Találatok a következő kifejezésre: Lehet a csak (15233 db)

Tiszteletem! Gothic 1-be hogy lehet a csákóra tenni a fegyvert, mert bármit nyomok nem akarja feltenni?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem ami nem biztos, akkor az 1-es gombbal szereli fel, nagyon talán a Space-el de ezt több mint valószínû hogy próbáltad. A harc másik tészta, egy iránygombot nyomva tartva kell klikkelni az egérrel, bár már ez se biztos. Oly rég volt. :D

Ha jól emlékszem ami nem biztos, akkor az 1-es gombbal szereli fel, nagyon talán a Space-el de ezt több mint valószínû hogy próbáltad. A harc másik tészta, egy iránygombot nyomva tartva kell klikkelni az egérrel, bár már ez se biztos. Oly rég volt. :D
Ha jol dereng ctrl+fel, ha nincs atallitva.

Ha rendőrnek készülök lehet a vállamon tetoválás? Mert én úgy tudom, hogy csak látható helyen nem lehet. Szóval lehet?

Legjobb válasz: Régen ez valóban így volt, hogy csak ott lehetett ahol az egyenruha eltakarta, DE most már lehet ott is ahol nem takarja el. Pl. ValóVilág-os rendõrhéten az egyiknek az alkarja volt tetovált...

Régen ez valóban így volt, hogy csak ott lehetett ahol az egyenruha eltakarta, DE most már lehet ott is ahol nem takarja el. Pl. ValóVilág-os rendõrhéten az egyiknek az alkarja volt tetovált...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ! :)
"Csak értelmes kérdéseket várom " lol.. Ezernyi oka lehet, valószínûleg vmi hardveres gondja lehet, v [email protected]@r illesztõprogramot pakolt fel az illetõ.

Nálatok van kábeltv vagy csak a sima mindigtv ingyen!? Ez gáz ha így spórlunk hogy csak mindig tv van? Nem tudjatok nem lehet valahol csak decemberre kérni sok csatornát?

Legjobb válasz: @1-nek nincs igaza, hûségnyilatkozat nélkül is lehet szerzõdést kötni, amit akár 1 hónap alatt felmondhatsz, de akkor nem kapsz kedvezményt. Én már meg tanultam, soha, semmit nem veszek hitelre, és nem veszek hûségnyilatkozatra!!!!!!

