Találatok a következő kifejezésre: Lehet a egyik jele a (376 db)

Van egy Dj keverőm (Gemini ps626 USB) mi lehet a baja, ha a kimeneti jelei torzak és hangosak? ( a fejhallgató hangerejét is éppen hogy csak megmozdítom már üvölt )

Legjobb válasz: A bemenõ jel túl sok neki ezért lehet, nem jó helyre csatlakoztatod valószínû vonali szintet kap a bemenete mikrofon szintû jel helyett...ez egy variáció:-)

A bemenõ jel túl sok neki ezért lehet, nem jó helyre csatlakoztatod valószínû vonali szintet kap a bemenete mikrofon szintû jel helyett...ez egy variáció:-)
Az se mindegy milyen programmal futtatod, lehet hogy ott van valami elállítva, egyébként valószínûbb, hogy a gépen van elállítva valami, vagy tényleg rossz helyre dugtad.
Ne a PHONO bemenetre kösd a laptopot :) ÉS a csatornánkénti Gaint vedd le.

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!

Ha valaki ijedezik csak úgy lehet egy jel a bántalmazásra?

Tesómat féltem már többször volt hogy csak pl felálltam vagy ebédnél a pohárhoz nyúltam és összerezzent. Egyszer majdnem elszólta magát de visszaszívta és félek hogy a barátja esetleg szokta bántani... Szóval ez az összerezzenés lehet jel? Régen nem csinálta.

Legjobb válasz: lehet jel, igen. bár én is összerezzenek, ha pl vki ajarjával a fejem, különösen a szemem elõtt hdonászik és ösztönösen behunyom a szemem - olyan görcsösen összeszorítva. pedig gyerekkoromban sem bántottak és késõbb sem voltam bántalmazó kapcsolatban. szóval esélyes, de nem szabad rá érget venni

lehet jel, igen. bár én is összerezzenek, ha pl vki ajarjával a fejem, különösen a szemem elõtt hdonászik és ösztönösen behunyom a szemem - olyan görcsösen összeszorítva. pedig gyerekkoromban sem bántottak és késõbb sem voltam bántalmazó kapcsolatban. szóval esélyes, de nem szabad rá érget venni
Igen, a kérdésedre a válasz.
Lehet hogy "csak" szoban tesz rá nyomást, lelki terrort alkalmaz ami mondjuk szerintem sokkal rosszabb is kapd el a barátját azt adj a fejébe hogy ha nem is õ csinált vele valamit legalább figyeljen oda rá!Ha nem tudod elkapni akkor szólj a szüleidnek!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom elkapni egyszer láttam csak. Így is mindig megkapom, hogy miért nem vagyok vele normális miért nem szeretem... Annyitól hogy elmegyek mellette nem fogmsztem senki összerezzenni.
Én is összerezzenek. Lehet, hogy csak félõsebb...
3. de. ha azt hiszem, h egyedül vagyok (és nem csinálok semmi titkosat! :-)) és valaki hirtelen megjelenik, én pl rendesen megijedek. nem csak összerezzenek, hanem hanghatással, mély levegõvel, enyhe szívrohamot kapok, ahogy kell. pedig én még mindig az 1. vagyok, tehát nem bántottak soha. nehéz eldönteni, h a párja valóban rosszul bánik-e a tesõddal vagy csak te utálod õt nagyon...
Lehet, ha minden érintésre összerezzen.
Szerintem lehet bántalmazás jele, fõleg ha ezelõtt nem volt ilyen.
Igen! Lehet, bizony. Aki bántalmaznak, akár szavakkal, akár tettekkel, az ijedõs lesz. Különösen akkor érdemes erre odafigyelni, ha egyébként kiegyensúlyozott emberke volt, aki soha nem csinálta ezt eddig. A másik: valéami rosszat tett, és , most bûntudata van. Amiatt is lehet "ijedõs". Beszélgess el vele!


Egy hete nem jött meg és vizes folyásom van, ez lehet a terhesség jele?

