Találatok a következő kifejezésre: Lehet a attól (1365 db)

Ha valakinek letört régebben a fogából egy darab, de azt visszaillesztették és már nem lehet látni, attól még lehet vki lehet űrhajós?

Legjobb válasz: Végülis attól nem rosz a fogad csak kipótolták ami letört!!! ezután utánna kellene járnod! de szerintem ez még nem vészes!;)

Végülis attól nem rosz a fogad csak kipótolták ami letört!!! ezután utánna kellene járnod! de szerintem ez még nem vészes!;)
Szerintem lehet! Mert ha le is tör nem okoz semmiel panaszt, csupán esztitikai dolog! A fogtöméssel van baj, mert a nagy G erõk hatására egyszerüen kijöhet a helyrõl, és lyukas foggal fent lenni néhány hónapig nem kellemes!
A kérdező hozzászólása: köszi

Mennyi az esélye, hogy terhes lehet a barátnőm? Kb 10-ik napba jár az előző menszesze óta.18 éves ugyhogy már kialakult neki. Igazábol védekeztünk gumival csak nemvettem ki egyböl ugyhogy attol félek vmennyi esetleg átment.

terhes lehet e a barátn?m?

Legjobb válasz: Lehe! Attól is függ, hogy hány nap szokott lenni a két menstruácó között eltelt idõ. Középidõben lehet általában teherbe esni.

Lehe! Attól is függ, hogy hány nap szokott lenni a két menstruácó között eltelt idõ. Középidõben lehet általában teherbe esni.
jav: Lehet
Hacsak nem volt defektes a gumi, én kétlem, hogy került volna ki belõle sperma!
Jajj -elsõ vagyok- nem vettem észre, hogy gumiztatok. Akkor nem lesz baj, nyugi!!!
Igen, az a hüvelyváladék volt! Nyugi, semmi gond! (2.)
Nem lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: hát nemvolt defektes mer direkt megnéztem víz alatt is. de mikor kivettem elég nyúlos dolgok voltak és nemtudom hogy az hüvely válladék lehetett e

Mi lehet a probléma youtube-bal? Már 2 napja nem mûködik, azt is hallottam hogy ez attól nem lehet hogy esetleg nincsen befizetve valami, ez nálunk mobilinternet

meddíg tarthat mégis ez?semmit sem lehet rajta megnézni,ha lehet is csak akadotózva,aztán megáll

Legjobb válasz: attól pl lehetséges ez hog valaki elég sokszor tesz ki videókat aztán még egy nap se telik el,már letörli?(ezt rendszeresen)

A kérdező hozzászólása: attól pl lehetséges ez hog valaki elég sokszor tesz ki videókat aztán még egy nap se telik el, már letörli?(ezt rendszeresen)
Ezt leírnád érhetõen?

Ha a kutya kapott féreghajtot, attol még lehet hordozo? Attol lehet töle férges az ember?

A hàzban tartuj a kutyàt és gyakran alszik az àgyamban,meg nyalogat,puszilgatom stb... Kapott féreghajtot de a szüleim folyton azzal piszklnak hogy ne haggyam màr hogy összenyelja az arcomat mert a végén elkapok valami betegséget. Szoval attol hogy a kutya féregtelenitve van,de pl. ha belenyal egy olyan àllat pisijébe amelyik férges akkor én el tudom kapni? Vagy esetleg lehet màs betegségek horozoja?

Legjobb válasz: A kutya nyálában 17féle fertõtlenítö szer van ne izgulj ;)

