Találatok a következő kifejezésre: Lehet a baja, (12369 db)

Mi lehet a baja szegény aranyhalaimnak?

Kb egy hete hozztam őket el volt barátomtól (2db). Azóta elég furák. Nem nagyon uszkálnak, csak egyhelybe vannak és néznek ki a fejükből. Ma vizet cseréltem nekik, és amég a vödörbe voltak, az egyik a hátára fordult, alig birt vissza fordulni, vagy legalábbis úgy tünt. Kicsit meg is ijedtem.

Legjobb válasz: Nekem vannak halaim 2 aranyhal.Az eggyik mindig betegeskedett.Volt ilyen baja amit írsz nem mozgott hasra fordult.Felhívtunk egy hal specialistát és mondta hogy lehet hogy sok ennivalót adtunk neki.Ez is volt a baja mert ezentúl(mivel ezt ajánlotta) mindig mindegyik héten adjak napi 1 szer ennit, 1 nap kihagyásával.utána már nem volt ilyen baja.Ez csak az én véleményem nem biztos h ez a baja.

Nekem vannak halaim 2 aranyhal.Az eggyik mindig betegeskedett.Volt ilyen baja amit írsz nem mozgott hasra fordult.Felhívtunk egy hal specialistát és mondta hogy lehet hogy sok ennivalót adtunk neki.Ez is volt a baja mert ezentúl(mivel ezt ajánlotta) mindig mindegyik héten adjak napi 1 szer ennit, 1 nap kihagyásával.utána már nem volt ilyen baja.Ez csak az én véleményem nem biztos h ez a baja.
Hány literes az akváriumod?Milyen a szûrésed?Vannak még más halak?
A kérdező hozzászólása: Évek óta így élnek...
A kérdező hozzászólása: hable Az enyémek nem lesznek ilyen nagyok :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg szerinted a többi hal, amit megvesznek hova kerül? Még ekkora akváriumuk sincs. S mint mondtam, eddig nem volt semmi problémájuk....
és gondolom nincs is 22 fok alatt a vizük. a tiéd is lenne akkora ami a videóban van, de a mérgezéstõl amit kap nem lesz és 15 év helyett egyet sem fog élni. az hogy a hátára fordult az elsõ jele annak hogy el fog pusztulni. úgyse fogadod meg amiket ide írunk, de ha ezek meghalnak akkor remélem rájössz hogy nem véletlenül írjuk hogy kicsi és utánanézel, hogy milyen halat tarthatsz.
Valószínû, hogy nem nitrát, leginkább ammóniamérgezés fogja gátolni a halakat a fejlõdésben. A szûrésrõl kérdezni sem merek. Na de õ tudja...
A kérdező hozzászólása: Képzeld a vizük bõven 22 fok alatt van... És több éve éltek exemnél. És ha olyan rossz nekik, mondjátok már el nekem, mit csináljak velük???
Nekem tök mindegy hiszel-e nekünk vagy sem. Mindenki a saját hibáiból tanul. Az általam linkelt oldalon sem dísznek írják a 200 litert. Hogy mit kéne csinálnod? Elajándékozni, eladni, elcserélni, bevinni egy boltba. Így kapásból ez a négy dolog jutott eszembe. Olvass egy kicsit a nitrogénkörforgásról, könnyebben megérted mirõl is van szó és miért írjuk, amit.
A boltban eladásra vannak, és ideiglenesen zárják össze õket kis helyre. Nem ott éli le az életét. Olvasd el ezt: http://diszhal.info/Carassius_auratus.php 20 év, hideg víz, 35 cm és 200 liter. Akkor szerinted mennyire állatkínzás, amit csinálsz? "WC-be" zártad a halakat. Ha extra erõs szûrésed van (ami egy jókora külsõ vödrösbõl áll), 2 évet adok nekik. Ha nincs, akkor néhány napot, hetet, talán hónapot.
lehet, hogy nálad se lesz, hát ne tömd õket kajával, mert lehet hogy addig esznek míg ki nem durrannak... (nem volt még aranyhalam)
A kérdező hozzászólása: -.- exemnél nem volt semmi bajuk
csak amíg kicsik
A kérdező hozzászólása: Lehet, de spec az állatboltba 10 hal van kb ugyan ennyi vizbe és semmi bajuk. Ahhoz képest szerintem 2 halnak nem pici...
A kérdező hozzászólása: Ó hát az lehet. Mert egyfolytába oda jönnek, én meg adok nekik enni, mert olyan cukin esznek. Exem meg egynap egyszer adott nekik. Köszi a választ. :)
Ezeknek a halaknak 200liter kéne és mondjuk abba 5darab aranyhal
A kérdező hozzászólása: 50 literes akváriumba vannak. Nincs más halacska. A szûrés rendben van.
Az aranyhalak nagyra nõnek és sokat esznek szal nagy akvárium kell nekik jó szûréssel vagy pedig egy kerti tó.A boltban minden hal kis helyen van , mert ott eladják nem pedig tartják õket:D pár hét alatt úgyis elfogy és jön a következõ szállítmány ha meg elpusztul pár tök mindegy úgyis fele annyiba kerül mint amennyiért eladják....az pedig , hogy forgolódott az elég rossz jel csoda , hogy még él.Teljes vízcserét pedig nem lehet csinálni, viszont jön a nyár és a meleg majd hûteni is kell a vizüket mert a 28-30 fok nem lesz nekik jó.

