Találatok a következő kifejezésre: Lehet a jele, hogy (608 db)

A fogantatásnak lehet a jele, hogy fáj a derekam?

Legjobb válasz: Nekem is fáj a derekam napok óta. De jó lenne! De nem hinném, hogy lehet ilyen jele. Bár nekem akkor is szokott mielõtt megjön:(

Nekem is fáj a derekam napok óta. De jó lenne! De nem hinném, hogy lehet ilyen jele. Bár nekem akkor is szokott mielõtt megjön:(
A fogantatásnak nem szokott jele lenni. Inkább megérzésszerûen mûködik ez a nõknél. Van, aki egyszerûen tudja valahonnan, hogy na most sikerült, terhes vagyok! Ez a csodás nõi intuíció! Érdemes mindig rá is figyelni.
A fogantatásnak biztosan nem, mert anna semmi jele nincs, nem lehet megérezni. Mikor kell megjönnie? Mert ilyesmi tünetek a várt/nemvárt mensi idõpontja felé kezdõdnek.

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.

Terhességre utaló jelek mik lehetnek? Hány nappal szeretkezés után tapasztalhatók ezek a jelek hogy terhes vagy? Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Hirtelen szapora légzés, és kitáguló pupilla lehet annak a jele, hogy valaki hazudik? Vagy csak felháborodott a kérdésemen?

Legjobb válasz: Mindkettõ lehet. Szerintem ne a testbeszéd legyen a biztos jel erre.

Mindkettõ lehet. Szerintem ne a testbeszéd legyen a biztos jel erre.
is-is. de hazugoknál a szemkontaktus is fontos, mert olyankor gyakran elnéznek, nem a szemedbe. illetve valamilyen pótcselekvést is csinálnak, pl dobognak a lábukkal-kezükkel, stb.
Mi, pont hogy a test-beszédbõl IS lehet rájönni hogy hazudik-e. Persze ott van a hanglejtés meg minden más is. Persze lehet Dr.Csont meg CSI style, hogy egy dns mintából teljes jellem képet és életrajzot alkotunk xy-ról.
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudnék megbizonyosodni róla, hogy nem mondott igazat? Olyanra gondolok, hogy pl amikor kicsit többet iszik, elmondja-e? Vagy bármi más módszer?
barátomnál pl bejött, h spiccesen elmondta az igazat. sajnos...
Hagyjuk a testbeszédet, a legkönnyebben manipulálható. Ha hazudok valakinek, alap, hogy a szemébe nézek, mert ez a legnagyobb közhely. És igen, a kérdésekben említettek lehetnek annak a jele, hogy hazudott, vagy annak, hogy felháborodott. Gondolom, a kérdés is olyan volt, hogy alapból ez a két kimenetel lehetséges, úgyhogy ezzel nem vagy elõrébb :)
Ahhm, na végül is ez is igaz. Tényleg lehet manipulálni, meg kicselezni az egészet. Na de azért nem mindenki tudja. De jó, szerintem úgyis ezt érezned kell valamennyire. Sõt igazából azt mondom, hogy akár hazudott akár nem lehet hogy te annak érzed akármi miatt is, vagy épp az ellenkezõje. Öö, a piálás az lehet tényleg bejön. Valamikor amikor megfeledkezik magáról, önfeledten meg minden.
#6os abszolút szitufüggõ. ha pl elkések a munkahelyemrõl, és útközben van idõm kitalálni egy sztorit a fõnökömnek, akkor nyilván volt idõm felkészülni, és tudatosan manipulálom a testbeszédem, miközben elõadom, h megmentettem 10 perce fél washingtont. de ha teszem azt megcsaltad a barátnõd, eltelt azóta 1 hónap, nem is gondoltál rá, és a barátnõd hirtelen rákérdez, nem mindenkinek van annyi lélekjelenléte és/vagy hidegvére, hogy még a testbeszédére is ügyel. elsõ gondolatuk (szerintem) az lehet, h honnan a fenébõl tudta meg, és nem az, h nézzek a szemébe és ne izegjek-mozogjak.

