Találatok a következő kifejezésre: Lehet a baja, ha emeltem (2 db)

Lehet a babámnak baja, ha emeltem?

Nagyon félek most,nehezet emeltem kb 30-40 kg.Mia jele ha elmegy a baba?

Legjobb válasz: Kezdõdõ barnázgatás, erõsõdõ görcsökkel, majd erõs vérzés, de nem szabad megijedned, lehet csak kicsit bevérzel, bár reméljük nem lesz baj.Muszáj volt emelned?Szerintem próbálj meg pihenni, van aki sokat emelget terhesen és nincs semmi baja, de nem vagyunk egyformák, szerintem semmikor se emelj ilyen nehezet!

Kezdõdõ barnázgatás, erõsõdõ görcsökkel, majd erõs vérzés, de nem szabad megijedned, lehet csak kicsit bevérzel, bár reméljük nem lesz baj.Muszáj volt emelned?Szerintem próbálj meg pihenni, van aki sokat emelget terhesen és nincs semmi baja, de nem vagyunk egyformák, szerintem semmikor se emelj ilyen nehezet!
Jajj!!! Remélem nem lesz bajod!!! Görcsölés, vagy spontán vérzés!!! Most azonnal bújj ágyba és ha teheted pihenj ké három napot felpóckolt lábbal!! Ohhh nehogy elveszítsd azt a kismanót!!! Legközelebb gondolkozz!!! Ne felejtsd TILOS ekkorát emelni! Nekem azt mondták mindig, hogy a hányinger hányás az élet jele. Ha még az elsõ hónapokban vagy ez egy jó jel lehet ha van! De lehet hogy érdemes lenne azonnal dokihoz menni!! Ne izgulj póbálj lenyugodni azért!!!! 17 hetes kismamam
Nem írtad milyen idõs vagy, de szerintem mihelyst olyan tüneteket észlesz, ami még nem volt, fordulj gyorsan orvoshoz!Az idõben észrevett baj hamarabb kezelhetõ.Sok baba megmenthetõ ha idejében van az anyuka ellátva. Ha nincs is szokatlan tünet én max holnap menneék orvoshoz, hogy nézze meg mi újság van.Sztem te is tégy így!Ne izgulj, nem lesz baj
Legtöbb esetben vérzés és görcsök jellemzik a vetélést (bár már hallottam olyat is, aki nem görcsölt..., nem tudom, szerencsére nem éltem át). Én azt vallom, hogy ha a baba akar, úgyis megmarad. Én még nem tudtam, hogy terhes vagyok, és pont költözködtünk. Én segítettem a Páromnak felemelni a kocsi csomagtartójára a nehéz tömörfa szekrényt!!!!! És a babócám hálistennek jól van. Nekem is volt pici vérzés, pici barnázgatás a 8.héten, de akkor már tudtam, hogy babát várok, és onnantól vigyáztam! Gratula a babóhoz!
Szia!!! Remélem, nem lesz semmi bajotok. Nekem sajna volt egy vetélésem, simán barnázgattam, nem is görcsöltöm, mégis elment. Utána egybõl sikerült teherbe esnem, egészséges kisfiam van. Most én is babát várok, mihelyt megtudtam, betegállományba mentem. Még nincs kiskönyvem, a házi orvos kiírt, azt mondta, nem gond, a kiskönyv ráér, a munkahelyen sem kell még tudniuk. Azért is taktikáztam így, mert sajna nekem is emelni kellene bent, és nem akarok kockáztatni. Ezt ajánlanám neked is!!! Ha bármiféle görcsöket érzel, azonnal doki!! Pihenj, ne idegeskedj, ez a legfontosabb!!! Sok sikert a babócához!!!

22hetes pocakos vagyok. Ha óvatosan lapátoltam a havat ugy, hogy nem emeltem meg magam nem lehet baja a babámnak ugye?

Legjobb válasz: Biztosan nem! Én ennyi idõsen még kialmoztam a lovaim alól, semmi gondom nem volt. Persze minden attól függ, mihez volt az ember lánya hozzászokva. Aki max. egy liter tejet emelt föl már a terhessége elõtt is, az jobb, ha vigyáz. Aki viszont hozzá volt szokva nehezebb dolgokhoz, annak nem lesz baja, ha emel is egy kicsit. Persze jobb odafigyelni, de ha óvatosan csináltad, egy kis hólapátolástól nem lesz bajotok, ne aggódj!

Biztosan nem! Én ennyi idõsen még kialmoztam a lovaim alól, semmi gondom nem volt. Persze minden attól függ, mihez volt az ember lánya hozzászokva. Aki max. egy liter tejet emelt föl már a terhessége elõtt is, az jobb, ha vigyáz. Aki viszont hozzá volt szokva nehezebb dolgokhoz, annak nem lesz baja, ha emel is egy kicsit. Persze jobb odafigyelni, de ha óvatosan csináltad, egy kis hólapátolástól nem lesz bajotok, ne aggódj!
nincs más??? lehet ha söprögetnél jobb lenne de inkább ne is csinálj semmit! Majd Apa megcsinálj... Max sózd le...
hät ha nem nagyon sürgös, akkor inkäbb a pärod lapätolja a havat.bär öszinten szolva en 13, 14, 15 hetesen is mär kint lapätoltam, persze ovatosan, es az eg vilägon semmi bajunk. csak tenyleg ovatosan! :) 23hetes pocis
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
37 hetes múltam, reggel mielõtt mentem ctg-re, meg UH-ra havat kotortam a járdáról és még jól is esett a mozgás.
24 hetes vagyok és sajnos nálunk is rám maradt a hóeltakarítás :-( Szerintem neked sem lesz tõle semmi bajod, feltéve ha nem egy hatalmas területrõl van szó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!