Találatok a következő kifejezésre: Lehet a commanderben a mappákat (13 db)

Hogy lehet a láthatatlan mappákat megtekinteni/törölni/hozzáadni (láthatóvá varázsolni) sajátgépbe vagy a total commanderbe?

Legjobb válasz: Vezérlõpult/mappa beállításai/nézet - rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése

Vezérlõpult/mappa beállításai/nézet - rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése
TC: Beállítások/ általános beállítások, ott "képernyõ" és ebben az ablakban pipa a legelsõ (látszik a rejtett fájl) opcióhoz...

Total commanderem van, de nem csomagolja ki a file-t. Azt már ellenőriztem, hogy rar a kiterjesztés. Letöltöttem 1 filmet, 1 mappát kicsomagolt, a többit pedig nem. Mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Rart a Winrar nevû programmal lehet készíteni, de ez nem zárja ki hogy a TC ne tudná kibontani. Darabolt fájloknál az összes darabot le kell tölteni teljes méretükben, és csak utána lehet kicsomagolni. Ha két külön mappa van két külön bontással, akkor összeilleszted az egyiket, majd a másikat külön, ebben az esetben nem fogja a második magát elindítani és neked kell. Ha hibával leáll, akkor meg kell nézni hogy az összes darab teljes méretében le van-e töltve (egyforma a méretük az utolsó darabot kivéve), ha nem akkor a hiányzó darabot újra le kell tölteni. Vannak néha olyan értelmetlen bontások, amikor össze-vissza vannak becsomagolva a fájlok, vagy többszörösen, ilyenkor mindenféle variációt ki kell próbálni amíg jó nem lesz.

Rart a Winrar nevû programmal lehet készíteni, de ez nem zárja ki hogy a TC ne tudná kibontani. Darabolt fájloknál az összes darabot le kell tölteni teljes méretükben, és csak utána lehet kicsomagolni. Ha két külön mappa van két külön bontással, akkor összeilleszted az egyiket, majd a másikat külön, ebben az esetben nem fogja a második magát elindítani és neked kell. Ha hibával leáll, akkor meg kell nézni hogy az összes darab teljes méretében le van-e töltve (egyforma a méretük az utolsó darabot kivéve), ha nem akkor a hiányzó darabot újra le kell tölteni. Vannak néha olyan értelmetlen bontások, amikor össze-vissza vannak becsomagolva a fájlok, vagy többszörösen, ilyenkor mindenféle variációt ki kell próbálni amíg jó nem lesz.
Keresd meg a letöltött rar fájlok közül azt, amelyik egy sárga ikont ábrázol egy csomag formájában.Ez mindig a legutolsó rar fájl.Ezt jelöld ki, aztán jöhet a kibontás.Nekem így kicsomagolja az egészet.


Fájl- és mappanáv nem tartalmazhat kérdõjelet.
[troll on] Linuxon mehet. Sõt, kettõspont is. :P [/troll off]

Milyen billentyűkombinációval lehet a total commanderben az összes mappa méretét egyszerre megjeleníteni?

Ha csak egy mappáét szeretném,akkor ezt space-szel meg tudom csinálni,de az összesét??Csak,hogy egyszer?bb lenne:)

Legjobb válasz: Alt+Shift+Enter

Alt+Shift+Enter
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!!

Hogyan lehet a TOTAL COMMANDER segítségével tömörített mappákat kicsomagolni?

Legjobb válasz: A fájl ablakban van kicsomagol, becsomagol parancs azzal lehet tömöríteni és mindig oda tömörít amelyik ablakod nyitva van. Egyik ablakban kijelölöd a másikban meg megnyitod ahová tömöríteni akarsz egyszerû nagyon.

A fájl ablakban van kicsomagol, becsomagol parancs azzal lehet tömöríteni és mindig oda tömörít amelyik ablakod nyitva van. Egyik ablakban kijelölöd a másikban meg megnyitod ahová tömöríteni akarsz egyszerû nagyon.
Nagyon egyszerû. A commander egyik ablakában kiválasztod a tömörített fájlt. Ha nyomsz rajta egy entert, akkor megmutatja a tartalmát. Itt ugyanúgy kijelölheted a mappákat vagy fájlokat, mintha nem is lennének tömörítve. Ha kijelölted, simán átmásolhatod a másik ablakba, és oda csomagolja ki. -falcon-

Lehet a total commanderben a mappákat is méret szerint sorba állítani?

Ha a sorbarendezésnél a méret szerinti módot választom, akkor csak a mappában található fájlokat teszi sorrendbe, de az almappákat nem:(Vmi ötlet esetleg?:)

Legjobb válasz: beállítások/megjelenítés/képernyõ/Könyvtár rendezése.

beállítások/megjelenítés/képernyõ/Könyvtár rendezése.

Total Commander Ultima Primeben hogy lehet beállítani, hogy alul a fájlok és mappák számát írja ki, ne fájlnevet írjon ki?

Mert csak akkor írja ki, hány fájl, mappa van, ha kijelölök valamit.

Legjobb válasz: Meg is találtam a választ rá, de ha netán más valaki is belefut ebbe, akkor wincmd.ini-ben át kell írni LongInStatus-t 0-ra LongInStatus=0

A kérdező hozzászólása: Meg is találtam a választ rá, de ha netán más valaki is belefut ebbe, akkor wincmd.ini-ben át kell írni LongInStatus-t 0-ra LongInStatus=0

A gta san andreas-t akarom crackelni a total commanderben, de nem találom a jobb oldalon a crack mappát! Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: istenem nem sikerül crackelni most komolyan még a totalkomcsit se tudod használni hány éves vagy ? mert ha nyolc akk megértem:)

istenem nem sikerül crackelni most komolyan még a totalkomcsit se tudod használni hány éves vagy ? mert ha nyolc akk megértem:)
Talán, mert nincs? :O Vagy mi lenne, ha új életet kezdenél a TC nélkül és nem abból crackelnél...
A kérdező hozzászólása: Akkor milyen programból lehet még crackelni?
A kérdező hozzászólása: Idefigyelj te b.....arcúilyen választól kíméljél már meg
Mondjuk nem programmal lehet csak crackelni...szépen jobb klikk, másolás, aztán beillesztés ahova kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!