Találatok a következő kifejezésre: Lehet 4 pozitív (37 db)

Missed ab után 4 héttel lehet még pozitív a terhességi teszt? Vagy újabb baba?

Legjobb válasz: 4 hét alatt már ki kellett volna ürülnie a hcg-nek. Ha éltél nemi életet, akkor valószínû újabb baba.

4 hét alatt már ki kellett volna ürülnie a hcg-nek. Ha éltél nemi életet, akkor valószínû újabb baba.
milyen idõs terhességet kellett megszakítanod? lehet ha több hetes voltál akkor nagyon magas már a hcg szint, ezért kérdezem. nekem 6 hetesen ment el a babám, de 3 nap múlva a teszt is teljesen negatív lett. szerintem menj el dokihoz. missed ab után legalább 6 hónapig nem ajánlott teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: 8. héten volt a mûtét.
6 hétig nemi életet élni sem ajánlott, ezek szerint akkor megszegtétek a "tilalmat". Egyébként lehet pozitív még a teszt, a hcg szint gyorsan nõ, de lassan ürül (nekem is volt már ilyen, hogy 3-4 héttel a vetélés után még bõven pozitív volt a teszt).
A kérdező hozzászólása: Nekem missed ab után 5! hétig volt 2 csíkos a tesztem pedig csak 8 hetes terhes voltam.El se akartam hinni de orvos is megerõsítette, hogy van mikor ennyire lassan ürül ki sajnos:(
Sajnálom kérdezõ. Sok ilyet hallottam, hogy mûtét után egybõl terhes lesz a nõ, de ritka amelyik happy endel zárul:( Adj a testednek pár hetet, had készüljön fel a következõ babára.

Nov 1én volt utoljára meg. A mensim hullámzó.28-29nap de minden 4. hónapban 35nap v több. Előző hónapban volt 35napos a ciklus. Szerintetek? Lehet még pozitív teszt?

Na ma még nem jött meg.30 napnál vagyok. Pár napja csináltam tesztet de mind negatív független mikor csináltam. Szerintetek? Ja még annyi hogy 17. -én volt az ovum. Tünetek a szokásos mell feszülés, puffadás.

Legjobb válasz: Ezért szedek baratcserjét mert hullámzo volt nekem is a mensi.Ez most helyre jott és bízom benne hogy + lessz a teszt mikulásra.

Ezért szedek baratcserjét mert hullámzo volt nekem is a mensi.Ez most helyre jott és bízom benne hogy + lessz a teszt mikulásra.
A kérdező hozzászólása: Szurkolok hogy meglegyen. Szülés elõtt rendben voltam 28napos volt mindíg. Most meg minden 4.hónap ilyen furi. Ha most megjön akkor majd teszek róla hogy rendben legyek.
Azt honnan tudod ilyen pontosan, hogy mikor volt ovud? Mert ha tényleg 17-én volt, akkor még nem is késik a mensid, hanem csak holnap kell megjönnie, mivel az ovulációt követõen kb. 14 nappal jelentkezik a menstruáció (terhesség hiányában). Persze pár nap eltérés lehet, de akkor is a peteérés utáni napok száma az ami állandó, tehát kb. 14 nap. Szóval nem sok értelme volt tesztelgetni pár nappal ezelõtt. Esetleg holnap reggel már bepróbálhatsz egyet megint, de nem baj, ha vársz 1-2 napot, hogy késsen.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy 17.-én volt az ovum azt az ovu teszt alapján írtam. És pici görcsökkel érezni szoktam a peteérést és megegyezett a teszttel. Igen igazad van, a 14.nap holnap lesz. Csak ezek a hiperérzékeny tesztek amiket ma lehet kapni, gondoltam ha jönne a kistesó akkor már megmutatná. Ha továbbra sem jön meg akkor majd tesztelek újra!
Azért annyira nem hiperérzékenyek, hogy ilyen hamar jelezzenek. :) Drukkolok! Írj majd ha teszteltél újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy drukkoltál de ma reggelre megjött. Remélem jövõ hónapban megfogan a kistesó!

Miért lehet gyenge pozitív tesz eredményem már 4 napja? Nem erősödik a csík, mindig éppen alig látható, de azért ott van. Ugyanakkor mindjárt megjön érzésem van folyamatosan.

Legjobb válasz: Nyugi, ne idegeskedj. Hány napja késik? Pár nap múlva tesztelj újra. A megjön érzés, nekem a terhesség 18. hetéig megvolt. Ez az egy tünetem volt. Minden jót!!!

