Találatok a következő kifejezésre: Lehet a egyik jele, hogy (168 db)

Szerintetek egy férfinál lehet a tetszés jele, hogy mogorva?

Van egy férfi ismerősöm aki iszonyat jó pasinak számít, az összes csajnak bejön a környezetemből, és ezt tudja is magáról. És nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy sem? Állandóan látom, hogy fűzi a csajokat, velem meg olyan komoly, látom hogy állandóan figyel messziről, vagy hosszabban néz a szemembe mint kellene, meg észrevettem, hogy állandóan utánozza a szavaimat, a gesztusaimat, a hangulatomat, a testbeszédemet.. vagy ez ellenszenvet is jelenthet, és gúnyolódik rajtam, hogy észrevegyem magam, mert nem jövök be neki..? Egyszer mondta, hogy maradjunk kettesben, de én nemet mondtam, ez zavarja? Volt hogy kedvesen rá mosolyogtam és nem viszonozta, viszont amikor találkozunk mindig megköszörüli a torkát, vagy megigazítja az ingét.. olyan színű ruhákat szokott hordani mint én.. ez most mi?????

Legjobb válasz: nekem is úgy tûnik, hogy nem kedvel. Kicsit se szimpatikus ez a viselkedés..

nekem is úgy tûnik, hogy nem kedvel. Kicsit se szimpatikus ez a viselkedés..
Az ilyen pasira érdemes kicsit több türelemmel figyelgetni és észrevenni:D De ez mondjuk egy belépõhöz elegendõ a gondolatvilágodba:D
Ha hiszed, ha nem, velem ugyanez történik és egyszerûen nem tudom el dönteni, hogy miért csinálhatja ezt velem. Hol nagyon kedves és feltûnõen udvarias velem, hol meg szinte levegõnek néz és szándékosan kerül. Bár lehet, hogy azért van ez a viselkedés, mert bántja a dolog, hogy egyszer "kikosaraztam", de nyíltan sosem mondtam meg neki... és azt próbálja kommunikálni ezzel a magatartással, próbál úgy tenni, hogy nem érdeklem õt. De az ember, szerintem úgy is elárulja magát (az érzéseit) egy idõ után...
Én meg azt mondom, hogy nem kedvel. De remélem a többieknek less igaza, bár én ilyen férfiaval nem kezdenék a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk fiatalok, de azt mondja, hogy lekezelõ stílusom van, és biztos tükröt akar nekem tartani.. kívülrõl gyerekesnek tûnik, de sok mindenre rájöttem így az utóbbi idõben, magammal kapcsolatban, amiket eddig nem vettem észre.. biztos azt akarja, hogy észrevegyem magam.. mindenesetre simán lehet gúny is, és nem az, hogy tetszem neki..
Lehetséges, hogy kedvel, bár az ilyen fazonoknak ált. nincsenek érzelmei. Ha tényleg kedvelne és felnõtt férfi lenne, akkor nem megkérdezné, hogy akarsz-e vele kettesben maradni, hanem úgy alakítaná, hogy kettesben legyetek. Ez a másik utánzása oviban volt menõ, szal valszeg még nagyon fiatalok lehettek gondolom 15-16 évesek.
Szerintem kedvel, de mivel egyszer kikosaraztad probalja a buszkeseget megtartani! De azert szivat mert szereti latni ha forr a fejedben a viz :P tipikus pasi
De, szerintem kedvel, és már felfigyelt rád.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted sem kedvel, ugye?
A kérdező hozzászólása: Vagy sérült a kis önérzete, és nem bírja elviselni, hogy én nem vagyok oda érte..

Az lehet a tetszés jele, hogy egy fiú izgul a lány jelenlétében? Meg kedves vele?

Legjobb válasz: Igen, szerintem nagy az esély rá. :)

Igen, szerintem nagy az esély rá. :)
Igen :D
Nekem kiugrik a szívem ilyenkor. És sokszor el is pirulok. :)

Mik azok a tipikus jelek, jelzések, amikből lehet tudni egy fiúnak, hogy tetszik valamelyik lánynak?

Legjobb válasz: Kinek tetszik ki? Ezt nemértem... Mivel fiú vagyok elmondom: Ha egy lány tetszik egy fiúnak akkor általában sokan bámuljuk, szemezünk vele egy kicsit és ha bátor is az illetõ akkor odamegy hozzád. Ha nem akkor szemeztek elég sokat, igazgatja magát, avarban van stb...

