Találatok a következő kifejezésre: Lehet a jele, hogy szinte (10 db)

Lehet a terhesség jele, hogy szinte óránként járok szükségre?

Legjobb válasz: Nincs összefüggés,vegyél gyógyszertárban tesztet.

Nincs összefüggés, vegyél gyógyszertárban tesztet.
A gyakori vizelési inger mástól is lehet, pl. felfázástól. Ez még önmagában nem utal a terhességre. De igaz, hogy a terhesség egyik tünete is a gyakori pisilés. Ha késik a mensesed pár napot, csinálj egy tesztet.
Szia! Igen. Az elsõ hónapok idején általános jelenség a gyakori vizelési inger. Ezt a növekvõ méh nyomása és az alhasi vérbõség okozza. A gyakori vizelési inger az utolsó hónapokban is visszatérhet, amikor a magzat feje leszáll és nyomást gyakorol a húgyhólyagra.

Csütörtökön kellene nem megjönnie! Ma éjszaka éreztem, hogy kicsit émelyeg a gyomrom, most meg szintén hányingerem van. Nem ugy hogy hányok, csak forog a hasam. Ettem rendesen, tehát a az nem lehet gond? Lehetek terhes? Lehet annak a jele?

Gyógyszert 2 hónapja nem szedem.

Legjobb válasz: Szia! Én péntekre NEM várom. :) Nekem is émelygett egyik éjjel a gyomrom meg feszül a cicim. Remélem ez annak a jele, hogy már ketten vagyunk. :) Szóval szerintem akár babás is lehetsz.

Szia! Én péntekre NEM várom. :) Nekem is émelygett egyik éjjel a gyomrom meg feszül a cicim. Remélem ez annak a jele, hogy már ketten vagyunk. :) Szóval szerintem akár babás is lehetsz.
Abból amit leírtál, még nem lehet megállapítani. Nekem két napja este 10-kor olyan hányingerem van, hogy csuda! Pedig tuti nem vagyok terhes, mert 4 hete vetéltem el és azóta még nem voltunk együtt. jövõhét ilyenkor már biztosat tudsz, persze tudom, nehéz kivárni! reméljük babás vagy, sok sikert!
Szerintem 50-50%. Lehet, hogy csak azért émelyegsz, mert azt szeretnéd, mert tudod, hogy az a baba jele is lehet. Vagy el is kaphattál valamit, de akár tényleg baba is lehet.

Úgy érzem szerelmes vagyok az igazgatónkba! Tudom, hogy tetszem neki, mert adja a jeleket. Nagyon összezavar, mert tudom hogy nem lehet köztünk semmi, de akkor miért csinálja ezt velem? Szinte minden gondolatom Õ, lassan belebetegszem!

Szólni nem szól semmit,viszont figyel,mosolyog,köszön,kivételezik,próbáltam leveg?nek nézni,de annál inkább provokál!

Legjobb válasz: Elõléptetés szagot érzek.

Elõléptetés szagot érzek.
azért jó lenne tudni, hogy iskola igazgató, vagy munkahelyen igazgató, tehát a fõnököd?
öööö.. erre most akartam volna válaszolni valami okosat de visszagondolta hogy nekem eddig összes sulimba összes igazgató 60 felett volt
Iskola? Munkahely?
A kérdező hozzászólása: Munkahelyemen a fõnököm, Õ 40, én 34 vagyok, egykorú gyermekeink vannak, csak én elváltam, õ nem!
A kérdező hozzászólása: Tudom, most úgy viselkedem mint egy tini, szégyenlem is magam, de olyan jó lenne tudni, mit gondolhat rólam, de még célozni sem merek ilyenre, gondolom ugyis tudja hogy nekem is tetszik!Szinte szikrázik a levegõ ha összetalálkozunk a folyosón!