Nyugi, ne idegeskedj. Hány napja késik? Pár nap múlva tesztelj újra. A megjön érzés, nekem a terhesség 18. hetéig megvolt. Ez az egy tünetem volt. Minden jót!!!
Gratulálok!!! Nekem is mutatta ki erõsen a csíkot. Ezért írtam tegnap, hogy az olcsóbb jobban bejött nekem. :) Amúgy ne izgulj, nekem a tüszõrepedés óta szurkált a hasam és volt megjövõs érzésem. Rohantam dokihoz is nehogy méhenkívüli legyek. De a doki mondta, hogy ne figyeljek a has szurkára az természetes, ne vegyem észre. Azóta is szurkál de minden rendben, 14-hetes vagyok :)
08:58-as vagyok Na akkor terhes vagy, ez tuti! Gratulálok! Ha már van erõs csíkod, akkor arra azt mondtom tuti baba!! Sok boldogságot!
Örülök:) Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma is teszteltem, egy Exepil márkájú teszttel. Ezen kifejezetten egy erõs csík lett látható, olyan, amely még nem volt egyiken sem. Annyira örülök, de azért még nagyon félek, azt érzem, hogy máris megjön a mensim, szorítom össze lent a dolgokat, nem mintha bármi is múlna ezen. Holnap reggel is tesztelek. Érdekes, hogy valóban a legolcsóbb teszt mutatja legerõsebben, a többi nagyon kétes volt. KÖszi a válaszaitokat!
Én is így voltam. Napokig ugyan azzal a drágább tesztel teszteltem és nem erõsödött a csík. De én halványan láttam, hogy ott van. Aztán vettem másfajta teszteket is, olcsóbbakat. És a legolcsóbb tescós mutatta ki leg erõsebben a második csíkot, míg a drágán nem erõsödött a csíkom. Most 14-hetes vagyok. Sok sikert!
Tesztelgess ugyanazzal a teszttel még vagy 2-szer 3 naponta, és ha továbbra sem fog erõsödni, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Tapasztalatból mondom! Drukkolok hogy erõsödjön!!
Tényleg nyugi! Ugyanazzal a teszttel csináltad. Én pl. nagy tesztelõ voltam (két hete, mert azóta már nem tesztelek, hiszen már láttam "õt"), és reggelente kettõ nyomtat. Két másfajtát. Nekem pl. az egyik fajta mindig jóval erõsebb volt, mint a másik. Szóval a lényeg, hogy ugyanolyan teszteket hasonlíts össze. A megjön érzés nekem is van még, meg a dokim szerint még lesz is! Ráadásul nekem tök vizes folyásom volt, ami mensi elõtt szokott lenni, tehát tutira vettem, hogy megjön. De mégsem! Ja, és aznap, amikor meg kellett volna jönnie, minden ugyanolyan volt. Ugyanaz a görcs szerû érzés, ugyanaz a puffadás stb. Emlékszik a szervezet! Ennyi! Van, aki még 6. hónapban is tudja, hogy mikor kellett volna megjönnie!
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudom, hogy mennyit késik, mert az elõzõ ciklusom nagyon kitolódott, és elõ szokott fotdulni, hogy a következõ ciklusom pedog lerövidül, de nem minden esetben, tehát lehet, hogy késik már 5 napja, de lehet, hogy még egy napja sem. Ma éjjel már a szokásos izzadás is jött mensis tünetként, ez mindig a megjövetel elõtti napon szokott. :-(((( nagyon köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm! :-) ( a mai csíkom már olyan erõs volt mint a tesztcsík.több tesztet már nem veszek, egy kisebb vagyont költöttem el rá ebben a hónapban....)

4 pozitív LH tesztem van a 10-14. napon. ( a ciklusaim 28-30 naposak). Hogy lehet ez?

Mindenhol azt olvastam, hogy egy vagy kett? és utána tüsz?repedés következik. Lehet, hogy az el?z? havi inszemem (és ezek hormonai) kavar be a most is és ez miatt most ilyen hosszú/sok peteérésem van. Dokihoz most ezzel nem mennék, járok ezen kívül is eleget.

Legjobb válasz: Mwelyik a legerõsebb napod?

