Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy hogy (7548 db)

A Gravidát hogy érdemes alkalmazni? Lehet úgy, hogy csak 2 naponta 1 et veszek be? Palástfű és cickával is lehet együtt alkalmazni?

Ma vettem Gravida terhesvitamint.Még csak most próbálkozunk a babával(ez lesz az 5.hónapunk.)Nagyon kevés vitamint, gyümit és zölit eszek...sajnos, így ez biztos lórugás a szervezetemnek, annyi vitamint naponta bevinni, mint ami van benne.Szerintetek úgy is használ, ha 2 naponta veszek be 1 et?vagy Inkább minden nap egyet?(elvileg ez a javasolt adag)

Legjobb válasz: Szerintem elég ha 2-3naponta szeded, én terhes vagyok és csak 3 naponta szedem az elevitet, szóval neked nem terhesen is bõven elég 3 naponta szedni. És szerintem lehet együtt inni, csináld úgy hogy egyik nap ezt iszod, a másik nap azt, harmadik nap meg beveszed a bogyit.:) (Én feleslegesnek tartom a terhesvitamin szedését terhesség elõtt, hiszen a nevébe is benne van hogy TERHESvitamin, tehát a terhes nõknek kell szedni, nem annak aki babát szeretne. De mindegy, tudom, nem ez volt a kérdés.)

Szerintem elég ha 2-3naponta szeded, én terhes vagyok és csak 3 naponta szedem az elevitet, szóval neked nem terhesen is bõven elég 3 naponta szedni. És szerintem lehet együtt inni, csináld úgy hogy egyik nap ezt iszod, a másik nap azt, harmadik nap meg beveszed a bogyit.:) (Én feleslegesnek tartom a terhesvitamin szedését terhesség elõtt, hiszen a nevébe is benne van hogy TERHESvitamin, tehát a terhes nõknek kell szedni, nem annak aki babát szeretne. De mindegy, tudom, nem ez volt a kérdés.)
Szerintem pont hogy naponta kellene szedned (terhesség alatt csökkenthetõ), hisz a szervezetednek most szüksége van arra, hogy fitt leygél, másrészt folsavat tartalmaz, ami a babának is fontos. Nekem a dokim magyarázta el, hogy ha a teherbe esés elõtt már legalább 1 hónappal nincs elgé folsav a szervezetben, akkor pont a legkritikusabb elsõ hetekben nem kap a baba "védelmet", így a tablettával kivédhetõ betegségeket sem tudjuk elkerülni. Szerintem ennyit megér egy egészséges baba.
A kérdező hozzászólása: na..most 50-50 %igen-nem...nem tudok eligazodni...Tudom, hogy terhes vitamin, de én annyira minimális zöldség-gyümölcsöt eszem, hogy muszáj valamit szednem...most egy sima centrum vitaminnal nem sokra megyek...ez meg direkt olyanokat tartalmaz, ami jó a babának is:) )) Csak a magam megnyugtatása érdekében szedném...de nem tudom, hogy naponta, vagy elég 2 naponta...????? Van így értleme szedni? a cickát meg a palástfüvet nem is lehet felváltva inni, ugyanis az egyiket a ciklus elsõ felében a másikat a ciklus második felében kellene. Ja és reklámban is azt mondják hogy a terhesség elõtt is ajánlatos...betegtájékoztatóban is bebnne van:) ))

Hol tehetnék le egy felsöfokú német nyelvvizsgát? Lehet úgy, hogy semmilyen nyelvtanfolyamra nem járok, hanem egyedül tanulok és lerakom a vizsgát?

Sziasztok! Már nem Magyarországon élek,hanem Németországban.Szeretnék kicsit késöbb egy felsöfokú nyelvvizsgát letenni,de nem tudom,hogyan is lehetne ezt pontosan...Megkérdeztem pár embert,hol lehetne,de senki nem tudta.Van,aki azt is mondta,hogy elöbb egy középfokút kell letennem,csak utána lehet. (Jelenleg járok egy nyelvtanfolyamra,de oda nem volt semmilyen nyelvvizsgám,csak egy tesztet töltött ki velem a jelenlegi tanárom meg beszélgettünk.) Még majd persze majd körbekérdezek vagy akármi,csak kíváncsi vagyok,tud-e valaki valamit. (Akár csak azt,hogy Magyarországon lehet-e azt,amit a fenti kérdésben említettem.)

Legjobb válasz: "Lehet úgy, hogy semmilyen nyelvtanfolyamra nem járok, hanem egyedül tanulok és lerakom a vizsgát?"-Persze hogy igen, és rögtön mehetsz felsõfokúra, nem vagy köteles elõbb középfokút tenni.

