Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy terhes valaki, hogy közben (3 db)

Lehet úgy is terhes valaki, hogy közben végig menstruál?

Legjobb válasz: Az elõfordulhat, hogy terhesség alatt a menstruációhoz hasonló rendszeres vérzése van. Természetesen ez nem szabályos menstruáció, de annak tûnhet.

Az elõfordulhat, hogy terhesség alatt a menstruációhoz hasonló rendszeres vérzése van. Természetesen ez nem szabályos menstruáció, de annak tûnhet.
Szia!Nekem az elsõ 2hónapban megjött.Úgyhogy amikor elmentem orvoshoz mert kimaradt, volt nagy meglepetés hogy már 12hetes terhes vagyok!

Ha valakinek úgy jön meg, hogy közben terhes, akkor milyen a menzesze? Észre lehet venni valami különbséget?

Nekem megjött, bár késve, de szerintem ugyanolyan, mint máskor. Csak most nagyon görcsöltem is, amit már évek óta nem tapasztaltam. Pár napja viszont nagyon er?s fejfájásom volt, ami rám egyáltalán nem jellemz?, állandó fáradtság, álmosság, már fél kilenckor fekszem és több, mint 10 órákat alszom, napközben pedig szédülök. Nem tudom, mi van velem, a terhesség esélyér?l pedig már lemondtam, amikor megjött.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.

Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.
Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, attól függetlenül, hogy megjött.A terhesség alatti menzi kevesebb, lehet 2-3-4-5 napig tartó, maszatoló jellegû, barnás, rózsaszines, de akár pirosas is.Nem jár görcsöléssel, csak van!Ezek után neked kell döntened!
A kérdező hozzászólása: Amikor megjött, akkor abbahagytam a hõmérõzést, annyira elkeseredtem és nem akartam még jobban rágörcsölni lelkileg. Nem akartam ezzel a témával foglalkozni, hogy ne stresszeljek ezen. De lehet, holnaptól megint mérem majd.
A kérdező hozzászólása: És ha tesztelek, meg kell várnom a menzesz végét, vagy most is lehet?
Szia, Mind a két terhességemnél megvolt az elsõ hónapban.Csak az nem volt a megszokott, hogy 3 napig inkább kevesebb vérzéssel járó volt.Amúgy sajna mindig 7 napig van meg.. Szóval az ultrahangos mérések is azt bizonyították, hogy idõsebb vagyok.Tünetem nekem is fáradtság, szédülés volt.Csináltam tesztet is, de az negatív volt.Aztán vártam pár napot és halvány pozitív lett.. Ne mondj le a terhességedrõl!!!Legyél kitartó!!!Sikerülni fog!!
Szia! Ha nem nagyon vérzel, akkor most is lehet a reggeli elsõ vizeletbõl.Ha nega, akkor lehet elkezdõdött valami, csak valamiért nem ágyazódott be rendesen.Vegyél méhpempõkapszulát, az segiti megerõsiteni a sejteket és segiti a teherbeesést is!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De kedvesek vagytok, köszönöm a sok jótanácsot! Azt hiszem, várok még pár napot, és csak azután tesztelek, ha továbbra is marad az álmosság és a szédülés. Nem szeretnék csalódni.

Az igaz, hogy valaki lehet úgy is terhes hogy közben van havija?

Egyik barátn?m mondta hogy egy n? lehet terhes úgy hogy közbe menstruál és észre se veszi hogy ? terhes. Én ezt hihetetlennek tartom szerintem ezt rosszul tudja. De nem vagyok magamba biztos. Szóval azért kérdezem hogy hátha ti biztosra tudjátok.

Legjobb válasz: tényleg létezik ilyen. http://www.terhesseg.com/menstruacio_terhesseg

Hoppá! Errõl olvastam a net-en, be is ollózom. Üdv! "Kérdés: Azt szeretném megtudni, hogy mennyi esélye van a teherbe esésnek ha az aktus a menstruáció utolsó napjaiban történt védekezés nélkül, bár megszakítással, de lehet, hogy nem tökéletes megszakítással... Válasz: Kezdeném azzal, hogy a menstruáció idején egyáltalán nem javasolt a szexuális élet, ennek szövõdményei lehetnek. Ha a ciklusa pontos, rendezett, akkor ebben az idõpontban gyakorlatilag alig van esély arra, hogy teherbe essen. Ha nem szeretne babát, akkor azért javasolnám, hogy valamiféle fogamzásgátló módszert alkalmazzanak, lehetõleg biztosabbat, mint a megszakítás. Dr. Ács Nándor"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!