Találatok a következő kifejezésre: Lehet a egyik (30241 db)

Lehet Star Wars karaktert cosplayelni a Mondocon-on? Hogyan kivitelezhető az, hogy lehet elkészíteni egy fénykardot élethűen egyszerűen? Hogyan lehet Jedi v. Sith ruhát varrni?

Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy segítsetek válaszaitokkal! :)

Legjobb válasz: Lehet cosplayelni bármilyen filmbõl, mesébõl, animébõl, képregénybõl, vagy akár kitalált karaktert is lehet, viszont hogy hogyan tudnád megcsinálni abban nem sokat tudok segíteni, én állandóan képeket szoktam nézegetni, meg weboldalakat cosplayekrõl, próbálj te is böngészni egy kicsit:)

Lehet cosplayelni bármilyen filmbõl, mesébõl, animébõl, képregénybõl, vagy akár kitalált karaktert is lehet, viszont hogy hogyan tudnád megcsinálni abban nem sokat tudok segíteni, én állandóan képeket szoktam nézegetni, meg weboldalakat cosplayekrõl, próbálj te is böngészni egy kicsit:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Ha jól bánsz vele, betartod km pontosan az olaj, szíj cserét valóban képesek csodákra!
Kisebb, nagyobb megszakításokkal igen...De egyben biztos nem fogsz tudni ennyit vezetni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én is ezt hallottam, hogy egy ekkora motorral meg lehet ennyit tenni, mivelhogy kevesebbet pörög, illetve nem igazán kell kihúzatni sem hiszen elég nagy a nyomaték.
Igen az év végi adóbevallásban is lehet igényelni egy összegben.
Igen lehet, en így "spororok" minden évben... Jól jön az az összeg egyben a köv évben...:)


Hogyan lehet a Facebookon törölni az üzeneteket úgy, hogy egy adott személy összes üzenetét kitöröljük, és ne egyenként kelljen? Meglehet ezt oldani?

Legjobb válasz: Hát én úgy tudom csak így lehet, hiszen egy thread-be rakja az egy személlyel történõ levélváltásokat. Minden ilyen thread-hez van egy kis X. Kattints rá.

Hát én úgy tudom csak így lehet, hiszen egy thread-be rakja az egy személlyel történõ levélváltásokat. Minden ilyen thread-hez van egy kis X. Kattints rá.
Jobb felül van egy mûveletek gomb. Ha arra nyomsz, hogy beszélgetés törlése, akkor az összes üzenetet törli ami ahhoz az emberhez tartozik. (a név melletti kis x-el ellentétben ez visszaállíthatatlan)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

A róka kutyaféle? Lehet utóda egy rókának és egy kutyának? Hogy nézne ki?

óka, kutya,

Legjobb válasz: Lehet utóda egy embernek és egy majomnak? Nem.

Lehet utóda egy embernek és egy majomnak? Nem.
az egy nembe tartozó állatoknak még lehetnek kölykeik (oroszlán és tigris, öszvér, szamár és zebra)-bár ha jól tudom a hibrideknél a hímek nemzõképtelenek- azonban amint látod az elsõ válaszból a kutya és a róka már korábban szét ágazik. azok a kutyák amiknek róka feje valószínûleg spitzrendelkeznek a felmenõik között, ugyanis neki van hegyes háromszög fülük és hoszzú pofijuk, ami hasonlít a rókáéra. (pl a kisspitz)
3.-hoz kiegeszites A spicz is, ahogy az osszes kutyafele a farkastol szarmazik. A roka nem farkas tehat nem is kereszteztek az emlitett ok miatt a kutyat a rokaval. A hegyes fej es ful is ugyanugy szelekcio eredmenye mint az osszes tobbi kutyafajta, tehat nincs a felmenok kozott roka, csak mindig azokat az egyedeket vittek tovabb annal a fajtanak ahol a hegyes fej es ful, rokaszeru volt.
Szerintem úgy nézne ki mint egy politikus és egy biztonsági õr keveréke.
Kutya X róka hibridizációra egyetlen ismert, hiteles példa sincs, így igen nagy valószínûséggel nem lehetséges. Kutya X sakál és kutya X prérifarkas viszont létezik. Sakál hibrid: http://news.bbc.co.uk/media/images/38586000/jpg/_38586111_do.. Prérifarkas hibridek: http://www.dogbreedinfo.com/coydog.htm
Ez az egy nemes dolog csak nagy általánosságban jön be. A kutyánál pont stimmel az eddig ismert példák alapján, viszont a vörös róka (Vulpes vulpes) már képes hibridizálódni a sarki rókával(Alopex lagopus), és itt már két külön nemrõl van szó. Vagy a házi macska a szervállal szaporodóképes hibridet alkot, és itt még csak nem is közel álló nemekrõl beszélünk.
Igazából mindent leírtak elõttem, csak annyival szeretném kiegészíteni, hogy remélem nem akarsz rókát, és kutyát pároztatni..
A kérdező hozzászólása: Azt nem de egy yoki-bobtail-en gondolkozom :)
minek? van elég keverék gazdátlan kutya a világban... nem kell fölöslegesen még egy alom

Beteg egy gyöngyi kiscsirkém. Mi lehet a baja, mit adhatnék neki, hogy meggyógyuljon?

