Találatok a következő kifejezésre: Lehet a egyik jele a pattanás (2 db)

Lehet a terhesség egyik jele a pattanás és a zsíros arcbőr?

Lehet a terhesség jele a zsírosodó arcb?r és a pattanások megjelenése? Egyre több pattanás jelent meg az arcb?römön. Egyenl?re még nem tudom hogy sikerült a baba vagy sem.Volt valakinek hasonl? tünet?

Legjobb válasz: Szia! Nem hallottam még errõl. Nekem akkor jön elõ ilyen,mikor menstruálni készülök! Remélem nálad nem ez a helyzet! Drukkolok!

Szia! Nem hallottam még errõl. Nekem akkor jön elõ ilyen, mikor menstruálni készülök! Remélem nálad nem ez a helyzet! Drukkolok!
Elviekben fokozódik a faggyútermelés a terhesség alatt a hormonális változások miatt. Szóval lehet. De azért, nem ez az elsõ jele, a terhességnek.
nekem is mindig akkor jelennek meg pattanások, mikor menstruálni készülök, mindig onnan tudom hogy na, nem soká jön a mikulás :)
Elképzelhetõ, nekem a második babánál ilyen volt az elején. Drukkolok!
Szia. Elképzelhetö.Igaz nekem a terhesség 3.hónapjától vannak pattan´saim, pedig elötte soha sem volt.
nekem is a 10. hét körül kezdtek pattanásaim lenni, pedig mindig tiszta bõrû voltam.
nekem a borom a hajam es a kormom sokkal szebb lett a terhesseg alatt, de az ellenkezoje is elofordulhat.ezt azert nem sorolnam a gyanujelek koze.
szia!lett babád?
Valószínûleg igen, a menstruáció jele.
eh. nekem is 12 évesen volt elõször ilyen folyásom és 14 évesen jött meg :D
Igen a menstruáció elõjele, de azt sajnos nem lehet tudni mikor fogsz menstruálni. Viszont 16 éves korodig nem is kell aggódnod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!