Lehet terhesség jele az hogy jó pár napja menzis érzéseim vannak, fáj a derekam és eddig fehér folyásom volt de most szinte semmi sincs? Mára nem vártam.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni,de nekem menzi elõtt pont ilyen tüneteim vannak. Várj pár napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem menzi elõtt pont ilyen tüneteim vannak. Várj pár napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A hõm 37 volt reggel. Szerintetek?
Ebbõl még nem derül ki, sajna. Persze, lehet, hogy terhes vagy, de lehet tényleg csak a közelgõ mensit érzed. Még várj néhány napot, s ha nem jön meg, tesztelj!
Meg fog jönni!Akkor most mit csinálsz?Jövõ hónapban is felteszed ezt a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli tesztem pozitív lett! :D:D Ja és kössz szépen a bíztatást....!!!

Hasszúrka beágyazódás jele lehet? Peteérés óta hol gyengébben, hol erősebben érzem. Tegnap előtt olyan erős volt, hogy szinte minden levegővételnél szúrt a méhem egy órán át.

Tapasztalt valaki hasonlót? Baba volt?

Legjobb válasz: Ne haragudj,hogy írok,és nem tudok segíteni,de nagyon érdekel ez a kérdés! Hát nekem is múlthéten volt p.é-em,és már két napja szúrkál a hasam köldök alatt,de nem pont középpen,meg legalul mintha keresztbe átnyilalna! Lehet csak felfáztam,mert még csak a 23. napon vagyok,bár pisilni nem kell többet,mint eddig! Kicsit korai lenne a tünet a 23. ciklusnapon,nem? Bár a mellbimbóm ég,nem kicsit,és körülötte fáj,ha picit megnyomom (mell önvizsgálata,nem poénból nyomkodom)! De ez lehet a hidegtõl is! Nem érzem úgy,hogy baba lenne a dologban! Neked van más tünet?

Ne haragudj, hogy írok, és nem tudok segíteni, de nagyon érdekel ez a kérdés! Hát nekem is múlthéten volt p.é-em, és már két napja szúrkál a hasam köldök alatt, de nem pont középpen, meg legalul mintha keresztbe átnyilalna! Lehet csak felfáztam, mert még csak a 23. napon vagyok, bár pisilni nem kell többet, mint eddig! Kicsit korai lenne a tünet a 23. ciklusnapon, nem? Bár a mellbimbóm ég, nem kicsit, és körülötte fáj, ha picit megnyomom (mell önvizsgálata, nem poénból nyomkodom)! De ez lehet a hidegtõl is! Nem érzem úgy, hogy baba lenne a dologban! Neked van más tünet?
Én nem éreztem ilyesmit, pici barnás vérzésem volt abban a ciklusban, mikor lett a baba. Peteérés óta semmiképp nem a beágyazódás jele, esetleg a tegnapi talán, de az is attól függ, hogy hol jársz most a ciklusban. Abszolút jóindulatúan mondom, tényleg nem bántásból, hogy szerintem ennyire ne figyeld magad, mert bedilizel.
Nekem a 4. próbálkozós hónapban sikerült teherbe esni. Az elsõ 3-ban mindig éreztem hasszurkát, de mindig meg is jött. Amikor valóban terhes lettem, ilyet nem éreztem, csak mellfeszülést és alhasi tájékon olyan fura bizsergést. Ezeket is csak nemvárt elött 1 nappal. Szóval sztem nem szabad ilyenekbe megkapaszkodni, ne haragudj, hogy ezt írom, de persze ettõl függetlenül sikerülehetett is:) Mindenkinél más, de a tapasztalatom az, hogy általában nincs is beágyazódásos tünet.
Én nekem volt, elég erõsen peteérés után 1 héttel, hol jobb hol baloldalon, volt hogy leültem és beleszúrt, nekem baba lett belõle, drukkolok!!!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)

4 és fél hónapos kislányom nagyon sokat dörzsöli a szemét. Nem a fáradtság jele, mert szinte egész nap, van, hogy 5 percenként megteszi. Mit tehetek? Mivel tudok segíteni neki? Lehet, hogy valami allergiája van?

Legjobb válasz: Szerintem inkább az ínyét dörzsöli. Lányom is csinálja, én is azt hittem a szemét dörzsöli mindig, de jobban megnéztem, és inkább az arcát, orrát, száját dörzsölte, tehát az inye fájhat:-) Ha amúgy nem sír, jókedvü, gyarapszik, nem hiszem, hgy gond lenne, de említsd meg a dokinak.