@1-nek nincs igaza, hûségnyilatkozat nélkül is lehet szerzõdést kötni, amit akár 1 hónap alatt felmondhatsz, de akkor nem kapsz kedvezményt. Én már meg tanultam, soha, semmit nem veszek hitelre, és nem veszek hûségnyilatkozatra!!!!!!
Nekünk csak azért van kábeltévénk, mert így kevesebbet fizetünk, mintha csak internetünk lenne. A mindig tv-t milyen készülékkel nézitek? Ha olyan tévével vagy set-top-box-val, ami rendelkezik elõfizetõi kártyával, akkor nem kell új szolgáltatót keresned. A mindig tv hálózatán is vannak kódolt - elõfizetéshez kötött - csatornák. Ezen az oldalon minden infót megtalálsz: http://www.mindigtvextra.hu/ de tényleg egyszerûbb lenne kölcsönkérni vagy letölteni karácsonyi filmeket, meséket. Ha ennyire ki van számolva minden forint, akkor inkább ne rendelj meg új szolgáltatást bármennyire is szeretnék. Nagyon nehéz lesz róla lemondani. Inkább próbáld meg õket másképpen elfoglalni (társasjáték, legó, rajzolás, stb.).
Nálunk UPC van és új TV-k, minket nem is érintett az átállás így. Szerintem nem gáz, ha ezen spóroltok, fõleg ha nem vagytok tv nézõsek. Mûsorokat lehet újranézni neten is, illetve lehet filmet letölteni - bár ugye ez nem legális, vagy letöltés nélkül interneten nézni õket akár youtube-on is. Szerintem nincs olyan, hogy csak egy hónapra fizetsz elõ valamire, mivel mindenhol 1-2 éves hûségnyilatkozatot kell aláírni.
Lehet hûségidõ nélkül is, akár csak egyetlen hónapra. De én nem ettõl érezném teljesnek a karácsonyt, a gyagya amerikai filmektõl aztán nem lesz szebb az ünnep, az biztos. :(
Nos, nekem elõfzetéses TV-ém van, settopbox-os, ahol megállítod bármikor és/vagy felveszed az adást, és gyakorlatilag egyszerre többet is fel tudsz venni. Nem vagyok gazdag, de havonta ez csak plusz 1 ezer forint a kényelemért. Ráadásul nekem a TV annyira nem lényeg, mert ami érdekel, mindent meg lehet találni a neten, vagy a Nézd vissza oldalakon, vagy le lehet tölteni. Nekem nem lenne érvágás, ha nem holnaptól nem lenne TV-ém, amíg van internet.
A kérdező hozzászólása: Nem értek az elektronikához egy orion tvnk van auchanbq vettük nem kell hozza ilyen átállási anélkül müködik nincs set top boxunk se. Szomszedunk idõsebbek bpiek vagyunk
Egy pontos típust tudnál írni?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom de leirom mik vannak rairva kb 3 éves tv.orion matricakon ez van Hd ready dv3t moeg4 dv3c mpeg4 usb recording, tnt hd, tdt, hdmi, usb player, mkv H264, ci+, low stand by power Ezrk vannakbrairva
A kérdező hozzászólása: Most sima szobaantennaval nezzük a mindig tv ingyenest m1 m2 tv2 rtl klub. Decemberben a meseket szeretnenk nezni es a eszkessetek betöröket1.2.3, szokott lenni mindig. Valakinek esetleg megvannak ezek a reszkessetek betörök és áttudna másolni? Ez nagy segitseg lenne mertna nagymamánál legalább ezeket megtudnak nezni a gyerekek. Nekik van egy regi dvd lejatszojuk amin tavaly meset neztek a gyerekek. Vagy hol van olyan ahol átmásolnak olcsón? Most is hogy mondtak delutan hogy azt kérik karacsonyra hogy decemberben legyen sok csatornank de hat nem olyan könnyü ezt megvalositani
Az egy orion Led tv lesz. Van benne "usb player" magyarul, elég venned 1 pendrive-t , arra filmeket ráküldeni, és bedugni a tv-be. 6-7 ezer ft 1) 16gb-os, amin bárhogy számolom egyszerre 7-8 film elfér. Ha megunták õket, letörlitek ami nem kell rá, tesztek rá újakat.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is kell dvd lejatzsozt venni mesenézeshez? Hol foglalkoznak ilyesmikkel hogy pentrivera írnak filmeket meg meséket és mennyibe kerul kb? Pl a reszkessetek betörök film ráfér egy ilyen penttdrivera?
kb 1, 5 gb egy olyan film tegát 10 db is ráfér. Már csak le kell tölteni ha te nem is a férjed ért hozzá tuti.
A kérdező hozzászólása: Sajnos õ sem ért hozzá de honnan lehet letölteni? Vagy hol van olyan bolt ahol ilyesmivel foglalkoznak ?
Ilyen boltot biztos nem találsz, mivel a letöltés illegális, ha pedig még valaki üzletszerûen is ûzi, lebukni is nagyon könnyû lenne vele. Inkább kollégákat, rokonokat kérdezz körbe szerintem. :)
Már kérdeztem, hogy nincs-e véletlenül a tévéden vagy a set-top-boxodon elõfizetõi kártyának hely? Ha igen, akkor mindig tv extra elõfizetéssel foghatók ezek az adók (Disney, Minimax, CN). 10 ezer forint alatt már lehet venni DVD lejátszót is, ami nem csak egy hónapra szól. Valami ismerõst megkérsz, hogy töltsön le neked filmeket, illetve a legtöbb könyvtárból DVD-t is lehet kölcsönözni. Írtad, hogy panelban laktok, nem tudom mennyire vagytok jóban a szomszédokkal, de esetleg ha nekik van kábeltévé elõfizetésük, akkor megbeszélhetnétek, hogy húzzatok át egy kábelt hozzátok tõlük, ti pedig beleszálltok a havidíjba.