A kutya nyálában 17féle fertõtlenítö szer van ne izgulj ;)
Igen, ha valami úton módon férges lesz a kutyád akkor te is az lehetsz, "el kaphatod" tõle. És igen lehet más betegségek hordozója is amit ez ember el kaphat tõle. Nem a legegészségesebb dolog ha kutya arcon nyal, vagy mielõtt eszel nem mosol kezet.
még a legsterilebben tartott kutyától is kaphatsz el valamilyen betegséget. akár férgességet, akár mást... két dolgot tarts be: 1. ne hagyd, hogy az arcod nyalogassa (vagy ha mégsem tudod megállni, akkor ügyelj rá, hogy ne a szád környékét nyalja és minél hamarabb moss arcot) 2. simogatás után moss kezet (vagy legegyszerûbb ha mindig kezet mosol, mielõtt eszel, fogat mosol, vagy evõeszközökhöz nyúlsz, stb.)
A kérdező hozzászólása: köszi a vàlaszokat!:)
Kicsit hosszú leszek, de tanuljatok az én esetembõl, kutyatartók! Én hetedikes koromban majdnem belehaltam egy hólyagféreg-fertõzésbe, ami a galandféreg átalakult formája. Az a lényege, hogy "kikerül" a kutyából egy ilyen szelvényszerûség, a növényevõ állatok szervezetébe bejut, bekerül a vérbe, és valamelyik szervben (leggyakrabban a májban és a tüdõben) betokosodik, vagyis egy folyadékkal teli ciszta keletkezik körülötte. Ez a lé ezernyi csíraszerûséget tartalmaz, amikbõl újabb ciszták lesznek, ha kifakadna. Ahogy ez daganatszerûség nõ, úgy gyengíti a testet, végül a ragadozók elejtik a fertõzött vadat, bekerül a testükbe a kórokozó és ott befejezheti a fejlõdését. Valahogy így megy, nem tudom szakszerûen megfogalmazni, de ez a lényege. Nekem a májamban volt, talán évek óta nõtt, és a végén már kisbabafej nagyságú volt. Egyre gyakrabban hánytam, a végén már napi szinten, mert elnyomta az emésztõszerveimet. Ha sikerült úgy elaludnom, hogy "végre, ma nem hánytam", akkor éjszaka rohanhattam ki... 24 kilóra lefogytam (13 évesen, alig voltam alacsonyabb, mint most!), úgy néztem ki, mint egy csontváz. Két bordám alá be tudtam nyúlni, de ha eléggé erõlködtem, elértem a harmadikat is. Át tudtam fogni a bicepszem a legvastagabb részén, még hely is maradt. A papírszerû bõr rátapadt a koponyámra. Orvosi csodának számítottam, hogy túléltem, hetekig jártak hozzám az orvostanhallgatókkal, hosszasan magyarázták, milyen szövõdmények lehettek volna, már a mûtét túlélése is hihetetlen volt. Ennek ellenére imádom az állatokat, középsulisan mikor felkerültem egy nagyvárosba, rendszeresen kijártam a helyi menhelyre önkéntesként (anyum persze ki volt akadva, féltett). Jelenleg is van kutyám, akit imádok, és kiállítási, sportolási terveim vannak vele. Szóval nem kell leszavazni, nem a kutyák ellen írtam, hanem azért, hogy oda kell figyelni a tisztaságra, rendszeresen féregteleníteni kell a kedvenceket (a macskákat is). Fontos a bolha elleni védekezés, mert azok is hordozhatnak féregpetéket, ha az eb elkapja, szétrágja õket, lehet, hogy már meg is fertõzõdött. De elég az is, hogy egy férges kutya ürülékét megszagolja. Én kutyázás után a csuklómmal nyomom le a kilincset, és az az elsõ, hogy kezet mosok. Talán túlzás, de még mindig erõsek a kórházi emlékeim, az állandó vérvételektõl, infúzióktól, fõleg a sûrûbb hizlalótrutymótól kikészült ereim kidurranása, és minden nap szembesülök ezzel az óriási vágással is a hasamon, a köldököm felett...

Lehet magas attól a GOT, GPT és GAMMA GT értékem, ha vérvétel/vizelet-leadás előtt ettem?

Nem tudtam,hogy nem lehet, ezért az együttes vér- és vizeletvétel el?tt 1 órával ettem egy szelet vajas kenyeret? Lehetséges, hogy ett?l ugrott meg ezeknek az enzimeknek az értéke majd a 3x-osára?

Legjobb válasz: Attól nem. Gyulladástól, alkoholtól, gyógyszerektõl, mérgezõ anyagoktól emelkedhetnek ezek az értékek.

Attól nem. Gyulladástól, alkoholtól, gyógyszerektõl, mérgezõ anyagoktól emelkedhetnek ezek az értékek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ez valóban nyugtalanító! :/
Ezek a máj mûködését jelzik. Ha magasak, az nem jó jel.

A vadászgörény lehet agresszív attól hogy ivarérett?

mármint hogy most benne van a dologban és nincs lány görci akin ki tudná magát élni. ez elmúlik majd 1 id? után? ki szeretném ivartalanítani csak az állatorvos azt mondta hogy tavasszal kéne.

Legjobb válasz: Igen lehet attól.. Szerintem vidd el most a dokihoz...tavaszig vársz csa krosszabb lesz szerintem.

Igen lehet attól.. Szerintem vidd el most a dokihoz...tavaszig vársz csa krosszabb lesz szerintem.
Igen. Vidd el most, mert ha addig vársz, még agresszívabb lesz. Hidd el!
A kérdező hozzászólása: ajjajj:( akkor elviszem! eddig azthittem hogy csak a lány görénynél baj de ezek szerint a fiút is jobb minél elõbb ivartalanítani. köszi a segítséget
Hát sajnos ez így van náluk. Sõt nem lesznek olyan büdösek mint ivaréretten. Az ivartalanítás után méz ( !!!! ) illatuk lesz!:)
A kérdező hozzászólása: én már nem érzem a "szagét" mert mindig vele vagyok de anyu érzi és ha ö is mézet mond akkor biztos úgy van:) amugy annyira nem zavarja õket csak érzik...

