Találatok a következő kifejezésre: Lehet 30 ciklus (84 db)

Mostmár semmit sem értek!? írnátok véleményeket? A mensesem október 18-án múlt el, de 26-án elvileg peteérésem volt. Ez hogy lehet? 30 naposak a ciklusaim.

Azóta úgy érzem leszakadnak a melleim, így még sose éreztem. Szúrkál a hasam. Sokat van hányingerem, vagy reggel vagy napközben, vagy este. Olyan szagokat érzek, amiket sose és komolyan idegesítenek.

Legjobb válasz: Szia! Eddig nekem 28 naposak voltak a ciklusaim, mindig a 14. napon volt peteérésem. DE! a múlt hónapban a 8. napon volt peteérésem. 2,5 hét múlva már fájtak a melleim, húzódott a hasam, és olyan szaglásom volt/van azóta is, hogy a vadászkutya megirigyelne. Szombaton tudtam meg, hogy terhes vagyok. Mondjuk nálad tünetnek kicsit korainak gondolnám, de mindenkinek másképp reagál a szervezete.

Szia! Eddig nekem 28 naposak voltak a ciklusaim, mindig a 14. napon volt peteérésem. DE! a múlt hónapban a 8. napon volt peteérésem. 2, 5 hét múlva már fájtak a melleim, húzódott a hasam, és olyan szaglásom volt/van azóta is, hogy a vadászkutya megirigyelne. Szombaton tudtam meg, hogy terhes vagyok. Mondjuk nálad tünetnek kicsit korainak gondolnám, de mindenkinek másképp reagál a szervezete.
A kérdező hozzászólása: Gratula a babához!! :) Hát nem tudom mi lehet nálam. Tegnap pl. képes voltam boltba elrohanni, hogy vegyek egy túrórudit, mert úgy érzem, hogy most azonnal azt kell ennem. Ma reggel pedig girosért akartam meghalni, pedig nem szoktam reggelizni se.
Nekem akkor szúrkált a hasamm, pár nappal azelõtt, hogy meg kellett volna jönnie, de nem jött. Bár a melleim nem fájtak. A melleim csak az elsõ terhességemnél fájtak iszonyúan. Mindkét terhességemnél a nemvárt menstruáció elõtt is menstruációs tüneteim voltak. Fájt a hasam, szúrkált, ( de az utóbbi csak a terhességkor!)...
Én a helyedben csinálnék egy tesztet.Nálam is igy kezdõdött:) 2 hónapos kislány anyukája
SZia nekem minden két nappal elõbb van hozzád képest , 16-án múlt el a mensik, (11-tõl volt meg) 24-én volt pém, ez volt a ciklus 14. napja, és nekem 15-16 naposak a DPO-im, ezért én 29-30 napra számolom magamnak. Tüneteim hasonlóak, pl a kollegám bejött az irodámba és ki is zavartam , mert megéreztem hogy nem régen rágyujtott. A mellem nagyon fáj inkább oldalt meg néha a bimbóim. A hasam is furcsa , de már nem is tudom mi van. A kívánósságról: Este 10 kor két banánt karikáztam fel , meglocsoltam mézzel , telefujtam tejszínhabbal mert ezt kívántam , de nagyon.
Szerintem ha már ilyen erõs tünetek vannak , akkor lassan érdemes tesztelni. Drukkolok, lányok! Annál is inkább, mert én is hasonlóan érzem magam.:)

Lehet 30 napos ciklus esetén a peteéré a 9 napon? Clostit előző honapban szedtem az kavarhatot be?

a doki már leÁLITOT ROLA mert elvékonyitot a a méhnyálkahártyám. akkor a pém a 16 napon volt .

Legjobb válasz: igen lehetséges mert nekem is volt ilyen. lehet hogy most volt péd. ne agodj minden rendben lesz. a doki nemhivatott visza ultrahnagra?

igen lehetséges mert nekem is volt ilyen. lehet hogy most volt péd. ne agodj minden rendben lesz. a doki nemhivatott visza ultrahnagra?

Lehet 30 napos a ciklusom?