Mivan olyankor, ha 2 hónap után derűl, ki hogy baba van a dologban és ezalatt a két hónap alatt rengeteg bulizás volt volt. Alkohol cigi, drog. Innentől kezdve, ha több party nincs akkor egészséges lehet a baba?

Legjobb válasz: Én 6 hetesen tudtam meg, hogy babát várok, (nem tervezett baba volt) addig minden nap dohányoztam, energiaitalt ittam, sõt fogamzásgátlót is szedtem, volt olyan is, hogy alkoholt ittam, nem is kicsi mennyiséget. Semmi baja nem lett a babámnak.Nagyon sok ismerõsöm fogyasztott alkoholt a terhessége elsõ részében és mindenkinek egészséges babája született. De a drogokról nem tudok nyilatkozni, azzal kapcsolatban már hallottam, hogy egészséges baba lett, de azt is, hogy nem. De a 12. héten már tudnak csinálni nagyon sok vizsgálatot (pl. integrált teszt), amibõl megállapítható a baba egészségügyi állapota, és beteg magzat esetén a 20. hétig el lehet vetetni.

Én 6 hetesen tudtam meg, hogy babát várok, (nem tervezett baba volt) addig minden nap dohányoztam, energiaitalt ittam, sõt fogamzásgátlót is szedtem, volt olyan is, hogy alkoholt ittam, nem is kicsi mennyiséget. Semmi baja nem lett a babámnak.Nagyon sok ismerõsöm fogyasztott alkoholt a terhessége elsõ részében és mindenkinek egészséges babája született. De a drogokról nem tudok nyilatkozni, azzal kapcsolatban már hallottam, hogy egészséges baba lett, de azt is, hogy nem. De a 12. héten már tudnak csinálni nagyon sok vizsgálatot (pl. integrált teszt), amibõl megállapítható a baba egészségügyi állapota, és beteg magzat esetén a 20. hétig el lehet vetetni.
jaj de felfujátok ezt a drog témát! én 5 hetesen tudtam meg hogy babás vagyok, és elõtte meg szilveszter volt nálam is ment a drog akkor, és nincs semmi baja a babámnak csak a lényeg hogy mond a dokinak.
Nem. Ez a baba már nem lehet egészséges.
Csak egy ember fújta fel, aki az 1 és a 6 hozzászólást írta.
Lesz majd rengeteg vizsgálat ahol kiderül, hogy van-e genetikai problémája a babának. A lényeg, hogy amikortól tudod légy felelõsségteljes és vigyázz rá. Jó babavárást!
Jó, hogy nem azt mondod, hogy legjobb egybõl abortuszra küldeni.... ehh...
Senki nem bátorítja a drogozásra. Csak próbáljuk optimistán szemlélni, hogy ettõl még lehet egészséges a baba. Mint ahogy az Általad felsorolt dolgok is elõfordulhatnak teljesen egészséges életmódot folytató szülõk gyermekeinél.
Ez az, bátorítsátok drogozásra! A drog=illegális szer. Fû, horion, kokain, LSD, speed. Az, hogy ránézésre egészségesen születik meg, nem azt jelenti, hogy nem lesz részképességzavara, diszlexiája, vagy bármi, amitõl hátrányban lesz.
Az én picurkám úgy készült, hogy azon a héten nagyon-nagyon fájt a fejem, és olyan bogyókat kapkodtam be, ami mind ellenjavallt terhesség alatt, illetve azt írják, hogy nincs esély a fogantatásra. Szóval szerintem egy alaposabb ultrahang vizsgálat megmondja. Magánt javaslok, aki nem 10 perc alatt csapja össze, hanem 40-50 percet is rááldoz. De lehet, a 12. hetet ki kell vele várnod. Az orvossal légy nagyon õszinte. 26+1 hkm