5db gyöngytyúk csibém van, és 12 japán csirkém. 4 gyöngyi 8 hetes. Három napja az egyik nem szaladgált annyit, mint a többi, tegnap és ma már csak gubbasztott. Jól evett, ivott, és jól repült, de nem ment a többi után, hanem le-le maradozott. Ma este adtam neki foghagymát, úgy hallottam hogy az jó, de napról napra rosszabbul van. Most már nem is nagyon tud repülni. A többinek nincs semmi baja. Mit tehetek, hogy meggyógyuljon?

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. Egy csibének ezer baja lehet. Nem akarlak elszomorítani, de hamarosan el fog pusztulni az az egy jószág. Minden baromfi csoportban akadnak kevésbé életrevaló, satnya egyedek.

Semmit nem tehetsz. Egy csibének ezer baja lehet. Nem akarlak elszomorítani, de hamarosan el fog pusztulni az az egy jószág. Minden baromfi csoportban akadnak kevésbé életrevaló, satnya egyedek.
Próbáld meg esetleg azt, hogy valami tápoldatot vezsel, esetleg vidd be a lakásba, hogy megelbbe legyen.

MIt lehet kezdeni egy projektmenedzser-asszisztens képzéssel? Egy oldalon olvastam, hogy lehetsz vele banki szakügyintéző, marketing-és reklámügyintéző stb stb, de hogy takarhat ennyi mindent, ha pl. a bankira is külön képzés működik?

Meg bezavar ez a projekt.. hülyén is hangzik,és olyan távolinak. nem vmi szimpatikus neve van... valaki tnaul esetleg ilyet? mi róla a véleménye? keresik egyáltalán az iylen szakmával rendelkez? embereket?

Legjobb válasz: Egyik OKJ-s végzettség sem ér semmit, nem lehet vele elhelyezkedni. Csak papír, és semmi több. De ezt majd az utánam következõk is valószínûleg megerõsítik. Nem érdemes elkezdeni.

Egyik OKJ-s végzettség sem ér semmit, nem lehet vele elhelyezkedni. Csak papír, és semmi több. De ezt majd az utánam következõk is valószínûleg megerõsítik. Nem érdemes elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: de akkor ha én enm tudok elmenni egyetemre, mert nincs annyi pontom, és idén amúgy sem jelentkeztem (tavaly nem vettek fel), akkor is kell vmit tanulni, vmilyen okj-t, érettségitõl csak többet ér, ezt be kell látni!
A kérdező hozzászólása: de akkor mit tnauljon az ember, ha ilyen korlátozottak a lehetõségei?
Akkor marad a fizetõs egyetemi szak...nem olyan nehéz félévente 200 at elõkaparni rá, vállalsz diákmelót, mész amennyit csak tudsz, vagy újra érettségizel vagy csinálsz nyelvvizsgát, hogy több pontod legyen. Ez a 3 lehetõség van nekem van 2 ilyen papírom úgy lettem 5ös mind a 2 bõl hogy nem tanultam rá semmit, valamint abszolút nem értek hozzá...és ugye ez központi tesz szóval el tudod képzelni mennyire színvonalas semennyire, egyenlõ a nagy nullával. Most egy eléggé jó egyetemen tanulok hááát ég és föld a kettõ..Képezd magadat mert az ilyen kamu papírokkal semmire nem fogsz menni és az az 1-2 év amit elcseszel rá az pont 1 sorral fog többet érni egy állásinterjún mivel a Hr tudni fogja hogy ez csak habiszti.
A kérdező hozzászólása: hát persze...szted olyan egyszerû 200-at elõkeríteni, minimum 100ezret félévente... engem nem pénzel anyuci apuci, és ha megszakadnék sem tudnék annyit összekaparni, mivel tanulni is kell az egyetemen, nem csak lébecolni!
1. vagyok újra Próbálj meg idegennyelvet, számtechet, vagy valami piacképes szakmát elsajátitani. Felsõfokú képzéssel sem mész sokra. Egyébként milyen felsõfokú tanulmány érdekelne?
A kérdező hozzászólása: hr
ÁÁÁ! Az kamu szak. Akinek ven egy kis érzéke az emberekhez, és van két idegennyelv vizsgája azt simán felveszik ilyen állásba. Nem elsõsorban a papír számít.
cserelj szijat
vegyél rá szíjat, biztos simára van már kopva.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!