápanyag bevitelbõl kiragadtál két tételt, amit nem lesz olyan mérvû változás amire Te gondolsz.
Ha nyers akkor igen, szalmonellás lehetsz tõle.
Nem ártalmas, de lófa**t nem ér.Tejet csak a kismacskák isznak, 2 tojásfehérje meg lófasz, és kockáztatod azt is, hogy szalmonellát kapj.
A helyes táplálkozás alapja nem a koplalás, és nem is egy - összetett élelmiszerlácból - kiragadott táplálék nagy mennyiségû fogyasztása. A táplálék 40%-át alapvetõen összetett szénhidrátok tartalmazzák (gabonafélék, tészták, rizs, burgonya). 35%-ban zöldségek, gyümölcsök melyek vitaminokat, ásványanyagokat, összetett szénhidrátokat tartalmaznak. 20%-ban fehérje források, szárnyas húsok, halak, tojás, hüvelyesek, tejtermékek. Érdemes odafigyelni a telített és telítetlen zsírsavak arányára. Figyelni kellene hogy naponta többször együnk, hogy a táplálék feldolgozása ne egy nagy "bummal" terhelje meg az emésztõrednszerünket! Figyelni arra, mi a célunk?! Tömegnövelés, vagy szálkásítás, súlycsökkentés. Amennyiben tisztában vagyunk ezzel és ismerjük a szervezetünket, testünket, mire hogyan reagál, akkor a szilárd táplálék, és/vagy a táplálékkiegészítõk arányainak megváltoztatásával sikerese eredményeket érhetünk el.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget mindenkinek akkor ezt nem folytatom viszont a gabonapelyhes reggeli megmarad akkor::)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!