Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy esni ha (22 db)

Teherbe lehet ugy esni, ha a lanynak szivacs van fenn?

Legjobb válasz: Szivacs? Azzal tisztában van a lány, hogy a szivacsokban van a legtöbb baktérium? A legmegfelelõbb élõhely a bacinak, és felteszi magának? Ez undorító. Még fürödni sem ajánlatos vele! Simán teherbe eshet, nem véletlenül van GUMIból az óvszer... Istenem... :(

remélem szivacs alatt tampont értesz kérdezõ...
Szivacs? Azzal tisztában van a lány, hogy a szivacsokban van a legtöbb baktérium? A legmegfelelõbb élõhely a bacinak, és felteszi magának? Ez undorító. Még fürödni sem ajánlatos vele! Simán teherbe eshet, nem véletlenül van GUMIból az óvszer... Istenem... :(
Szedjen tablettat a lany, de ne dugdosson magaba szivacsokat. Amugy meg: Huzz fel 2 gumit, majd abba meg tegyel BELULROL szivacsokat. XD
Hasznalj ovszert ne a hulyeseget talalgasd.
persze hogy teherbe lehet esni, a spermiumok átrágják magukat mindenen.egy kutatásban kimutatták, hogy ha elég aktivak a spermák akkor az edzett acélon is átvergõdnek!!! nagyon vigyázni kell ezzel!
A kérdező hozzászólása: utolso, koszonom az ertelmes valaszt!!! :)
#5 vok. Mensi közben nagyon valoszinütlen a fogamzás!!!! A szivacs ilyen értelemben nem játszik szerepet. Nyugodtan mehet a moka ha ilyenkor szeretitek mindketten.
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy nem kerek troll valasszokat ugye? A szivacs mensi miatt van fenn!!!!!!
A szivacs fogamzásgátlonak van fent, vagy más okbol?
A kérdező hozzászólása: tegyuk fel hogy kiszakad a gumi! Masodik, nem ezt kerdeztem, koszonom:) Ertelmes valaszokat kernek, nem [email protected]!:)
Attól egészen más betegségeket lehet elkapni.
Szivacs? Valami nagyon nem kerek. Milyen szivacs? Vagy tampon? Hát úgy fölöttébb kellemes lehet szexelni, fõleg, ha a nagy akrobatikában megfordul a tampon és belülre kerül a kihúzófonál. Akkor majd kínlódhat a lány. Plusz mégis mennyi hely marad kibontakozni, ha már ott van egy 3-4 centis akadály? Egyébként menstruáció alatt sem lehetetlen a terhesség. De van más is: menszesz alatt óriási a fertõzésveszély, mivel ilyenkor nyitva a méhszáj. A kis önfeledt hancúr után könnyen a nõgyógyászaton találhatja magát a lány.
igen
A kérdező hozzászólása: mennyi az esély rá?
Nem tudom, ennek a Pearl indexét nem mérik. Mosson kezet!
Az én számításaim szerint 64, 5%.
NEM ez hülyeség
tenyleg
miért lenne hülyeség? a sperma bekerül a hüvelybe, tök mind1 milyen segítséggel. igen, teherbe lehet esni úgy.
Szûz lányt ujjaznak, akkor szûznemzés...baromság.
elméletileg lehetséges de gyakorlatilag annyira elenyészõ az esélye, hogy az szinte 0 %. Ennyitõl nem szoktak a lányok teherbe esni. Ahhoz kell löket, egy minimális sperma szám stb
Ha normálisan használják és nincs váratlan baleset 100 %-os a védelem.
Igazad van ó jeah! Nincs több szex!
Igen. Minden lehetséges.
Megesik olykor. De ha nem csúszik le, nem szakad el, tök jó minden, akkor is teherbe lehet zuhanni!!! :DD
A megoldás:Ne szexszelj.

20. napon teherbe lehet esni, ha 28 naponként jön meg, vagy csak úgy kb.10-16?

