Találatok a következő kifejezésre: Lehet a itt-ott (69 db)

A fekete macskám elkezdte a színét váltani. Viccesen hangzik de fehér-szürkés itt-ott a bundája. Nem tudom, hogy miért lehet. Nemrégiben komoly műtéten esett át, esetleg a nagy sokktól?

Legjobb válasz: Nem tudom a sokktól-e vagy a hormonok, de nekünk is van egy kandúr fekete-fehér foltos cicánk akit nem rég ivartalaníttatunk és itt-ott elkezdett fakulni :D De mivel a kedélyállapota meg étvágya rendben van, nem vittük vissza dokihoz. Szerintem ha a Te cicád is rendesen eszik, ürít, viselkedik, addig nincs ok az aggodalomra.

Nem tudom a sokktól-e vagy a hormonok, de nekünk is van egy kandúr fekete-fehér foltos cicánk akit nem rég ivartalaníttatunk és itt-ott elkezdett fakulni :D De mivel a kedélyállapota meg étvágya rendben van, nem vittük vissza dokihoz. Szerintem ha a Te cicád is rendesen eszik, ürít, viselkedik, addig nincs ok az aggodalomra.
A miénk nyárra bebarnult, de nagyon szép szõre van!
Vannak ilyen elváltozások. Az embereknél is elõfordul, hogy itt-ott kifakul a bõrük és szõrük. Fõleg a feketék néznek ki érdekesen, mert náluk látványosabb az elváltozás. http://www.messybeast.com/freak-skin.htm

Bicajt lehet úgy eljuttatni A-B városba, hogy itt felteszem a vonatra, ott meg leveszik?

Utazhat kísér? nélkül,vagy semmi biztosíték,hogy oda is ér?Mennyibe kerül a bicaj jegy?Vagy jobb futárcéggel?

Legjobb válasz: Ahoj! A lehetõséged megvan, de sokszor még kísérõ mellett is elõfordul, hogy a kerékpár úgy összebarátkozik valakivel, hogy leszáll a gazdája nélkül az új barátjával. Ha még kísérõ sincs ott...érdemesebb a Postát megnézni, a legolcsóbb megoldás, gyorsak, pontosak és megbízhatóak :) Nekem Nyíregyházáról a Csepel-szigetre jött Postával a kerékpárom ;)

Ahoj! A lehetõséged megvan, de sokszor még kísérõ mellett is elõfordul, hogy a kerékpár úgy összebarátkozik valakivel, hogy leszáll a gazdája nélkül az új barátjával. Ha még kísérõ sincs ott...érdemesebb a Postát megnézni, a legolcsóbb megoldás, gyorsak, pontosak és megbízhatóak :) Nekem Nyíregyházáról a Csepel-szigetre jött Postával a kerékpárom ;)
Mondjuk nem értek valamit. A posta nem vonaton viszi a csomagokat? Mivel szállítaná többszáz km-re?
vonaton a csomagfeladás MEGSZÜNT 2004.03.31.-ével. bringát csak ugy juttathatod el A-bol B-be, h. te is vele utazol. A Posta már 6 éve szerzõdést bontott a vasuttal. posta nem szállíttat vonaton. posta csak saját teherautoit használja.
Kerd meg a szomszed Gazsit hogy vigye el, otszaze' vallalja. A biciklit speciel nem latod tobbet...
Nagy Magyarország térkép :P
Cigánygyereket!Tipikus magyar.
Vigyél pár politikust, de ne hagyd, hogy visszajöjjenek, mert túl sok van belõle és túl jól tartjuk õket.
Túró rúdi! Mi holland ismerõseinknek megmutattuk és ha megyünk ki hozzájuk, akkor mindig kérnek 3-4 csomaggal (simán át lehet vinni) :) Aztán a pálinka jó ötlet! Tuti, hogy örülnének neki! :) Vagy Rubik kocka?! Amúgy holland barátaink a Tokaji borra is rá voltak cuppanva! Ajánlom, hogy vigyél ki nekik 1-2 üveggel, tuti, hogy bejön majd nekik! :D Sok sikert! :)
A turórudival az is gond, hogy elméletileg nem lehet tejterméket bevinni, de ezt soha senki nem nézte még, de elvileg van egy ilyen szabály. Viszont a szirokot tényleg érdemes megkóstolnod. A pálinkának örülni fognak. Esetleg egy üveg bor is jól jöhet.
remek ötlet, szaloncukrot hozz, én is m.o-n vettem.visszaterve a husra es a tejtermekekre, nyugodtan lehet behozni-kivinni, stb..ezt biztosan tudom!!!
Kedves elõzõ rosszul tudod, LEGÁLISAN se ki se be nem lehet vinni tej- és húskészitményeket. A szaloncukor tényleg jó ötlet, mert itt olyat nem gyártanak.
Rubik kockát!
kedves utolso:D biztos te is hetente megjárod az ukrán-magyar határt, ahogyan én, ezért tudod ilyen jol a dorgest..legalisan tenyleg nem lehet, de attol fuggetlenul mindenki csinalja..
a Túró rudi eredeti receptjét még mi vettük át tõlük szovjet idõkben, ukrajnában sokkal finomabb szóval sztem nem érdemes. Mit vittél végül? Örültek neki?
A kérdező hozzászólása: szaloncukor? szaloncukor van Ukrajnában?
Húskészitményt tilos behozni Ukrajnába. Erõs Pistát vigyél, itt nagyon szeretik az erõs, markáns ízeket. Itt még a mustár is sokkal csípõsebb mint M-on.
hát ez a politikusos valasz..:D:D:Dmarha jo volt.ukrajnaban elek.turorudit ne vigyel, nalunk is van, sokan jobban is szeretik, mint a magyart, meg mire donyecke ernel vele, abbol mar nem turorudi lenne.palinkat vigyel a baratodnak, meg bort, es vmi szep magyaros emlektargyat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat srácok. A politikusokat és a cigánygyerekeket nehézkes lesz át csempészni de megpróbálom értetek!
karikás ostor
Pálinka, nevesebb borok, paprika, kalocsai hímzés, Pöttyös rudi, pick szalámi, rubik kocka (nehezített változata a rubik gömb), esetleg valami herendi vagy zsolnay porcelán
5 kilós fuksz láncot vigyél oda (ajándékba), ugyanis Donyeck egy qrvára gazdag város! Csak nyitva ne maradjon a szád! Gyönyörû város!


