Találatok a következő kifejezésre: Lehet a baja, ha (2076 db)

Simson s50b, mi lehet a baja, ha üzem melegen nincs alapjárat?

pontosabban nem akar felpörögni ha meleg csak ugy tudok vele elindulni a nyélgázon(ilyenkor alapjárati fordulaton pörög)berakom egyesbe elkezdek futni vele és ugy pörög fel,és ilyenkor már húz is!

Legjobb válasz: Szimering baja is lehet. mint nállam XD. Pedig 12 éve simsonom van,de mindig tud újat mutatni!

Szimering baja is lehet. mint nállam XD. Pedig 12 éve simsonom van, de mindig tud újat mutatni!
Állítsd be a karburátort.
A kérdező hozzászólása: siber tût állítottam, alapjáratot tekergettek, de semmi változás!
Levegõ-keverék arány, úszószint. Meg talán a koszos légszûrõ is lehet.
vagy gyertya, vagy gyújtás gond is lehet. nekem az 50-es simóm hidegen ment egy darabig és leállt(isolator gyertyával). Le hült, és rúgásra indult, gyertya baja volt. próbáld ki. Nekem minden simóm ngk gyertyával ment gond nélkül.
A kérdező hozzászólása: oks, köszöm válaszaitokat :)

Bizonyos időközönként leáll a gépem és van olyan program is, amelynél mindig. Ilyenkor egy ideig nem is lehet visszakapcsolni és nem tudom mi lehet a baja. Ha pedig visszakapcsolom nem ír ki semmit. Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Túlmelegszik, vagy rossz az áramellátás. Egy alapos portalanítás megoldhatja a túlmelegedést, de ha a táppal van gond azt bízd hozzáértõre. Jah és a portalanításhoz nehogy porszívót használj!!!

Túlmelegszik, vagy rossz az áramellátás. Egy alapos portalanítás megoldhatja a túlmelegedést, de ha a táppal van gond azt bízd hozzáértõre. Jah és a portalanításhoz nehogy porszívót használj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, de egy laptopról van szó és még hûtõt itt vettünk alá. Lehet, hogy a belsõ hûtésével van baj?

Mi lehet a baja, ha sokat eszik?

Ford focus 1.8 TDci 2002-es 8-9 liter körül eszik most télen. Igaz nem hosszú távokat megyek vele kb 15 km-t, de az autót hagyom 10 percet ketyeregni melegedni mielõtt útnak indulok. Az utazás közben nem pörgetem nagyon 2000 fölé. Tudom tél van és nem melegszik be ekkora távon, de ennyivel többet eszik?

Legjobb válasz: nyáron mennyit szokott enni ugyan azon az utvonalon? ha 7 liter körül, akkor nincs semmi baja, egyszerüen nem melegszik be a rövid táv miatt és addig többet eszik.

nyáron mennyit szokott enni ugyan azon az utvonalon? ha 7 liter körül, akkor nincs semmi baja, egyszerüen nem melegszik be a rövid táv miatt és addig többet eszik.
Ha ez a 15 km ráadásul város, akkor szerintem teljesen jó fogyasztás. A 2005-ös 1.7 CDTI-m is ekörül van. Amúgy 1500 alatt se nagyon használd! Fõleg a hideg motornak nem tesz jót, ha nagy nyomatékkal erõlteted. Akkor már inkább a fordulat legyen magasabb, mint a nyomaték.
A kérdező hozzászólása: Igazság az hogy nemrég vettem és nem tudom a nyári adatait


Régi Renault Espace motor probléma: Mi lehet a baja? Ha nem javítható, milyen motort lehet beletenni?

89-es Espace-ünk van (2.2 4x4 B+G). Sokszor nem indul be, maximum ha betoljuk (2 méter és indul). A motor néha egyenletlenül jár. 1,3 tonnás, de alig akar menni pedig 2200-as motor van benne. Már a környék összes autó-gáz-villamos szerel?nél járt, de nem tudják mi a baja! Injektort és a gáz sz?r?ket is tisztítottuk/cseréltünk, de ez sem oldotta meg a problémát. + ha be is indul, amíg be nem melegszik nem vehetjük le a gázról a lábunkat mert leáll. A tegnapi napon meg azt csinálta, hogy lemerítette az akkut. Villamossági szerel? szerint meghalt az akksi is benne, s elvileg a kompresszió is rossz. Milyen motort lehet beletenni? Laguna? Egy motor kb 30 ezer, a javítás pedig valószín? több lenne.

Babona vagy van alapja, hogy ha megütöm a hasam folt lehet a babán ha megszületik?

A kutyánk örömében felkapta a fejét és alulról megütötte a hasam. Nem fájt,de megéreztem. Utána nem volt semmi(fájdalom,görcs) de aggódom,hogy meglátszik majd a babánkon. 34 hetes vagyok,ugyhogy már nem kicsi a baba.

