Találatok a következő kifejezésre: Lehet a a beágyazódás (422 db)

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?

Lehet érezni a beágyazódást?

Párommal 4-én voltunk együtt, peteérésem is van. Azóta elég furcsán érzem magam, leginkább a hasambanérzem, szúr, állandó remegés van benne, stb.

Legjobb válasz: Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!

Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!
Szia!Én egyik terhességemnél se éreztem.Lehet más érzi.
Én a pé utáni 7. napon erõs görcsöket éreztem. Ténleg elég erõsek voltak. Mit kiderült akkor volt a beágyazódás. DE! Én nagyon figyeltem minden tünetre. Van akinél elõfordul beágyazódásos vérzés. A legtöbb embernél viszont semmi sincs. ;)
Szia! Igen én is éreztem a beágyazódást:-) A peteérés után a következõ nem vártig enyhe alhasi fájdalom, szúrkálás. Drukkolok:-)
Én is éreztem ilyesmit anno pár nappal a szeretkezés után, de tudom, hogy az nem lehetett a beágyazódás, mert az fogantatás után 6. naptól kezdõdik. Viszont azt el tudom képzelni, hogy egybõl hormonbeli változások indulnak és azért vagy (és voltam) érzékenyebb. Amúgy akkor babás lettem.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy azóta teljesen gyengének érzem magam, remeg mindenem, mint a kocsonya, és nem tudom ezt mire vélni.
Ha ilyen rosszul vagy miért nem mész orvoshoz?
nekem most lett pozit a tesztem es mult hétenn kicsi rózaszines folyáson volt meg pici csepp barnás piros pöty!másnap már kezdett is fájni a mellem!

Terhes hőgörbe- lehet látni a beágyazódást rajta?

Mostanában, ahogy nézegetem sok olyan n?nek a görbéjét, aki pozitívat tesztelt, mindenkinél látok egy kb 1 tizedes leesést dpo x-dik napján, amikor a beágyazódás lehetséges. Szerintetek a beágyazódát jelentheti ez a visszaesés v véletlen?

Legjobb válasz: Elvileg beágyazódás miatt van.

Elvileg beágyazódás miatt van.
http://babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html Nem a beágyazódás miatt van, de nem is véletlen a hõ leesés. A hõleesést az ösztrogén hormon okozza, ami egybe esik a beágyazódás idõszakával, de azzal nincs összefüggésben.
A kérdező hozzászólása: Második: köszi a linket, el is mentettem. Harmadik: azt hiszem, h te már tettél fel mostanában kérdést, mert ismerõs a görbéd :)
A kérdező hozzászólása: Nekem most ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9da35dc322fa4b85b72f13..
Harmadik vagyok, a hõm feljebb ment és reggelre pozitívat teszteltem!!!!!!:) )))))
A kérdező hozzászólása: Tudom, mert mindkét kérdésedhez tettem egy mosolygó fejet :) Jó egészséget, kismama!

Ovu tájékán kicsit barnás-sárgás folyásszerű halvány folt a bugyin. Lehet ez a beágyazódás jele? Babát szeretnénk, és próbálkozunk is.

Legjobb válasz: Ovu után leghamarabb 7-10 vagy akár 12 nappal lehet beágyazódás. Mástól van Neked ez a folyásod,nem beágyazódástól.

Ovu után leghamarabb 7-10 vagy akár 12 nappal lehet beágyazódás. Mástól van Neked ez a folyásod, nem beágyazódástól.
A kérdező hozzászólása: köszi :-(
ovu és és beágyazódás is nem lehet egyszerre.ez szerintem valamilyen fertõzés.

Hogyan lehet megkülönböztetni a beágyazódási vérzést a mensitől?

Csak 2 nap múlva nem várom a mensimet,de 3 napja olyan barnás-véres vérzésem van de nem sok.A h?m meg nem esett le mint szokott.Görcsölget az alhasam,bal petefészkemnél is szúrkálgat,melleim is fájnak.Mi lehet ez?Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha nem így szokott megjönni akár beágyazódás is lehet, de korai vetélés is. Sajnos én már voltam így,,terhes,, de nem maradt meg. Ez a biológiai terhesség. Kb minden 3. terhességgel ez történik, sokan nem is tudják, hogy lett volna babájuk. Ezért nem érdemes tesztelni!!

