Találatok a következő kifejezésre: Lehet -e ha tovább (14 db)

Meg lehet e bocsájtani valakinek ha egyszer megcsalt? Lehet igy tovább élni vagy mindig ott marad az a tüske?

Egy nagyon jó ember a férjem,jó apa és jó férj volt.Kiderült hogy megcsalt,nem tagadott semmit és bármire képes csak hogy megbocsássak.Szeretnék neki megbocsátani de nem megy.Már nem lesz semmi ugyan olyan mint volt és én sem leszek már ugyan az az ember.bizni már nem tudok többé benne.Van köztetek olyan akit megcsaltak,megbocsátott és minden rendbe jött?nem lépet többé félre?tényleg megbánta?

Legjobb válasz: Én ugyan ebbe a cipõbe jártam pár hónappal ezelött mint te. Hidd el ha megcsalt téged annak oka volt. 3 éve élek együtt a barátommal és 3 éve járunk is.....megcsalt engem és ez kiderült. Persze ö nem vallotta be nekem csak egy csókot, de szerintem több is volt annál. Én meghagytam öt ebbe a hitbe mint hogyha nem tudnék róla, de tudom, hogy több is volt ott. nem szakítottam vele, mert ki mondta azt hogy mi bántja és sajnos igaza is volt. Elhanyagoltam, nem törödtem vele....Azóta változtattam a dolgokon, de bennem is azért megmaradt egy tüske amit tulajdonképpen magam okoztam. Nem könnyû én tudom....Én is nehezebben bízok benen hiába az én hibám volt valamennyire ez az egész. De ha tényleg szereted és megbocsájtó tipus vagy akkor menni fog.....Ha nem akkor viszont nem fog mûködni tovább a dolog....

