Találatok a következő kifejezésre: Lehet a egyik jele, hogy sötét (2 db)

Lehet a terhesség egyik jele, hogy sötét csík jelent meg a köldököm alatt?

Késik a menzeszem 2 napja. A méhemet ki lehet tapintani, kicsit kemény.

Legjobb válasz: A sötét csík én úgy tudom késõbb jeleneik, kb a 7. hónapban. Én nyolc hetes terhes vagyok de csíkom nincs. Viszont ha kitapintható a méhed az naygon gyanús, hogy terhesség, menj orvoshoz!

A sötét csík én úgy tudom késõbb jeleneik, kb a 7. hónapban. Én nyolc hetes terhes vagyok de csíkom nincs. Viszont ha kitapintható a méhed az naygon gyanús, hogy terhesség, menj orvoshoz!
Biztos, hogy az anatómiai ismereteid rendben vannak?
a csik amiröl te beszélsz, joval késöbb jelenik meg!Szerintem be képzeled!ne aggodj, és meg fog jönni, de ha annyira ideges vagy, vegyél egy tesztet, ha terhes vagy az már ki mutatja!nem tudom más hogy van vele, de én nem tudom a méhemet ki tapintani!

Mit lehet olyankor tenni, ha egy fiú már belefáradt a csajozásba, abba, hogy sok lány kigúnyolta, már a jeleket sem tudja elhinni, sőt úgy érzi a múltban sem tetszett valójában egy lánynak sem, hiába adták a csajok a jeleket?

Sosem volt a srácnak barátnője és csak olyan volt, hogy lány utánafordult rámosolygott vagy buszon jobban nézte egy-két csaj, esetleg simítgatta a haját meg mintha zavarba lett volna, amikor meglátta a srácot, illetve egy lánynak a nyíltan megmondta neki, hogy tetszik az egyik barátnőjének. Viszont azóta sok rossz dolog is történt a sráccal, például nem egy lány kinevette, amikor meglátta vagy lerondázták csajok, akiknél bepróbálkozott. Sokan visszautasították, illetve volt olyan lány, aki csak fogadásból randizott a csaj szavaival élve egy ilyen ronda fiútól semmit sem akarna. Ezek után még inkább megutálta a lányokat és csak a rosszat látja bennük, nem is hiszi, hogy van lány, akinek valójában tetszhetne. Csalódott, bizalmatlan és el van keseredve. Nincs kedve csajozni már, de egyedül sem tud boldog lenni, hiányzik egy lány az életéből, aki szereti és, akit szerethet, aki elfogadja olyan külsővel, amivel megverte az élet a srácot.

Legjobb válasz: igazad van üljünk le a sarokba és sirjunk... attól biztos jobb lesz... Tudod mit lehet tenni? Tököt növeszteni és a csaj arcába vágni a tutit és nem teszetoszáskodni mert egy értelmes nõnek FÉRFI KELL nem egy hisztigép

igazad van üljünk le a sarokba és sirjunk... attól biztos jobb lesz... Tudod mit lehet tenni? Tököt növeszteni és a csaj arcába vágni a tutit és nem teszetoszáskodni mert egy értelmes nõnek FÉRFI KELL nem egy hisztigép
"nnyi hiszti után esküszöm már én is ezt fogom csinálni a ronda pasikkal...." "esku ezek utan direkt ki fogom gunyolni a ronda fiukat, csak miattatok mert elegem van a sok szanalmas kerdesbol..." Csináljátok, azt hiszitek majd azzal jobb lesz, meg esetleg amíg nem kaptok egy átszállót addig lenne csak nagy pofátok. Szánalmas fehérnépek!
6-os és 8-as, tipikus példái vagytok annak, mennyire kegyetlenek a mai lányok. Gratulálok ti sem vagytok jobbak azoknál a lányoknál. Kegyetlen szörnyetegek! Nekem meg kedvem lesz majd felpofozni titeket ezek után, már csak a kérdezõ és hasonló sorstársai miatt is, na az, hogy fog már nektek tetszeni, utálaos, szívtelen némberek! Komolyan mondom megáll az ész mennyi szemét nõszemély van manapság. Én is tapasztaltam, a kérdezõt megértem.
Légyszi tegyél még fel 300 ilyen kérdést a mai nap és minden megoldódik.
ha nem tetszik a lány, próbáld a fiút, manapság népszerû
Amíg nem akar újból csajozni, addig semmit. Ha még egyszer próbálkozni akarna egy lánynál, akkor pedig le kell beszélni róla, és ezzel megóvni az újabb csalódástól.
ennyi hiszti után esküszöm már én is ezt fogom csinálni a ronda pasikkal....
Eszem megall ettol a sok rinyapina kerdestol XD esku ezek utan direkt ki fogom gunyolni a ronda fiukat, csak miattatok mert elegem van a sok szanalmas kerdesbol...
Beletörõdni.
Jesszusom a sok onsajnaltato kispocs......eszem megall....ismered az ironiat? Jah bocsi nem csak luzer vagy hanem meg muveletlen is....gratulalok! Tobbet ne varjon toled az ember! -.- de sok idiota...hihetetlen...
"Jah bocsi nem csak luzer vagy hanem meg muveletlen is....gratulalok! Tobbet ne varjon toled az ember! -.- de sok idiota...hihetetlen..." Veled az élen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!