Mwelyik a legerõsebb napod?
A kérdező hozzászólása: Ez az, mind a 4 egyforma erõs, nagyon erõs, erõsebb, mint a kontrolcsík, a hõm viszont még nem ment fel... Nem tudom miért lehet ez...most próbálok rákeresni a neten..
valószínû, hogy felturbóztak egy "kicsit" az inszem. elõtt egy kicsit hormonokkal, és ezek produkálják ezt.
Azért van, mert az lh teszt nevében is van a lutein hormon jelenlétét jelzi, ennek semmi köze az inszemhez, az miatt pozitív a teszted, mert nem csak a pé napján van jelen az lh-, hanem aelõtte és utána is pár napig, ezért mindennap érdemes együtt lenni ilyenkor..nekem már ez a 23. hetem -így sikerült, ráadásul a terhesség elején még 8 hétig jelzett az lh teszt..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Ennyi sikertelen (2 év) próbálkozás után, már szeretem tisztán látni a dolgokat és ha nem megy igyekszem utánajárni, úgyhogy tényleg köszi, segítség más véleményét is meghallgatni. Megjegyzem így, mint ebben a hónapban még soha nem csináltuk. Követtem én már mindenféle javaslatot, de most minden reggel csináljuk, mióta pozitív. Lehet, legalább is remélem, hogy most ez végre bejön.

Lehet 4 napig pozitív az LH-tesztem?

Már 2 hónapja furcsa a menstruációm. Els? hónapban annyi volt, mint szokott, de nagyon vizes és csak 3 napig tartott. Legutóbb csak 2-3 nap barnázás volt. Én mindig sokat görcsöltem mensi alatt és rengeteg volt, 5 napig szokott tartani. Aztán most vettem ovulációs tesztet, a ciklusom 6. napján teszteltem el?ször kíváncsiságból, halványan, de + lett. És ez már így megy 4 napja...

Legjobb válasz: Ez lemaradt: a méhszájamat alig érem el, kemény és ennyire még sosem volt zárt. De a hõm csak 35,5. NEM ÉRTEM!

A kérdező hozzászólása: Ez lemaradt: a méhszájamat alig érem el, kemény és ennyire még sosem volt zárt. De a hõm csak 35, 5. NEM ÉRTEM!
Terhességi tesztet próbáltad már? Ha negatív, mindenféleképpen menj orvoshoz!!

Erősen pozitiv az LH tesztem a nem várt mensi előtt 4 nappal. Lehet hogy baba, vagy lehet pé ilyen későn?

Legjobb válasz: Álítólag az LH-tesztet lehet használni mint jós teszt,ha erõs + ,akkor lehet baba a dologban.Saját tapasztalatomat tudom leírni:Nekem is a nem várt elõtt háromszor is erõs pozitív lett mégis megjött,de hallottam olyat is akinek baba volt.Mindenkinek más. Én kívánom,hogy neked baba legyen!!sok szerencsét!!

Álítólag az LH-tesztet lehet használni mint jós teszt, ha erõs + , akkor lehet baba a dologban.Saját tapasztalatomat tudom leírni:Nekem is a nem várt elõtt háromszor is erõs pozitív lett mégis megjött, de hallottam olyat is akinek baba volt.Mindenkinek más. Én kívánom, hogy neked baba legyen!!sok szerencsét!!
szerintem az:) küldj képet:) sok sikert
Ne aggódj ez bébi lesz :) Csak késõn ágyazódott be ;) Gratulálok halkan!
Ha még nagyon az elején vagy, akkor nem feltétlenül erõsödik annyira láthatóan, olyan hamar. Hétvégén is csinálj egy tesztet, és ha minden jól megy akkor annak már erõsebbnek kell lennie.
Ha nekem lehetne ilyen halványam.... ez bazi erõs!!! :)
A kérdező hozzászólása: :) Már alig várom, hogy menjek az orvoshoz, és õ is megerõsítse. :) Majd jövõ hét vége fele megyek.
3as vagyok! Gratulálok! Ez tényleg + ! Mondtam én. Jaj de jó.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
Ez egy szép erõs pozitív, nem halvány. Nincs miért aggódnod. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Minden álmom a baba. :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120725/teszt_001_www.kepfeltolte.. Kb. 1 órás teszt
A kérdező hozzászólása: Még nagyon az elején vagyok. Az a furcsa h. mikor meg kellett volna jönnie, rá egy napra teszteltem, és már halvány pozitív lett. Remélem baba. :)
Drágám!Ez nem halvány hanem egy erõs pozitív! GRATULA!!!!

4 napja folyamatosan pozitív az ovulációs tesztem. Mitől lehet ez?