Igen, ez attól függ, hogy milyen drog volt (az elsõt meg kb összeraknám anyámmal diskurálni, az is ilyen baromságokat mond, pedig õ ráadásul orvos is. csak éppen túl hamar ítélkezik...) Ha mondjuk füveztél, akkor az nem gáz, mert ha ezentúl nem fogsz, akkor kb úgy van, mint a cigivel. Ha terhesség további részében nem dohányzol, nem iszol, nem füvezel, akkor sok esély van rá, hogy egészséges lesz. Ha bélyegeztél, vagy extazy, vagy speed, vagy egyéb szintetikus drog, akkor dokivan beszélj, hogy mi legyen, valószínûleg átesel majd egy sor vizsgálaton, ami még mindig nem zárja ki százasra a bajt. Nekem van egy ismerõsöm, akinek a párja bélyegezett, amikor terhes lett, és nem tudott a babáról. A gyerek szemhély nélkül született. De ilyen tizezerbõl kb egy. Remélem azért nem lesz gond! Ha más nem, vagy magától elmegy a baba, vagy pedig ha kiderül, hogy gond van, akkor sajna abortusz...
Ez függ attól is, hogy mi az, amit drognak hívsz. Az én makkegészséges kislányom abban a ciklusban készülhetett, amikor durva antibiotikumot szedtem, amit terhesség alatt szigorúan tilos. Már jól voltam, de a kúrát végig kellet csinálni. Plusz egy bulin annyi vodkát megittam, mint még életemben soha... és dohányoztam is rendesen. Kiderült, hogy nem vagyok egyedül, egészséges életmódra váltottam, és gyönyörû egészséges okos kicsi lány.
Késõn bár, de azért még írok. Egy barátnõm a harmadik hónapban tudta meg, hogy terhes, nála is volt "minden" amíg nem tudott a babáról, mostanra egy két éves, makk egészséges, korosztályánál fejlettebb imádnivaló kislány büszke anyukája.

Már két napja nyüszűl a kutyám és nem tudom mi a baja Nagyon félek hogy valami baja van Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!

Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!
Tényleg komolyan gondoltad, hogy ezt látatlanban meg tudjuk mondani? Lehet, hogy más kutyájánál volt hasonló tünet, de ezt ezerféle dolog okozhatja, mind eltérõ gyógymóot igényel. Nem tudom, miért nem evidens, hogy állatorvoshoz kell(ett volna már tegnap)vinni.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baja csak egy másik kutya átjár hozzánk és az miatt nyüszült de mióta elvittük már nincs semmi baj

Kislanyom 1eves es 7510gramm! Nem hajlando enni! Kicsi a sullya, de eletvidam ügyes es okos baba! Mi lehet a baja?

csecsemökent soat evett jo evö baba volt!szeptember ota 500grammot hizott!az utobbi 1honapban keveset eszik ebböl az utolso 2hetben szinte semmi!fözök neki,de semmit!maximum pici gyümölcsöt!inni iszik szepen!vigyorog,magyaraz,felall,lepeget jatszik jo kedvü!aggodom!orvosnal is voltunk az orvos semmi erdemlegeset nem mondott!köszönöm a valaszokat

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy vashiányos esetleg? Én lehet, hogy a saját megnyugtatásodra kérnék egy beutalót vérvételre. (Egyébként tudod, hogy minden baba más, lehet, hogy semmi okod aggódni.)