Legjobb válasz: Babona :) De mindig lesznek, akiknek van ismerosuk, akinek a sogornoje bnoje megegette a kezet vasalas kozben, es a baban folt lett... :)

Babona :) De mindig lesznek, akiknek van ismerosuk, akinek a sogornoje bnoje megegette a kezet vasalas kozben, es a baban folt lett... :)
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a gyors választ, megnyugodtam.
Nekem a barátnõm anyukája az utolsó hónapban volt a kislánnyal, és felrobbant a kotyogós kávéfözõ, nekicsapódott a hasának (nem kis erõvel), az meglátszott a picin, mikor megszületett, kis kékes-pirosas folt, de elmult. Amugy babona minden, amit ilyen dolgokról mondanak.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nálam akkora ereje nem volt az ütésnek. És elsõ sorban olyan csúnya barna maradandó foltra gondoltam. Ami nem mulik el.
Szerintem ettõl az ütõdéstõl még nem lesz folt babán!
ez hülyeség! nemlesz semmi baja. nemkell hinni a babonában. ha folt lett valakinek a gyerekén az nem ütéstõl lehettett
Sok minden hülyeség, de azért nem árt vigyázni. Szerintem nem lesz semmi baja a Babádnak, ez túl pici dolog ahhoz. De azért vigyázz magatokra. Nekem a nõvéremet égették meg a lapockájánál. A kislányának pont ugyanazon a helyen egy barna anyajegy lett, ami vele együtt nõtt. Most 12 éves és már egy 20 forintosnyi nagyságu lett az anyajegy. Késõbb az orvos is alátámasztotta, hogy attól lehet, persze nincs semmi probléma, de nem esztétikus.

Mi lehet a baja ha egy kutyának köldöksérve van?

Legjobb válasz: Bármikor kizáródhat.

Bármikor kizáródhat.
Nem jósol senki. A sérv azt jelenti, nincs a hasán bezáródva a köldöke. Ami mögötte van belül bél, miegymás, némely része már most kivûl került a kutya pocakjából. Csak az a bõrdarab tartja. Ha megsérül, a levegõre kerülhet a benne lévõ cucc. Az ilyesmi nem tesz jót egyáltalán a belsõ szervek egyikének sem. Aztán van olyan is, a belül lévõ bél kissé megindul kifelé. Kifelé nyomódik. A lyuk meg visszazáródik az eredeti méretére. Szépen összeszorítva a kint lévõt, ami elhalhat. Lehet, a kutyád életében nem lesz ilyen. De sanszos, hogy bármikor megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: Ihaj ne beszélj róla ilyeneket jó?!:@ jó kedve van minden és lehet nem is az csak egy jel ne jósolj mind egy jós nõ-.-" pff ki ez te-.-"
Akár holnap is lehet baja, mondjuk elég fájdalmas dolog, hogy kitüremkednek 4 éve a belei, nem gondolod? Talán el kellett volna vinni dokihoz, mert igazából bármelyik pillanatban belepusztulhat.
A kérdező hozzászólása: de szerinted lehet neki még baja? de nem hinném ha négy év alatt nem történt semmi akkor máskor sem fog.
Persze. Elég jó az a 4 év. Én meg azt írtam " bármikor kizáródhat"
A kérdező hozzászólása: de ha már olyan 4 éve ott van és semmi baja a kutyának? akkor az elég jó:)
A hasfal izomzatán van egy rés amin a belek, egyebek kijönnek, megcsavarodva elzáródhatnak az állat ellátás nélkül elpusztul.Mindig mûteni kell, még kicsi korban.
A kérdező hozzászólása: Mivan? :S
Szia. A mi német juhászunk is sérves volt, mikor hozzánk került. Nála kb egy cm-nyi kis kitüremkedés volt. Elvittük állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy egy ilyen kicsi sérvet felesleges mûteni, akkor megmûti, hogyha elkezd nõni, vagy akár egy kis változást is látunk rajta. Ez a kb egy centis sérv, fogjuk rá, hogy együtt nõtt a kutyával, kb 3 cm-es lett, mire kifejlõdött a kutya, akkor is meg lett mutatva a dokinak(kb 2 éves volt a kutya) és a doki akkor is azt mondta, hogy egy ekkora sérvnél szinte esélytelen, hogy baj legyen, és szerinte nem fog történni semmi baj. Azóta a német juhászom a 14. életévét tölti, teljesen egészséges, és jól van. Hiába is, hogy megszoktam hasán azt a kis kitüremkedést, de a mai napig ha hanyattvágja magát, akkor megnézem, hogy minden rendben van-e. De, állatorvossal mindenképpen kell konzultálni, mert csak õ mondhatja meg, hogy kell-e mûtét, avagy sem.

A webkamerámba van mikrofon is de az vmiért nem jó mi lehet a baja? Ha webkamozok akkor engem nem hallanak

hol lehet ezt be állítani vagy mit kell csinálni ?

