Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy esni ha kb (2 db)

Lehet úgy teherbe esni ha kb a pé-körül úgy szexelünk hogy a párom a punimra megy el, majd bedugja és még szexelünk, és én utána mentem el?

5 éve vagyunk együtt, nem védekezünk, gondoltuk ha jön jöjjön a baba... de én nagyon szeretném :)

Legjobb válasz: Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.

Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.
Ha olyan típus vagy (különösen termékeny), akkor elég nagy a valószínûsége. De ha babázni akartok, akkor csináljátok "rendesen" ;) Drukkolok :)

20. napon teherbe lehet esni, ha 28 naponként jön meg, vagy csak úgy kb.10-16?

Legjobb válasz: Szabályos (28 napos) ciklus esetén is bármikor lehet peteérésed, de erre a legnagyobb esély a 14. napon van. A petesejt 10-12 óráig megtermékenyíthetõ peteérés után. Ezek alapján, mivel a 20. napon, de akár még a vérzés alatt is lehet peteérésed, ezért teherbeeshetsz, ha védekezés nélkül szexelsz. Vannak ovulációs tesztek, amik nyálból mutatják ki azt, hogy van-e éppen ovulációd. De az ilyen naptármódszer azoknak ajánlott, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba, illetve ha Kombinálod spermiciddel és/vagy megszakítással

Szabályos (28 napos) ciklus esetén is bármikor lehet peteérésed, de erre a legnagyobb esély a 14. napon van. A petesejt 10-12 óráig megtermékenyíthetõ peteérés után. Ezek alapján, mivel a 20. napon, de akár még a vérzés alatt is lehet peteérésed, ezért teherbeeshetsz, ha védekezés nélkül szexelsz. Vannak ovulációs tesztek, amik nyálból mutatják ki azt, hogy van-e éppen ovulációd. De az ilyen naptármódszer azoknak ajánlott, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba, illetve ha Kombinálod spermiciddel és/vagy megszakítással
A kérdező hozzászólása: Köszi! De nem úgy van, hogy azért általában a 14. nap, szóval a 20.-nak kevés az esélye?
Nem azt kérdezted, hogy kicsi vagy nagy-e az esélye, hanem, hogy teherbe eshetsz-e a 20. napon! Igen, teherbe eshetsz. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ugyanúgy kell védekezned az elsõ, a tizennegyedik és a huszadik napon is. Már csak azért is, mert sose tudhatod, hogy az adott ciklus is 28 napos lesz-e. Még akkor se, ha 20 éve minden hónapban 28 napra menstruálsz. Bármikor elõfordulhat egy hosszabb ciklus és így a 20. nap környéke kevésbé veszélyesbõl könnyen nagyon veszélyessé válhat. Plusz spontán peteérés bármikor bekövetkezhet.
Kétpetéjû ikrekrõl biztos hallottál, és az még az a nagy véletlen, hogy kb egyszerre van a két peteérés. A 20. napon kisebb az esélye, de átlagban, lehet neked akkor van peteérésed, vagy akkor is, sohasem tudhatod csak így statisztikák alapján. Nyálból kimutatható, hogy mikor, de ezt a módszert is csak akkor, ha biztos párkapcsolatban élsz, és van b-terved, ha mégis becsúszna egy baba. De ez kb olyan, minthogy elmész nõgyógyászhoz, akkor is, ha a családodban nem volt rákos. Kisebb az esély, hogy ráskos légy, de attól még közel sem nulla!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!