Találatok a következő kifejezésre: Lehet a az (50686 db)

Lehet a az interneten orvosit tanulni?

Valami oldal, ahol lenne ilyesmi: reomatologia, vagy sebesz?Es lenne meg egy kerdesem, melyiket ajanlanatok:reomatologia vagy sebesz?

Legjobb válasz: Most ugye ez csak egy troll kérdés? Nem hiába osztatlan 6 éves képzés az orvosoké, plusz a sebész vagy reumatológus szakvizsga... Nem feküdnék olyan kése alá aki internetes gyorstalpalón tanult.

Most ugye ez csak egy troll kérdés? Nem hiába osztatlan 6 éves képzés az orvosoké, plusz a sebész vagy reumatológus szakvizsga... Nem feküdnék olyan kése alá aki internetes gyorstalpalón tanult.
Persze. Neten simán. Én azért tanultam végig 6 évet, mert a neten is le lehet 10 perc alatt. Csak így viccesebb.
A kérdező hozzászólása: ok koszi csak erdekelt , orvosira fogok tovabb menni es azert kerdeztem kedves elso valaszolo!!!hogy tundak e valamit tanulni a suli elott???
Legközelebb akkor próbálj összerakni egy kérdést ami nem vérzik több sebbõl... Semmi infót nem adtál meg ezért HÁRMAN arra következtettük ( tök jogosan) hogy a neten akarsz orvosnak tanulni... Nincs értelme elõre képezni magad, , nem is lenne kivitelezhetõ max az elsõ éves anyagba tudnál belenézni de az igazán kemény az ÁOK-n a másodév arra meg nem lehet elõre készülni :D
Nos igen, legközelebb fogalmazz érthetõbben! És felesleges az utolsó hosszú és szabad nyaradat tanulásra pazarolnod. Szépen felépítik majd Neked a tananyagot az egyetemen. De ha nagyon hajt a vágy, megveheted a szükséges elsõ éves könyveket és elkezdheted tanulni. A szakágakba viszont még nem tudsz belefogni, ahhoz kell az a pár év alapozás. A reumatológia a 4.éves belgyógyászat egy része, a sebészet pedig szintén 4.évben kezdõdik csak, az jóval nagyobb témakör, és több évig tanulod majd.

A Csábításból Jeles játékban hogy lehet "átküldeni" az akciópontokat egymásnak?

Legjobb válasz: Sehogy, ilyet nem lehet. Olyat lehet, hogy meghívsz egy barátot és õ eléri az 5. epit akkor kapsz X ap-t. Viszont egy IP címrõl nem lehet

Sehogy, ilyet nem lehet. Olyat lehet, hogy meghívsz egy barátot és õ eléri az 5. epit akkor kapsz X ap-t. Viszont egy IP címrõl nem lehet
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! :)


Szinte minden étkezésnél ropog, recseg az állkapcsom. Mi lehet a probléma? Lehet ebből késöbb nagyobb baj? Mit tudok vele tenni?

Legjobb válasz: idõsebb korban izületi kopás lehet, fiatalabb korban izület lazasága vagy iéjszakai fogcsikorgatás, vagy fogsorzáródási hiba miatt is lehet, ezt fogszabályozással lehet korrigálni

idõsebb korban izületi kopás lehet, fiatalabb korban izület lazasága vagy iéjszakai fogcsikorgatás, vagy fogsorzáródási hiba miatt is lehet, ezt fogszabályozással lehet korrigálni
Megoldódott végül a problémád? Nekem is ez a bajom, de alapból is ropog és fáj.Én csikorgatom, szorítom éjszaka. Mióta kivettek 1bölcsesség fogat csak rosszabb lett.Így 24éves fejjel gyûjtök fogszabályzóra és éjszakai harapásemelõ sínre:-( Az ízületi rtg-em pl okés volt, így nem tudom miért ilyen.(habár nekem mindenem recseg-ropog)

Hogy lehet ez? Az anyanyúllal lehet a probléma? Netán baja is lehet?

A Nyuszimnak 1 napja született kisnyula csak az a baj hogy egy nyuszija lett. :O Õ kicsivel nagyobb az átlagosnál, amúgy egészséges nagyon aranyos :) és fehér. (Az anya magyar óriás és a hím is az volt.)

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj, papámnál is elõfordult hogy csak egy nyuszi született:) Nagynak azért lehet nagyobb, mert egyedül volt és több tápanyag meg ilyenek jutottak neki amíg meg nem született. Talán próbáld meg valahogy kitapogatni nem maradt e benne kicsi, mert az baj lehet, de egyébként szerintem nincs gond.

Szerintem nincs baj, papámnál is elõfordult hogy csak egy nyuszi született:) Nagynak azért lehet nagyobb, mert egyedül volt és több tápanyag meg ilyenek jutottak neki amíg meg nem született. Talán próbáld meg valahogy kitapogatni nem maradt e benne kicsi, mert az baj lehet, de egyébként szerintem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Csak 1 volt de, az anyanyúl és a kicsi is jól van :) (Bazi nagy lett :D)

Lehet csalamádét enni, nos én édesitöset szoktam enni azt lehet? De azt irja a diéta h lehet csalamádét uborkát (savanyút) meg mindenféle nyers zöldséget! Ugye?