A kérdező hozzászólása: Mi csak 2 en vagyunk a párommal és a kt lurkó. Rokonok nincsenk senki. És panelban vagyunk. Netbõl csqk ez a legolcsóbb van 2 gigas gondolom ezzel nem tudok filmet nézni letölteni fõleg. Munkanélkuli vagyok.de mondjuk egyszeri 10 ezret ki tudnék fizetni decemberre. Videonk egyeb lejatszonk nincs. Csak tv.nk. Ipodrol netezek amit úgy nyertünk de ezen még írni sem lehet n olyan mint a számitógép n is tudom lehet e csatlakoztatni dmondom a net is csak 2 giga. És a kis gyermekek meséket szeretnnék nézni meg csaladi filmeket. A társasozas teazgatas jatsza az most is megvan. Meg a dominozas az most a slager. De faj a szivük mikor masok minimaxot meg cartoon networkot stb nézhetnek. És ez a vagyuk decemberre meg a csaladi karacsonyi filmek.mondhatni ezt kertek karaconyra hogy decemberben legyen kabeltvnk.
Mi kiköttettük (van pénzünk!) és az átálláshoz se szereztünk be semmit. Minek tv? DVD kölcsönzés olcsóbb és nincs reklám.
A kérdező hozzászólása: És akkor hol mire tudok elõfizetni 1 hónapra? Szeretném élvezni a decembert mégis csak a szeretet ünnepe. De havonta sok lenne fizetni. Tudjátok spórolni kell ez van de a december a szeretet ünnepe rengeteg karácsonyi film van a gyerekeknek is ez a vágya
Töltesz a netrõl sok filmet. Ingyen van. S az amit ti akartok! Amennyit akartok! 1hónapra nem hiszem hogy adnak... min. 1 éves hûség...
ha annyira de annyira ki vagytok éhezve a filmekre akkor felajánlok egy kódot meg egy jelszót egy letöltõ oldalhoz és akkor onnnan tudsz töltögetni csak h ne teljen unalmasan a karácsony meg a december.
majd ma megbeszéljük, csak már fáradt vagyok, hogy akkor van-e rá igény, kell-e nektek ill. hogy hasznos lenne-e. Jó éjt.
Nekünk is csak az ingyenesen fogható csatornák vannak, de nem is nézünk sokat TV-t. Karácsony környékén ezen a néhány adón is jó sok karácsonyi mûsor lesz, szerintem lesz mibõl válogatni :) Ha mégsem lenne elég, akkor vegyetek/kérjetek kölcsön filmeket vagy keressetek az interneten. Nekünk még videókazettára lett felvéve sok karácsonyi film. Ha van videótok, az Apródon vagy Teszveszen nagyon olcsón lehet videókazettákat venni, karácsonyi filmeket is. De DVD-n is lehet olcsóbban, akár karácsonyi ajándéknak is jó. Vagy ahogy írták korábban, le is töltheted. Emlékszem, három éve néhány kódolt csatornát is lehetett fogni MindigTV-n karácsony és szilveszter között, hátha most is lesz hasonló. De akor is fõleg az alap 7 csatornát néztük :)
Nálunk kábeltévé van, de én nem szoktam nézni. De nekem is furcsa, hogy azzal érvelsz, hogy a szeretet ünnepe van decemberben. Ez így igaz, de akkor inkább egymással, együtt kellene idõt eltölteni, nem a tévé elõtt, nem? Ha van hó szánkózni, hógolyózni, ha nincs karácsonyi díszeket készíteni, mézeskalácsot sütni, társasozni, forrócsokoládé felett beszélgetni... Nálunk mindig így telt a karácsony, nem egymás mellett ülve a tv elõtt. Egyébként pedig az internetrõl letölthetõ bármilyen film, az sokkal pénztárcabarátabb, mint elõfizetni a sok-sok csatornára, amirõl január 1-ével le is kell mondani. Fõleg decemberben, amikor amúgy is megnövekednek a kiadások. A számítógép kijelzõjét meg egy kábellel rá lehet kötni a tv-re, és mehet onnan a film. :)
A Szeretet ünnepén, ha már kihangsúlyozod, ne a TV-vel, hanem a családdal foglalkozz! Interneted van, filmeket tudsz letölteni.
Szeretet ünnepe, szeretet ünnepe, kedves válaszolók! Nincs karácsony egész decemberbe, sok filmet a kérdezõ egész decemberre tervez, nem feltétlnül csak arra a 3 napra. Nekünk csak mindig tv van, 3napja :) . Ahol én lakom, 1000 ft/hó-ért van kábel tv, sok adással, nekem mégsem kell mert nem tudnám kihasználni. Este 1-3 órát tv-zek, arra nekem pont elég az a 7 csatorna.
Azért lássuk be, az vicces érvelés volt, hogy azért kell a tévé, hogy élvezhesse a kérdezõ a szeretet ünnepét :) ON Szerintem nem gáz, ha ezzel spórol az ember. Sokáig nekem tévém se volt egyáltalán. Nem éreztem gáznak. Illetve egyszer volt, hogy egy barátnõmnek kölcsönadtam pár órára a lakást, és a srác akivel jött, nagyot nézett, hogymi az, hogy nincs tévé. Mondtam, van internet, az elég. Most a párom igényli, úgyhogy van elõfizetésünk. Évek múltán mondjuk elég rendesen megdöbbentem, amikor monda, mennyibe kerül. Szerintem simán nem is éri meg, a fontos mûsorokat le lehetne tölteni a netrõl.. de hát ha valakinek ez a mániája, akkor legyen :) A sok csatornára nincs ötletem sajna, esetleg a szomszédtól nem lehet áthozni?
Az a baj hogy ezt csak úgy tudjátok megoldani ha találtok egy ismerõst/Szomszéd/rokon akinek van internete. Oda elviszitek a pendrive-t, õ letölti a filmeket.S ti meg otthon megnézitek. Bár egy ilyen pendrive se sokkal olcsóbb megoldás mint 1 dvd lejátszó, na meg itt ha kiírjátok a filmeket, azok meg is maradnak örökre.De pendrive-ról mindig törölni kell ami már nem kell, mivel elfogy a hely s nem lesz elég az újnak. Pendrive-s megoldás akkor a legjobb ha van 1 számítógép.

