Találatok a következő kifejezésre: Lehet a jele a fejfájás, és (6 db)

Lehet a terhesség jele a fejfájás, és hányinger?

Legjobb válasz: A hányinger utalhat arra!De van akinél a fejfájás is !

A hányinger utalhat arra!De van akinél a fejfájás is !
nem biztos.lehet más miatt is hányingered és fejfájásod
Nekem mindkettõ van terhes vagyok, de nem feltétlenül ezek a tünetei.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel ugyanúgy nem vagyok jól, nincs hányingerem, viszont van olyan pillanat, hogy lever a víz.Ez a terhesség jele?

Ma arra ébredtem hogy nagyon erős fejfájásom van és mintha huzná a párna a fejemet. Aztán megszédültem. Mitől lehet ez? Terhesség jele lehet?

Nem volt ilyen sosem velem.

Legjobb válasz: idõjárás , megfázás , influenza , de nem terhességi tünet...

idõjárás , megfázás , influenza , de nem terhességi tünet...
Önmagában nem igazán lehet terhességi tünetként értékelni, inkább vérnyomással összefüggõ tünet.
Ha nem jött meg, akkor elképzelhetõ!

Derék és a fejfájás lehet-e a terhesség jele?

Legjobb válasz: Szerintem ez már túlzás lenne...inkább az idõjárás változást érezted meg. 20 hetes

Szerintem ez már túlzás lenne...inkább az idõjárás változást érezted meg. 20 hetes
Bocsi, látom, hogy 3 napja késik, utolsó voltam.
Fel a fejjel, pár nap múlva nézd meg újra, ha nem jön meg. Nekem egyébként a fejfájás volt a jel, mielõtt nem jött meg, napokig fájt a fejem, és gyógyszertõl sem múlt el. Migrénes fájdalom is volt, szenvedtem vele. Mindenkinél másak a jelek, drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön. Mikorra nem várod, nem teszteltél túl korán?
12.39-es vagyok. én is sajnálom! :-( és én is drukkolok hogy minnél hamarabb sikerüljön. s igaza van annak aki írta, hogy ahány ember annyi tünet, van hogy másoknál a tünetek nem is a terhességgel függnek össze, de mégis megjelennek. vigyázz magadra és fel e fejjel
13.16-os vagyok, sajnálom, legközelebb talán sikerül új hónap új esély :) )) Egyébként ha továbbra sem jön meg érdems csinálni pár nap múlva mégegyet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat az elõbb teszteltem Lilyvel és sajnos most is csalódnom kellett negatív lett.köszönöm a válaszokat mostmár várom hogy megjöjjön:(
A derékfájás és fejfájás is olyan, hogy húsz különbözõ dolog is okozhatja, akkor is ha még nem tapasztaltál azelõtt ilyet. Pláne ebben az idõben...aki nem érzi általában az idõjárást, nincs garancia hogy nem is fogja soha, lehet hogy most megérezted. Természetesen lehet baba is, de ugyanúgy sok más is....inkább tesztelni kellene, mert hiába csalódtál sokat eddig, most sem lenne könnyebb, ha most 10 netezõ írná be hogy "húú derékfájás ez tuti baba!" - mert ez még ugyanúgy semmit nem jelent mintha nem is tesztelsz egyáltalán. Szóval hajrá, drukkolok hogy baba legyen és légy bátor tesztelni, szurkolok :) ) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nagyon sok csalódásom volt már 2 éve próbálkozunk volt már pozitív tesztem és mégsem voltam terhes félek a csalódástól hogy túl hamar csinálom meg a tesztet de ilyen derék és fejfájásom még nem volt!
elõzõ vagyok...miért nem tesztelsz????
nekem a kezdeti hetekben fájt nagyon a derekam, minden más panasz mellett. :-) akkor megy a drukk 20+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá de 3 napja késik és én nem igazán szoktam az idõjárásra érzékeny lenni. Köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: tesztelek még egy pár nap múlva ha nem jön meg köszönöm a drukkolást hát ha mégis majd írok !.)


10én jött meg, 14én múlt el.32napos a ciklus. és babát szeretnék. Szóval, megjön érzésem volt 7főtöl tegnapig, a mai d. utánom, meg naon fáradt, és fejfájásom van! Lehet baba elő jel? V még korai?

lehetséges h most sikerült a baba?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges...csak akarnod kell...valósuzínû a peteérést érezhetted...hasonló tünetei vannak, mint írtad...még várj a nem vártig, aztám meglátod! Szurkolok! ;)

Bármi lehetséges...csak akarnod kell...valósuzínû a peteérést érezhetted...hasonló tünetei vannak, mint írtad...még várj a nem vártig, aztám meglátod! Szurkolok! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat.igen, voltam dokinál ma, és azt mdta, h ezek a napok azok, amikor sikerülhet a baba.nagyon bizom benne h végre sikerül :-)
Nem egyértelmû, hogy menszi jel, bár a barnázás arra is utalhat! Azért készülj fel, max. kellemesen csalódsz...

Lehetnek ezek a terhesség jelei: fejfájás, derékfájás, hasfájás, hõemelkedés, hidegrázás és csíkok a mellen? Tudom hogy a legbiztosabb ha elmarad a nemvárt, de lehet esélyem rá?

Legjobb válasz: Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)

Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)
Tapasztalatbol írom hogy ne lesd magad ennyire mert a pszichika kegyetlen dolog! Tudom hogy mi az amikor kozeleg az ido és lesem csak meg ne jojjon biztosan sikerult!Nem jo így hidd el.De hogy válaszoljak is a kérdésre igen lehet hogy várandoság!Szorítok hogy az legyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hõemelkedésem: 37, 2 37, 4
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességem lenne
ne éld bele magad..
A csíkok inkább a terhesteszten jelentenek babát. Ilyen hõemelkedés babavárás esetén nem indokolt. Várj, és ha nem jön meg, tesztelj.
Esély mindig van... Lehetnek a terhesség jelei, meg sok minden más jelei is! Erre itt most neked senki nem fog tudni válaszolni. Ha azt írom igen ez a terhesség jele, beleéled magad, aztán meg jó nagy pofáraesés lesz, ha megjön! Inkább csinálj valami értelmeset, amíg el nem érkezik a nemvárt ideje!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!