Ha nem így szokott megjönni akár beágyazódás is lehet, de korai vetélés is. Sajnos én már voltam így, , terhes, , de nem maradt meg. Ez a biológiai terhesség. Kb minden 3. terhességgel ez történik, sokan nem is tudják, hogy lett volna babájuk. Ezért nem érdemes tesztelni!!
Nekem volt beágyazózásnál valamim. Egy napig tartott, "tejeskávé" színû, krémes állagú és nem volt nagyobb mint egy 1 ft-os. Azon kívül semmit nem éreztem, nem fájt a hasam, nem görcsöltem.Zárójelben annyit, hogy a mellem másképp fájt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Akkor lehet mensi lesz belõle:(((
Nekem a beágyazódásnál kicsi maszat volt az elsõ terhességemnél, nem vérzett tovább. Most is volt, és poz. lett a teszt is, de véreztem tovább minden nap egy kicsit, aztán meg is jött. Aznap még poz. volt a teszt, de másnap már negatív sajnos.
Ja igen, írta az egyik válaszoló, hogy a melle másképp fájt. Nekem is, inkább a külsõ oldala fájt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok! Sajnos még lenne egy (pár)kérdésem: A hõm 3 napja fenn van, 3 napja barnázok, de ma vérzek is:(De a hõm nem ment le--igaz nappal mértem és 37, 4volt.Reggel biztosan le fog esni.De miért jött meg 2 nappal korábban?Miért nem olyan erõs vérzés? Mondjuk még erõsõdhet. Elképzelhetõ, ha nem megy le a hõm, és továbbra is fájni fog az alhasam, melleim fájni fognak--mensi után is--, akkor lehet még baba?(mert olvastam, hogy vannak olyan anyukák, akik a terhességük alatt rövidebb--hosszabb ideig mensisztek.Ha nem megy le a hõm, reménykedhetek? Bocsi a sok kérdésért!
Igen, elõfordulhat, de azért jóval ritkább, hogy menstruál vki, és mégis terhes. De miért nem tesztelsz? A hõm nekem a 2. napon szokott leesni.
Szia! Mi a helyzet?
Sok sikert!:)

Azért lehetek terhes? Lehet, hogy a beágyazódást érzem?

08.03-án volt az utolsó menzeszem els? napja! Furcsa alhasi fájdalmaim vannak 3-4 napja és olyan mintha meg akarna jönni. Illetve peteérésnél érzem ezt még, de ugye azon már túl vagyok. Pénteken kellene megjönnie, de nem bírtam várni és vettem egy tesztet, ami negatív lett. :(

Legjobb válasz: A beágyazódás idõszakában kb. 2 hétig folyamatos hõemelkedésem volt. Mérd meg azt is!

A beágyazódás idõszakában kb. 2 hétig folyamatos hõemelkedésem volt. Mérd meg azt is!
Most lehetsz kb. a 25.ciklusnapon.Szerintem a teszt még korai.Viszont ha az Én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem nem vagy terhes, de nem vagyok doki se hcg teszt.Tesztelj a nem várt napja után.Azért szurkolok h ne legyen igazam és baba legyen a dologban!!!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos nem vagyok terhes. :( 2 nappal hamarabb, de megjött, úgyhogy a következõ alkalommal remélem sikerrel járunk!

Hogy ha 15-16. volt az ovum együtt is voltunk akkor mikor tesztelhetek? És lehet érezni a beágyazódást?

Azért kérdezem mert tegnap meg ma is elkezdetett szurkálni a petefészkem.