Lehet hogy attol gyengültek meg a hajhagymásim mert midnig összektöm a hajam? és ha igen akkor mit használjak hogy ne huljon ennyire?

Kb. mindig összevan fogva a hajam (és én szorosan szoktam összefogni) és midnig mikor fésülöm, vagy mosom egy csomo hajszál rajta marad a kezemen/fésümön, és kiprobáltam a hajszálamon, hogy alighogy megtéptem már ki is jött..:S:S nagyon gyengék a hajhagymáim..:S

Legjobb válasz: Arra sajnos nem tudok válaszolni,hogy mivel kezeld, de igen attól lehet, hogy állandóan össze van fogva!Ezt már sok mindenkitõl hallottam!Egyik barátnõm is most vágatott frufrut,mert mindig össze volt neki fogva és már elõl kopaszodott!

Arra sajnos nem tudok válaszolni, hogy mivel kezeld, de igen attól lehet, hogy állandóan össze van fogva!Ezt már sok mindenkitõl hallottam!Egyik barátnõm is most vágatott frufrut, mert mindig össze volt neki fogva és már elõl kopaszodott!
Engedd ki inkább. Ha szorosan összefogod, nem tud szellõzni, bepállik meg minden és azért hullik. Ha hagyod szellõzni, egy idõ után rendbe jön, esetleg kicsit tépess is bele, hogy még jobban szellõzhessen. De esetedben tényleg felejtsd el egy ideig, hogy összekötöd.
érdekes de inkább attól lehet hogy roszminöségü gyenge táp vagy pedig hibás de lehet hibás a 4770 is pl.
A kérdező hozzászólása: amikor jelentkezett a kisebb füst, akkor még ment rendesen a windows csak gyorsan kikapcsoltam
:D ok jól teted:) csak ha már füstölt... :S én töröltem kérdést listmáról szia
A kérdező hozzászólása: Micase wr350 a tápom most vettem egy CHIEFTEC CTG-400-80PB 400W OEM tápot holnap megyek érte.
1 db van rajta akkor ird le tápodat
A kérdező hozzászólása: ez jön a videokártyából és négy tûs van a gépben ezt dugtam össze.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121114/2012-11-14_21.44.33_www.k..
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/121114/2012-11-14_21.44.33_www.k..
http://alag3.mfa.kfki.hu/vendeg/index/mr_ricsi/ric_32vargc.jpg remélem valami iylesmi tápod van:P képfeltöltésre egyszerüen leehet regisztráció nékül feltölteni betalozod aztán kapsz linket alul
http://img.ncix.com/images/17110_l.jpg ha bár lehet csak egy van hozá nemtudom szeritnem táppal lesza gond ha csak nem 4770 hibás na de mivel el is füstölt valami igy már elég késö....
átalakitón ugy van 3 van csak de megfelelöen kell öszedugni öket ahogy öszemenek 2-2 4pin es molex et a 6 pin es hez miylen a tápod pontosan? ird le tipusát is szóval ne csak márkát meg W ot
tápból jön 3 telt lyukú? vagy az átalakitón van 3 telt lyukú?
A kérdező hozzászólása: ami a vga-ba meg az persze 6 lyukú, de ami a végén van csatlakozó az 4 lyukú és 3 tû van benne ezt dugtam a gépben lévõ csatlakozóba ami 4 lyukú éy 4 tûs.Hogy kell egyébként képet feltenni? képfeltöltés.hu?
Én se értem hogy dugta be a 4-est a 3-ba. Meg ott 2x3 pin van, nem? Szóval hogy van ez?
#2 :D érdekes lehet
mit nyomtál bele?:D ezen 6pin es pci-e tápcsatlakozó van már szerintem szóval mit?:D kell hozá átalakitó ha nincs 5pin azt jelenti hogy nem 3 hanem 6 lyukú szóval nem értem jó lene pontosan a táp tipusa akár fotozd le feliratát és fotozd le 4770 tápcsatlakozóját is :D csak nem roszhelyre eröszekoltad be?:D
Jesszus. A tápcsatlakozó 6 lyukú és a tápegységen lévõ 6 lyukú PCI-Express táp csatlakozó való bele. Létezik 6+2 lyukú PCI-E tápcsatlakozó is, de ott is a 6-os rész megy bele. Most jól értem sikerült beledugni egy 8 lyukú CPU tápcsatlakozót?
A kérdező hozzászólása: köszi szia :)

Ha egyetemen/főiskolán megbukok egy vizsgán, az UV-m attól még lehet ötös? Vagy csak 2 lehet a max?

