Találatok a következő kifejezésre: Lehet a a beágyazódás jele (93 db)

Ovu tájékán kicsit barnás-sárgás folyásszerű halvány folt a bugyin. Lehet ez a beágyazódás jele? Babát szeretnénk, és próbálkozunk is.

Legjobb válasz: Ovu után leghamarabb 7-10 vagy akár 12 nappal lehet beágyazódás. Mástól van Neked ez a folyásod,nem beágyazódástól.

Ovu után leghamarabb 7-10 vagy akár 12 nappal lehet beágyazódás. Mástól van Neked ez a folyásod, nem beágyazódástól.
A kérdező hozzászólása: köszi :-(
ovu és és beágyazódás is nem lehet egyszerre.ez szerintem valamilyen fertõzés.

Ez lehet már a beágyazódás jele?

27-28 naposak a ciklusaim és a 13. napon is tutira együtt voltunk a párommal, ahogy visszaidézem a dolgokat. Ma már enyhén fáj a hasam, mint amikor meg fog jönni. De ez még korai , mert az ovulációm és az együttlét óta csak egy hét telt el. Szerintetek ez lehet a beágyazódás kezdete már?

Legjobb válasz: Nekem az ovulációm hétfõi napra esett, következõ hétfõn szurkált, fádogált a hasam és egy pár csepp vér jött. Nekem ez volt a beágyazódás.

Nekem az ovulációm hétfõi napra esett, következõ hétfõn szurkált, fádogált a hasam és egy pár csepp vér jött. Nekem ez volt a beágyazódás.
Még ne foglalkozz vele! Hamarosan úgyis kiderül, addig is kár idegeskedni, mert nem tesz jót!
A menstruáció kimaradásának napján csináltam 2 tesztet, három nappal késõbb még 1 tesztet. Mindegyik pozitív volt, az orvos vizsgálat alapján mondta, hogy igen nagyobb a méhem, baba miatt. Egy hét múlva vérezni kezdtem, megjött. Hihetetlen, de sajnos az uh-ig nem szabad beleélni magunkat. Ezért azt tanácsolom menj uh-re amint tudsz. Drukkolok!
Az út a beágyazódásig 7-12 nap. Én a második babámmal az aktus utáni 9. napon émelyegtem, hasszúrkálást tapasztaltam, és a 10 napon erõs +-t teszteltem, de ez a lehetõ legkorábbi szerintem. Én is csak azért "tudtam" és teszteltem, mert az az émelygés, és a szagokra való érzékenység nálam semmihez sem hasonlítható terhesen, és az elsõ miatt már volt tapasztalatom. De ez már a HCG eredménye. Hasfájásról én nem tudok beszámolni. És talán az is számít, hogy nekünk ez volt az elsõ próbálkozós hónapunk, így én abszolút nem voltam rágörcsölve, vagy ilyesmi...

Ha a peteérés után kb 7-9. napon járok és barnás a folyásom lehet ez a beágyazódás jele? Van olyan, akinek volt vérzés a beágyazódás körül?

Legjobb válasz: Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.

Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.
A beágyazódás során pecsételö vérzés léphet fel, ha az embrió eléri az anyai vérereket a méhben. Ez kb. egy héttel az ovuláció után következhet be. Természetesen e nélkül a vérzés nélkül is lehet valaki terhes. És sajnos nem minden pecsételö vérzés, amely a ciklus második felében lép fel, utal egy esetleges beágyazódásra, hanem sok esetben ez egy sárgatest elégtelenség jele. A terhesség esetén a hömérséklet 18 napnál tovább marad megemelkedett.

Ma éjjel szurkáló érzésre ébredtem a méhemnél. Délutánra lett egy kis vérzésem. A mensesemnek kedden kell megjönnie, lehet ez a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem lehet érzékelni. Inkább arra gondolok, hogy a menstruációd jelentkezett egy picit hamarabb, esetleg egy apróbb fertõzés következtében. Ha egyéb problémád nincs, nincs különösebb teendõd, ám ha zavaró tényezõk jelentkeznének, keresd fel a nõgyógyászodat!

