Találatok a következő kifejezésre: Lehet a az akvárium aljára tenni, (2 db)

Lehet a szürőt az akvárium aljára tenni, hogy csak vizet pumpáljon és ne levegőt?

450 L-es az akvárium elég mély. 2db P-1000L-es sz?r? van benne. Ha leveg?t fúj akkor túl sok lesz az oxigén az akváriumban! tiszta szürke lesz a víz t?le.

Legjobb válasz: Azért ne feltétlen dobd ki azt a 1000-es szûrõt. Vedd ki belõle a szûrõanyagot. A gyártók szinte mindig túlméretezik a keringtetõiket. Oszd el kettõvel a teljesítményét. (legalábbis tengeris tapasztalataim alapján el kell)

Azért ne feltétlen dobd ki azt a 1000-es szûrõt. Vedd ki belõle a szûrõanyagot. A gyártók szinte mindig túlméretezik a keringtetõiket. Oszd el kettõvel a teljesítményét. (legalábbis tengeris tapasztalataim alapján el kell)
Szia! Ha rám hallgatsz akkor vegyél olyan szûrõt amelyik nem fújja az O2-t. Nem érdemes olyan mélyre letenni mert beszívja a homokot amikor szûr.De ha csak szûrõt veszel akkor már kûlsõszûrût vegyél bele!!!! És akkor már csak a levegõztetés szükséges.
A halaknak muszály, hogy levegõt pumpáljon hogy tutjanak lélegezni.Amikor nekem elõször volt akváriumoma annyira leraktam a gépet hogy csak vizet pumpált.Rá 2 nappal késõbb kipurcant az összes halam.Szerintem vegyél egy olyan szûrõt ami 450l akváriumba való.1000l szûrõ nem jó mert az az 1000l akváriumokba szokták tenni.450l-es szûrõt kell venned és akkor nem fujja annyira a levegõt és a halak sem fognak megfulladni oxigén nélkül

Miért nem lehet az ablak alá tenni akváriumot? Nem mindegy, hogy 10 órán keresztül a nap világít vagy lámpa? (És a nap természetesebb fény ad)

Legjobb válasz: A lámpa nem melegíti fel a vizet olyan mértékig.De a nap "felforralja" a vizet.Gondolom erre nem jöttél rá egyedül:P

A lámpa nem melegíti fel a vizet olyan mértékig.De a nap "felforralja" a vizet.Gondolom erre nem jöttél rá egyedül:P
Az akvarisztikai növényes fénycsövek nem teljes spektrumban sugároznak, csak abban, amit a növények hasznosítanak. Az algák viszont a teljes spektrumot "használják". Egy napfényes akváriumnál az algásodás általában kezelhetetlen és a hõmérséklet is kontrollálatlan.
nekem a napon van..egy hal benne vagy úgy 1-2 éves..nekem is az ablaknál van..nem lesz semmi bajuk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!