Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy ha nem (1040 db)

Terhesség lehet ugy ha nem megy el oda?

Párommal amikor szeretkezünk és nem védekezünk sehogy sem! De szoktunk együtt lenni mikor ovulációm van igy mekkora esélyem van teherbe esni?? Csak mert hallottam hogy az el?váladéktól is lehetséges a teherbe esés!! El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Gyerek bárhogyan lehet, olvasgass csak a szerelem, szex témakörben

Gyerek bárhogyan lehet, olvasgass csak a szerelem, szex témakörben
Persze, így is lehetsz terhes.
Igen, így is lehetsz terhes, ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat.
Az utolsó amit írt nem teljesen igaz. Van igazság abban, amit mond, de így helytelen. Akár elõzõ napi aktusból is maradhattak életképes spermiumok az ivarutakban, szóval az elõváladék akár azokat is képes kiüríteni.
Na akkor mondok valamit! Az elõváladék csak a pénisz sikosítására szolgál és maximum csak a 2 vagy több menet után tartalmazhat spermiumot mert akkor lehetséges, hogy nem ürült ki teljesen de az elsõ menetben nem!
Igen, lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszát mindenkinek!!

Kontaktlencsém lehet úgy, ha nem ugyanolyan dioptriájú a szemem?

Az egyik szemem rosszabb,mint a másik,már 3-os korom óta szemüveges vagyok és most akarok átváltani kontaktlencsére,csak nemtudom,hogy lehet-e így..

Legjobb válasz: miért ne lehetne?

miért ne lehetne?
ja, csak asszem kicsit drágább mint az egyszemû
lehet, csak majd figyelned kell melyiket melyik szemedbe teszed (magara a lencsere ugyanis nincs rairva). mondjuk amint beteszed, rogton latod hogy latsz-e...
szinte mindenkinek igy van hogy az egyik szeme ilyen másik olyan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!:) Azt nem tudjátok, hogy a negyedéves kontaktlencse az mennyibe kerül?
Nem tudom, de inkább válassz egy szép keretet, meg jó lencsét. Amúgy hány dioptriás a szemed? Az enyém -4, de nem olyan vastag a lencsém 1, 67es mûanyagból. Javaslom neked is ezt lencse helyett. Igaz, kényelmes, de könnyen begyullad a szemed tõle, meg macerás is. Nem természetes dolog, hogy érintkezik a szemeddel valami. Néha azért én is használok lencsét, de hétköznaponként inkább szemüveget, ill. pénteken szoktam hordani néha.
A kérdező hozzászólása: Sajnos fejbõl nemtudom, hogy mennyi. Csak nyárra akarok kontaktlencsét, mert nagyon érzékeny a szemem a napra és szeretnék napszemüveget hordani

A BFBC2-vel ugye nem lehet multizni, ha nem eredeti a játékod. Kb. mikor lesz olyan verzió, amivel lehet? És, hogy működik ez az egész? Feltörik? PLS sokmindent írjatok. (Y)

Legjobb válasz: nem lehet, és nem is lesz olyan verzió amivel lehetne ott van pl: cod5, cod6 ugyan az a védelmi rendszer és a cod5-el még mindig nem lehet multizni és nem is lehet majd egy ideig ha multizni akarsz akkor tedd azt amit egy normál ember tenne VEDD MEG

nem lehet, és nem is lesz olyan verzió amivel lehetne ott van pl: cod5, cod6 ugyan az a védelmi rendszer és a cod5-el még mindig nem lehet multizni és nem is lehet majd egy ideig ha multizni akarsz akkor tedd azt amit egy normál ember tenne VEDD MEG
A kérdező hozzászólása: Sajnos mutertól függök, és nincs nagyon fölös 10000 FT h megvegyük. Azért kössz "normális ember"!
kedves válaszoló! én 2 perc alatt megtudtam csinálni, hogy tudjak multizni a BC2-vel és a cod 5-el is!!kedves kérdezõ! ha érdekel hogyan csináltam akkor keresd ezen a weboldalon a kupicalajos kérdéseit és ott tedd fel ezt a kérdést segítek!

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.

Ha fejem a tejet a babának, akkor hogyan adjam hozzá a korábbi adaghoz az újat? Ugyan abba az üvegbe fejjem vagy újba és öntsem át? És hányszor lehet újramelegíteni, ha nem ette meg az egészet?