Legjobb válasz: Szabályos (28 napos) ciklus esetén is bármikor lehet peteérésed, de erre a legnagyobb esély a 14. napon van. A petesejt 10-12 óráig megtermékenyíthetõ peteérés után. Ezek alapján, mivel a 20. napon, de akár még a vérzés alatt is lehet peteérésed, ezért teherbeeshetsz, ha védekezés nélkül szexelsz. Vannak ovulációs tesztek, amik nyálból mutatják ki azt, hogy van-e éppen ovulációd. De az ilyen naptármódszer azoknak ajánlott, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba, illetve ha Kombinálod spermiciddel és/vagy megszakítással

Szabályos (28 napos) ciklus esetén is bármikor lehet peteérésed, de erre a legnagyobb esély a 14. napon van. A petesejt 10-12 óráig megtermékenyíthetõ peteérés után. Ezek alapján, mivel a 20. napon, de akár még a vérzés alatt is lehet peteérésed, ezért teherbeeshetsz, ha védekezés nélkül szexelsz. Vannak ovulációs tesztek, amik nyálból mutatják ki azt, hogy van-e éppen ovulációd. De az ilyen naptármódszer azoknak ajánlott, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba, illetve ha Kombinálod spermiciddel és/vagy megszakítással
A kérdező hozzászólása: Köszi! De nem úgy van, hogy azért általában a 14. nap, szóval a 20.-nak kevés az esélye?
Nem azt kérdezted, hogy kicsi vagy nagy-e az esélye, hanem, hogy teherbe eshetsz-e a 20. napon! Igen, teherbe eshetsz. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ugyanúgy kell védekezned az elsõ, a tizennegyedik és a huszadik napon is. Már csak azért is, mert sose tudhatod, hogy az adott ciklus is 28 napos lesz-e. Még akkor se, ha 20 éve minden hónapban 28 napra menstruálsz. Bármikor elõfordulhat egy hosszabb ciklus és így a 20. nap környéke kevésbé veszélyesbõl könnyen nagyon veszélyessé válhat. Plusz spontán peteérés bármikor bekövetkezhet.
Kétpetéjû ikrekrõl biztos hallottál, és az még az a nagy véletlen, hogy kb egyszerre van a két peteérés. A 20. napon kisebb az esélye, de átlagban, lehet neked akkor van peteérésed, vagy akkor is, sohasem tudhatod csak így statisztikák alapján. Nyálból kimutatható, hogy mikor, de ezt a módszert is csak akkor, ha biztos párkapcsolatban élsz, és van b-terved, ha mégis becsúszna egy baba. De ez kb olyan, minthogy elmész nõgyógyászhoz, akkor is, ha a családodban nem volt rákos. Kisebb az esély, hogy ráskos légy, de attól még közel sem nulla!

Lehet úgy teherbe esni ha kb a pé-körül úgy szexelünk hogy a párom a punimra megy el, majd bedugja és még szexelünk, és én utána mentem el?

5 éve vagyunk együtt, nem védekezünk, gondoltuk ha jön jöjjön a baba... de én nagyon szeretném :)

Legjobb válasz: Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.

Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.
Ha olyan típus vagy (különösen termékeny), akkor elég nagy a valószínûsége. De ha babázni akartok, akkor csináljátok "rendesen" ;) Drukkolok :)

Attól is teherbe lehet esni, ha a pasinak a kezén sperma van és úgy ujjaz meg egy csajt?

Egyáltalán nem magamról beszélek,csak eszembe jutott ez a kérdés.Mert ugye elvileg az előváladéktól is lehet.. Bunkó válaszokat ne!

Legjobb válasz: Ha sperma rákerülése és az ujjazás között nem telt el legalább fél óra, akkor elvileg lehet, bár kicsi az esélye.

