Találatok a következő kifejezésre: Lehet Veszprém valahol lovas (1 db)

Lehet Veszprém megyében valahol lovas felszerelést, pl. Nyerget bérelni?

kb.1 napra...

Legjobb válasz: Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!

Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!
Attyapusztán... ott még lovaglás is lehetséges!
Ahol lovagoltatás van, ott felszerelést is adnak a lovakhoz. Gondolom, arra kell a nyereg. Azt nem hinném, hogy úgy bárki adna bérbe nyerget vagy bármit, hogy máshol használod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány hónapos vemhesen kezd el hideg vízre megmozdulni ha hirtelen éri a mama pocakját a csikó? illetve mikor kezd el növekedni?

1

Díjlovaglás: melyik betű milyen szintet jelent?

Sokszor látom, de nem értem, melyik milyen magas szintet jelent. Még kezdő vagyok, és eszembe jutott a kérdés a díjugratósról kérdésről. :)

2

Hogy lehet betanítani a lovamat hejes lábra beugrani Vágtába? Hiába próbálom csak jobb lábra ugrik be ígyis úgyis. Rájön magától vagy hogy?

a ló már nem csikó és mindig terepen mentünk úgyhogy mindegy volt milyen lábra ugrik.

6

Segítene valaki a black beauty reading in english féle változatban?

köszönöm

2

Lovas videóhoz milyen zenét ajánlotok?

Semmi ötletem sincs.. :/

2

Könnyű ügetésben kanyarodás?

Kezdő vagyok még, és lehetetlennek érzem, hogy könnyű ügetés közben szabályosan elkanyarodjak a lóval (tehát: külső csizma kicsit hátrébb, belső csizma hevedernél, belső szár kicsit meghúz, külső ugyanennyit enged)... Van esetleg valami tippetek? Azzal van gondom, hogy a lábaim nem annyira stabilak ahhoz, hogy a "helyezgetésük" problémamentes legyen... és pláne hogy a külső csizmával nyomást tudjak kifejteni, ha nem akar fordulni :)

6

Liverpool zabla - mire való?

Nekem ez a zabla annyira durvának tűnik. Egyszer se tört, csavaros, van feszítő része... Biztos van neki valami olyan funkciója, amit csak ez tud, mégis, így kívülről elég bizarr... lehet ezt úgy használni, hogy ne okozzon kellemetlenséget/fájdalmat a lónak?


2

Hogyan tudnám felvenni lovam hátsó lábát?

Mikor a hátsó lábakhoz érek egyszerűen nem akarja feladni. És rugdos is közben. Mármint nem bakol, csak dobálja a lábát, de ez pont elég arra hogy sérülést okozzon. Szerintetek mit tudnék csinálni hogy ne szenvedjek sérülést? Van esetleg valami módszer erre?

8

Egy alacsony termetű (max.155 cm), de nem kis súlyú (60 kg felett) ember csak magas lóra üljön fel, hogy ne okozzon vajt a lónak?

8

Tudnátok linkelni német és osztrák lovas oldalakat?

Amiket eddig találtam,nagyon kevés ló volt fent, így gondolom ,h nem túl nézett...
Van kint olyan oldal mint nálunk a lovasok.hu?
segítségeket előre is köszi :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!