Találatok a következő kifejezésre: Lehet Veszprém valahol lovas (1 db)

Lehet Veszprém megyében valahol lovas felszerelést, pl. Nyerget bérelni?

kb.1 napra...

Legjobb válasz: Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!

Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!
Attyapusztán... ott még lovaglás is lehetséges!
Ahol lovagoltatás van, ott felszerelést is adnak a lovakhoz. Gondolom, arra kell a nyereg. Azt nem hinném, hogy úgy bárki adna bérbe nyerget vagy bármit, hogy máshol használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez normális a patán?

A lovam egy hónapja volt körmölve, patkolva nincs, és az néhány napja rózsaszínű folt jelent meg a patáján, nem a felületén annál mélyebben. ("fehér" patája van) Megnéztem a többit is de csak a jobb hátsón van. Normális ez? És egyáltalán mi ez? Nem fájlalja és ugyanúgy hagyja kikaparni is. Terheli is és mozogni is normálisan mozog.

3

Tudtok merevebb (tehát nem hajlékony) 1m-es lovaglópálcát? Hol lehet ilyet kapni?

Ha lehet reális áron.

1

Mit jelent az hogy MF kanca?

Lehet hogy hülye kérdés de aki ért hozzá írja le!
Előre is köszi!

2

Telivérnek nagyon fontos, hogy legyen külön box/istálló? Nem elég ha van egy 3 falas rész (1 oldala teljesen nyitott), ahová eső esetén be tud menni?

4

Hogyan hívják ezt a színt angolul?

http://www.deviantart.com/art/Eva-and-Shilas-rear-369622776 Esetleg tudja valaki ennek a "lószínnek" angolul a nevét? :)

6

Nagyon tetszenek a "nagyobb" lovak. Hobbira ők is jók? Másnak is ennyire tetszenek?

Pl. Shire, Clydesdale. Õk is ugyan olyan jól lovagolhatóak? És másnak is van ilyen nagy-ló szenvedélye? :))

12

Mennyi ideig ne nyergeljem?

Nos,véletlen feltörtem a lovam hátát.Igen,elcsesztem.De szerencsére nem nagyon komoly,nincs neki be se dagadva,viszont az egyik oldalán a marján egy kis részben nincs szőr.Kezdő vagyok,ilyenkor mi a teendő?Mennyi ideig ne tegyek rá nyerget? :)

2

Rajtengedélyvizsgához mi kell?

Ezt olvastam:

Feltételek :

1.A vizsga korhatár nélkül letehető.Feltétel azonban,hogy a lovas birtokolja a lóismereti alapbizonyítványt.A vizsgázónak rendelkeznie kell: sportegyesületi tagság,sportorvosi engedély.

Mi az a lóismereti alapbizonyítvány? A lovardám le tud igazolni, azzal nincs gond. Az elméleti anyagot hol lehet megvenni/letölteni? Mennyibe kerül? És az egész vizsga mennyibe kerül, ha saját lóval indulok? Díjugrató rajtengedélyvizsgát csak akkor tehetek le, ha a díjlovast már letettem? Mit kell még tudni erről, hogy zajlik? Idén már nem tartanak többet úgy tudom, de jövőre mindenképp le szeretném tenni, addigra fel akarok készülni, mert nincs edzőm, és így több idő, mert mindent egyedül kell csinálnom. A lovarda leigazol, tehát elméletben van edzőm, csak igazából nem edz, értitek.:)

2

Egy western kötél átmérője kb mekkora?

pl ez:

2

Mit tegyek, ha nem megy a könnyű ügetés?

Hetente egyszer tudok lovagolni, akkor is max. 10 percet.
Eddig nem igazán éreztem rá a ritmusra.
És a rugózás se megy.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!