Találatok a következő kifejezésre: Lehet a jele az erős alhasi (2 db)

Lehet a beágyazódás jele az erős alhasi fájdalom, és szurkálás?

21-e körül volt pé-m és most már vagy 2 napja nagyon fáj a hasam alja, és szurkál is. De tényleg nagyon fáj, mintha jó er?s menstruációs fájdalom lenne. Ezen kívül tojásfehérje szer? váladékozás van (mint pé-kor), olyan mintha érzékenyebb lenne a mellem is de csak zuhanyzáskor vettem észre. Amúgy 4-én kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Szia, a "szurkálás" nálam a terhesség elsõ jele volt, én is ezt éreztem még mielõtt a teszt is kimutatta volna. Csinálj egy tesztet, és addig is vigyázz magadra.

Szia, a "szurkálás" nálam a terhesség elsõ jele volt, én is ezt éreztem még mielõtt a teszt is kimutatta volna. Csinálj egy tesztet, és addig is vigyázz magadra.
A beágyazódást kísérheti hasogató alhasi fájdalom, így van. A kísérõ tüneteid pedig nagyon-nagyon reménytkeltõek a sikeres teherbeesésre, így én szívbõl gratulálok!!!

Lehet a beágyazódás jele? Hét elején volt pé-m. 2 napja néha olyan erős szúrást érzek az alhasamban, mintha vastag tűvel szurkálnának. Szokott más is ilyet érezni?

Legjobb válasz: Úgy hallottam a fogamzástól számítva hét-tíz nap is eltelhet míg a petesejt a méhbe ér. Persze egyéni eltérések lehetnek. Nekem nem volt ilyen tünetem viszont voltak menzesz jellegû görcseim és mindig azon izgultam, hogy biztos megjön de nem jött ez is lehet a babázás korai tünete. 23 hetes kismami

Úgy hallottam a fogamzástól számítva hét-tíz nap is eltelhet míg a petesejt a méhbe ér. Persze egyéni eltérések lehetnek. Nekem nem volt ilyen tünetem viszont voltak menzesz jellegû görcseim és mindig azon izgultam, hogy biztos megjön de nem jött ez is lehet a babázás korai tünete. 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi az infót és gratulálok! jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött :(
A kérdező hozzászólása: Üdv Mindenkinek! Tegnap este tesztetem egy + :)
Elõször is nagyon gratulálok!!! És tök jó, hogy visszajeleztél nekünk!!! Viszont te szegény, jó sokat kellett még várnod rá :( Most hogy vagy?? ha erre jársz, mesélj!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!