Találatok a következő kifejezésre: Lehet a commanderben a (67 db)

Mi lehet a baja a gépemnek? Az alábbi dolgokat szokta csinálni: még egy frissen újratett windows (7-es) mellett is, minden driver megléte utána is van, hogy pl. egy total commandert is kb 20 mp-be telik behozni. Folytatás a leírásba.

Firefox-ot van hogy több percbe is és utána maga böngészés is csiga lassú. Olyan mintha nem lenne benne elég ram. A gépem adatai: 2x2Gb Kingmax dd3-1333 ram, NVIDIA GeForce 9500 GT vga, AMD Phenom II X2 545 proci, 500gb western digital winchester, az alaplapom: Gigabyte Ultra Durable 3 MA785GT-UD3H, amit egyépként pont most akartam megnézni everestel, de fel se ismerte, ami persze lehet csak azért van mert egys régebbi everestet tettem fel. Szóval a lényeg hogy nem egy szar gép, van benne memória is proci is meg vga is rendesen, de mégis baromira be szokott lassulni. De ez még a kisebb baj, mert pl most amikor ezt írom egy tegnap feltelepített windos van rajta, tegnap nem volt vele semmi baj, ment rendesen, játszottam rajta minden fasza volt, de ma amikor nem tudott elindulni a windows és azt az indítási javítási szarságot csinálta. De ez amúgy elég gyakori hogy egyik nap még használom, semmi baja a gépnek, másnap meg már olyan is volt hogy abszolút nem tud elindulni a windows semmilyen formában és újra kell telepíteni. Amikor megvettem, még aznap este meghalt a windows rajta, és amikor újra akartam telepíteni nem látta a winchestert, csak miután leszedtem róla a HDD hűtőt. Ezt azért említem mert ebből következtettem én arra hogy esetleg a HDD-vel van a baj, azt kellene kicserélni benne. Amikor legutóbb újra lett telepítve akkor azért tettem újra a windows-t mert (szintén egyik napról a másikra) nem látta a videókártyámat. Akkor alaplap hibára gondoltam. A rengeteg (és sokszor nem kicsi!) lassulásból memória problémára következtetnék, de azokat soha nem volt h ne látta volna meg semmi. Meg pl játékok is futnak rajta gond nélkül, skyrimet is simán viszi, szóval a teljesítménye megvan, sokkal inkább ilyen kisebb dolgonál szokott szarakodni, mint pl egy total comander elindítása. A winchester hibájára azért is gondolnék még, mert volt olyan is hogy amit a C meghajtóra telepítettem (C-n nekem a windows van meg ilyen kisebb programok, játékokat a Dre telepítem) azok elkezdtek szépen sorba meghalni. Először a total commanderbe nem lehetett jobb klikkel rákattintani semmire, mert az rögtön lefagyasztott a commandert, aztán (szintén egyik napról a másikra) kapcsolom be a gépet és kiírja hogy a hamachi nem megy mert vmi fájl sérült. De előző nap még semmi baja nem volt. Utána ugyanez a firefox-al, majd chrommal stb stb. Mind csupa olyan program amit a C-re telepítettem. Mondjuk amióta ez történt azóta már vagy 7szer újra lett rakva és ilyet nem csinált. De minden esetre nagyon zavaró hogy vagy egyáltalán vagy alig tudom normálisan használni a gépet. Ha valakinek volna valami tippje hogy hol induljak el akkor azt nagyon szépen megköszönném.

Legjobb válasz: Az imént csak úgy a semmibõl kiírta hogy a windows merevlemezproblémákat észlelet. Nem tudom ez mit jelent, csak gondoltam leírom ezt is.

A kérdező hozzászólása: Az imént csak úgy a semmibõl kiírta hogy a windows merevlemezproblémákat észlelet. Nem tudom ez mit jelent, csak gondoltam leírom ezt is.
Tömören és egyszerüen rossz a winyod !!

Hogyan lehet átállítani h a total commander kicsomagoláskor a D meghajtóra tegye a fájlokat?

Legjobb válasz: Úgy, hogy azt az elérési útvonalat adod meg a kicsomagoláskor. Commanderben egyik abkal, ahonnét kicsomagolsz, másik ahova kicsomagolsz.

Úgy, hogy azt az elérési útvonalat adod meg a kicsomagoláskor. Commanderben egyik abkal, ahonnét kicsomagolsz, másik ahova kicsomagolsz.
:O Mikor telepíted kiválasztod a D meghajtót, nem a C-t...
Remélem a D meghajtó winchester?
Most a Total CommanderT csomagolod vagy a Total CommanderBEN csaomagolsz? Mert, ha az elsõ akkor a második válasz, ha az utóbbi akkor az elsõ válasz.
A kérdező hozzászólása: tc-ben csomagolok
Oda csomagolja ki, ahova a másik ablak meg van nyitva.
A kérdező hozzászólása: ok kész is van :D Mindenkinek köszz a segítséget!


Supreme Commander Forged Alliance mi lehet a gond?