Mind a 4 napon sokkal er?seb a tesztcsík a kontrollnál. 18 órakor teszteltem mindegyiket. Pcom nincs, 2 hete voltam n?gyógyásznál, problémát nem látott sehol.

Legjobb válasz: Kb. Egy hónapja ugyanezt a kérdést tettem fel. Azóta sem tudom mi volt ez, nem is lettem terhes, de ebben a hónapban már két napig volt csak pozitív. Szóval most reménykedem. Amikor én kérdeztem ezt, egy egészen hasonló választ kaptam egy hölgytõl. Õ is azt mondta, hogy egyszer fordult elõ nála ilyen, nem tudja, hogy mitõl lehetett, de õ a következõ hónapban terhes lett. :) Reméljük a legjobbakat! :)

Kb. Egy hónapja ugyanezt a kérdést tettem fel. Azóta sem tudom mi volt ez, nem is lettem terhes, de ebben a hónapban már két napig volt csak pozitív. Szóval most reménykedem. Amikor én kérdeztem ezt, egy egészen hasonló választ kaptam egy hölgytõl. Õ is azt mondta, hogy egyszer fordult elõ nála ilyen, nem tudja, hogy mitõl lehetett, de õ a következõ hónapban terhes lett. :) Reméljük a legjobbakat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Reméljük így lesz mindkettõnknél!

Lehet, hogy olyan magas eleve az LH szintem, hogy azért pozitív már 4 napja? Kicsit hosszú lett a levelem, de válaszolnátok? Nagyon megköszönném:-)

Még április 29.-én kellett volna megjönnie. nem jött:-)(tudni kell, hogy 1 éve volt egy méhen kívüli terhességem, amikor eltávolították az egyik petevezetékemet, és az a terhesség is valószín? egy véletlen peteérésb?l lett, mert elég rendszertelen a menstruációm)

Legjobb válasz: Nekem 5 napig volt + az ovu teszt, mint jósteszt. Mára, a nemvárt után 2 nappal reggel már nega. Nem jött meg, és hcg-t sem mutat a teszt. Az én esetem azért fura, mert ebben a hónapban ez volt a 2. pozitív ovu tesztelésem. Egyes orvosok szerint nincs 2 ovuláció egy hónapban(hacsak nem pár napn belül), mások szerint meg igenis van.Én sem tudom mi van, várok pár napt és tesztelek megint.Hátha összejött!Neked is drukkolok!

Nekem 5 napig volt + az ovu teszt, mint jósteszt. Mára, a nemvárt után 2 nappal reggel már nega. Nem jött meg, és hcg-t sem mutat a teszt. Az én esetem azért fura, mert ebben a hónapban ez volt a 2. pozitív ovu tesztelésem. Egyes orvosok szerint nincs 2 ovuláció egy hónapban(hacsak nem pár napn belül), mások szerint meg igenis van.Én sem tudom mi van, várok pár napt és tesztelek megint.Hátha összejött!Neked is drukkolok!
Nekem ebbe a hónapba 6napig volt +az ovu tesztem , de az eredményt még nem tudom mert most kellene megjönni. Felhívtam a dokim akkor és azt mondta hogy többszörös ovulációm van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-) Ma is erõs pozitívat teszteltem. Én ezt már tényleg nem értem:-S

4 nappal a mensim elött pozitív lett a terhességi tesztem. A ciklusom normál 27 napos. Mennyire lehet bízni a tesztben?

Legjobb válasz: Az esetek nagy szazalekaban, olyan van, hogy negativat mutat a tesz terhesseg eseten. De olyan, hogy pozitivat mutat es nem vagy terhes... nos, olyat nem nagyon produkal... Udvozlunk a klubban 20 hetes mamo

Az esetek nagy szazalekaban, olyan van, hogy negativat mutat a tesz terhesseg eseten. De olyan, hogy pozitivat mutat es nem vagy terhes... nos, olyat nem nagyon produkal... Udvozlunk a klubban 20 hetes mamo
Milyen tesztet használtál? Csak azért kérdezem, mert nekem is pozitív lett a Medi-lab, mégis megjött. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez lesz. Remélem gratulálhatok! :)
A kérdező hozzászólása: Gravi-HCG -ét használtam
A kérdező hozzászólása: Gabriel is pozitív lett.Remélem mindkettõ nem tévedhet?
Tuti babó van a dologban! Gratula!!
Szia! Én mensi elõtt egy nappal teszteltem pozitívat és most 13 hetes vagyok! :) Szóval az már biztos, hogy babát vársz!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!