Nem lehet, hogy vashiányos esetleg? Én lehet, hogy a saját megnyugtatásodra kérnék egy beutalót vérvételre. (Egyébként tudod, hogy minden baba más, lehet, hogy semmi okod aggódni.)
A fiam 4 hónaposan 9 kiló volt! Most 3 éves és 11 kiló. Szerintem ha amúgy nincs baja, akkor ne aggódj, a lényeg, hogy jókedvû. És végülis azt írod, hogy hízik, csak egy kicsit lassan. :) Az is lehet, hogy túl sokat iszik és az telíti el a gyomrát.
A kérdező hozzászólása: a baj ha nem adok neki annyit inni akkor sem akar enni!:-( csak a zöldbosot, barackot es bébi répát akrja megenni na meg a ropit!de azt adom neki, mert esküszöm en mar a ropinak is örülök ha megeszi!hnap sziv ultrahang, az orvos szerint attol is lehet picike!egyebkent nemetorszagban elünk es itt mindent megneztek mar!ha az elkövetkezö 6honapban sem gyarapodik az orvos a növekedesi hormon fogja ellenörizni!attol felek, hogy hormon kezelest kapjon!köszönöm a valszokat!
Az én lányom is kicsi és már mi is jártunk mindenhol!Most legutoljára gasztroenterológián!De ott sem találtak semmit!Ilyen alkatú!Az evéssel szintén küszködünk, szinte alig eszik valamit!1 évesen 8 kg volt.
Én kislányom is pici, 8, 2 kiló volt egy évesen. Ehhez centiben se sok, 72 centi körül van, teljesen arányos, nem is vékony. Valószínûleg ilyen az alkata. Az, hogy kevesebbet eszik, lehet a fogzás miatt.
A kérdező hozzászólása: most nem jön foga!6foga kinnt van!ma voltunnk sziv ultrahangon es ekg-n de ott is minden rendben van!most minket is gastroenterologira küldtek!az enyem sem hosszu 71cm!ö is teljesen aranyos vannak kis hurkai es pocija!jo en sem vagyok nagy mert szüles utan 2hettel mar 50kg voltam es most is epp hogy a 48at verem!de azert egy pici gyermek mas!köszönöm mindenkinek a valaszokat!

Most vettem egy mercedes a190 avangardot-ot nagyon jól ment a kicsike de most pörög mint állat de nem akkar feljebb váltani mi lehet a baja?

jó áron volt nem akarom vissza vinni úgy hogy nagyon kénne a segitség

Legjobb válasz: Lehet pont ezért volt nagyon áron. Vidd el szerelõhöz, mondd neki nézze meg, ha meg sokba kerül megcsináltatni, hát vidd vissza. Nekem is Mercim van, elég brutkók a szervizköltségei, simán azért lehetett olcsóbb, mert baja van. És kitudja, lehet más baja is van.

Lehet pont ezért volt nagyon áron. Vidd el szerelõhöz, mondd neki nézze meg, ha meg sokba kerül megcsináltatni, hát vidd vissza. Nekem is Mercim van, elég brutkók a szervizköltségei, simán azért lehetett olcsóbb, mert baja van. És kitudja, lehet más baja is van.
Tehát a motor ok? A váltónak lehet baja a rossz olaj, egy rossz szelep, hidrotömb, stb. Hibajellegben és összegben is széles a skála. Márkaszervízben kezdj, ott ajánlanak majd váltós embert.

Simson s50b, mi lehet a baja, ha üzem melegen nincs alapjárat?

pontosabban nem akar felpörögni ha meleg csak ugy tudok vele elindulni a nyélgázon(ilyenkor alapjárati fordulaton pörög)berakom egyesbe elkezdek futni vele és ugy pörög fel,és ilyenkor már húz is!

