Találatok a következő kifejezésre: Lehet Veszprém valahol lovas felszerelést, pl (1 db)

Lehet Veszprém megyében valahol lovas felszerelést, pl. Nyerget bérelni?

kb.1 napra...

Legjobb válasz: Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!

Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!
Attyapusztán... ott még lovaglás is lehetséges!
Ahol lovagoltatás van, ott felszerelést is adnak a lovakhoz. Gondolom, arra kell a nyereg. Azt nem hinném, hogy úgy bárki adna bérbe nyerget vagy bármit, hogy máshol használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen takarmány kiegészítőt ajánlanátok öreg lovaknak? Olvasni én is tudok és gógle is a barátom, de inkább személyes tapasztalatok érdekelnek kinek mi vált be és mi nem. Nem az ár a lényeg hanem, hogy hatásos legyen. : )

1

Kell vagy sem a változást bejelentő lap?

Vettem egy csikót, aminek csak csikóbélyegzésije van. A kérdésem arra vonatkozik, hogy ha igényelni szeretném az útlevelet neki, akkor ezt a részt
"Tulajdonjog hitelt érdemlő módon történő igazolása (pl. teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt, eredeti tulajdonosi nyilatkozat vagy, ha a tulajdonos azonos az állat tenyésztőjével, az erről szóló eredeti tenyésztői nyilatkozat vagy a tulajdonos nevére szóló, a 21/1996.(VII.9.) FM rendelet szerint kiváltott Marhalevél másolata)."
letudhatom e az adásvételi szerződéssel vagy csatolnom kell a többi papír mellé egy Lótulajdonos változás bejelentő lapot is?

1

Előfordulhat, hogy egy ló "kiharapja" a pálcát a lovas kezéből, ha besokall rá?

16

Milyen célt szolgál a gesztenye?

Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért képződött, milyen jelentősége van, vagy csak egy felesleges "szerv/szövet" képződmény?

3

Milyen jegye lesz a csikómnak?

Pej, eddig egy kis csillag volt a fején, de most ilyen tüzött lett a homloka és mintha lenne mégegy csillaga a másik mellett kialakulóba! Most akkor milyen lesz a feje?

1

Miért magasabbak a díjlovak?

Mindig úgy tűnik, hogy a díjlovasok lova nagyobb, és ezt alá is támasztotta a lovasok.hu-n jó pár eladó ló magassága. Sőt, ahogy néztem, alacsonyabbak a díjugratásra használt lovak. Miért, hogy van ez? :) Vagy csak véletlen, hogy mindig ezeket látom?

1

A lovam patapucolásnál folyton összeesik. Mit tegyek?

Mintha nem tudná megtartani az egyensúlyát 3 lábon. Õsz van, de a legyeket még mindig úgy hajtja mintha megveszne, és emiatt sem tudom pucolni. (már mindennel próbálkoztam, nem hat a Neostomosan sem)
Rángatja a lábát is, ami miatt mégjobban kiesik az egyensúlyából. Megpróbáljam kikötni a lábát? Attól félek úgy elkezdi rángatni hogy eltöri, a kezemből is kitépi. Két éves lesz, de kicsi korába is emelgettem a lábait. Az utóbbi pár hónapban csinálja.

13

Már egy hónapja nem tudok kimenni terepre a vadászok miatt. Nálatok is kint vannak napközben?

7

Vágta közben rátámaszkodhatok a ló nyakára?

2 lovon szoktam lovagolni. Az egyik egy póni amelyik "lazán" vágtat, őt könnyű kikönnyíteni. Viszont a másik ló vágta közben hosszan megnyújtja a vágtaugrásait amitől néha előre billenek. Ilyenkor pár másodpercre megtámasztom magamat a ló nyakán. Ebből lehet baj, pláne terepen?

1

Szerintetek emlékezni fog rám a ló, ha vissza jövök?

Van egy lovam, most 10 éves, csikó kora óta nálam van, az edzőm lovagolta be, ha beteg vagyok ő lovagolja, gyakorlatilag nála is tartom a lovat. Most viszont kimegyek dolgozni külföldre és az edző felajánlotta, hogy ha kintről haza küldök neki pénzt, akkor amíg vissza nem jövök, akkor addig ellátja a lovam és úgy törődik majd vele, mintha a sajátja lenne. Csak 1 évről van szó.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!