Szerintem inkább az ínyét dörzsöli. Lányom is csinálja, én is azt hittem a szemét dörzsöli mindig, de jobban megnéztem, és inkább az arcát, orrát, száját dörzsölte, tehát az inye fájhat:-) Ha amúgy nem sír, jókedvü, gyarapszik, nem hiszem, hgy gond lenne, de említsd meg a dokinak.
Nem zavarja esetleg valami eros feny, televizio vagy ilyesmi?Kerdezd meg a vedonotol.Ha piros vagy dagadt akkor allergia, nezd meg nincs-e valami a szemeben ami nem jon ki konnyel, vagy nincs e valami olyan jatek vagy pluss aminek a szore a szemebe kerul, vagy jatekrol festek stb.

Mitől lehet az hogy eddig a lábam minden nap be volt dagadva a víztől, ma pedig szinte alig látszik? Pedig ma 3 órán keresztül biztos terheltem. Csak nem a szülésre utal ez a jel? Eddig amikor nem volt olyan meleg akkor is duci volt.38+3 km

Legjobb válasz: Tévhit, h' a vizes lábakat kímélni és felpolcolni kell. Attól sokszor csak rosszabb lesz. Ha rendszeresen mozogsz, akár otthon teszel-veszel, akár sétálsz, tornázol, az többet segít. (Saját tapasztalat.)

Tévhit, h' a vizes lábakat kímélni és felpolcolni kell. Attól sokszor csak rosszabb lesz. Ha rendszeresen mozogsz, akár otthon teszel-veszel, akár sétálsz, tornázol, az többet segít. (Saját tapasztalat.)
A kérdező hozzászólása: Hát már én is gondoltam rá.Amikor pihentem is vizes volt akkor inkább úgy voltam vele hogy mozgok.Csak akkor feküdtem el ha már nagyon be volt dagadva.Amúgy sem tudok elülni a fenekemen.Köszi a választ.
Szerintem az idõ miatt! Nekem is napok óta be volt dagadva, ami ebben a forróságban nem is csoda. Ma pedig, ahogy visszaesett 8-10 fokot a hõmérséklet, egybõl lementek a duzzanatok... Keddtõl újra kánikula, és hidd el, újra vizes lesz (nekem is) 39 hetes kismama
Szia! NEkem már vagy két hete folyamatosan dagadnak a lábaim. Mindegy, hogy meleg van, vagy éppen hûvösebb... És persze hiába pihentetem, nem megy le, ha pedig itthon teszek-veszek valamit, anniyra feszül és megfájdul az egész, hogy alig bírok állni. 35 hetes km.

Hogyan lehet megoldani Word-ben, hogy a listajeleket ne kelljen minden új listánál átállítani? (pl. hogy minden szinten kötőjel legyen a felsoroló jel, nem pedig kör, kocka, stb. )

Microsoft Office Word 2007-em van.

Legjobb válasz: Hogy érted??? Hogy megjegyezze a word??? Szóval bárhol felsorolást csinálsz, kör legyen, ne kötõjel??

Hogy érted??? Hogy megjegyezze a word??? Szóval bárhol felsorolást csinálsz, kör legyen, ne kötõjel??
A kérdező hozzászólása: Van egy elõre beállított felsorolásjel-lista, szóval, ha beljebb kezdem kör, ha még beljebb, kocka stb. Én azt szeretném, ha ezek helyett kötõjel lenne, és nem kéne mindig átállítanom. Ezt tudom is hol keressem, be tudom állítani. A probléma az, hogy amint új felsorolást kezdek akár az adott dokumentumon belül is, a változtatásaim elvesznek, újra kör, kocka stb. lesz a felsorolójel, amit át kell állítanom. Rövid távon nem lenne gond, de sok tételt kidolgozok egy nap, és idegesít.
Figyelj a végén másold át a formátumot, ez nem jó??

Nagyon szeretnék majd egyszer egy orosz kék cicát. De ahogy nézem a képeket, szinte lehetetlen megkülönböztetni a karthauzitól. Van valamilyen árulkodó jel, amit laikus szemmel észre lehet venni, hogy melyik orosz kék és melyik karthauzi?