Ha sperma rákerülése és az ujjazás között nem telt el legalább fél óra, akkor elvileg lehet, bár kicsi az esélye.
Attól függ, hogy hány ujjal történt a dolog. . Ha kettõvel akkor ikrek lesznek.
Igen
igen, lehetséges
persze
Szerencsére a kapcsolódó kérdéseknél a legelsõ, konkrétan ugyan ez.
szintén jelentem ezt a kérdést is a moderátornak! Szép napot!
Eszti??xdd.

Az jelent valamit, ha orálisan kielégitem a párom, és véletlen lenyeltem! Ettől ugye nem lehet teherbe esni? Baj, ha lenyeltem?

Legjobb válasz: Jézusom,hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél,minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól,hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!

Jézusom, hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél, minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól, hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!
De igen!És vigyázz nagyon nagy bajod lehet tõle!!Jobb ha azonnal gyomormosásra mész...
Én még rákontrázok.A biológiai ismeret hiányosságaival egyetértek, néhányan már szexelnek, de még a "góly hozza"-nál tartanak, ez nem jó.Viszont, terhes nem lehet.De ne röhögjetek ki, egy neves bõrgyógyásztól azt hallottam, hogy egy egészséges férfi spermiuma gyomorba jutva szebbé teszi a bõrt:-))))))
Szia:Terhes nem lehetsz ez képtelenség lenne.Ha lenyeled sem lesz semmi bajod max valami fertözést szedhetsz össze!
Kedves Elõttem Szóló! Ugye magad sem gondolod komolyan ezt az aluliskolázott megnyilvánulást... Kár, hogy a hozzád hasonlók miatt romlik ezen az oldalon a színvonal!
HÉ!!!!!!IDE SEGÍTSÉGÉRT FORDUL AZ EMBER LÁNYA, VAGY FIA, MI A FASZÉRT KELL LEHURROGNI A MÁSIKAT!!!!!!Ettõl nem lehetsz terhes, és nem lesz semmi bajod, ha lenyeled!Csókoltatom az elõttem válaszoló gyökereket!
Hülye kérdésre hüjye válasz:Persze hogy lehetsz!Hány éves?Lehet korán kezdted, elöbb tanulj.
CSak egyetérteni tudok. Nem, nem lehetsz terhes és semmi bajod nem lesz, ha lenyeled. De ha ilyen felvilágosulatlan vagy, elõbb jó lenne utánanézni, és tájékozódni, gondoskodin a fogamzásgátlásról, mielõtt növeled az abortusz statisztikát!!!
Szerintem errõl a témáról beszélgess el anyukáddal, ha ez eddig nem történt meg. Úr Isten, próbálj már egy kicsit gondolkodni!!! Ha azt sem tudod, hogy hogyan mûködik egy nõi test, akkor minek szexelsz?
Gyerekkoromba találkoztam ilyen kérdéssel az IM magazinban:) Most komolyan, bocs, de hány éves vagy? Attól nem lehetsz terhes, ha lenyeled! Beteg se igazán, ha már úgy jött össze. Baba akkor lehet, ha "rendesen", alulról szeretkeztek. Szerintem nézz utána könyvben, vagy interneten, nehogy baba legyen, mielõtt nem szeretnéd!
hmmm. Én nem foglak kicikizni..De!Jobban tennéd ha már esetlegesen vonzanak az efajta együttlétek elõtte utánanéznél a következményeknek.Beszélgess a szüleiddel róla, ha nem jó velük a kapcsolatod vagy túl kínosnak érzed rengetek cikket olvashatsz errõl a neten keresztül.TERHES NEM LEHETSZ!Ugyanis a lenyelt ondó a gyomorba kerül és nem érintkezik a petesejteddel.(mellesleg még ha szeretkezel is , csak akkor eshetsz teherbe ha peteérésed van az az ha kilöködik egy petesejted a petefészkedbõl.illetve ha peteérés elõtt szeretkezel 1-2 nappal ugyanis a spermium 48 a petesejt meg 24 óráig termékenyítõ képes) Nah de nem tartok neked felvilágosító órát.Csak egy tanács:(elõbb tanulj, utána cselekedj) Vigyázz magadra és gondolkozz! Üdv. egy 16 éves (lány)

Hogy lehet úgy teherbe esni ha valakinek még nem jött meg a menstruációja?

ezt nem értem....

