Találatok a következő kifejezésre: Lehet a jele a két menzesz (3 db)

Lehet a terhesség jele a két menzesz közti vérzés?

A "problémám" a következ?. A menzszem 10 napja ért véget.

Legjobb válasz: Ja és azt elfelejtettem, hogy majd leszakad a derekam meg a lábam és hõemelkedésem van. Bár tudom, hogy ez a menzesszel is együtt jár.:-)) A kérdésem pusztán kíváncsiság, mert nem történt még ilyen velem

A kérdező hozzászólása: Ja és azt elfelejtettem, hogy majd leszakad a derekam meg a lábam és hõemelkedésem van. Bár tudom, hogy ez a menzesszel is együtt jár.:-)) A kérdésem pusztán kíváncsiság, mert nem történt még ilyen velem
nemhiszem hogy baba.Dokihoz viszont ha elmulik menj el! ez bisztos hogy nem baba.szokot olyan lenni ha beágyazodik egy kis vérzés de nemhasonlithato menzinek mert az csak pár csepp és barnás.
Szerintem nem vagy terhes, ez nem igazán tipikus jel, sõt! Néha a természet fura dolgokat mûvel, lehet egy nehéz nap, egy front, egy kis bulizás, szex vagy bármi, amitõl a menszi megbolondul, szerintem várd meg, hogy megjön-e a következõ rendesen, ha nem, akkor menj dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Én is így gondoltam, csak elgondolkodtatott a barátnõm reakciója. Egyébként nem lenne probléma, de még nem is vágyom rá nagyon, csak ilyenrõl még nem hallottam. De akkor jól tudtam, hogy ez butaság...

Enyhe émelygés, mindjárt megjön érzés, kicsi mellfeszülés és fáradékonyság lehet baba jele? Két napja késik a menzeszem, délután teszteltem negatívat. Akkor nincs babám?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is reggel tesztelj!!!!! Várj egy két napot és ismételd meg a tesztelést. Valószinüleg kevés még a HCG szint a szervezetedben.

Szia! Elõször is reggel tesztelj!!!!! Várj egy két napot és ismételd meg a tesztelést. Valószinüleg kevés még a HCG szint a szervezetedben.
Szerintem holnap holnapután tesztelj ujra ha addig nem jön meg, mert még lehet, hogy nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy a teszt ki tudná mutatni. Sok sikert! :)
Tesztelj és meglátod mi a helyzet.Szorítok!
Ezek lehetnek terhességi tünetek, de: várj még pár napot, utána tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor már biztosabb lesz az eredmény.

Két napja kellett volna megjönni a menzeszemnek, de késik. Viszont rengeteg fehérfolyásom van. Ez lehet terhességre utaló jel?

Mindegyik együttlétnél használtunk gumit. Ja, és beteg is voltam ebben a hónapban, de csak szimpla megfázás, gondolom az nem számít. 22L

Legjobb válasz: A fehérfolyás fertõzésre utal nem babára. Kezeltesd. Ha rendesen védekeztetek akkor nem lehetsz terhes.

A fehérfolyás fertõzésre utal nem babára. Kezeltesd. Ha rendesen védekeztetek akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: És a fertõzés miatt késhet? Egyébként nincs kellemetlen szaga, meg a színe sem más, nem fáj a szex, szóval nem hinném hogy fertõzés. És ha kiszakadt a gumi? Vagy azt észrevettük volna?
A két nap késés az semmi, és nem vagy terhes a leírtak alapján. A fehérfolyás nem csak fertõzésre utal. Lehet pl felfázástól, szexuális izgatottságtól, stb. Nekem minden menstruációm elõtt és után közvetlenül van, és nincs semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!