A Supreme Commander Forged Alliance(eredeti) ha patcheli utána nem indul,rákattintok a Forged Alliance parancsikonra és semmi,fél óra útán sem.De a feladatkezelõ szerint fut.De ha nem patchelem akkor meg mûködik,de multizni meg patch nélkül nem lehet.

Hálózati meghajtókon lehet keresni fájlokat a Total Commanderben?

A gépben lév? és a gépre dugott küls? eszközökön megy, de szeretnék a megosztott mappákban is keresni!

Legjobb válasz: Nekem abban is csinálja gond nélkül. 8.01 RC5 x64.

Nekem abban is csinálja gond nélkül. 8.01 RC5 x64.
A kérdező hozzászólása: Nekem 7.55 van, ami ugyan látja a hálózaton lévõ meghajtókat, de egyszerre csak egyet tudok kijelölni, ahol kereshet. Viszont az összesen lenne jó. Majd megnézem, hogy honnan lehet beszerezni nem x64-eset.
A kérdező hozzászólása: Nos! Telepítettem egy 8-ast, de nem úgy mûködik, ahogy szeretném. Én a következõket szeretném: tudom a fájl nevét. Tudom, hogy a 3 gép 8 HD-je közül az egyiken rajta van. Szeretném a keresésben megadni az összes gép összes winyóját. Az eredményben pedig kiadja az összes találatot, bárhol legyen is az a megosztott meghajtókon. Ezt meg lehet valahogy oldani? Akár egy másik programmal?

Hol lehet le tölteni a Supreme Commander 2 magyaritást?

Legjobb válasz: Sehol, mert nincs.

Sehol, mert nincs.

Total Commanderre hogy lehet a fájlokat iso-vá konvertálni?

Letöltöttem egy ps2 játékot és az tele van cue bin mappák és azon belül is még több ezer fájlal és hogy lehet iso vá egyesíteni vagy valami hasonló??? Válaszotokat előre is köszönöm!!! (ha lehet részeletesen írjátok le mert ez az egész total commander nekem kínai!!)

Legjobb válasz: Sehogy :)

Sehogy :)
A kérdező hozzászólása: egyik válaszoló ott írta hogy lehet eggyesíteni
Amit eredetileg letöltöttél, az volt az iso fájl. Ha letörölted, akkor töltsd le újra. /na meg a Winrar-ban szüntesd meg a társítást az iso fájlokhoz, hogy máskor ne kavarjon össze/

Lehet a Total Commanderben 3 ablakot nyitni egyszerre? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Esetleg 4-et, ha 2 példányban indítod el.

Esetleg 4-et, ha 2 példányban indítod el.
A kérdező hozzászólása: akkor egy total commanderben nem lehet 3 ablak ezek szerint.. :-(
Mire kellene ? Ablakot nem is de egy ablakban egy csomó fület lehet nyitni, ami már majdnem olyan mint ha több ablak lenne (egy kattintással elérhetõ, csak elptte be kell állitani) : http://coopper.tvn.hu/gyk/TCfulek.jpg Billentyûzetparancs : CTRL+T megszüntetése CTRL+W vagy jobb égeres menûvel a füleken. Sok sikert. Üdv.

Total commanderben hogyan lehet beállítani, hogy a memória információkat gigabájtba írja ki?

Régen olyan volt ,hogy gigába írta valamint ha kevesebb volt a hely 1 gigánál akkor megába. Most ujraraktam a gépet felraktam egy total commandert de ez meg kilobite-ban írja ami elég zavaró..

Legjobb válasz: Szia. Beállitások - Alltalános Beállitások - Fájlablak Ott megtalálod : Méret kijelzõ és Fejléc Lábléc Sok sikert. Üdv.

Szia. Beállitások - Alltalános Beállitások - Fájlablak Ott megtalálod : Méret kijelzõ és Fejléc Lábléc Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!:D

Vásároltam egy Maxell 2, 5 külső merevlemezt (Tank Series, 500GB) és egy 4 gigánál nagyobb fájlt nem tudok rá felmásolni! Próbáltam Total Commanderrel, sima windows-os másolással, semmi! Windows 7 32bit-es rendszerem van! Mi lehet a baj?

Itt van 2 kép a hibáról: Windows-al másoláskor:

Legjobb válasz: FAT32 4GBos fájlokat tud maximum kezelni, ha szeretnél nagyobbat rárakni, akkor kénytelen leszel NTFSre formázni.

FAT32 4GBos fájlokat tud maximum kezelni, ha szeretnél nagyobbat rárakni, akkor kénytelen leszel NTFSre formázni.
A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem leírni, hogy hiába írja hogy írásvédett a fájl, nem az!!!!!!
Sajátgépben megkeresed a merevlemezt és jobb klikk formázás. Aztán próbáld meg megint
NTFS-re van formázva?
A kérdező hozzászólása: FAT 32-es! Amióta megvettem én nem formáztam meg egyszer sem! Kellett vna? meg most már tele van adattal, szal cinkes a dolog! :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!