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?
Ha sokat késik a mensid, mért nem tesztelsz?A mellfeszülés lehet bizony a terhesség jele is.Én a helyedben már holnap tesztelnék!
Nem értem, hogy mi a baj.Késik a mensid, sokat.Akkor miért nem csinálsz egy tesztet, vagy mész el orvoshoz?De nem is értem a kérdést...a mensi kimaradása a baba egyik legalapvetõbb jele.Ezt már 12 évesen az elsõ felvilágosításoknál elmondják, meg késõbb biológia órán is.A mellbimbó fájdalma is gyanujelek közé tartozik.
TESZT!!!!!!
teszt az megmond mindent
Gondolom mar sokat teszteltel ezelott, es nem akarsz ujbol csalodni, ezert nem csimaltal meg?! De amikor meg nem is tudtam, h babas vagyok a melleim annyira fajtak, h a paromnak nem is engedtem h hozzaerjen. Aztan kiderult, h babas vagyok, de mostanra rendezodott egy kicsit a dolog es mar nem erzekeny annyira. Mostmar szeritnem csinalj tesztet, ha tenyleg nagyon sokat kesik akkor nem is kell a reggeli elso vizeletbol. Drukkolok nektek!!!!!! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött és azt mondják biztos a mensi miatt van de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?

23 hetes vagyok, és ma vettem észre hogy nagyobbodik a köldököm. Jobban "belelátok". Másnak is? Ez lehet annak a jelen hogy ki fog dudorodni?

Legjobb válasz: Csupán annak a jele, hogy növekszik a pocakod, húzódik a hasadon a bõr. A terhesség végére a köldök általában teljesen ellaposodik, hisz annyira megnyúlik a hason minden szövet.

Csupán annak a jele, hogy növekszik a pocakod, húzódik a hasadon a bõr. A terhesség végére a köldök általában teljesen ellaposodik, hisz annyira megnyúlik a hason minden szövet.
nekem már teljesen ellaposodott a köldököm, pedig gödrös eredetileg :) nm hiszem, hogy kifog fordulni... 23hetes
Amikor már nagyon bele lehetett látni mi csak mókus odunak hívtuk:) Nekem eddig nem fordult ki. 37 hetes kismama

Lehet a jele a toxikus sokk-szindrómának, hogy miután sokáig bent maradt a tampon, kifolyt valami átlátszó?

Nem tudom, mi volt az, de nagyon megijesztett, mert rengeteg folyt ki... Miel?tt hazaértem, kb. 2 óráig nem tudtam elmenni WC-re... Nem tudom ez számít-e. A segítségeteket el?re köszönöm!

Legjobb válasz: Nem, ez inkább annak a jele, hogy hipohonder vagy, annál is inkább, mert egy olyan betegséget vélsz felefedezni, melynek még a pontos tüneteit sem ismered... Tünetei: hirtelen hasmenéssel járó láz (kb 39-40°C), hányás, fejfájás, izomfájdalom, torokfájás, a bõr kivörösödése, napégés szerû kiütések, vérnyomás csökkenése, hámlás fõleg a tenyéren és talpon.

Nem, ez inkább annak a jele, hogy hipohonder vagy, annál is inkább, mert egy olyan betegséget vélsz felefedezni, melynek még a pontos tüneteit sem ismered... Tünetei: hirtelen hasmenéssel járó láz (kb 39-40°C), hányás, fejfájás, izomfájdalom, torokfájás, a bõr kivörösödése, napégés szerû kiütések, vérnyomás csökkenése, hámlás fõleg a tenyéren és talpon.
Irja a tampon hasznalati utasitasan .
Velem is többször elõfordult már, hogy vízszerû, átlátszó folyadék volt a tamponban. Betegséget biztosan nem jelent, mert az már feltûnt volna.
Nyugi, ha semmi egyéb gond nincs akkor nincs baj. Velem is sokszor volt már, hogy megvolt de tényleg nagyon. és egyszer meg sima "víz" folyt ki belõle csak. aztán megint a sok vér... Amúgy attól is lehet, hogy ha pisilsz átázik a tampon kis fonala és az felvezeti a vizet a tamponba és az magába szívja stb. Szóval ne aggódj, ha ez nagyon rendszeressé válik akkor esetleg nõgyógyászhoz elmehetsz.

Lehet terhesség jele, hogy nyomó-szúró (de nem nyilaló, mint pé-kor) érzés van a petefészkeimben, naponta többször? Emellett néha a méhem is feszül, mintha szét akarna húzódni, szakadni!

nem rendszeres a mensim, de azt tudom, hogy a pé-em 18 napja volt.

Legjobb válasz: Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.

Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.
Szió!Nekem rendszeresen szurkált ahasam, még néha görcsölgetett is.Már azt hittem, meg fog jönni, de aztán mégsem!Csinálj egy tesztet, drukkolok neked! Puszi:egy 9 hetes pocakos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!