32 éves vagyok, az utóbbi időben nőttek a bőrömön itt-ott, olyan hústüske félék, kis apró bőrszínű izék, mitől van ez? Hogy lehet megszabadulni ezektől, mert idegesítenek!

Legjobb válasz: Ha azok, amikre én gondolok, azok teljesen ártalmatlanok, és nem hiszem, hogy le szokták õket szedni, jön helyettük másik. (De az itteni tanács nem helyettesíti az orvossal való konzultációt.)

Ha azok, amikre én gondolok, azok teljesen ártalmatlanok, és nem hiszem, hogy le szokták õket szedni, jön helyettük másik. (De az itteni tanács nem helyettesíti az orvossal való konzultációt.)

Kb. fél óránként keményedik a hasam és reggel óta hasmenésem van. Egyébként jól vagyok csak nyomja a fejem az idő. Lehet, hogy itt az idő vagy csak türelmetlen vagyok?

Úgy tudom jön egy er?s hidegfront.

Legjobb válasz: Amikor rendszeresen keményedik a pocakod és fájásaid is rendszeresek lesznek és mozgásra, pihenésre, meleg zuhányzásra sem múlnak akkor biztos itt az idõ. Vagy netán elfolyik a magzatvíz vagy távozik a nyákdugó. Ki tudja a frontok sok mindenre képesek. Én is akkor szültem amikor jött a front, ennek 6 hete:))

Amikor rendszeresen keményedik a pocakod és fájásaid is rendszeresek lesznek és mozgásra, pihenésre, meleg zuhányzásra sem múlnak akkor biztos itt az idõ. Vagy netán elfolyik a magzatvíz vagy távozik a nyákdugó. Ki tudja a frontok sok mindenre képesek. Én is akkor szültem amikor jött a front, ennek 6 hete:) )
A kérdező hozzászólása: miért írják át a kérdéseimet???
Szia!A pontos kérdésed mi lenne?

Nekem mind 2 fülemre hallókészülék van sajnos, és ez melett lehetek még pilóta utasszállító repülőkön? Nem is magyarországon mert itt már nincs semmi, hanem külülföldön. Vagy külföldön mik a feltételek? Ott hogy lehet pilótának lenni?

Legjobb válasz: Le kell tenni saját zsebbõl a szakszolgálatit (VFR/IFR-t is), utána lehet jelentkezni kisebb chartertársaságokhoz pilótának, megfelelõ repül óra (több ezer) után pedig utasszállítóra. Viszont elég szigorúak a feltételek, a hallókészülék biztos hogy nem fér bele, esetleg egy cargo gépnél még talán.

Le kell tenni saját zsebbõl a szakszolgálatit (VFR/IFR-t is), utána lehet jelentkezni kisebb chartertársaságokhoz pilótának, megfelelõ repül óra (több ezer) után pedig utasszállítóra. Viszont elég szigorúak a feltételek, a hallókészülék biztos hogy nem fér bele, esetleg egy cargo gépnél még talán.
Repülõorvosi követelmények: (JAR-FCL3 alapján, ezek a követelmények minden országban azonosak.) "17.1. (f) A hallókészülék kizáró ok az elsõ vizsgálat alkalmával. Kétoldali hallókészülék kizáró ok az orvosi minõsítés meghosszabbítása vagy megújítása során. Azonban az egyoldali hallókészülék vagy más kiegészítõ eszköz használata megengedhetõ a meghosszabbító vagy megújító vizsgálat során, amennyiben azokkal a megfelelõ hallásteljesítmény elérhetõ. (Lásd a 17.1.4. pontot.)" Szóval NEM.