Én ugyan ebbe a cipõbe jártam pár hónappal ezelött mint te. Hidd el ha megcsalt téged annak oka volt. 3 éve élek együtt a barátommal és 3 éve járunk is.....megcsalt engem és ez kiderült. Persze ö nem vallotta be nekem csak egy csókot, de szerintem több is volt annál. Én meghagytam öt ebbe a hitbe mint hogyha nem tudnék róla, de tudom, hogy több is volt ott. nem szakítottam vele, mert ki mondta azt hogy mi bántja és sajnos igaza is volt. Elhanyagoltam, nem törödtem vele....Azóta változtattam a dolgokon, de bennem is azért megmaradt egy tüske amit tulajdonképpen magam okoztam. Nem könnyû én tudom....Én is nehezebben bízok benen hiába az én hibám volt valamennyire ez az egész. De ha tényleg szereted és megbocsájtó tipus vagy akkor menni fog.....Ha nem akkor viszont nem fog mûködni tovább a dolog....
Én a másik fél vagyok, 2 éve megcsaltam a párom, igaz, "csak" egy csók volt. Soha nem lett olyan, nem is vagyunk már együtt. Én nagyon megbántam, semmit nem jelentett, de ezt hiába bizonygattam, próbálkoztam, semmit nem értem el vele, nem tudott bennem megbízni többé, pedig azóta sem nézek senki másra sem, így, hogy nem vagyunk együtt sem érdekel más. :( De megértem õt és a döntését. Illetve ez nem is döntés, érzés, õ nem tudott túl lépni a dolgon. Elb*asztam, nincs rá jobb szó. Neked kell érezned, hogy tudnál-e újra bízni és szemet hunyni. Ha tényleg bánja és szeret, talán érdemes megpróbálni helyrehozni. De neked kell döntened.
Tovább lehet élni , de a folytatásnak csak akkor van esélye, ha soha nem fogod a fejéhez vágni.Egyszer sem!!!Erre csak a nagyon erõs emberek képesek. Nincs két egyforma félrelépés, de egy kaland még megbocsájtható.Nézd a statisztikát!A megcsalások aránya hatalmas, de csak kevés százalékuk derül ki.Hihetetlen, de az emberek majdnem 10%-a úgy neveli a gyermekét, hogy nem is tudja azt, hogy nem is tõle van. Mi a jobb? Elveszel egy szûz nõt(ill férfit) akit a kíváncsiság egyszer belevisz egy kalandba vagy egy olyat aki nem csal meg, de elõtted már több száz embernek megvolt?Melyik az undorítobb?
Igen, elnézem és itt jön szóba a bizalom, ami viszont valószínûleg jó idõre elszáll, ebben az esetben értem azokat, akik már nem bíznak vagy esetleg nem is akarnak bízni, de nem értem meg Õket akkor, ha már tettlegességig fajul a dolog, hiszen ki akarna valaki olyanban bízni, akitõl egy része biztosan megundorodik, én biztosan nem.
Utolsó: és ha flörtöl a kapcsolat elején azt elnéznéd?
Õszintén azt kell, hogy mondjam, hogy soha nem értettem és a mai napig sem értem, hogy lehet az, hogy a megcsalt felek a bizalom elveszítésére hivatkozva nem tudják megmenteni a kapcsolatot. Bizalom? Nem lenne az az ember, akihez érzelemmel, szerelemmel tudnék nyúlni azok után, hogy Õ valaki máshoz hozzányúlt. Még az arcát sem tudnám megérinteni, megsimogatni, mert teljesen megundorodnék minden érintkezéstõl, bármennyire is szeretem vagy szerettem. Máshoz is hozzányúlt, hozzáért, összesimultak, összeizzadtak és még minden amit beleképzelsz, undorító.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!köszönöm hogy irtál.Jó tudni hogy vannak még csodák hisz az ember mindig abban reménykedik hogyha már vannak csodák, velem miért ne fordulhatna elõ?
Ismerek ilyen párt. Ott az asszony volt a ludas, undorítóan bánt a férjével, aki ezekután megcsalta. Akkor észbekapott és azóta minden oké, pedig jó pár éve történt a dolog, már gyerek is van. Meg kell keresni a kiváltó okot, csak õ még a bûntudattól nem vallja be. Ha ez megvan és azon tudtok változtatni, akkor ez megbocsátható.
A kérdező hozzászólása: én is azt vártam hogy elmondja hogy elhanyagoltam a két gyerek mellett, mert tudom hol hibáztam, de õ azt monja hogy mindent megkapott itthon, nem hibáztam, hogy õ egy jellemtelen féreg.Gyülöli magát!
engem sajnos megcsaltak. vele maradtam, mert szerettem, és megpróbáltam túllépni a dolgon. sajnos hiába, mindig ott motoszkált bennem hogy újra meg fogja tenni, meg veszekedéskor sajnos elõ-elõjött a dolog és a fejéhez vágtam. többé nem bíztam meg benne, de igyekeztem tényleg, mert nagyon szerettem õt. egy éve elhagyott egy másik nõért. nem érzem hibásnak magam, õt egyszerûen a vére hajtotta, én mindent megtettem...már nem voltam érdekes számára, megunta hogy mindig ugyanaz a nõ várja haza. (hozzáteszem: adtam magamra, nem híztam el, színt vittem a kapcsolatba, meglepifehérnemû, vacsi, stb) szóval van ilyen. Én túltettem volna magamat azon a félrelépésen, már a gyerekek miatt is. Mégis õ lépett. Idõvel lehet hogy könnyebb lesz neked is mert most még friss a seb. De ott marad benned a tüske. :(
12-es, azaz utolsó: Szerintem nem lehet ilyen párhuzamot vonni, hogy melyik undorítóbb. Én úgy gondolom, hogy egy szoknyapecér pasi ugyanolyan "undorító" mint egy nõ akinek sok kalandja volt. Úgy érzem valami személyes frusztrációd van a háttérben, de egyet értek avval hogy pl egy megcsalás megbocsátható. De sok esetben csak ébresztõ, "riasztó" jelzés, hogy az a partner nem neked való, ha már elfajult. A harmadik fél bejövetele sokszor csak rávilágít hogy "ébresztõ" legyen, hogy tovább kellene lépni. Szerintem lényegtelen hány partnere volt elõtte, ha 2 ember jól elvan akkor nem is kérdezi ki a párját az exekrõl és a múltjáról..

Ha maszek rendelésről utalnak további kivizsgálásokra, azt az OEP téríti-e? Vagyis, hogy sztk-s lehet-e a vizsgálat, vagy azt is azon a magán klinikán kell elvégezni, és így a kivizsgálások összegét is minden vizsgálatra kifizetni?

Hajhullás miatt mennék.

Legjobb válasz: miért nem nézeted meg magad Voll mûszerrel? Azzal nem csak a hormonokat, de az egész szervezetet végig tudják nézni. Lehet hogy éppen más oka van a hajhullásnak, mint amire gondolsz! 3000 Ft-ért minden szervedet átnézik és nem kell találgatni

miért nem nézeted meg magad Voll mûszerrel? Azzal nem csak a hormonokat, de az egész szervezetet végig tudják nézni. Lehet hogy éppen más oka van a hajhullásnak, mint amire gondolsz! 3000 Ft-ért minden szervedet átnézik és nem kell találgatni

Lefoglalást szenvedő személytől semmi esetre sem lehet elvenni a járművet, vagy ezt tovább lehet e vinni polgári per-re? És ha igen, akkor érdemes e?

