Találatok a következő kifejezésre: Lehet Béres szedni (24 db)

Terhesen lehet Béres cseppet szedni (tartósan)?

Valahogy ki szeretném küszöbölni ezt a fránya influenza járványt, ha más ötletetek is van, szívesen fogadom!

Legjobb válasz: Én inkább valamilyen kismamáknak való vitaminkészítményt javasolnék Neked. Én például Gravidát szedtem (Béres termék) és nagyon meg voltam vele elégedve.

Én inkább valamilyen kismamáknak való vitaminkészítményt javasolnék Neked. Én például Gravidát szedtem (Béres termék) és nagyon meg voltam vele elégedve.
JÓ TUDNI – Hasznos információk a készítmény alkalmazhatósága kapcsán Gluténmentes lisztérzékenyek is fogyaszthatják Igen Laktózmentes tejcukorérzékenyek is fogyaszthatják Igen Cukorbetegek is fogyaszthatják Igen Vegetáriánusok fogyaszthatják Igen Várandós kismamáknak szoptatós anyák fogyaszthatják IgenMegjegyzés: a javasolt napi adagolás figyelembevételével Magas vérnyomásban szenvedõk fogyaszthatják Igen Béres Gyógyszergyár honlapján többet is megtudhatsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A Béres cseppet lehet együtt szedni valamilyen multivitaminnal? (Pl. Eurovit) Nem okoz nyomelem túladagolást?

Legjobb válasz: Beres C vitaminnal ajanljak a gyogyszertarban, neked nem mondtak? Kulonben mast nehogy bevegyel hozza, majd kesobb esetleg!

Beres C vitaminnal ajanljak a gyogyszertarban, neked nem mondtak? Kulonben mast nehogy bevegyel hozza, majd kesobb esetleg!
Teljes nyugodtsággal.A gyógyszertárakban/gyógynövényboltokban beszerezhetõ multivitaminokban szerény mennyiségben fordulnak elõ az ásványok/nyomelemek, és sajnos a vitaminok is.Akinek nem megfelelõ a felszívódása, annak olyan, mintha semmit nem vett volna be.De induljunk ki abból, hogy rendben van a bélrendszer, és nyugodtan szedd be õket együtt.Ami az Eurovit-bõl nem szívódik fel(mert a tablettás/kapszulás termékek beépülésénél azért van veszteség)azt pótolja a Béres csepp a könnyebb felszívódásával.

A Béres Cseppet lehet folyamatosan szedni? Kell szünetet tartani, ha elfogyott egy üveggel, vagy lehet rögtön a következőt kezdeni?

Már hallottam erre példát, csak nem a Béres csepp volt az.

Legjobb válasz: A biztonság kedvéért nem szokták javasolni a tartós szedését semminek sem. De a toxikológiai vizsgálatnál a normál adag sokszorosát tesztelik. Vagyis ha tényleg indokolt (gyógyulásra kell), akkor lehet szedni nyugodtan, de csak megelõzésre inkább csak szünetekkel, nehogy kialakuljon valami mellékhatás, allergia, túlérzékenység, túladagolás, stb. (Ha pl.rákos lennék, akkor ezek nem érdekelnének.)

A biztonság kedvéért nem szokták javasolni a tartós szedését semminek sem. De a toxikológiai vizsgálatnál a normál adag sokszorosát tesztelik. Vagyis ha tényleg indokolt (gyógyulásra kell), akkor lehet szedni nyugodtan, de csak megelõzésre inkább csak szünetekkel, nehogy kialakuljon valami mellékhatás, allergia, túlérzékenység, túladagolás, stb. (Ha pl.rákos lennék, akkor ezek nem érdekelnének.)
Három hónap után egy hónap szünetet kell tartani. A családunkban is sokan szedték, onnan tudom.
A kérdező hozzászólása: Hízni szeretnék, azért szedem. 29/L Köszi a válaszokat!


Béres C-vitamint (500mg-at) és Supradyn F multivitamint lehet együtt szedni?

mármint egy nap bevenni a kett?t

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Lehet C vitamint nem igazán lehet túladagolni. vikipedian keress rá a C-vitamin tulajdonságaira.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Szoptatás alatt lehet béres cseppet szedni? És ha igen hány cseppet/nap?

Legjobb válasz: A tájékoztatójában ez szerepel: Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt? A várandósság és szoptatás alatti alkalmazás módjáról és annak biztonságosságáról nem áll elegendõ adat rendelkezésre. Ezért várandós és szoptató anyák ne szedjék a készítményt! Ezen kívül konzultáld meg orvossal vagy tégy belátásod szerint.