Legjobb válasz: Lehet enni, sõt egészséges is. Gyüminap kivételével eheted! Meg minden nyers zöldséget, hisz azok csak akkor válnak "keményítõvé" ha megfõzzük, megsütjük szal ha hõhatás éri öket:)

Lehet enni, sõt egészséges is. Gyüminap kivételével eheted! Meg minden nyers zöldséget, hisz azok csak akkor válnak "keményítõvé" ha megfõzzük, megsütjük szal ha hõhatás éri öket:)
ha nincs megfözve akkor minek minösül a zöldség?köszi
A kérdező hozzászólása: jajjjjjj de bunkó vagy!!!!!!

Vissza lehet-e igényelni az Apehtől nyugdíjjárulékot amit levontak a gyesből? Vagyon átruházási illetéket fizettünk 2008-ban az Apehnak ebből egy részét vissza lehet igényelni az adóbevalláskor?

Rokkant nyugdíjas vagyok és a gyesb?l nyugdíjjárulékot vonttak a tavalyi évre ,megküldte az Államkincstár a személyi jövedelem adóhoz az igazolást amely tartalmazza a levonásokat.

Legjobb válasz: Ezt mi alapjá szeretnéd visszaigényelni? Nyugdíjjárulékot nem lehet visszaigényelni. Valamint az illetéket sem lehet visszaigényelni. Nem is tudom, hogy ezeket honnan vette.

Ezt mi alapjá szeretnéd visszaigényelni? Nyugdíjjárulékot nem lehet visszaigényelni. Valamint az illetéket sem lehet visszaigényelni. Nem is tudom, hogy ezeket honnan vette.
A kérdező hozzászólása: Az Államkincstártól kapott igazolásról gondoltam amit a gyesbõl levontak ny-járulékot.Nagyon kellett volna kevés pénz a mostani nehéz anyagi helyzethez.Köszönöm a választ.
Ha nagyon alacsony a rokknyd, kérj méltányossági emelést a lakóhelyed szerint illetékes regionális nyugdíjbiztosítási igazgatóságtól. Szerintem a http://www.onyf.hu oldalról le lehet tölteni a formanyomtatványt hozzá, de biztos az ügyfélszolgálaton is adnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lehet hogy megkérem, 34800-ft-67%-os rokkantságra.

Évekig vártunk egymásra a párommal, és most, mikor végre együtt vagyunk, nem izgat fel. Pedig szerelmes vagyok belé és õ ugyanolyan hévvel közeledik felém. Mi lehet ennek az oka és mit tanácsoltok, mit lehet tenni, hogy visszajöjjön az az érzés?

Nagyon stresszes idõszakon vagyok túl, talán ez a baj?

Legjobb válasz: Igen, lehet stressz miatt is, szerintem. Másokkal is voltál így régebben? Vagy õvele régebben nem így volt?

Igen, lehet stressz miatt is, szerintem. Másokkal is voltál így régebben? Vagy õvele régebben nem így volt?
Még 1 indok arra, hogy ne várjak valakire sokáig... Talán beszélgessetek, és kiderülnek a dolgok...
Mi 3 hónapig vártunk, nagyon izgatottak voltunk addig... Õ még mindig, de nem érdekel a vele való szexuális kontaktus, már nem izgat fel... Lehet, mert sokáig vártunk. Sõt...
A kérdező hozzászólása: Nem volt így sem régebben vele, sem mással. Õ különösen extrán könnyen felizgatott mindig. Egyszerûen nem értem. Már beszéltünk róla, szerinte is csak a stressz miatt van.
Két lehetõség van a streszen és a fáradtságon kívül: Van valaki aki jobban kéne. Már nem szereted igazán, és így látszik meg elöször.
A kérdező hozzászólása: hát egyik sincsen, mert vele képzelem el az életem, és pont ezért zavar... :(
Esetleg idõközben ért valami trauma? És azóta nincs már meg ez az érzés?
A kérdező hozzászólása: hát igen sajnos volt traumaszerûség, akkor lehet, hogy azon nem vagyok túl..? erre nem gondoltam... :( köszönöm mindenkinek!
Van olyan, hogy mikor végre egymáséi, annyira megnyugszik az ember, hogy még az is felmerül benne, hogy szereti-e egyáltalán a másikat. Ijesztõ, de idõvel elmúlik, és megnyugtathat az, amikor egy darabig nem vagytok együtt, nem találkoztok és hiányzik.

A csábításból jelesen hogy lehet frissíteni az oldalt?

Legjobb válasz: Lehet hogy Hülyeséget Mondok de azt hiszem csak tablet-en meg mobilon lehet frissíteni :/

Lehet hogy Hülyeséget Mondok de azt hiszem csak tablet-en meg mobilon lehet frissíteni :/
"Csak értelmes kérdéseket várom " lol.. Ezernyi oka lehet, valószínûleg vmi hardveres gondja lehet, v [email protected]@r illesztõprogramot pakolt fel az illetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!