Találatok a következő kifejezésre: Lehet Veszprém valahol (9 db)

Lehet Veszprém megyében valahol lovas felszerelést, pl. Nyerget bérelni?

kb.1 napra...

Legjobb válasz: Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!

Igen, a Szent István térnél jobbra nyílik egy utca balra, egyenesen végig, jobbra onnét asszem, s egy sárga épület...ott!
Attyapusztán... ott még lovaglás is lehetséges!
Ahol lovagoltatás van, ott felszerelést is adnak a lovakhoz. Gondolom, arra kell a nyereg. Azt nem hinném, hogy úgy bárki adna bérbe nyerget vagy bármit, hogy máshol használod.

Veszprémben lehet valahol tenisz edzésekre járni? Vagy valahol a környéken van?

Legjobb válasz: Probald meg az egyetemen! Ott nem csak sima teniszpalya hanem fedett is van! Esetleg meg Balatonalmadiban lattam a vasutallomastol nem messze a part fele.

Probald meg az egyetemen! Ott nem csak sima teniszpalya hanem fedett is van! Esetleg meg Balatonalmadiban lattam a vasutallomastol nem messze a part fele.
A buszpályaudvartól nem messze van pálya, ott szoktak is játszani, szerintem ott lehet. (a munkácsi ut fele)
Én is a balatonalmádi pályát tudnám ajánlani. Én is oda járok, jók a pályák, edzõ, stb.. Az, hogy melyik edzõ és milyen árkategóriában tud elvállalni az már más kérdés de szerintem érdeklõdj személyesen.


Jelentõs késsekkel, de járnak. Legyen nálad meleg ruha, feltöltött mobil, egy napi élelem és ital!
A kérdező hozzászólása: Azok lesznek, ha egyáltalán megyek holnap Eplénybe. A 20-as vonalat most hozták rendbe, felsõvezetékszakadás volt.
A kérdező hozzászólása: Ha megyek is, legfeljebb vasárnap. Nagyon sokat késnek még, majd holnap meglátom.

Valahol vissza lehet nézni a tegnapi MKB Veszprém-FTC meccset?

Legjobb válasz: szia! Holnap ismétli a sportklub 20:00-tól.Ma pedig délután a balatonfüred-tatabánya meccs lesz. jó szórakozást. Egy kézilabdás

szia! Holnap ismétli a sportklub 20:00-tól.Ma pedig délután a balatonfüred-tatabánya meccs lesz. jó szórakozást. Egy kézilabdás
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szia! Még annyi, hogy van egy oldal, ahol meg tudod nézni a mûsorokat. port.hu én mindig itt nézem meg, hogy mikor és milyen meccs lesz. üdv

Veszprémben lehet valahol kapni Alfalfa D6-ot? Szedte valaki?

Próbáltam az urtica-t meg a ricinus-t de nem segített. Err?l a szerr?l nem tudok semmit,azt sem hogy errefelé hol lehet kapni,hogy kell adagolni...

Legjobb válasz: Szia! Bp-en a Gazdagréti patikában van, www.homeopatika.hu. Kiküldik postán vidékre is, 2230 Ft egy doboz, de 1000 db van benne. 4*5-öt kell szedni, ha beindul a tej, le kell csökkenteni 1*5 golyóra.

Szia! Bp-en a Gazdagréti patikában van, http://www.homeopatika.hu. Kiküldik postán vidékre is, 2230 Ft egy doboz, de 1000 db van benne. 4*5-öt kell szedni, ha beindul a tej, le kell csökkenteni 1*5 golyóra.
Megint én. Még nem próbáltam én se, ma írtam a patikának egy mailt, és válaszoltak, amiket az elõbb írtam, szóval holnap meg is rendelem. Egy próbát megér, mert az urtica meg a ricinus nekem se jött be.

Veszprémben lehet valahol kismama ruhákat venni? Van ilyen bolt vagy valami?

Legjobb válasz: A Jutasi úton és a belvárosban a postával szemben is van egy kismama bolt. Meg a Brendonban is vannak kismama ruhák.

A Jutasi úton és a belvárosban a postával szemben is van egy kismama bolt. Meg a Brendonban is vannak kismama ruhák.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!