Nem merek tesztet csinálni, már sokat csalódtam

Legjobb válasz: Szia! Ha nem vagy babás, akkor is csalódni fogsz, ha nem tesztelsz. Viszont ha az vagy, akkor csak megfosztod magad az örömtõl. A dolog már eldõlt, csak még te nem tudod, mi van. Hiába írjuk neked itt sokan, hogy biztosan babás vagy, ha nem vagy az, nem fog változtatni rajta. Tudom milyen rossz érzés egy negatív teszt, nekem is sok ilyenben volt már részem. De ess túl rajta, mert minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz. Jeleket ne keress, mert az agyunk csodákra képes. Én is produkáltam már mindenféle tünetet. Bocs az õszinteségért. Remélem, teszt után mosolyogva teszed fel a képet ide. :-)

Szia! Ha nem vagy babás, akkor is csalódni fogsz, ha nem tesztelsz. Viszont ha az vagy, akkor csak megfosztod magad az örömtõl. A dolog már eldõlt, csak még te nem tudod, mi van. Hiába írjuk neked itt sokan, hogy biztosan babás vagy, ha nem vagy az, nem fog változtatni rajta. Tudom milyen rossz érzés egy negatív teszt, nekem is sok ilyenben volt már részem. De ess túl rajta, mert minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz. Jeleket ne keress, mert az agyunk csodákra képes. Én is produkáltam már mindenféle tünetet. Bocs az õszinteségért. Remélem, teszt után mosolyogva teszed fel a képet ide. :-)
lehet felfáztál, vagy idõjárás miatt vagy idegeskedtél a fojás normális nekem is szokot lenni ne paráz várj pár napot
Szerintem is tesztelj, csak rágod magad, mire jó ez?
Milyen DVI csati van az alaplapodon? Mert ha csak digitális jel átvitelére alkalmas, akkor nem fog mûködni az átalakító...
A kérdező hozzászólása: DVI-D :/
Igen, az nem képes analóg jelátvitelre.

Van nekem egy Yamaha majesty 125-öm nagyon kicsi rajta a szikra mi lehet a baja lehet a jel adö vagy mi? Ojanal ne gyertek hogy pipa meg gyujtókábel mert az jo. Kiss Pisták melözenek komoj válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a gyujtó-tranformátor nem tud elegendõ energiát szolgáltatni. Ha van lehetõséged cseréld át egy ugyanilyen robogóról egy próba idejére.

Lehet, hogy a gyujtó-tranformátor nem tud elegendõ energiát szolgáltatni. Ha van lehetõséged cseréld át egy ugyanilyen robogóról egy próba idejére.

Ha a bimbó körül kicsi "dudorok" lettek egy pár napja az lehet a terhesség jele? Holnap kellene megjönnie, de nem vagyok kitágulva, és a mellem ezeket a jeleket vettem észre, viszont a teszt neg. lett 2 napja. (legérzékenyebb)

Legjobb válasz: A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.

A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.
Szia. Mi lett megjött??Bíztass minket kicsit:) :)

Minden terhesseg elejen van puffadas? Lehet ez az egyik jele a terhessegnek?

Meg a faradekonysag amit eddig nem eretem magamon.

Legjobb válasz: Én 1x sem puffadtam az elején.

Én 1x sem puffadtam az elején.
az elsõnél nem volt puffadás a másodiknál igen
ninics oylan tünet ami kötelezõ. Van akinek van tünet van akinek semmi csak az amikor már nö a pocakja.
Nekem sem volt. Még nemtudtam h terhes vok csak a mensi görcsök voltak. Meg egyszer mikor megkellett vna jönnie pecsételés. Majd késöbb 9-10 hetesen voltam egy két alkalommal rosszul, nem volt étvágyam. De kb 13-14 hetesen ezek is elmúltak

Úgy érzem terhes vagyok. A mellem egy picit feszül - ami lehet a menzi jele is - de más egyéb tünet nincs is.Lehet, hogy igaz?

Éreztetek már ilyet? A mellem egy picit feszül - ami lehet a menzi jele is - de más egyéb tünet nincs is. A "lelkem" viszont azt érzi van valaki benem. Igaz lehet? Ha nem , miért érzem ezt?

Legjobb válasz: én is gy voltam!nekem késett a menszim 2 hetet,fájt a mellem,menszi érzésem volt!folyamatosan negatívat teszteltem,de mégis azt éreztem h vn bennem vki,h tuti babás vok,de utána jött a szomorú csalódás mikor megjött!ha egy nõ nagyon szeretne babát akkor hajlamosk vunk sajnos beképzelni olyan dolgokat ami nem is úgy van!de remélem nálad tényleg baba van és nem jársz úgy mint én!szívbõl kívánom!