Legjobb válasz: Nálunk (PTE-n) tiszta lappal indulsz minden UV-n, ha 2X megbuksz, attól még 3-adszorra megírhatod 5-ösre, a lényeg, hogy tudd vizsgán az anyagot, kutyát nem érdekli, hogy miért nem tudtál készülni az elsõ kettõre, lényeg, hogy a 3. már menjen.

Nálunk (PTE-n) tiszta lappal indulsz minden UV-n, ha 2X megbuksz, attól még 3-adszorra megírhatod 5-ösre, a lényeg, hogy tudd vizsgán az anyagot, kutyát nem érdekli, hogy miért nem tudtál készülni az elsõ kettõre, lényeg, hogy a 3. már menjen.
Nálunk is tisztalappal indul mindenki utóvizsgán, ellenben pót zh-n nem feltétlenül. Nálunk a legtöbb tanár azt vallja és hangoztatja is, hogy egyszer meg lehet bukni, mert közbe jöhet bármi, ahogy már valaki fent is mondta, sürgõs elfoglaltság, betegség, szakítás, kiskutya megbetegedése, tényleg bármi, de KÉTSZER már nem. Ergo nálunk senkit nem érdekel, hogy valaki megbukott, ahogy az sem hogy miért, de után következõ vizsgán ugyanakkora esélyekkel indul. Persze ez abszolút tanárfüggõ, nem hiszem hogy van erre szabály, de olvasd el a sulitok szabályzatának erre vonatkozó pontjait, abban biztosan megtalálod!
Melyik egyetemen, melyik karon, melyik tanárnál? Amúgy normális helyen simán lehetsz ötös. Millió oka leeht annak, hogy nem készültél fel a vizsgára, én pl. többször buktam azért, mert a fõnök behozott egy nagyon határidõs munkát, amivel persze alig készültem el, tanulni meg nem tudtam. De az uv-ra megtanultam, utána tudom, akkor miért ne kaphattam volna ötöst?
uv az utóvizsga, , , , ????? a ivzsgákon mindig új eséllyel indulsz igen lehetsz 5ös
Elvileg meglehet, gyakorlatilag van olyan tanár, aki kiköti, hogy UV-n max 2-est ad. Elõfordulhat ilyen.
Nem tudom ennek van e valami szabálya, de nálunk UV-n 4-es volt a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Hát igen tanárfüggõ gondolom én, de a jogi hátterére vagyok kíváncsi. A logika azt diktálja, hogy lehet akár 5 is, de én pont nem egy ilyen tanárnál vagyok.
Jogi szabályozás erre nincsen. A tanártól függ.
A jogi háttere az intézmény TVSZ-ében van bent. Nem hallottam még olyan helyrõl, ahol ne lehetnél ötös egy bukta után.

Elkezdett súgni a bal fülem. Lehet, hogy attól, mert beteg vagyok? (hőem. , torokfájás, nátha ilyenek). Holnapra elmúlik? Nagyon idegesítő.

Legjobb válasz: Nagyon valószínû hogy attól van, de nem múlik el ilyen gyorsan, csak ha rendbe jössz. Mindenképp próbáld kezelni a náthát orr spray - vel, nehogy rámenjen teljesen a füledre, mert még rossz vége is lehet.

Nagyon valószínû hogy attól van, de nem múlik el ilyen gyorsan, csak ha rendbe jössz. Mindenképp próbáld kezelni a náthát orr spray - vel, nehogy rámenjen teljesen a füledre, mert még rossz vége is lehet.
A kérdező hozzászólása: szerencsére 1-2 órán belül elmúlt, viszont most még betegebb lettem :(
Erre már csak azt tudom mondani hogy jobbulást. Valószínûleg vírusfertõzésed van, mint most rengeteg embernek, mivel ez a mostani idõjárás egyetlen pozitívuma hogy még nem kell fûteni. Viszont ilyenkor észhez térnek ezek a parányi kis élõsködõk, és minél inkább változik az idõjárás, annál agresszívabbakká válnak. Ha marad ez a tendencia akár bele is halhatunk egyszer, mert tényleg kitör egy világjárvány, tehát a hideg és a fûtés jobb alternatíva lenne......
A kérdező hozzászólása: hát igen, ez pontosan így van... én személy szerint már szeretnék hideget, szeretném azt az esõs, szomorkás idõt- de ezt csak a jó meleg szobából jó nézni, egy jó kis filmmel megspékelve :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!