Legjobb válasz: Szimering baja is lehet. mint nállam XD. Pedig 12 éve simsonom van,de mindig tud újat mutatni!

Szimering baja is lehet. mint nállam XD. Pedig 12 éve simsonom van, de mindig tud újat mutatni!
Állítsd be a karburátort.
A kérdező hozzászólása: siber tût állítottam, alapjáratot tekergettek, de semmi változás!
Levegõ-keverék arány, úszószint. Meg talán a koszos légszûrõ is lehet.
vagy gyertya, vagy gyújtás gond is lehet. nekem az 50-es simóm hidegen ment egy darabig és leállt(isolator gyertyával). Le hült, és rúgásra indult, gyertya baja volt. próbáld ki. Nekem minden simóm ngk gyertyával ment gond nélkül.
A kérdező hozzászólása: oks, köszöm válaszaitokat :)

Nem indul el az xbox 360-om mi lehet a baja?

A fat xbox 360-ról lenne szó!! Annyit le sz?rtem hogy nem a táp és a bekapcsoló panel a ludas!! Egyszer?en nem reagál semmi-re!!

Legjobb válasz: Akkor már csak 32524542 csillióféle baja lehet.

Akkor már csak 32524542 csillióféle baja lehet.
Dugd be a konnektorba. Ha úgysem megy, rossz.
Elején villog 3 piros led?

Mi lehet a baja az mp3 lejátszómnak? Folyton ki be kapcsol!?

van egy mp3 playerem, ami a bekapcsoló gomb nyomásakor bekapcsol ugyan, de egyb?l kikapcsol. ha bedugom gépbe, akkor folyamatosan ki-be kapcsolgat, a gép sem érzékeli. van rajta reset gomb, de akárhogy, akármeddig nyomom, nem csinál semmit.

Legjobb válasz: sok ilyen Mi lehet a baja ... kezdetü kérdés van mostanság , de nem lehet ezeket a filléres mp3 lejátszókat megjavíttatni, kidobhatod a kukába ha valami baja van .

sok ilyen Mi lehet a baja ... kezdetü kérdés van mostanság , de nem lehet ezeket a filléres mp3 lejátszókat megjavíttatni, kidobhatod a kukába ha valami baja van .

Mi lehet a baja meg lehet csinálni?

ma a pspmet leejtettem a villamos megállóba és azota egy játékot sem lehet elindítani berakom a cd várom hogy megjelenjen az umd de nem jelenik meg mi lehet a baja ? mennyiért csinálják ?

Legjobb válasz: Ugy tudom ha UMD baja van akk sztem jobban jársz ha veszel újat... UMD meghajtó drága azzem de nem vok benne biztos

Ugy tudom ha UMD baja van akk sztem jobban jársz ha veszel újat... UMD meghajtó drága azzem de nem vok benne biztos

Beteg egy gyöngyi kiscsirkém. Mi lehet a baja, mit adhatnék neki, hogy meggyógyuljon?

5db gyöngytyúk csibém van, és 12 japán csirkém. 4 gyöngyi 8 hetes. Három napja az egyik nem szaladgált annyit, mint a többi, tegnap és ma már csak gubbasztott. Jól evett, ivott, és jól repült, de nem ment a többi után, hanem le-le maradozott. Ma este adtam neki foghagymát, úgy hallottam hogy az jó, de napról napra rosszabbul van. Most már nem is nagyon tud repülni. A többinek nincs semmi baja. Mit tehetek, hogy meggyógyuljon?

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. Egy csibének ezer baja lehet. Nem akarlak elszomorítani, de hamarosan el fog pusztulni az az egy jószág. Minden baromfi csoportban akadnak kevésbé életrevaló, satnya egyedek.

Semmit nem tehetsz. Egy csibének ezer baja lehet. Nem akarlak elszomorítani, de hamarosan el fog pusztulni az az egy jószág. Minden baromfi csoportban akadnak kevésbé életrevaló, satnya egyedek.
Próbáld meg esetleg azt, hogy valami tápoldatot vezsel, esetleg vidd be a lakásba, hogy megelbbe legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!