én is gy voltam!nekem késett a menszim 2 hetet, fájt a mellem, menszi érzésem volt!folyamatosan negatívat teszteltem, de mégis azt éreztem h vn bennem vki, h tuti babás vok, de utána jött a szomorú csalódás mikor megjött!ha egy nõ nagyon szeretne babát akkor hajlamosk vunk sajnos beképzelni olyan dolgokat ami nem is úgy van!de remélem nálad tényleg baba van és nem jársz úgy mint én!szívbõl kívánom!
Biztos van aki megérzi, lehet, hogy te is jól érzed:)

Szerintetek egy férfinál lehet a tetszés jele, hogy mogorva?

Van egy férfi ismerősöm aki iszonyat jó pasinak számít, az összes csajnak bejön a környezetemből, és ezt tudja is magáról. És nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy sem? Állandóan látom, hogy fűzi a csajokat, velem meg olyan komoly, látom hogy állandóan figyel messziről, vagy hosszabban néz a szemembe mint kellene, meg észrevettem, hogy állandóan utánozza a szavaimat, a gesztusaimat, a hangulatomat, a testbeszédemet.. vagy ez ellenszenvet is jelenthet, és gúnyolódik rajtam, hogy észrevegyem magam, mert nem jövök be neki..? Egyszer mondta, hogy maradjunk kettesben, de én nemet mondtam, ez zavarja? Volt hogy kedvesen rá mosolyogtam és nem viszonozta, viszont amikor találkozunk mindig megköszörüli a torkát, vagy megigazítja az ingét.. olyan színű ruhákat szokott hordani mint én.. ez most mi?????

Legjobb válasz: nekem is úgy tûnik, hogy nem kedvel. Kicsit se szimpatikus ez a viselkedés..

nekem is úgy tûnik, hogy nem kedvel. Kicsit se szimpatikus ez a viselkedés..
Az ilyen pasira érdemes kicsit több türelemmel figyelgetni és észrevenni:D De ez mondjuk egy belépõhöz elegendõ a gondolatvilágodba:D
Ha hiszed, ha nem, velem ugyanez történik és egyszerûen nem tudom el dönteni, hogy miért csinálhatja ezt velem. Hol nagyon kedves és feltûnõen udvarias velem, hol meg szinte levegõnek néz és szándékosan kerül. Bár lehet, hogy azért van ez a viselkedés, mert bántja a dolog, hogy egyszer "kikosaraztam", de nyíltan sosem mondtam meg neki... és azt próbálja kommunikálni ezzel a magatartással, próbál úgy tenni, hogy nem érdeklem õt. De az ember, szerintem úgy is elárulja magát (az érzéseit) egy idõ után...
Én meg azt mondom, hogy nem kedvel. De remélem a többieknek less igaza, bár én ilyen férfiaval nem kezdenék a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk fiatalok, de azt mondja, hogy lekezelõ stílusom van, és biztos tükröt akar nekem tartani.. kívülrõl gyerekesnek tûnik, de sok mindenre rájöttem így az utóbbi idõben, magammal kapcsolatban, amiket eddig nem vettem észre.. biztos azt akarja, hogy észrevegyem magam.. mindenesetre simán lehet gúny is, és nem az, hogy tetszem neki..
Lehetséges, hogy kedvel, bár az ilyen fazonoknak ált. nincsenek érzelmei. Ha tényleg kedvelne és felnõtt férfi lenne, akkor nem megkérdezné, hogy akarsz-e vele kettesben maradni, hanem úgy alakítaná, hogy kettesben legyetek. Ez a másik utánzása oviban volt menõ, szal valszeg még nagyon fiatalok lehettek gondolom 15-16 évesek.
Szerintem kedvel, de mivel egyszer kikosaraztad probalja a buszkeseget megtartani! De azert szivat mert szereti latni ha forr a fejedben a viz :P tipikus pasi
De, szerintem kedvel, és már felfigyelt rád.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted sem kedvel, ugye?
A kérdező hozzászólása: Vagy sérült a kis önérzete, és nem bírja elviselni, hogy én nem vagyok oda érte..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!