Legjobb válasz: Szia! Én mindkét gyerkõcömnél fejtem sokáig.Azt mondták 2x nem lehet melegíteni. Ha megmelegíted és nem issza meg, akkor ki kell önteni-én legalábbis így csináltam. Amit fejtem új üvegbe tettem, de ha épp nem volt tiszta, volt hogy beleöntöttem a régi tejhez, ha tudtam, hogy úgyis megissza.

Szia! Én mindkét gyerkõcömnél fejtem sokáig.Azt mondták 2x nem lehet melegíteni. Ha megmelegíted és nem issza meg, akkor ki kell önteni-én legalábbis így csináltam. Amit fejtem új üvegbe tettem, de ha épp nem volt tiszta, volt hogy beleöntöttem a régi tejhez, ha tudtam, hogy úgyis megissza.
Én külön tároltam mindent, mert szerintem a higiénia a legfontosabb egy pici babánál. Úgy tudom csak egyszer lehet melegíteni. Én azt csináltam hogy inkább többször adtam keveset, így nem kellett annyit kidobni. Közben többször büfizteted az jót tesz neki.
A tejet mindig külön tárolóba kell fejni! Melegíteni is csak egyszer szabad. Ha van egy adag a hûtõben és fejned kell, akkor külön edénybe kell, és ha már ugyanolyan hõmérsékletûre lehûtötted, akkor öntheted esetleg a már meglévõ adaghoz! Hûtõszekrényben 48 órát lehet az anyatejet tárolni, így ha összeöntöd, akkor az elsõ adag lefejésének az idõpontjától számolj! Ha nem eszi meg a babád, akkor lefagyaszthatod 6 hónapra, de a fagyasztott tejet nem minden baba eszi meg. Viszont fel lehet használni fõzelékhez és egyéb ételekhez a babának. Praktikusak az olyan tejtároló edények, amit ceruzával mindig fel lehet dátumozni(mosogatáskor, fertõtlenítéskor lejön!), mert így nem keveredsz bele. Nekem az Avent Via edények jöttek be, 6, 5 hónapig csak fejtem.
Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

14 hetes vagyok tüsszögök az allergiám miatt, néha olyan nagyot, hogy benyilal a hasamba úgy, hogy össze is húzódok embrió pózba mert fáj.Félek, hogy nehogy baja legyen a babámnak..de ennyitől még nem lehet baja ha nem görcsölök ugye?

Legjobb válasz: Én már elõre össze szoktam húzni magam, vagy lehajolok, hogy ne feszüljenek meg túlságosan az izmok és szalagok, tüsszentés és köhögés elõtt, hogy ne fájjon. Ennyi még nem szabadna, hogy ártson a babának. Inkább nekünk kellemetlen érzés és persze azonnal a baba jut eszünkbe, hogy nehogy valami is ártson neki. Aki végig hányja a terhességet, az többet erõlködik szerintem, mint egy tüsszentés és az is kihordja a babáját.

Én már elõre össze szoktam húzni magam, vagy lehajolok, hogy ne feszüljenek meg túlságosan az izmok és szalagok, tüsszentés és köhögés elõtt, hogy ne fájjon. Ennyi még nem szabadna, hogy ártson a babának. Inkább nekünk kellemetlen érzés és persze azonnal a baba jut eszünkbe, hogy nehogy valami is ártson neki. Aki végig hányja a terhességet, az többet erõlködik szerintem, mint egy tüsszentés és az is kihordja a babáját.
Nem jó. Beszélj az orvossal vagy legalább a védõnõvel.
én megfázva voltam a 14.héten, tehát nem tudom az allergiára mi lenne jó, nekem akkor a védõnõ c-vitamint és orrcseppet javasolt, pár nap alatt ki is gyógyultam belõle, pedig köhögtem is.A görcsök meg lehet természetesek, én is nagyon görcsölök, szerintem beszéld meg a védõnõddel, görcsölsz alapból is, vagy csak ha tüsszögsz???ha védõnõd nem javasol semmit akkor az orvossal, lehet csak mgnéziumot fognak javasolni ha még nem szedsz.az a görcsökre jó!
A kérdező hozzászólása: köszi csajok.

Németországban a torrentezés ugye illegális, de mondjuk online filmeket lehet nézni ha nem töltjük le? Pl onlinemozizok.hu-n vagy hasonlón?