Fáj, ha pisilek, de csak egy bizonyos pontban, lehet hogy kidörzsölődött, vagy valami fertőzés lehet, de csak akkor fáj amikor pisilek, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Várj 1-2 napot de ha nem múlik el valószínû vmi fertõzés azt meg kezelni kell!!!

Várj 1-2 napot de ha nem múlik el valószínû vmi fertõzés azt meg kezelni kell!!!
Szerintem húgyúti fertõzés. Már a körzetid is felírhat rá egy port, amit bõ folyadékkal kell bevenni, és szinte azonnal csillapítja a tüneteket. Érdemes minél elõbb elmenni a dokihoz, mert magától nem múlik el egyhamar, és egyre durvább lesz. Gyógyulj meg!!
Én nem várnék, menj orvoshoz. A kidörzsölés állandóan érzékeny lenne. Kezelni kéne!
Felfázás?A gyermekkori csíp a pisi emlékek biztos megvannak... Amúgy lehet fertõzés, gomba.Jó lenne ha elmennél nõgyógyászhoz, mertha nincsen gomba v. fertõzés, akkor felfáztál, ami baromira kellemetlen, de elmúlik.
Szerintem urológushoz menj, mert ha csak pisiléskor csíp, akkor hugyuti fertõzés, kezeltesd, mert csak durvulni fog.

Honda Civic 2004-es 1.7 ctdi autóm elinduláskor néha kidobja az egyest. Mi lehet a gond, milyen javítás várható? Kérném, csak szakemberek válaszoljanak.

Az autóban 200000 km van, nem gondoltam volna, hogy csak ennyit bír ki a váltó.A kuplung is elég kemény, még többé-kevésbé jó helyen fog, de nyilván azt is cserélni kell majd a váltó javítással együtt.Köszi a válaszokat előre is.

Legjobb válasz: ez nem váltó, hanem kuplung. Mivel honda, csak gyári alkatrész lesz hozzá, jó áron. 35 alatt nem úszod meg,de lehet keveset mondtam.

ez nem váltó, hanem kuplung. Mivel honda, csak gyári alkatrész lesz hozzá, jó áron. 35 alatt nem úszod meg, de lehet keveset mondtam.