"Lehet úgy, hogy semmilyen nyelvtanfolyamra nem járok, hanem egyedül tanulok és lerakom a vizsgát?"-Persze hogy igen, és rögtön mehetsz felsõfokúra, nem vagy köteles elõbb középfokút tenni.
Van sokfajta nyelvvizsga Pl. ITK-Origo, Telc, ECL, BME Nézd meg a honlapjukat, melyik "tetszene" és oda jelentkezz
De mehetsz pl. Goethe-nyelvvizsgára is Nem kötelezõ a középfokot lerakni elõtte

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.

Hogy lehet Sony Ericsson W580i telefonba csinálni témát, vagy egyáltalán lehet ugy hogy "téma-csinálás" nélkül oldalsó led szinét változtatni. Nem ha hívnak hanem ugy általában? .

Legjobb válasz: Szia! a ledek világítása csak téma alapján változik!Ahhoz hogy tudj saját kedved ízlésed szerint témát szerkeszteni ahol állíthatod a ledek színét töltsd le ezt a programot: Sony Ericcson Theme Creator!Én ezt használtam a S500i-hez nagyon jó kis progi könnyen kezelhetõ!

Szia! a ledek világítása csak téma alapján változik!Ahhoz hogy tudj saját kedved ízlésed szerint témát szerkeszteni ahol állíthatod a ledek színét töltsd le ezt a programot: Sony Ericcson Theme Creator!Én ezt használtam a S500i-hez nagyon jó kis progi könnyen kezelhetõ!
Az oldalsó led színét így lehet változtatni: Beállítások-hangok és jelzések- fényhatások-hívásjelzõ fény. De csak akkor ilyen mikor hívnak, egyébként csak zölden világít. A téma csinálást nem tudom, csak azt ami a telefonban van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de aztn a programot hogy tegyem rá a telora/hogy csináljam?
Ezzel a programmal lehet magyar témát is csinálni? Vagy hogy mûködik?

Espumisant 7 hetes babának egy nap hányszor lehet adni? Lehet úgy, hogy 7-8 cseppet napi 3x?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy mindig szopi elõtt kell. De nézd meg a betegtjékoztatót. Amúgy a kamillateával próbálkoztál már?Nálunk egész sokat segített a hasfájáson.

Én úgy tudom, hogy mindig szopi elõtt kell. De nézd meg a betegtjékoztatót. Amúgy a kamillateával próbálkoztál már?Nálunk egész sokat segített a hasfájáson.
ha háromszor adsz akkor 7 csepp sok. szerintem elég a 3 csepp is. Ha hasfájás miatt van akkor inkább a DM-ben láttam hogy lehet kapni nem drágán egy olajkivonatotangliából való, ott sokat használtam. Most nem tudnám a nevét, de átlátszó üveg, szintelen folyadék és kb 150-200ml-es. A vitaminok környékén van a polcon, de az eladók tudni szokták mi az. Szerintem érdemes kipróbálni.
Megnéztem !! Gripe water a neve. Remélem bármit használsz segíteni fog.
A Gripe Water állítólag tényleg hatásos. Én espumisant adtam a gyereknek minden étkezés elõtt. A védõnõ, doktornõ és a patikus is azt mondta (de benne van a betegtájékoztatóban is)20-25 cseppet szoktatk adni belõle. Nem lehet túladagolni. Mi azóta már elhagytuk és semmi baja sem lett tõle a babámnak! Sok sikert.
Én sab simplexet adtam, mert az espumisan nekünk nem vált be.

Szeretném, hogy egy nappal később jönne meg a menstruációm, lehet úgy, hogy egyszer 21 helyett 22 tabit veszek be, aztán szünet után 20 szemet, hogy a szokott időben jöjjön meg utána?

Legjobb válasz: Ehhez nem tudok hozzaszólni, de ha segít, állítólag a citrom fogyasztása késlelteti. Ezt sem merem garantálni, csak úgy olvastam (tán itt az oldalon is említve van)

Ehhez nem tudok hozzaszólni, de ha segít, állítólag a citrom fogyasztása késlelteti. Ezt sem merem garantálni, csak úgy olvastam (tán itt az oldalon is említve van)
Így nem tanácsos, ilyenkor jobb ha nem hagysz szünetet ebben a hónapban egyáltalán.
Inkább 1 hónapot csúsztass (azaz ne tarts szünetet). De mi az az oltári fontos dolog, ami miatt be kell keverni a hormonháztartásodba? Tényleg megéri? Nem tanácsos ezzel játszani...
nekem a nõgyógyászom azt mondta hogy lehet így játszani, de én még nem mertem.Mert akkor ugyebár a következõ levélben csak 20 szem marad, és azt nem tudom hogy egy nappal késõbb kell-e elkezdeni, hogy újra ugyanazon a napon jöjjön meg, vagy onnantól csúszik az egész 1 napot.
A tabletták számát ne változtasd, csak a tablettamentes idõt rövidítheted. Pl. ha azt szeretnéd hogy ne péneteken, hanem mondjuk szerdán jöjjön meg, 2 nappal rövidebb szünetet tarts.