Legjobb válasz: A torrent alapú fájlcserélés sehol sem illegális. Az szerzõi jogokat sértõ tartalmak megosztása, és használása, na az a jogsrtõ. Egyébként az efféle online video nézés nem lehet illegális, ugyanis akkor németországban a jutyubot ahogy van le kellene kapcsolni... a jutyub 98%-a szerzõi jogsértés kb. Egyébként érdekes mi, hogy abban a kósernáci országban olyannyira látványosan csak hazudják a demokráciát, hogy még az internetforgalmad TARTALMÁT is PONTOSAN nyomokövetik, mert nyilván itt is követik, de a kutya sem lesi, hogy na XY 3filmet töltött, számlázzuk csak ki neki...

A torrent alapú fájlcserélés sehol sem illegális. Az szerzõi jogokat sértõ tartalmak megosztása, és használása, na az a jogsrtõ. Egyébként az efféle online video nézés nem lehet illegális, ugyanis akkor németországban a jutyubot ahogy van le kellene kapcsolni... a jutyub 98%-a szerzõi jogsértés kb. Egyébként érdekes mi, hogy abban a kósernáci országban olyannyira látványosan csak hazudják a demokráciát, hogy még az internetforgalmad TARTALMÁT is PONTOSAN nyomokövetik, mert nyilván itt is követik, de a kutya sem lesi, hogy na XY 3filmet töltött, számlázzuk csak ki neki...

Katolikus házasság úgy is lehet érvényes, ha nem akarunk gyereket? (Csak természetes családtervezésben gondolkodunk. )

Legjobb válasz: Érvényesnek érvényes lesz, viszont utólag pont ezért ki lehet mondatni az egyházzal a válást! Besz*rás, de saját tapasztalat! Ja, viszont ha a pap elõtt hangoztatjátok, kétlem, hogy össze fog adni...

Érvényesnek érvényes lesz, viszont utólag pont ezért ki lehet mondatni az egyházzal a válást! Besz*rás, de saját tapasztalat! Ja, viszont ha a pap elõtt hangoztatjátok, kétlem, hogy össze fog adni...
A katolikus egyház szentté avatott olyan embereket is, akik szûzi házasságban éltek. Úgyhogy érvényes lesz.
Miért nem akartok gyereket ha nem vagyok túl indiszkrét?
Szerintem érvényes, csak a természetes családtervezés nem épp hatékony, úgyhogy a gyerek elõb-utóbb jelentkezni fog...
elõbb-utóbb

16 napom van leadni 10 kg-ot. Lehetséges ez valami diétával? Vagy csak úgy lehet elérni ha nem eszek semmit?

Legjobb válasz: Simán lelehet fogyni 16 nap alatt 10 kg Bár csak akkor nem ha 40 kg vagy.

Simán lelehet fogyni 16 nap alatt 10 kg Bár csak akkor nem ha 40 kg vagy.
Nem hiszed el hogy lelehet fogyni ennyit?
Nem lehet 16 nap alatt 10 kg-ot leadni, hacsak nem 200 kg-os vagy. Fogadd el! Sokkal könnyebb, mint görcsölni és csalódni. Én közel 30 kg-ot fogytam fél év alatt, 2 éve tartom, tudom mirõl beszélek.
Lehetséges, közben ehetsz is.
hát erre én is kivancsi volnék h milyen az a modszer.
Hidd el az én módszeremmel garantálom a napi 1kg Az ára napi 1000-10000ft. között van. Igaz 10000 forintér az elsõ nap 3-5kg-ot fogysz
jéézusom... ennyi idõ alatt 2kilónál nem tudsz többet fogyni zsírból... max ha 100kiló vagy
akkor mondjátok már el légy szíves hogyan lehet 16 nap alatt 10 kg fogyni..
Milyen magas?
A kérdező hozzászólása: Kb. 65 kg vagyok.
ha egy héten keresztül csak fehérjét eszel pl.(tojás fehérje nem a sárgája , meg csirkemell)akkor fogy öt-hat kilót!!saját tapasztalatból mondom én 56 kiló voltam most meg 49!!de ha elkezded ne hagyd abba de nagyon kemény diéta én néha az ájulás szintén voltam de megérte vékonyabb vagyok mint valaha!!:DD Sok sikert hozzá!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!