Raktári anyagmozgatónak mindenképpen feltétel a targoncás vizsga? Álláshirdetésbe nincs beírva, de lehet, hogy csak nekem nem evidens?

Legjobb válasz: Talán tõlük kellene megkérdezni. Nem csak targoncával lehet anyagot mozgatni, ill. kézi targonca is van. Ahhoz tuti nem kell vizsga.

Talán tõlük kellene megkérdezni. Nem csak targoncával lehet anyagot mozgatni, ill. kézi targonca is van. Ahhoz tuti nem kell vizsga.
A legtöbb helyen kérik.
Nem biztos, hogy olyan a raktár, ahol van is targonca.
Elsõnek: a kézi targonca = gyalogkiséretû targonca. Engedély köteles az is.

Gond lehet? Hat hete volt császármetszésem és a vágás alatt piros a bőröm de vágás helye nem fáj és nem is piros csak alatt és az egy kicsit ég. Baj lehet vagy csak ki van pálva túlsúlyos is vagyok hamar izzadok is lehet csak kipirosodott?

6 hetes kontrollra azért nem tudok még menni mert a héten megjött meg várom még elmúlik és akkor megyek. Volt már másnak is ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem csak izzadság miatt pirosodott ki ;) Nekem maga a heg is nagyon sokáig tûz piros volt, kellett legalább egy év mire szépen elhalványodott, de most már szinte nem is látszik

Szerintem csak izzadság miatt pirosodott ki ;) Nekem maga a heg is nagyon sokáig tûz piros volt, kellett legalább egy év mire szépen elhalványodott, de most már szinte nem is látszik
Csak jobb :D De amúgy ez az 1l Siporax=200l víz az hülyeség.
Egyetértek, ez a 200 liter hatalmas kamu. Elég az 50-nek is, jóindulattal. Tehát 40 literre már hatásos. Túl sok szûrõanyag úgysem lehet, ez nem túladagolható, hiszen annyi baci telepszik meg, amennyinek elég a tápanyag.
túl szûrni lehetetlen az akváriumot. viszont tényleg kamu ez a 200 liter, vagyis nem pont kamu, mert ez akvárium függõ. pl egy erõsen alul telepített 200 literes akváriumot tényleg képes lehet megszûrni 1liter siporax, viszont egy erõsen túl telepített 54 litereshez akármennyit vehetsz...
A 200 liter túlzás. Jó, ha több bio van kicsit. Persze túlzásokba sem kell esni, mert baciból is csak annyi lesz, amennyi jól lakik, ha érted. Szerintem az 1 liter Siporax / 50 liter víz ideális lehet, legalább így érdemes kalkulálni.
A 200 literhez olyan 5 kiló korallzuzalékon szûröm át a vizet. Jó az nem siporax, meg nem édesvizi akv, de 5 liter biztos kéne hozzá.
Sokmindentõl függ: halak száma, mérete, fajtája. Azt nem tudom, ezt a 200 litert hogy állapították meg, szerintem max a kezdeti állapotában, mikor még nincs semennyire eltömõdve. Késõbb ez csökken. Bár fenn lehet tartani egy magas értéket, ha jól védjük az eltömõdéstõl.
Csak teljes képernyõcsere jöhet szóba. Meggondolandó...
A szervíz tünteti el kijelzõcserével, ami egy olcsó monitor esetén elég gazdaságtalan.
A kérdező hozzászólása: 5 èves monitor lejàrt a garancia, azt mondtàk hogy jòl birta a monitorom hogy ennyi èv utàn mèg csak jelent meg 1 pixel, a mostaniaknàl sokkal hamarabb meg több jelentkezik
nekem 4 éves asus lcd képernyõm van full hd 22 inch 5 ms 300 cd/m2 fényerõ nagyon jó a színe eddig az összeset leverte emit eddig láttam és még egy pixel hiba sincs benne. tegyük hozzá hogy egyszer sikerült uncsimnak megdobni labdával lan party után le esett az asztalról de semmi baja ja és 4 éve 32000 ft-ért vettük nemrégiben 40-ért láttam szóval nagyon jó és nem lehet eltüntetni csak cserével :) a pixel hibát de ha ajánlhatok neked egy jó kis monitort akkor megtenném. ASUS VE247H vagy ASUS VH228D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!