Tudom, hogy általában 28 nap a n?knél, de lehet több is, meg kevesebb is ha jól tudom. Mennyi az, ami még "normális"?

Legjobb válasz: 21 és 35 között még elfogadható, alatta felette kórosnak számít.

21 és 35 között még elfogadható, alatta felette kórosnak számít.
Nekem szinte mindig 35 körül van, de a nõgyógyász azt mondja semmi bajom. 23/L
Nekem 31 napos, és makkegészséges vagyok :) Simán lehet 30 napos, a 28 az átlag, de matekból már tanultad, hogyan kell átlagot számolni :D

Lehet pé-m a ciklus 11-ik napján? Eléggé intenzív hasszurkám van. Pedig a ciklusaim átlag 30 naposak. Kicsit több mint 1 hónapja szedem a Forever termékeit.

Legjobb válasz: Átlag 30 napos ciklus esetén a pé a 16 napon van, ha átlagos (14 napos) a luteális fázisod. De ettõl még vígan lehet most a pé-d a 11-ik napon. Ha valóban most van, és esetleg nem jön össze a baba, akkor a 25-26-ik napon fog most megjönni. De az is lehet, hogy a hasi fájdalmadat a növekvõ tüszõ okozza, ami nyomja a közti szöveteket. Ez a fájdalom napokig is eltarthat, és a legintenzívebben azon a napon érzed, amikor ténylegesen kiszabadul a petesejt. Mérd a reggeli hõdet, talán még nem késõ elkezdened ( bár jobb lett volna elejétõl ) és utóbb megtudod, mikor volt a pé-d

Átlag 30 napos ciklus esetén a pé a 16 napon van, ha átlagos (14 napos) a luteális fázisod. De ettõl még vígan lehet most a pé-d a 11-ik napon. Ha valóban most van, és esetleg nem jön össze a baba, akkor a 25-26-ik napon fog most megjönni. De az is lehet, hogy a hasi fájdalmadat a növekvõ tüszõ okozza, ami nyomja a közti szöveteket. Ez a fájdalom napokig is eltarthat, és a legintenzívebben azon a napon érzed, amikor ténylegesen kiszabadul a petesejt. Mérd a reggeli hõdet, talán még nem késõ elkezdened ( bár jobb lett volna elejétõl ) és utóbb megtudod, mikor volt a pé-d

Mitõl van ez? A lényeg általában 30 naposak a ciklusaim, de most 27 napra megjött a menstruációm 30-án és hát így nézz ki a ciklusom: 30. - közepes 31. -enyhe 1. - enyhénél is enyhébb. Mitõl lehet? A mellbimbóm még mindig érzékeny és fel van dagadva.

Legjobb válasz: Érdemes lenne csinálnod egy terhes tesztet. Ilyen gyenge vérzés lehet terhesen is. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, és ezért jött meg elõbb.

Érdemes lenne csinálnod egy terhes tesztet. Ilyen gyenge vérzés lehet terhesen is. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, és ezért jött meg elõbb.
én nem gondolnám, hogy nem ovulált, 3 nap pluszba vagy minuszba bárkinél elõfordul és mennyiségre sem mindig egyforma. nekem hol 30 napra jön meg hol 40 napra, olyan is volt hogy 50 napra, a mennyisége néha több néha kevesebb. És biztos hogy volt peteérésem mert terhes vagyok :) Nem törvényszerû hogy mindenkinek pöccre pontos legyen.
A kérdező hozzászólása: hát ma, vagy holnap reggel csinálok tesztet, mert 3 napja már hõhullámaim vannak, ilyenem még nem volt...furi, amúgy köszönöm a válaszokat :)

3. napja barnázok közepes mennyiséggel a ciklus 25. napjától miért lehet? Babát szeretnénk. Lehet, hogy van? Ciklus hossz: 26-31-napig Ciklus.hu szerint átlag 30 nap.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg az eddigi leghosszabb ciklus hosszt,vagyis a 31 napot és ha nem jön meg tesztelj. Két lehetõség van,mensi lesz/baba lesz. Ezt így kimaradt mensi elött nem lehet megmondani.

