Találatok a következő kifejezésre: Lehet Veszprém valahol lovas felszerelést, (1 db)

Lehet Veszprém megyében valahol lovas felszerelést, pl. Nyerget bérelni?

kb.1 napra...

Legjobb válasz: Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!

Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!
Attyapusztán... ott még lovaglás is lehetséges!
Ahol lovagoltatás van, ott felszerelést is adnak a lovakhoz. Gondolom, arra kell a nyereg. Azt nem hinném, hogy úgy bárki adna bérbe nyerget vagy bármit, hogy máshol használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Támaszkodást, hátsó láb megfelelő használatát, elérheti a lovas zabla használata nélkül is? Tehát a kötőfékkel lovaglók is el tudják ezt érni?

3

Hogyan szedjem rá a szüleimet, egy saját lóra?

Most vagyok 8.-kos.Eddig mindig kitűnő voltam és most is az leszek(remélem).A közép iskolám a közelbe lenne.A lovarda ahol tartanám az is közel van és nem is drága(havi:15.000 ridegben,a boxos 75.000).Vagy van még egy varriáció az a falumban lenneés az ingyen, de ez nem annyira jó, mint a lovarda.Lassan 5 éve járok lovagolni.Haladó vagyok.Voltam terepen, ültem fiatal, idős lovon.A munkától sem félek.Sokszor segítek be a lovardánál box takarításnál,etetésben stb... Az lenne a kérdés hogyan tudnám rá venni a szüleimet egy lóra?

8

Ínvédő szükséges?

Körülbelül 2 hete kezdtem nagyobbakat (100-120 cm-t) ugratni a lovammal. Egy edzés alatt maximum 3x-4x ugratjuk meg az ilyen magasságú akadályt.Szerintetek érdemes lenne egy ínvédő szettet beszereznem? Hogy van ez pontosan első és hátsó, vagy csak első lábakra kell?
(A Lovam 10 éves)
Köszönöm a válaszokat :)

5

Van különbség a haflingi és haflinger között?

Mert ahonnan lovat akartunk venni azt mondta hogy "ez nem haflingi ez haflinGER" És hogy a haflinger az nagyobb.De ő importálta a lovakat,tehát szerintem csak külföldön mondják úgy ő meg félreérthette.....(kupec az illető)

3

A Pilisszentkereszti lovarda milyen? Milyenek az árak? Tapasztalatok? Esetleg honlapja van, mert nem találtam.

lovaglás, lovarda, pilisszentkereszt, tereplovaglás, erdő, pilis, árak, honlap

0

Egy vágtának átlagosan mekkora a hossza? Hány centiméter körübelül?

3

Mit tegyek? Szeretnék minél hamarabb lovat!

Nagyon szeretnék segíteni a szüleimnek, hogy meg tudják venni a lovam, de nem tudom, hogy! Légyszi mondjátok el, hogy tudnék tenni ezért hogy minél előbb legyen lovam!

2

Miért rogyaszt felülésnél? Lent magyarázom.

szóval van egy arab, általában szőrén van lovagolva. a tulaj úgy száll fel rá, hogy egy lépcsőről felugrik, és ilyenkor mindig berogyaszt egy kicsit. de utána semmi baja, megy rendesen, nem sántít, semmit nem lehet rajta észrevenni. ez miért van?

5

Honnan tudom hogy férges a lovam azon kívül hogy a trágyájában férgeket találnék?

9

A FunRide-Colt nyereg milyen marú lóra jó?

Kis, szélesebb marú lovaknak egyáltalán nem jó?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!