Találatok a következő kifejezésre: Lehet Veszprém valahol lovas felszerelést, (1 db)

Lehet Veszprém megyében valahol lovas felszerelést, pl. Nyerget bérelni?

kb.1 napra...

Legjobb válasz: Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!

Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!
Attyapusztán... ott még lovaglás is lehetséges!
Ahol lovagoltatás van, ott felszerelést is adnak a lovakhoz. Gondolom, arra kell a nyereg. Azt nem hinném, hogy úgy bárki adna bérbe nyerget vagy bármit, hogy máshol használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

90 cm-es lovaglópálca kinek/ mire jó? A lovas magasságától függ, hogy 90, 100.120 cm-es pálcára van szüksége?

4

Legyen takaró a lovamon?

Ha a lovam éjszaka boxban van de reggel kb 8tól este sötétedésig kinn van akkor hogy takarózzam? külön boxba, külön karámba?

7

Mi lehet a baja?

lovardában egyik lónak a szemei körül kifakult a szőr és le is csupaszodott kicsit,meg a testén több helyen ,a bordáinál foltokban néhol foltokban kevesebb a szőr, ez gomba lehet?

7

Lehet angol telivérrel militaryn ugratni?

A lovammal szeretnék militaryn ugratni és hogy ehez hozzá kell szoktatni vagy simán mehetek vele?mer a pályán az akadályokkal semmi baja.de akkor a militaryra is kivihetem?

3

Mi a véleményetek erről a nyeregről?

https://www.facebook.com/messages/1773630063

5

Tenyésztők? Ismertek tenyésztőket vagy embereket?

Ismertek olyan tenyésztőket, olyan embereket akik vállalnak olyat, hogy kérünk egy csikót az egyik lovuktól+ egy bizonyos apától és a csikót ha megszületik akkor mi megvennénk tőle?

5

Hogy kell ejteni azt, hogy wintec?

2

Minek a rövidítése a lovaknál az atv?

1

Mi a véleményetek a nyeregröl?

a href="http://www.nagylovas.hu/lovas/index.php?pid=103&gid=353&id=8158" target="_blank">http://www.nagylovas.hu/lovas/index.php?pid=103&gid=353&id=8..

10

Árthat neki ennyi szőrén lovaglás?

Mindig nyeregben szoktam lovagolni, de kb kéthetente egyszer szoktam vele földről játszani (Parelli-féle dolgokat) és általában utána felülök rá szőrén, nyakmadzaggal sétálni. Néha ügetünk is pár lépést, de negyedóránál sose vagyok többet a hátán mert nagyon kényelmetlen, meg én se tudok jól szőrén lovagolni. Van, hogy rendesen lovagolom nyakmadzaggal ügetésben, vágtában is, de ahhoz mindig felnyergelem. Ennyi szőrénlovaglás árthat a hátának, vagy ez még nem vészes? Szoktam látni a természetes lókiképzőket, akik sose nyergelik fel a lovukat, de azt is hallottam sokaktól, hogy nagyon káros a ló hátának, mert nem oszlik el a súly. 60 kg vagyok, a ló meg egy nagyobb kisbéri, úgyhogy nem vagyok neki olyan nehéz.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!