Szerintem várd meg az eddigi leghosszabb ciklus hosszt, vagyis a 31 napot és ha nem jön meg tesztelj. Két lehetõség van, mensi lesz/baba lesz. Ezt így kimaradt mensi elött nem lehet megmondani.
Én amikor barnáztam, soha nem volt baba. :( Amikor terhes lettem, egy csepp vér sem volt. Hormonokkal minden ok? Mert a progeszteron hiánya okozhat barnázást. Minden jót kívánok! 13 h km

Mi lehet az oka? A ciklusaim mindig pontosak (30 nap).5 hónapja próbálkozunk, és ez az első olyan hónap, hogy a ciklus közepétől egyáltalán nem fáj a mellem. Ma (nem) kellett volna megjönnie, és semmi jele nincs, hogy jön.

a kérdésem, hogy jelezhet-e terhességet a "nem mell fájás"? Nem akarok több negatív tesztet látni.

Legjobb válasz: ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy 30-33 naposak a ciklusaim?

Gondolom hormon lehet, de pontosan mi okozza? Pajzsmirigy alulm?ködésem van, de már 3 hónapja szedek rá gyógyszert. Régebben mindig 28 naposak voltak a ciklusaim, mostanában tolódott így ki. Peteérésem van.

Legjobb válasz: A 30-33 napos ciklus önmagában nem probléma. Nem tudom pontosan mi okozza, de ha van peteérésed, és megfelelõ hoszúságú a luteális fázisod, akkor nem baj, ha nem 28 napos.

A 30-33 napos ciklus önmagában nem probléma. Nem tudom pontosan mi okozza, de ha van peteérésed, és megfelelõ hoszúságú a luteális fázisod, akkor nem baj, ha nem 28 napos.
Nekem is 33 nap! Az okát nem tudom, de szerintem ez nem baj, az orvosom is azt mondta. Már van egy gyerekem, most várom a másodikat, tehát a teherbeesést ez önmagában nem befolyásolja szerintem.
35 nap alatt normális, de egyébként sem a hossza a lényeg hanem amint már írták, az hogy legyen rendes peteérésed.

Átlagban 30 naposak a ciklusaim. Mikor lehet peteérésem? Másnak, akinek szintén 30 napos, mikor van?

Legjobb válasz: A ciklus.hu szerinti idõpontban már csak halvány szokott lenni az ovu teszt..

A kérdező hozzászólása: A ciklus.hu szerinti idõpontban már csak halvány szokott lenni az ovu teszt..
Szia, nekem 28-30 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban 30 napra jött meg és a 14. 15. napon páfrányt mutatott a miki. Sztem. 15. napon volt.
Én úgy tudom a közepén, 15. napon. Remélem nem mondok rosszat, 12. nap lányra van esély, 13. nap kicsit a fiúra is, 14. nap csak fiú lehet.
A hivatalos álláspont az, hogy peteérés után 14 nappal van mindig mensi. :-) Tehát elvileg neked a 16. napon. Viszont én egy ellenpélda vagyok, mert nekem peteérés után 16-17 nappal van mensim. Egyszóval nincs rá szabály, ez a te saját biológiádtól függ. Egy ultrahang fixre megmondja :-)
nekem is mindig ovu után 16-17 napra jön meg.. használj ovutesztet, ha pozi és rá megjön x napra, akkor mindig annyira fog..
nekem is 30 napos a ciklusom és 16-17-ik napon van ovum.

Lehet a 9. napon peteérés? 27-30 napos szokott lenni a ciklusom.

Legjobb válasz: nekem is 28-30 naposak a ciklusaim, és 14-15 nap van peteérésem nem hiszem, hogy a 9. napon neked az lenne

nekem is 28-30 naposak a ciklusaim, és 14-15 nap van peteérésem nem hiszem, hogy a 9. napon neked az lenne
bármikor lehet peteérés, még mensi uán rögtön is. ne számolgassatok, szerelmeskedjetek minden másnap!
Persze, lehet.Nekem ebben a ciklusomban 2x volt, az elsõ az 5.napon, spontán:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!