Találatok a következő kifejezésre: Lehet Béres szedni terhesség (5 db)

Béres cseppet lehet szedni terhesség alatt?

Mellékhatása van? Ja és kálciumot is szedek ilyen pezsg?tabit, a folsav miatt.

Legjobb válasz: http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/ Én nem szedném a korai szakaszban.A tájékoztató azt írja beszéld meg az orvossal.Elég sok alkohol van benne.

http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/ Én nem szedném a korai szakaszban.A tájékoztató azt írja beszéld meg az orvossal.Elég sok alkohol van benne.
Azt írják, beszélj a kezelõorvosoddal, mielõtt szednéd. Szerintem fölösleges, mert elég az elevit + c vitamin + folsav. http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/

Meddig lehet szedni terhesség alatt a Béres Magnézium + B6 tablettát?

Mert a Magne B6-ot csak a 36. vagy a 37. hétig lehet!

Legjobb válasz: Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.

Mindegy hogy milyen magnézium, 36. héttõl nem szabad szedni (kivéve ha az orvos valamilyen nyomós okból engedi), gátolja a jóslófájásokat, és késõbb a szülésnél is okozhat fájásgyengeséget.
36.hétig, utána a minden magnéziumot el kell hagyni, hogy a méh készülhessen a szülésre.
Hát nekem annyira ugrált a lábam, ha lefeküdtem, hogy az utolsó napokig napi 1000 mg Mg-ot szedtem. Kérdeztem a dokit is, mondtam, hogy nemhogy aludni, de feküdni sem tudok tõle, úgyhogy engedélyezte. Gondolom, ha görcsöl a lábad, szintén elõbbre való a görcsmentesség. Az meg, hogy Magne B6 vagy Béres Mg, vagy akármilyen más Mg-készítmény, ebbõl a szempontból mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem nem szokott görcsölni a lábam olyan sûrûn...max 2x ha begörcsölt eddig! Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

Lehet Béres C-vitamint szedni terhesség korai szakaszában?

50 mg, napi 1 tabletta.

Legjobb válasz: Igen, mivel terhességi vitamin (pl. Elevit, Gravida) ajánlott, amiben mindenféle vitamin van, tehát a c citamin se árthat.

Igen, mivel terhességi vitamin (pl. Elevit, Gravida) ajánlott, amiben mindenféle vitamin van, tehát a c citamin se árthat.
50 mg C-vitamin rendszeres szedésébõl semmi gond nem lehet, ez nagyon kicsi adag.
A helyzet az, hogy Szentgyörgyi Albert napi 20 ezer mg C vitamint fogyasztott, ahhoz képest a te 50 mg-od, meg az én 1200 mg-om is nulla. Õ 94 évet élt...


Magnéziumot meddig és mennyit lehet szedni? Naponta egy 250-es Bérest szedek, a terhesség eleje óta. Most vagyok 22 hetes.

Legjobb válasz: Szia! Én szintén napi egy bérest szedek a kezdetek óta. Nekem azt mondta a doki, ha esetleg keményednék lehet napi 2 szemet nyugodtan. Egyébként én úgy tudom a 36. hétig lehet szedni folyamatosan. Inkább majd most lessz rá szükségünk a keményedések kivédése miatt. üdv: 21 h km

Szia! Én szintén napi egy bérest szedek a kezdetek óta. Nekem azt mondta a doki, ha esetleg keményednék lehet napi 2 szemet nyugodtan. Egyébként én úgy tudom a 36. hétig lehet szedni folyamatosan. Inkább majd most lessz rá szükségünk a keményedések kivédése miatt. üdv: 21 h km
Én végig szedtem 2-3-at naponta.
27 hetes vagyok és napi 350 mg magnéziumot szedek egyelõre. Szerencsére nem nagyon keményedek még, ha elkezdõdne, akkor emelem az adagot. Én úgy tudom, hogy a napi 1000 mg feletti már nem túl jó. Szóval ha nincs panaszod, akkor ez a napi 250 bõven elég, hogy lehessen majd hova emelni az adagot késõbb.
szia! Én is Béres MgB6-ot szedtem, max napi 450-500mg a megengedett, szal napi 1 okés, de ha keményedsz, vagy nagyon görcsönek a lábaid akkor nyugodtan 2 db is mehet. Most léptem a 37 hétbe, és most azt mondta a doki, hogy hagyjam abba, mert túlhordás is lehet tõle, de ha fáj a lábam, akkor egy felet kapjak be azért... Minden jót! 37 heteske
Csajok! A Magnézium pezsgõtabi is jó? 8+1 km. (magne b6ot mondott a dokim, de most látom, hogy magn. (c vitaminos) pezsgõtabim van.
Persze a pezsgõtabletta is jó. Én Mg+ Kalciumost iszok. Viszont arra figyelj, hogy nagyon sok folyadékot igyál, mert állítólag vesekövet okozhat a pezsgõtabi az arra hajlamosoknál.
Igen jó a pezsgõ is, de azért jobb a tabletta, ha ez elfogyott, mert egyszerûbb olcsóbb. Amúgy minden vitamin mellé sokat kell inni, a vesekõ miatt. Ja, és a mennyiségre figyelj, mert ha kevés, akkor semmit nem ér, ha sok, akkor meg árthatsz vele. A MgB6 nagyon drága, és sokat kell belõle bevenni, azért is szedem a Bérest.

Már a terhességem előtt is szedtem, és sok jót olvastam arról, hogy a várandósság alatt is lehet szedni. Szedjem a Béres Omega 3-at?

14 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha megkérdezted az orvosd, és azt mondta szedheted, akkor igen, továbbra is szedheted. Gratulálok neked!

Ha megkérdezted az orvosd, és azt mondta szedheted, akkor igen, továbbra is szedheted. Gratulálok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!