Facebookon lehet úgy, hogy visszatudjam keresni idő szerint az üzeneteket, mondjuk 2 évvel ezelőtti üzenetet úgy hogy nem feltekerek folyamatosan hanem mondjuk így le van bontva dátum szerint?

Egy személynél akarok keresni és nem akarnák 2 évnyi anyagot égig tekerni mert az úgy nagyon hosszú.. Hogy lehetne megkeresni dátum szerint?

Legjobb válasz: Bocsi, M.FACEBOOK.COM - ot kell az elején írni

Bocsi, M.FACEBOOK.COM - ot kell az elején írni
Nekem nem mûködik.

A windows xp telepítésénél kötelező mindíg kitörölni a c partíciót? Nem lehet úgy hogy entert nyomok rá és úgy formázom? Vagy ez így nem helyes? Hogyan szokták szakemberek csinálni?

Legjobb válasz: Nem, nem kötelezõ. A formázás elég. Akkor van gáz ha azt sem csinálja valaki, mert tele lesz szeméttel és nem fogja tudni hova lett több tíz gigabyte hely. Törölni meg macerás.

Nem, nem kötelezõ. A formázás elég. Akkor van gáz ha azt sem csinálja valaki, mert tele lesz szeméttel és nem fogja tudni hova lett több tíz gigabyte hely. Törölni meg macerás.
Partíciót kitöröl nem sok értelme van, esetleg újra létrehozza a particiós táblát de ez inkább csak olyan beidegzõdés, formázni is bõven elég, ha meg már használatban volt akkor a "quick format" is megteszi nem kell fölöslegesen rongálni a winyot.
A kérdező hozzászólása: állítólag azért kell kitörölni mert vírusos vagy kémprogram van rajta .és a gyors formázás meg nem jó mert akkor a vírus ott maradthat .igaz ez?
XP esetén úgy emlékszem nem volt lehetõség meglevõ partíció formázására, ezért én is töröltem, újra létrehoztam és formáztam. De már rég tettem fel XP-t, ha kiválasztható a formázás, akkor nem kell törölni.
Elég a formázás is. Az adatokat meg formázás és partíció törlése után is ugyan úgy vissza lehet állítani, tehát még felesleges is törölni...
A vírus leginkább akkor marad ott, ha a c-t leformázod, és a d-t meg nem, és ott vannak még fertõzött fájlok. A gyorsformázás is bõven elég, mert a partíción lévõ fájlok már úgyis használhatatlanok lesznek, a tárhely pedig teljes egészében újrafelhasználhatóvá válik.
A kérdező hozzászólása: mikor van értleme törölni?én meg azt nem értem hogy mások miért törlik ki amikor újbol létrehozzák és úgy formázzák.

Ha használok hajpakolást akkor balzsamot már nem kell? vagy hogy van ez? Lehet úgy hogy balzsam után pakolás? Vagy az nagyon elnehezítené a hajat?

ti hogy használjátok?

Legjobb válasz: Én csak pakolást használok a samponozás után, serical latte-t. Ezt általában fent hagyom fél óráig, de ha nagyon rohanok, akkor csak átmosom vele, mint egy balzsammal, úgy is teljesen jó.

Én csak pakolást használok a samponozás után, serical latte-t. Ezt általában fent hagyom fél óráig, de ha nagyon rohanok, akkor csak átmosom vele, mint egy balzsammal, úgy is teljesen jó.

Hogyan kell használni a korrektort? És ha az egész arcomon akarom? Lehet úgy, hogy ne legyen foltos?

Legjobb válasz: A korrektort nagyobb,kisebb bõrhibákra használjuk és úgy a púder.De a legelsõ az az alapozó.(szerintem)remélem segítettem:)):

A korrektort nagyobb, kisebb bõrhibákra használjuk és úgy a púder.De a legelsõ az az alapozó.(szerintem)remélem segítettem:) ):
utolsó vagyok ...nem baj
A kérdező hozzászólása: de ha nincs púder az nem baj?
:S Alapozás lépései: arctisztítás korrektor(nagyobb bõrhibák eltüntetésére) alapozó púder
A kérdező hozzászólása: ok, köszi
Szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: és úgy is lehet, h a korrektorra alapozó ?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
hát ha nagyon akarsz , , valamit" fedni akkor igen, mert a púder olyan mint a hajlakk fixálja az egészet.
A kérdező hozzászólása: a korrektorra kell a púder?
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm a válaszokat :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!