Az ügyészség igy határozott: A sérelmezett lefoglalást elrendel? határozatot hatályon kívül helyezem és a ..._... frsz.u személygépkocsit, a hozzá tartozó indítókulcsot és a forgalmi engedélyt....lefoglalást szenved?nek rendelem kiadni. A határozat ellen a be. 195.§ (5) bekezdése alapján további jogorvoslatnak nincs helye.

Legjobb válasz: Amit bemásoltál ide, azt jelenti, hogy az ügyész megszüntette a lefoglalást, és elrendelte a kocsi visszaadását annak, akitõl lefoglalták.

Amit bemásoltál ide, azt jelenti, hogy az ügyész megszüntette a lefoglalást, és elrendelte a kocsi visszaadását annak, akitõl lefoglalták.
bevallom, nem igazán értem a kérdésedet, de szal le lehet foglalni jármûvet, ha az szabsértés vagy bûncselekmény eszköze, része, és mostanában egész kis dolgokért is divat ám ezt eljátszani, szóval vigyázni kell nagyon
A kérdező hozzászólása: konkrétan itt egy adás-vételrõl lett volna szó amirõl csak egy papír készült, de ezek után nem történt semmi további intézkedés mert megállapodtunk hogy mégsem lessz adás-vétel. Azaz maradt minden a régiben. de a vevõ utólagosan csalással vádolt és feljelentett a rendõrségnél. ezt követõen került az ügy az ügyészségre ahol a fentiek szerint határoztak....! és arra lenék kíváncsi hogy ezek után hogy az ügyész megszüntette az eljárást és nekem adatta vissza a gépjármûvet, attól még az úgymond vevõ továbbíthatja e a dolgot polgári per-re?? mert ugyebár ott van hogy("további jogorvoslatnak nincs helye")
Nagyobb a fertõzés veszély, ill becsomósodhat, hegek maradhatnak meg a bõrödön.

Lehet -e bajom, ha tovább szedem a tabit, mert el szeretném tolni a menzesz idöpntját nyaralás miatt?

Yasminellét szedek fél éve és pont nyaraláskor jönne meg, még soha nem csin-tam ilyet, h eltolom.Nem lesz utána köztes barna folyásom v hormonzavarom?

Legjobb válasz: Mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete. Nem 100%-os, hogy elmarad a vérzés, mert lehet akár pecsételõ vérzés vagy csak késõbb jön meg a megvonásos vérzés. Elvileg problémád nem lesz tõle (egyszer ezt meg lehet játszani), csak már én hallottam ezt is, azt is.

Mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete. Nem 100%-os, hogy elmarad a vérzés, mert lehet akár pecsételõ vérzés vagy csak késõbb jön meg a megvonásos vérzés. Elvileg problémád nem lesz tõle (egyszer ezt meg lehet játszani), csak már én hallottam ezt is, azt is.
Én már többször csináltam ilyet, persze max. 2x egy évben, de nem lett semmi bajom. Nyaraláskor, vizsgakor jobb ha nem kell még a mensi miatt is idegeskedni!
elvileg meg lehet teni, .de én nem merem, jöjjön amikor jnie kell, meg inkáb ahhoz igazodom :S
Abba se kell hagynod, ha nem akarod.
Nem igaz! 90 nap után 90 nap szünetet kell tartani, csak ezután kezdhetõ újra a diéta!
a 90 nap letelte után továbbra is tartsd be még 90 napig, hogy délig csak gyümölcsöt eszel, utána elkezdheted újra

Elolvastam a Midnight sun-t a 12. fejezetig, nem tudom, hogy vannak-e már további részek de ha igen, akkor honnan lehet letölteni, vagy bármilyen romantikus Twilight-hoz hasonló könyveket?

Legjobb válasz: A Midnight Sun csak 12 fejezetes, mert nem fejezte a az írónõ. Ha kell a többi könyv akkor itt van :) NEW MOON/ ÚJ HOLD: ***** ECLIPSE/NAPFOGYATKOZÁS: ***** BREAKING DAWN/TÖRÖTT HAJNAL:***** Csomagoltak WinRar kell hozzá amit innen tudsz letölteni: http://www.szoftverletoltes.hu/download/winrar.html (magyar és a kép alatt van a letöltõ link) * Automatikusan eltávolított tartalom.