Kinek tetszik ki? Ezt nemértem... Mivel fiú vagyok elmondom: Ha egy lány tetszik egy fiúnak akkor általában sokan bámuljuk, szemezünk vele egy kicsit és ha bátor is az illetõ akkor odamegy hozzád. Ha nem akkor szemeztek elég sokat, igazgatja magát, avarban van stb...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. HÁt akkor így sem lett könnyebb a lányok jelzéseinek az értelmezése. :/ Pedig jó lenne tudni, mikor mehetek megszólítani egy lányt, mikor nyitott velem való ismerkedésre?
A hajbirizgálás annak a jele is lehet, hogy zavarban van, mert észrevette, hogy nézed. Nem feltétlenül jelent jót.
Én csak azt mondom, hogy ragadj meg minden lehetõséget ;) sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igen, de inkább buszon láttam ilyen jeleket, utcán nem sokat idõzök egy helyben amúgy sem. Nem mindig veszem észre, hogy néznek-e, haveorm mondta már, hogy néztek én nem láttam mondom neki. Hát így nem is csoda, ha kihagyok lehetõségeket.
Öhhm... rengeteg módszer van rá, az internet is ettõl roskad össze... :) Én a leg primitívebb módszereket használom... Pl: Van tüzed? Nincs véleetlen egy rágód meg ilyen hasonlók :D Bár az utóbbi elég necces :D De ha hülyének is tûnsz vagy elküld a pi*csába akkor mivan? Az elõbb mondtad, hogy hány lány csinálta ezt.. :D Nem fog összedõlni a világ :D
A kérdező hozzászólása: Basszus nekem már nagyon sok lány csinálta ezt a hajsimítgatós jelet! :D Én marha mindet kihagytam. :/ EGyáltalán hogy szólíthatnék meg egy ismeretlen lányt, hogy ne tûnjek hülyének mindenki elõtt?
Ne a buszon csajozz.. :D Az egy olyan szféra ahol mindenki mást csinál... Valami közterületen próbálj, vagy rendezvényeken... Egyébként ezek a hajsimítgatások olyan relytett jelek mejeknek ennyi a mondandójuk: Szólíts meg!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én sok lánnyal próbálok szemezni és azt vettem észre, hogy akiket sokáig nézek, azok egy idõ után a hajukat nagyon intenzíven elkezdik simítgatni, húzigálni. Volt egy, aki a hajbirizgálás után ki is rúzsozta magát mellettem a buszon. Ezek vajon mit jelenthetnek?
Elsõ vagyok. Hát az én tapasztalatim a következõk: (szinte ugyanaz) Ha társaságban van akkor kuncognak elég sokat és némelyik lány feléd nézeget, tehát észlelhetõ, hogy te vagy a téma.. Viszont ekkor zárt az út, mivel ha a lány társaságban van nemlehet kezdeményezni. Ha egyedül van ugyanúgy szemezés, csinosítgatja magát, többször megnyalja az ajkait, ( ha kint vagytok és hideg szél fúj megtévesztõ lehet :D) De ha már volt egy szemezésetek, és nem fordította el egybõl a tekinteté (volt kb. egy fél perc) akkor már bátran kezdeményezhetsz.-
Egy mosoly.. De szerintem egy lány tekintete mindent elárul .... Vagy megbök a facebookon xD
A kérdező hozzászólása: A lányok jelzései érdekelnének. Mivel jelzik nekem, hogy bejövök nekik? 21/F
Ne kérj lehetetlent.. Még a teremtõje se tu elmenni rajtuk :)


Bal Alt + 64
Controllt nem is kell nyomni közben.
Próbáld meg kimásolni és beilleszteni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerült bemásolnom!

Úgy érzem terhes vagyok. A mellem egy picit feszül - ami lehet a menzi jele is - de más egyéb tünet nincs is.Lehet, hogy igaz?

Éreztetek már ilyet? A mellem egy picit feszül - ami lehet a menzi jele is - de más egyéb tünet nincs is. A "lelkem" viszont azt érzi van valaki benem. Igaz lehet? Ha nem , miért érzem ezt?

Legjobb válasz: én is gy voltam!nekem késett a menszim 2 hetet,fájt a mellem,menszi érzésem volt!folyamatosan negatívat teszteltem,de mégis azt éreztem h vn bennem vki,h tuti babás vok,de utána jött a szomorú csalódás mikor megjött!ha egy nõ nagyon szeretne babát akkor hajlamosk vunk sajnos beképzelni olyan dolgokat ami nem is úgy van!de remélem nálad tényleg baba van és nem jársz úgy mint én!szívbõl kívánom!