Mi bajom? Tegnap bulizni voltam, másnapra, vagyis mára, kicsit fáj a tüdőm meg a hátam, meg picit köhögök. Itt-ott néha belenyilal a mellkasomba, de a torkom nem fáj. Mi bajom lehet? Megfáztam volna?

Legjobb válasz: Szia. Lehet megfázás is, ha nme voltál rendesen felöltözve, de lehet attól is, ha füstös helyen voltatok, vagyis dohányoztak a helyiségben. még ha te is dohányzol, a passziv dohányzás akkor is károsabb.

Szia. Lehet megfázás is, ha nme voltál rendesen felöltözve, de lehet attól is, ha füstös helyen voltatok, vagyis dohányoztak a helyiségben. még ha te is dohányzol, a passziv dohányzás akkor is károsabb.
vagyis lehet sok füstöt szivtál Elõzõ voltam
H1N1 ez tuti! Irány a kórház de rögtön!
na jóó, leírom még egyszer. hát fájás jöhet a sok tánctól, a kis köhögés tulajdonképpen bármitõl, elkezdve a füsttõl, a hideg levegõn át, addig hogy kimentél kiizzadva a hidegbe. de ne legyél hipochonder, ne képzeld be magadnak se H1N1et, se TBC-t, se egyebet, kutya bajod se lesz. legközelebb ne smárolj idegennel, ha parás vagy.
A kérdező hozzászólása: hát remélem h nem h1n1:S:S várok még pár napot...ha nemjavul akkor doki
A kérdező hozzászólása: nem aggódok, csak attól félek h az mert smároltam 1 gyerekkel.. és kitudja, lehet tõle szedtem ösez, de nemtom, lehet h megfáztam.
Öcsém mit kell itt fikázni, téged se néznének le, ha mittudomén skizofrén lennél... ilyet...
nem tbc-s vagy, hanem hülye. ha így aggódsz, ne járj bulizni.... jesszus...
A kérdező hozzászólása: igen az lehetséges... csak azvan h hipochonder is vok és rögtön tbce gondoltam:S
A fájó hát és tüdõ lehet tüdõgyulladás tünete.

Kb.2 honapja vettem eszre hogy a porcelan fogaimrol itt ott lehuzodott elegge az iny. Mitol lehet ez? Vissza fog meg menni?

Mostanaban be van nyulladva az inyem es neha verzik egy kicsit.Csutortokre van idopontom de rettegek hogy azt mondja hogy mar nem tud vele tenni semmit!!!Meg fiatal vagyok!Meg csak egy eves a porcelan!En megegyszer azt a fajdalmat nem birnam ki hogy leszedjek!!!!Kremmel kentem az elmulasztotta a gyulladast de par nap mulva visszajon mashol.

Legjobb válasz: Ezt ínysorvadásnak hívják és legtöbbször a helytelen fogmosástól van.vegyél puha sörtéjût és az ínytõl a fog felé sepregetõ mosással moss fogat.Ilyenkor szabaddá vállik a fognyak és ha nem vigyázol akkor fognyaki szuvasodás is lehet.használj zöld elmex fogkrémet és szájöblögetõt.Amúgy sajna nem fog vissz menni már,de figyelhetsz,hogy ne legyen rosszabb.Ez adottság kérdése is.Jah és egy fogkõ leszedés sem árt,mert az is letolja az ínyt.egy fogtechnikus..

Ezt ínysorvadásnak hívják és legtöbbször a helytelen fogmosástól van.vegyél puha sörtéjût és az ínytõl a fog felé sepregetõ mosással moss fogat.Ilyenkor szabaddá vállik a fognyak és ha nem vigyázol akkor fognyaki szuvasodás is lehet.használj zöld elmex fogkrémet és szájöblögetõt.Amúgy sajna nem fog vissz menni már, de figyelhetsz, hogy ne legyen rosszabb.Ez adottság kérdése is.Jah és egy fogkõ leszedés sem árt, mert az is letolja az ínyt.egy fogtechnikus..
helytelen fogmosási technikával "lekefélted"az ínyt a fognyakról

Lehet a hasmenés, (itt-ott széduléssel)a terhesség jele?

Legjobb válasz: A hasmenést mint tünetet nem olvastam még kismama könyvekben.Nekem nem volt,de lehet más már találkozott vele a terhességekor.

A hasmenést mint tünetet nem olvastam még kismama könyvekben.Nekem nem volt, de lehet más már találkozott vele a terhességekor.
hát amikor fiatalabb elkezdtem fiúzni / úgy /, és anyu is tudott róla, akárhányszor hasmenésem volt a dokihoz akart vinni, mert terhes vagyok.ezek szerint lehet tünet :) a szédülés mindenképp
fiatalabb voltam és elkezdtem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!