A beágyazódást nem lehet érzékelni. Inkább arra gondolok, hogy a menstruációd jelentkezett egy picit hamarabb, esetleg egy apróbb fertõzés következtében. Ha egyéb problémád nincs, nincs különösebb teendõd, ám ha zavaró tényezõk jelentkeznének, keresd fel a nõgyógyászodat!

01.24-én volt meg a mensim utoljára. 02. 05-én voltunk együtt a párommal. Három napja fáj a hasam, pedig csak 02.21-22. körül kellene megjönnie. Azt hiszem két napja hőemelkedésem is van. Ez lehet már a beágyazódás jele? Ma negatív tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.

Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.
A kérdező hozzászólása: Valaki nyugtasson már meg, hogy jól gondolom és most költözik be a plakóm.....:(((

Jövő hét csütörtökre (aug.11-re) nem várom. Ma egy kis barnázásom volt. Szeretnénk babát. Lehet ez a beágyazódás jele? Ez a 3. próbálkozós hónap.

Legjobb válasz: Nekem peteérés után 5 nappal, tehát menstruáció elõtt 9 nappal volt kis barnázásom, de ma sajnos megjött.

Nekem peteérés után 5 nappal, tehát menstruáció elõtt 9 nappal volt kis barnázásom, de ma sajnos megjött.
A kérdező hozzászólása: Andika akkor én is gratulálok.
Gratulálok, de te is gratulálhatsz nekem. Nekem is POZITÍV!!!! :D
Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és reggel csináltam egy Gravi-HCG tesztet. Pozitív lett. Nem halványan, hanem rendesen! Juppiii!!:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Második babánk lesz. Az elsõnél nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. A furcsa az, hogy el is múlt a barnázás. Semmi bajom. Reménykedek.
Lehet beágyazódás. Az elsõ terhességemnél az együttlét után kb. 9-10 nappal volt pici rózsaszínes folyásom meg enyhe görcsölgetésem 1-2 napig.
Én 12.-ére nem várom.Sok helyen olvastam, hallottam, hogy az tényleg lehet jele a beágyazódásnak.Nekem se volt az elsõ terhességnél. Hát mi már lassan 1 éve próbálkozunk, de úgy, hogy sajnos 3 hónapja elvesztettünk egy bébit.Mi is nagyon szeretnénk már hogy jöjjön a kistesó.Szorítok nektek!
Csak azért írok, mert én is pont akkorra nem várom! Nekem az elsõ terhességnél semmi barnázás nem volt, úgyhogy errõl nem tudok nyilatkozni. De sok sikert kívánok!
Második vagyok, gratula mindkettõtöknek! Ma reggel nekem negatív lett. :(
Szerintem az még nagyon korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Miért?
Mert a beágyazódás a peteérés utáni 7-14 nap között van valamikor. De remélem csak én tévedek, és neked lesz igazad.
A kérdező hozzászólása: Csak azért nem tudom mikor van peteérés mert, pcos-nál össze vissza van minden, és azért gondolom, hogy hátha... :) Még nem volt nekem ilyen 1-2napig tartó barnázásom.
Akkor drukkolok, hogy sikerüljön. Majd írd meg, mi lett.

Tegnap nap folymaán alhasi fálydalmam volt és a folyásom sem olyan mint szokott lennei. Nem krémes volt, hanem szintelen. Peteérésem mult hét csütörtökön volt. Lehet ez a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Beágyazódásnál néhány nõ érez alhasi gyenge fájdalmakat,és esetenként rózsaszínes folyás is társulhat hozzá.Valaki meg semmit nem észlel.A színtelen vízes folyás nem hinném hogy babára utalna.

Beágyazódásnál néhány nõ érez alhasi gyenge fájdalmakat, és esetenként rózsaszínes folyás is társulhat hozzá.Valaki meg semmit nem észlel.A színtelen vízes folyás nem hinném hogy babára utalna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!