A Midnight Sun csak 12 fejezetes, mert nem fejezte a az írónõ. Ha kell a többi könyv akkor itt van :) NEW MOON/ ÚJ HOLD: ***** ECLIPSE/NAPFOGYATKOZÁS: ***** BREAKING DAWN/TÖRÖTT HAJNAL:***** Csomagoltak WinRar kell hozzá amit innen tudsz letölteni: http://www.szoftverletoltes.hu/download/winrar.html (magyar és a kép alatt van a letöltõ link)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én pedig azt olvastam, hogy odaadta az ismerõseinek, hogy eddig írta meg. Mondta, hogy szupertitkos! Erre az egyik feltette és erre Stephanie annyira begurult, hogy azt mondta inkább nem írja tovább. Mert, ha befejezi, akkor mérgébe úgy lesz vége, hogy az összes Cullen meghal.....:(
A Midnight sun-ból tényleg csak 12 fejezet van meg! SAJNOS!!:( De egy blogban, mintha azt olvastam volna, hogy amerikában a nyár végén fog meg jelenni... Szóval, ha kacsa akkor bocsi. Mindenesetre én bizakodó vagyok! (Ha vkinek kéne vmelyik rész az csak írja ki az e-mail címét és ahogy tudom küldöm is!!:) )
Én valami olyasmit hallottam, hogy a midnight sun-t nem fogja befejezni az írónõ, mert megkritizálták, és felrakták a internetre. szerintem nagyon jó. de a film véleményem szerint nagyon rossz.
nem nagyon lehet úgy vége szerintem, mert a midnight sunban nem új sztori van hanem a régiek, más szemszögbõl. Egybként bocsi az okoskodásért de a Breaking downt törött hajnalnak fordítani iszonyú vicces:D:D maradjunk a hajnalhasadásnál, annak van értelme:)

Szép napot! Közel két éve állandó felfázással küszködöm. Volt egy három hónapos immun erősító gyógyszeres kezelésem. HA továbbra is így megy a vesémnek lehet -e komoly megbetegedése? Illetve tanácsot szeretnék. Köszönöm előre is

* jelenleg is szedek egy D- mannose nev? szert , ami egy természetes cukorféle , és az E. coelit öli ki

Legjobb válasz: Megállapították milyen baci,vírus,gomba okozza?Immunológia,infektológia?Valószínû ugyanaz a dolog van benned folyamatosan és vannak olyanok amiktõl nagyon nehéz megszabadulni.

Megállapították milyen baci, vírus, gomba okozza?Immunológia, infektológia?Valószínû ugyanaz a dolog van benned folyamatosan és vannak olyanok amiktõl nagyon nehéz megszabadulni.

Ha egy okostelefonba tönkremegy, nem müködik az oprendszer, lehet e továbbra is sima telóként használni? Vagyis müködik oprendszer nélkül?

Legjobb válasz: Érdekes, hogy sokan azthiszik, hogy a sima telóban nincs oprendszer. Abban is van, az is oprendszer. Annélkül csak egy darab vas és mûanyag.

Érdekes, hogy sokan azthiszik, hogy a sima telóban nincs oprendszer. Abban is van, az is oprendszer. Annélkül csak egy darab vas és mûanyag.
Nem. Ez olyan, mintha lefagy a Windows a pc-n. Azt sem tudod használni op.rendszer nélkûl.
Nem, nincs benne emergency ROM :D
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:07 A jó még az amikor kérdezik hogy az okos telefon miért okos telefon. Az elsõ válaszok között tuti az lesz hogy "Mert van rajta op. rendszer"

Ha lejárt a hivatásos jogosítvány, lehet-e B kategóriásként tovább használni?

Legjobb válasz: Ja mivel C ezért gondolom van PÁVII is és 2 évente kell az orvosi, én mehosszabíttatnám mivel akármikor jól jöhet a C, egyébként ha úrvezetõivel hosszabbítod 10 évre akkor hivatásosként már nem mehetsz C kattal (mondjuk asszem B-vel sem pl taxizás) kérdezd meg a körzetidet errõl az biztosra fogja tudni! De én nem hagynám elveszni a hivatásost.

Ja mivel C ezért gondolom van PÁVII is és 2 évente kell az orvosi, én mehosszabíttatnám mivel akármikor jól jöhet a C, egyébként ha úrvezetõivel hosszabbítod 10 évre akkor hivatásosként már nem mehetsz C kattal (mondjuk asszem B-vel sem pl taxizás) kérdezd meg a körzetidet errõl az biztosra fogja tudni! De én nem hagynám elveszni a hivatásost.
szóval a jogsidon több dátum is van. (a mûanyagkártyásról beszélek) Az elsõ dátum az a fényképed mellett van 4(b) jelöléssel. ez magának az igazolványnak az érvényessége, eddig a dátumig használhatod személyi azonosító okiratként. A többi a hátoldalon van egy táblázatban. az elsõ oszlop a kategória, a második a kiállítás dátuma, a harmadik meg a kategóriára vonatkozó érvényességi idõ. A negyedik a korlátozások kódja, erre vonatkozóan volt már itt kérdés keress rá. Egyszerûen fogalmazva, ha a kategóri mellett a második dátum még nem múlt el, akkor az adott kategória még érvényes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!