Legjobb válasz: ovu-tól számított 7-12 nap a beágyazódás,annál elõbb ne tesztelj!Mikor volt ovud?

ovu-tól számított 7-12 nap a beágyazódás, annál elõbb ne tesztelj!Mikor volt ovud?
A kérdező hozzászólása: Nem nem mérem! Nem a beágyazodást érzem hanem az ovut!
A beágyazódást nem érezheted ennyi idõ után.. Kiárt dolog.. Mennyi a hõd azt méred? Lehet megsem repedt a tüszõd.. Azért próbálkozik a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: De meg érzetem, hogy mikor volt az ovum! És most is hasonló képen érzek!
Lehet késõbb volt az ovud és azt érezted.. Baba miatt nem érezhetted még, az 7-12 nap mire esetleg érezhetsz valamit...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel azt szeretnéd nekem mondani, hogy akkor lehet nem lesz baba?
1 vagyok!Hát lehet elindult valami vagy nagy volt a tüszõd, ami megrepedt...1000 válasz lehet!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi lehet ez?
1 vagyok!Van még idõd bõven a tesztelésig!Szerintem még nem érezheted a babát!
A kérdező hozzászólása: 15-16...28 naposak a ciklusaim. márc.1 volt meg és 3 napig volt meg
Csak nem ez volt a kérdésed. :) Na mindegy az ovut érzed. Terhes még nem lehetsz az 100%! Szép napot.

Ha középidőben van a peteérés, akkor a 18-23-ik ciklusnapon vérzés az lehet már a beágyazódás, vagy még korai?

Pecsétel? vérzés, néha barna néha piros.

Legjobb válasz: Szia! Igen, lehet. A beágyazódás a peteérés után az 5-9 nap között következik be. Lehet egy két nappal késöbb is. Ilyenkor a högörbén is megfigyelhetö, hogy visszaesik egy kissé a hö (de ez se mindenkire jellemzö, mint ahogy a beágyazódásos vérzés sem).

Szia! Igen, lehet. A beágyazódás a peteérés után az 5-9 nap között következik be. Lehet egy két nappal késöbb is. Ilyenkor a högörbén is megfigyelhetö, hogy visszaesik egy kissé a hö (de ez se mindenkire jellemzö, mint ahogy a beágyazódásos vérzés sem).
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó! Köszi a választ! Már kezdtem feladni hogy ebben a hónapban sem sikerült, de most felcsillant ujra a remény. Lehet hogy mostanra ágyazódott be..... De jó lenne!!!!!Neked volt ilyen vérzésed??

Mi lehet? Ha a beágyazódás ideje alatt 1 nap barnázta, a hőm meg is emelkedett 37 fokra, azóta 36, 8. Holnap kellene megjönnie.

A reggeli h?m maradt,viszon picit maszatoló vérzésem van,és a hasam enyhén fáj. Reménykedhetek még, vagy ez a nem várt havi? :(( Nem értem akkor ezt a pé-s napok utáni barnázást??

Legjobb válasz: Beágyazodás...

Beágyazodás...
Ha nem jön meg, akkor a beágyazódás volt! Drukkolok neked és majd írj!
A kérdező hozzászólása: Megjött a nemvárt :(
Sajnálom! :( De viszont új hónap, új remények!! :) Drukkolok!!

Ma vagyok a ciklus 18-19. napján, peteérés után 5-6 nappal. Kb.1 cm átmérőjű vérpötty lett a papíron, mi lehet ez? Lehet, hogy a beágyazódás?

A sors fintora, hogy a férjem 39 fokos lázzal fekszik, influenza. Mekkora az esélye, hogy nem kapom el... Remélem, ha tényleg baba, nem lesz gond, ha elkapom a vírust...

Legjobb válasz: Elöfordulhat, de általában a beágyazódás 7-13 napot vesz igénybe. Ha terhes is vagy, 2 hétig elméletileg nincs még kapcsolat a babóval, de vigyázz magadra! Sok sikert!

Elöfordulhat, de általában a beágyazódás 7-13 napot vesz igénybe. Ha terhes is vagy, 2 hétig elméletileg nincs még kapcsolat a babóval, de vigyázz magadra! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!