Találatok a következő kifejezésre: Lehet a gyógyszertől fogyni (3 db)

Lehet a fogamzásgátló gyógyszertől fogyni is?

mert nem vok valami vékony és nem szeretnék ugy járni mint az anyukám!!?

Legjobb válasz: Ne a gyógyszertõl várd a fogyás! Nem lehet tudni kinek hogy reagál rá a szervete? Nekem elindított egy lavinát az elsõ hónapban 5 kg-ot híztam. Igaz, amit nem eszünk meg attól nem hízunk:)

Ne a gyógyszertõl várd a fogyás! Nem lehet tudni kinek hogy reagál rá a szervete? Nekem elindított egy lavinát az elsõ hónapban 5 kg-ot híztam. Igaz, amit nem eszünk meg attól nem hízunk:)
A zsíros dolgokra a tabi úgy hat, hogy a szervezeted elraktározza õket, de ha kevesebb zsírosat eszel és mást viszont többet, akkor ehetsz bármennyit, nagyon jó esélyed van a fogyásra!
-lehet csak eppen veszelyes.
nem lehet :( sajnos :( én is szedem, de csak hizok miatta. a hormonok -.-

A Formoline L112 gyógyszertől lehet hatásosan fogyni?

Állítólag csökkenti a kalória-felvételt az élelmiszerzsírokból!

Legjobb válasz: clenbuterol jobb, meg a pajzsmirigyhormon is kérdezd meg a háziorvosod ;)

clenbuterol jobb, meg a pajzsmirigyhormon is kérdezd meg a háziorvosod ;)

Mennyit lehet fogyni egy kúra alatt az Adipex gyógyszertől? (ami ugye 5-6 hét! ) Vannak káros mellékhatásai? Tényleg olyan jó mint amennyire írják a fórumokon?

Legjobb válasz: Szerintem hacsak nem vagy kórosan kövér és nem orvos írta fel, én inkább nem szednék semmit a fogyi kúrához... Az életmódodon változtass, mozogj sokat... Annyi jó tanács hangzott el. A gyógyszer önmagában nem fogyaszt ez biztos, ha mégis, tuti vannak mellékhatásai, aztán meg visszahízod. :S

Szerintem hacsak nem vagy kórosan kövér és nem orvos írta fel, én inkább nem szednék semmit a fogyi kúrához... Az életmódodon változtass, mozogj sokat... Annyi jó tanács hangzott el. A gyógyszer önmagában nem fogyaszt ez biztos, ha mégis, tuti vannak mellékhatásai, aztán meg visszahízod. :S
Ha betiltottak akkor megis honnan szerzik be, kulfoldrol?Ez eleg furcsanak tunik...
Az adipexxel vigyázzatok, mert nem étvágycsökkentõ, hanem amfetamin származék és az agyadban csökkenti az étvágyat, olyan mint egy jóminõségû drog amitõl pörögsz, és nem leszel fáradt/kimerült, ennélfogva az agyad nem jelez hogy megéheztél enni kéne. Mint tudjátok azon felül hogy illegális így szedni, orvosi felügyelet és 100kg alattiaknak fel sem írja/ta a doki sem. Én is szedtem (gyúrósoktól szereztem), de ha asztmás vagy 1 veséd van ne szedd! Továbbá számíts arra is hogy éjfélkor még kínodban akár vasalni is nekiállsz, úgy pörögsz majd tõle. Ja és ha abbahagyod visszahízol, ha nem hagyod abba, akkor meg rá megy a veséd. Tapasztalatból írom, nem kell megfogadnod, én is gyönyörûen lefogytam kissebb nagyobb mellékhatások mellett, de addig vagy karcsú amíg szeded.
ISTEN MENTS HOGY ADIPEXET SZEDJÉL!!! ÉN IS BEUGROTTAM ENNEK, LE IS FOGYTAM GYORSAN, DE PILLANATOK(NAPOK) ALATT VISSZA IS HÍZTAM MAJDNEM A DUPLÁJÁT ANNAK AMIT LEADTAM.KÉRLEK NE PROBÁLD KI MERT A KÖZÉRZETED IS NAGYON ROSSZ LESZ.INGERÜLT LESZEL, SOKAT SZÉDÜLSZ ÉS A SZIVED IS MVERNI FOG UGY HOGY AZT HISZED KI AKAR UGRANI.EZT A SZERT A 200KG FELETTIEKNEK TALÁLTÁK JI EZÉRT A SZIVET MEG MINDEN BELSÕ SZERVEZETEDET MEGGYÖTRI.eZ CSAK NÉMI JÓ TANÁCS...HOGY NE AKARD KIPRÓBÁLNI.NEM VÉLETLENÜL TILTOTTÁK BE.
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=adipex&id=1179435.. Ez a fórum az adipexet szedõk oldala.Olvassatok bele!És mindenki saját épeszéhez mérten értékelje az olvasottakat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!