én is gy voltam!nekem késett a menszim 2 hetet, fájt a mellem, menszi érzésem volt!folyamatosan negatívat teszteltem, de mégis azt éreztem h vn bennem vki, h tuti babás vok, de utána jött a szomorú csalódás mikor megjött!ha egy nõ nagyon szeretne babát akkor hajlamosk vunk sajnos beképzelni olyan dolgokat ami nem is úgy van!de remélem nálad tényleg baba van és nem jársz úgy mint én!szívbõl kívánom!
Biztos van aki megérzi, lehet, hogy te is jól érzed:)
Nem, a két dolog között nincs összefüggés.
Egyet értek az elozo hozzászólóhoz, nincs semmi koze a két dolognak egymáshoz...
Ha tv-t átkapcsolod av-ra kellene neki mennie.
Scarttal csatlakoztatva a menûnek mindenképp be kellene jönni, még akkor is, ha nincs rákötve antenna. Esetleg próbáld ki pendrájvon keresztül a kép- vagy zene-lejátszást. De ahhoz is kellene a menû! Ha semmi, akkor hibás a set top box
ja igen, egyes régi tipusu tévék nem kapcsolnak át automatikusan, neked kell az AV-t átállitani :)
A kérdező hozzászólása: Az egyik kolléga hazavitte hogy hdmi porton kiprobálja. A menüt meg tudta nyitni de ott vége is volt, visszaviszük kicserélni.
A kérdező hozzászólása: Kiderült hogy tv-n valoszinüleg nem jo scart ajzat, szereztünk egy scart-rca átalakitot, most már müködik :)
Mi volt a neve???
mi vót a neveje?
Mi volt a film címe?
0.9923% esély van rá
A kérdező hozzászólása: A neve lényegtelen, próbáltam utánanézni, de nem találtam. :S

Hogyan lehet "rájönni" egy kapcsolatba hogy a pasinak csak a szexre kelles? :S Mik ennek a jelei stb?

el?re is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: az h nem szex-programra nemigen jön el, nem tûnik õszintének, elhanyagol, és mihamarabb, minél több szexet akar.

az h nem szex-programra nemigen jön el, nem tûnik õszintének, elhanyagol, és mihamarabb, minél több szexet akar.
Mindig csak éjszaka, este, sötétben akar Veled találkozni, mindig a szexre célozgat, és próbál fogdosni már elsõ randin is, nem szeretne felvállalni a nyilvánosság elõtt, nem szeretne közös programokat, vagy járni, kézenfogva elmenni valahova.
Ha már az ismerkedés elején elkezdi pedzegetni a témát gyanús lehet. Bármilyen módon is utaljon rá.
Ezt kikérem magamnak kedves utolsó! Nem minden férfi akarja azt, vannak olyanok is akik képesek magukat tûrtõztetni. Ha tényleg az lenne amit mondanál, akkor szerinted lenne romantika? Vagy bármi más? 17/F
Hát, ha szûz vagy, akkor szerintem bármit megtesz, hogy ne tûnjön úgy, hogy csak szexre kellesz neki.
Ha rögtön az elején célozgat a szexre az nagyon gyanús. Biztos gyorsan le akar teperni. De ha három hónapja jártok és még a kezed sem fogta meg az még gyanúsabb. Lehet hogy folyamatosan a nadrágjában van a keze és folyamatosan arra készül, hogy leteperjen. Vigyázz mindkét fajtával. Minden pasi csak a szexet akarja.
A kérdező hozzászólása: a
A kérdező hozzászólása: még szûz vagyok igen :) :S én is atól félek hogy ezért "fogja magát álcázni" és nem tudom hogy pontosan mit is akar majd :S igazából nem tudom mi legyen... :S mert van ez a srác akinek lehet csak a szexre kellek :S ... meg van egy másik aki romantikusabb és belém van esve :S nem tudom mi legyen :S
Jó tanács, sose a szexet akard elsõdlegesen. Ez a normálisabb srácoknál elrettentõ dolog. Inkább a romantikusabb jellegût válaszd, így is úgy is meg fogod kapni amit szeretnél... De nem tudunk helyetted dönteni.

Lehet a terhesség egyik jele, hogy sötét csík jelent meg a köldököm alatt?

Késik a menzeszem 2 napja. A méhemet ki lehet tapintani, kicsit kemény.

Legjobb válasz: A sötét csík én úgy tudom késõbb jeleneik, kb a 7. hónapban. Én nyolc hetes terhes vagyok de csíkom nincs. Viszont ha kitapintható a méhed az naygon gyanús, hogy terhesség, menj orvoshoz!

A sötét csík én úgy tudom késõbb jeleneik, kb a 7. hónapban. Én nyolc hetes terhes vagyok de csíkom nincs. Viszont ha kitapintható a méhed az naygon gyanús, hogy terhesség, menj orvoshoz!
Biztos, hogy az anatómiai ismereteid rendben vannak?
a csik amiröl te beszélsz, joval késöbb jelenik meg!Szerintem be képzeled!ne aggodj, és meg fog jönni, de ha annyira ideges vagy, vegyél egy tesztet, ha terhes vagy az már ki mutatja!nem tudom más hogy van vele, de én nem tudom a méhemet ki tapintani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!