Találatok a következő kifejezésre: Lehet a commanderben (67 db)

Supreme Commander Forged Alliance mi lehet a gond?

A Supreme Commander Forged Alliance(eredeti) ha patcheli utána nem indul,rákattintok a Forged Alliance parancsikonra és semmi,fél óra útán sem.De a feladatkezelõ szerint fut.De ha nem patchelem akkor meg mûködik,de multizni meg patch nélkül nem lehet.

Total Commanderre hogy lehet a fájlokat iso-vá konvertálni?

Letöltöttem egy ps2 játékot és az tele van cue bin mappák és azon belül is még több ezer fájlal és hogy lehet iso vá egyesíteni vagy valami hasonló??? Válaszotokat előre is köszönöm!!! (ha lehet részeletesen írjátok le mert ez az egész total commander nekem kínai!!)

Legjobb válasz: Sehogy :)

Sehogy :)
A kérdező hozzászólása: egyik válaszoló ott írta hogy lehet eggyesíteni
Amit eredetileg letöltöttél, az volt az iso fájl. Ha letörölted, akkor töltsd le újra. /na meg a Winrar-ban szüntesd meg a társítást az iso fájlokhoz, hogy máskor ne kavarjon össze/


Lehet a Total Commanderben 3 ablakot nyitni egyszerre? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Esetleg 4-et, ha 2 példányban indítod el.

Esetleg 4-et, ha 2 példányban indítod el.
A kérdező hozzászólása: akkor egy total commanderben nem lehet 3 ablak ezek szerint.. :-(
Mire kellene ? Ablakot nem is de egy ablakban egy csomó fület lehet nyitni, ami már majdnem olyan mint ha több ablak lenne (egy kattintással elérhetõ, csak elptte be kell állitani) : http://coopper.tvn.hu/gyk/TCfulek.jpg Billentyûzetparancs : CTRL+T megszüntetése CTRL+W vagy jobb égeres menûvel a füleken. Sok sikert. Üdv.

Vásároltam egy Maxell 2, 5 külső merevlemezt (Tank Series, 500GB) és egy 4 gigánál nagyobb fájlt nem tudok rá felmásolni! Próbáltam Total Commanderrel, sima windows-os másolással, semmi! Windows 7 32bit-es rendszerem van! Mi lehet a baj?

Itt van 2 kép a hibáról: Windows-al másoláskor:

Legjobb válasz: FAT32 4GBos fájlokat tud maximum kezelni, ha szeretnél nagyobbat rárakni, akkor kénytelen leszel NTFSre formázni.

FAT32 4GBos fájlokat tud maximum kezelni, ha szeretnél nagyobbat rárakni, akkor kénytelen leszel NTFSre formázni.
A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem leírni, hogy hiába írja hogy írásvédett a fájl, nem az!!!!!!
Sajátgépben megkeresed a merevlemezt és jobb klikk formázás. Aztán próbáld meg megint
NTFS-re van formázva?
A kérdező hozzászólása: FAT 32-es! Amióta megvettem én nem formáztam meg egyszer sem! Kellett vna? meg most már tele van adattal, szal cinkes a dolog! :/

Milyen billentyűkombinációval lehet a total commanderben az összes mappa méretét egyszerre megjeleníteni?

Ha csak egy mappáét szeretném,akkor ezt space-szel meg tudom csinálni,de az összesét??Csak,hogy egyszer?bb lenne:)

Legjobb válasz: Alt+Shift+Enter

Alt+Shift+Enter
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!!
Fájl- és mappanáv nem tartalmazhat kérdõjelet.
[troll on] Linuxon mehet. Sõt, kettõspont is. :P [/troll off]

Hogyan lehet a TOTAL COMMANDER segítségével tömörített mappákat kicsomagolni?

Legjobb válasz: A fájl ablakban van kicsomagol, becsomagol parancs azzal lehet tömöríteni és mindig oda tömörít amelyik ablakod nyitva van. Egyik ablakban kijelölöd a másikban meg megnyitod ahová tömöríteni akarsz egyszerû nagyon.

A fájl ablakban van kicsomagol, becsomagol parancs azzal lehet tömöríteni és mindig oda tömörít amelyik ablakod nyitva van. Egyik ablakban kijelölöd a másikban meg megnyitod ahová tömöríteni akarsz egyszerû nagyon.
Nagyon egyszerû. A commander egyik ablakában kiválasztod a tömörített fájlt. Ha nyomsz rajta egy entert, akkor megmutatja a tartalmát. Itt ugyanúgy kijelölheted a mappákat vagy fájlokat, mintha nem is lennének tömörítve. Ha kijelölted, simán átmásolhatod a másik ablakba, és oda csomagolja ki. -falcon-

Mi lehet a hiba darabolt zip fájlok egyesítésénél Total Commander használatával?

Legjobb válasz: Leírás itt!!!: Kijelölöm az elsõ zip fájlt: x.mp4.z01 egyesíti az összes z0akárhányas fájlt, majd kiírja, hogy sikeres volt az egyesítés, és hogy a CRC fájl nincs meg! Ezután megpróbálom kicsomagolni, de nem engedi. Mi lehet a baj?

A kérdező hozzászólása: Leírás itt!!!: Kijelölöm az elsõ zip fájlt: x.mp4.z01 egyesíti az összes z0akárhányas fájlt, majd kiírja, hogy sikeres volt az egyesítés, és hogy a CRC fájl nincs meg! Ezután megpróbálom kicsomagolni, de nem engedi. Mi lehet a baj?
érdemesebb lenne winRAR programot használnod, egyszerû, nincs kínlódás!
Az a baj, hogy nem szokás a darabolt zip fájlt "összerakni". Semelyik darabolt archívumot nem szokás összerakni, ezek úgy vannak tervezve, hogy külön fájlokban legyenek. Zip esetén annyi a dolgod, hogy a ténylegesen .zip végû fájlra jobbklikkelsz, és kiválasztod, hogy kicsomagolás. A többi fájl kezelése már a kicsomagoló program dolga, és hidd el, tudja mind, hogy mi fán terem egy több kötetes archívum.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hol lehet a Bridge commanderhez plusz dolgokat letölteni?

A gamefronton nekem nem sikerült.

Legjobb válasz: Ha valakinek megvan kérem szóljon nekem. Amúgy õshajóra,lidérchajóra,borghajóra gondolok.

A kérdező hozzászólása: Ha valakinek megvan kérem szóljon nekem. Amúgy õshajóra, lidérchajóra, borghajóra gondolok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!