A tájékoztatójában ez szerepel: Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt? A várandósság és szoptatás alatti alkalmazás módjáról és annak biztonságosságáról nem áll elegendõ adat rendelkezésre. Ezért várandós és szoptató anyák ne szedjék a készítményt! Ezen kívül konzultáld meg orvossal vagy tégy belátásod szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! A tájékoztatója nincs meg, és a doboza sincs, egyik családtagom vette 4 es kiszerelésbe, és a doboza, stb nála maradt, én csak egy üveggel vettem át tõle! Köszi mégegyszer!!

Szoptatás alatt lehet Béres Q10 koenzimet szedni?

A fogorvos mondta,hogy szedjem ,mert lógnak a fogaim.Azt viszont nem tudta megmondani,hogy szoptatás alatt lehet-e szedni.

Legjobb válasz: A tájékoztatóján nincs rajta?

A tájékoztatóján nincs rajta?

Lehet Béres C-vitamint szedni terhesség korai szakaszában?

50 mg, napi 1 tabletta.

Legjobb válasz: Igen, mivel terhességi vitamin (pl. Elevit, Gravida) ajánlott, amiben mindenféle vitamin van, tehát a c citamin se árthat.

Igen, mivel terhességi vitamin (pl. Elevit, Gravida) ajánlott, amiben mindenféle vitamin van, tehát a c citamin se árthat.
50 mg C-vitamin rendszeres szedésébõl semmi gond nem lehet, ez nagyon kicsi adag.
A helyzet az, hogy Szentgyörgyi Albert napi 20 ezer mg C vitamint fogyasztott, ahhoz képest a te 50 mg-od, meg az én 1200 mg-om is nulla. Õ 94 évet élt...

Béres cseppet lehet szedni terhesség alatt?

Mellékhatása van? Ja és kálciumot is szedek ilyen pezsg?tabit, a folsav miatt.

Legjobb válasz: http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/ Én nem szedném a korai szakaszban.A tájékoztató azt írja beszéld meg az orvossal.Elég sok alkohol van benne.

http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/ Én nem szedném a korai szakaszban.A tájékoztató azt írja beszéld meg az orvossal.Elég sok alkohol van benne.
Azt írják, beszélj a kezelõorvosoddal, mielõtt szednéd. Szerintem fölösleges, mert elég az elevit + c vitamin + folsav. http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_csepp/tajekoztato/

Magnéziumot meddig és mennyit lehet szedni? Naponta egy 250-es Bérest szedek, a terhesség eleje óta. Most vagyok 22 hetes.

Legjobb válasz: Szia! Én szintén napi egy bérest szedek a kezdetek óta. Nekem azt mondta a doki, ha esetleg keményednék lehet napi 2 szemet nyugodtan. Egyébként én úgy tudom a 36. hétig lehet szedni folyamatosan. Inkább majd most lessz rá szükségünk a keményedések kivédése miatt. üdv: 21 h km

Szia! Én szintén napi egy bérest szedek a kezdetek óta. Nekem azt mondta a doki, ha esetleg keményednék lehet napi 2 szemet nyugodtan. Egyébként én úgy tudom a 36. hétig lehet szedni folyamatosan. Inkább majd most lessz rá szükségünk a keményedések kivédése miatt. üdv: 21 h km
Én végig szedtem 2-3-at naponta.
27 hetes vagyok és napi 350 mg magnéziumot szedek egyelõre. Szerencsére nem nagyon keményedek még, ha elkezdõdne, akkor emelem az adagot. Én úgy tudom, hogy a napi 1000 mg feletti már nem túl jó. Szóval ha nincs panaszod, akkor ez a napi 250 bõven elég, hogy lehessen majd hova emelni az adagot késõbb.
szia! Én is Béres MgB6-ot szedtem, max napi 450-500mg a megengedett, szal napi 1 okés, de ha keményedsz, vagy nagyon görcsönek a lábaid akkor nyugodtan 2 db is mehet. Most léptem a 37 hétbe, és most azt mondta a doki, hogy hagyjam abba, mert túlhordás is lehet tõle, de ha fáj a lábam, akkor egy felet kapjak be azért... Minden jót! 37 heteske
Csajok! A Magnézium pezsgõtabi is jó? 8+1 km. (magne b6ot mondott a dokim, de most látom, hogy magn. (c vitaminos) pezsgõtabim van.
Persze a pezsgõtabletta is jó. Én Mg+ Kalciumost iszok. Viszont arra figyelj, hogy nagyon sok folyadékot igyál, mert állítólag vesekövet okozhat a pezsgõtabi az arra hajlamosoknál.
Igen jó a pezsgõ is, de azért jobb a tabletta, ha ez elfogyott, mert egyszerûbb olcsóbb. Amúgy minden vitamin mellé sokat kell inni, a vesekõ miatt. Ja, és a mennyiségre figyelj, mert ha kevés, akkor semmit nem ér, ha sok, akkor meg árthatsz vele. A MgB6 nagyon drága, és sokat kell belõle bevenni, azért is szedem a Bérest.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!