Legjobb válasz: Ha skype akkor lehet a Beállításokban nincs kiválasztva ,hogy mikrofnon mint bemeneti hangforrás. Velem sokszor elõfordúlt ,hogy a Skype valami miatt elállítodott a hangbeállítás . De az is lehet ,hogy amikor kameráztok a fõképernyõn be van kapcsolva a némitás (egy piros mikrofon), ilyen is volt velem.

Ha skype akkor lehet a Beállításokban nincs kiválasztva , hogy mikrofnon mint bemeneti hangforrás. Velem sokszor elõfordúlt , hogy a Skype valami miatt elállítodott a hangbeállítás . De az is lehet , hogy amikor kameráztok a fõképernyõn be van kapcsolva a némitás (egy piros mikrofon), ilyen is volt velem.

ZTE ARIZONA telefonnak mi lehet a baja ha nem töltődik fel? Az aksi ikon még megjelenik, de nem mozdul. Se kép, se hang, nem tudom használni. Be sem kapcsol. Ha elviszem szervizbe minden el fog veszni róla?

Legjobb válasz: Nekem a csatlakozóban egy érintkezõ sérült, olykor még érintkezik, de nem akármelyik csatlakozóval. Nézz bele...

Nekem a csatlakozóban egy érintkezõ sérült, olykor még érintkezik, de nem akármelyik csatlakozóval. Nézz bele...
A kérdező hozzászólása: Már mindent megpróbáltam, de sajnos nem jó :(.

7 hetes afrikai fehérhasú törpesünöm van. Mi lehet a baja ha a hasán és a pofiján hámlásos kiütések vannak? (gombásodásra gondoltam ebben a nagy melegben)

Legjobb válasz: Hajjaj. Akkor kb egy hete van nálad igaz? Amikor elhoztad még nem volt rajta semmi? Az a baj, hogy szívem szerint azt mondanám, vidd állatorvoshoz, de nagyon kevesen értenek hozzájuk és sokszor nem jól sül el a dolog. Hogy néz ki az a kiütés? Lehet allergiás. Mivel etették, ahol hoztad, és te mit adsz neki enni? Ez is lehet a ludas. Mi van alatta és miben tartod? Gomba akkor szokott elõfordulni pl, ha párás helyen van, pl terráriumba ami nem szellõzik jól.

Hajjaj. Akkor kb egy hete van nálad igaz? Amikor elhoztad még nem volt rajta semmi? Az a baj, hogy szívem szerint azt mondanám, vidd állatorvoshoz, de nagyon kevesen értenek hozzájuk és sokszor nem jól sül el a dolog. Hogy néz ki az a kiütés? Lehet allergiás. Mivel etették, ahol hoztad, és te mit adsz neki enni? Ez is lehet a ludas. Mi van alatta és miben tartod? Gomba akkor szokott elõfordulni pl, ha párás helyen van, pl terráriumba ami nem szellõzik jól.
Még az jutott eszembe, a szõre nem hullik? Lett féregtelenítve mielõtt elhoztad?
A kérdező hozzászólása: Szia!ma két hete hogy elhoztam!akkor még nem volt rajta semmi, kb 3-4 nap múlva jelentkeztek a kiütések!olyan mintha ilyen hámlásos lenne foltokban!nem hullik sem a szõre sem a tüskéje!állatorvoshoz nem merem vinni, mert mondták h telenyomják antibiotikummal, és az a sünire akár halálos is lehet!visszavittem a tenyésztõhöz akitõl vettem, és õ mondta h gomba, adott rá olyan folyadékot amivel kenegetem!azt mondta 1 hét és jól lesz!Pedig ketrecben van, jól szellõzik!A forgás natur, és nem illatosított, ketrecben van, enni kukacot kap, macskatápot!Ha adsz egy email címet, küldök képet róla!Félek h ne legyen semmi komoly baja, úgy megszerettem :(
First-tel, vagy más aloe verás spay-vel is befújhatod. Tegyél be neki cicaalmos tálat, rá fog szokni, hogy oda végezze a dolgát és akkor biztos nem lesz olyan, hogy a pisis forgácson lépked, ráadásul tisztán tartani is könnyebb. Amúgy azért nem vagyok biztos benne, mert a gomba a párától jön ki, a száraz idõ nem igazán kedvez nekik. Rendesen látszanak a kiütések és piros, vagy csak lehámlik a bõr? Mert ki is száradhatott, arra pedig az aloe vera spray nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre láttam hogy zöldes a széklete és nyálkás... Sejtelmem sincs mi baja lehet!Azt az aloeverás sprayt hol tudom megvenni?Ma megyek neki új tápot venni, mert ennek nem ismerem a márkáját, a kereskedõ adta, esetleg ha tudsz olyan tápot ami jó ha leirod megköszönném!Ásványvizet fogok neki adni mert olvastam h attól is lehet zöld a széklete ha csapvizet adok neki!Nem piros , sárgás hámlásos kiütés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!