Legjobb válasz: Az Orosz kék, szõr színe kék alapszín ezüstös csillogású, élénk zöld szemmel, míg a Karthauzi (Chartreuse) szeme réz-, vagy narancssárga, a szõr színe kékes-szürke.

Az Orosz kék, szõr színe kék alapszín ezüstös csillogású, élénk zöld szemmel, míg a Karthauzi (Chartreuse) szeme réz-, vagy narancssárga, a szõr színe kékes-szürke.
Az orosz kéknek kicsit hosszúkásabb a feje.:)
Nekem régen volt orosz kék macskám. Finomabb, elegánsabb vonalú, mint a karthauzi. A feje is kecsesebb formájú, amúgy minden cica gyönyörû a maga nemében, de ez a különbség laikus szemmel közöttük.

10 hetes babám ma már 2x kelt fel ugy hogy keservesen sirt lehet ez a fogzás jele? Vagy ti mire gondoltok? 2 napja alig akar ulidni es szinte egesznap nyügös.

Legjobb válasz: Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hõmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erõs zajokat, fényeket és hirtelen változó hõhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belsõ ingereitõl, a szervezete jelzéseitõl, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külsõ tényezõ zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.

nekem a gyerekorvos mondta, hogy ne lepõdjek meg 2hét mulva, ha ilyet csinál a babám. Napra pontosan bejött és kb. A 3hónapos oltásig tartott.
Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hõmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erõs zajokat, fényeket és hirtelen változó hõhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belsõ ingereitõl, a szervezete jelzéseitõl, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külsõ tényezõ zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.
kb. 2 héttel a 2hónapos oltás után ez nem szokatlan jelenség, hogy hírtelen felijednek a babák. Ez amolyan késõi mellékhatás.
Elõzõ vagyok. Egyébként én is észre vettem, hogy az oltás óta más lett a babám.
Nálunk is van ilyen, 2 hete kaptuk az oltást, attól lehet? Mostanában szokott sikítozni is, úgy meg szoktam ijedni, hogy mi baja lehet. Hol olvastál ilyet kedves válaszoló?
nem hinném, elég korai lenne még. meg ha jön is a foga, még elég puha az ínye, nem lenne még annyira fájdalmas. inkább a frontok tehetik. meg 10 hetes baba már nem alszik egész nap, lehet most áll át napi 3 szundira
10 hetes baba még aligha fogzik! De ezt negnézheted: az ínyén fennt vagy lennt látnod kellene egy vagy kettõ fehéres pöttyöt-nem többet, mert az már szájpenész lenne. Anyatejes vagy tápszeres?
Többen is írtátok, hogy a 2 hós oltás mellékhatása. Mi ugyanígy jártunk most, ugyanezekkel a "tünetekkel". Kedves kérdezõ. Nektek rendezõdött? Mi eddig átaludtuk az éjszakát, de most semmi. Katasztrófa.
mi kedden, két napja voltunk a 2 hós oltáson, a keddi és a szerdai napot szinte át aludta és az éjszakát is, de a mai nap maga a brutalitás.nem akar elmaradni maga, még 5 percre se, ha nagy nehezen elalszik a kezembe, akkor 10 perc múlva fel is ébred és csak sír!Látom rajta hogy már fáradt, mert ásítozik össze-vissza.délután voltunk sétálni, akkor úgy kb másfél órát aludt.már én is kétségbe estem mi a baj, de nem lázas már 2x mértem.akkor ez most az oltástól lehet?
Ha alvásból sír fel, akkor rosszat is álmodhat. Az én babám is szokott ilyet csinálni, hogy keserves sírással ébred, én erre gondoltam. Meg ha megijed.
Azt gondoltam Pesten...
A kérdező hozzászólása: Cegléden szültem a Toldy Ferenc korházban. Miért?
Szia!Valószínû az idõváltozást érzi, mert az én babám is nyûgös, nehezen tud elaludni, és ha sikerül is neki, 5-10 perc és már ébren is van!!Melyik kórházban szültél?
A kérdező hozzászólása: Szia nálunk már minden rendben :) Igaz azóta már eltelt 6 hónap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!