Legjobb válasz: Hol hallottál ilyenrõl? Biológiailag nem igen magyarázható.

Hol hallottál ilyenrõl? Biológiailag nem igen magyarázható.
Úgy, hogy azt nem lehet tudni, hogy mikor van az elsõ peteérés. Ha akkor szexelnek védekezés nélkül, úgy lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: 1ik barátnõmet meghúzta 1 fiú, de még soha nem jött meg neki.. aztán az anyja elrángatta nõgyógyászhoz, és ott azt mondták neki h akkor is teherbe eshet..... de mind tudjuk, ez nem lehetséges, szal nem értettem h ez a nõ aki vizsgálta vagy be volt baszva, vagy nme tom :DD
Nem a nõdoki volt [email protected], hanem te vagy idióta. Akkor is lehet terhes, ha még nem menstruál, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor következik be az elsõ peteérés, sõt, az aktus hatására spontán is bekövetkezhet.

A párom szerint tág vagyok neki, és nem érzi a sexet. Nektek hogy esne ha ilyet hallanátok, és tennétek az ügy érekében valamit? Lehet ezen javitani valamit, vagy ez alkattól függ?

Legjobb válasz: intim-torna... de írhatnál, hogy ez adottság vagy pl szülés vagy épp valamilyen elõéletnek köszönhetõ?

intim-torna... de írhatnál, hogy ez adottság vagy pl szülés vagy épp valamilyen elõéletnek köszönhetõ?
Ez mindkét dologtól függ. Lehet a lány tág, aztán az is lehet hogy a gyereknek kicsi, vagy mindkettõ:D
Te meg mondd neki, hogy eddig mindenki másét érezted, csak az övét nem, szal inkább az õ farka irinyó-pirinyó.
13as! az a férfi, aki nincs tisztában vele, h a nõk mérete az izgalmi állapottól függ, az le se tolja inkább a gatyáját! olyan dolgot, amire normális ember büszke lenne (jelen esetben a kérdezõ annyira kívánja õt, vagy annyira felizgatta a kérdezõt) negatívumként, szemrehányásként említeni??? az ilyen férfi szerintem éppen ezt a "nem az enyém tág, hanem a tied kicsi" választ érdemli!!!
Mekkora né[email protected]õ lányok írtak itt a végefelé, ahogy látom. Ostoba, aki a pénisz méretre fogja a dolgot! Mindig a nõ a hibás, a Káma Szútra is megmondja. A kérdezõnek sok sikert az intimtornához!
sajnos tényleg elõfordulhat, hogy anatómialag nem illetek össze, és akár még a gyakorlatok se segítenek. sajnso van az embernek egy testi adottsága, amit jó esetben tud kicsit fejleszteni, de vannak esetek, amikor ez lehetetlen. illetve kevés. olyankor vagy elég az érzelmi kötõdés, vagy sajnos meg kell próbálni hogy a barátság megmaradjon, és olyan társat kell keresni, akivel ilyen probléma nem jelentkezik.....
Ha nekem ilyet mondana kur*ára megsértõdnék, ez lenne az elsõ reakcióm, és mivel sokat nem lehet tenni ez esetben a szex érdekében (csak ha nagyobb farkat találsz bele) ki is tenném a szûrét. Ahol a szex nem hoz élvezetet , ott a párkapcsolat sem fog sokáig.
19-es! Nagyon gáz vagy! Honna veszed hogy kicsi neki. Szal azt mondod ha találsz magadnak 18 centis f*rkat és azt mondja neked a csávó hogy nem tud elmenni mert nem érzi, lehet túl tág vagy neki, akkor te megsértõdsz, kidobod és keresel egy 25 centis f*szt. Akkor jó nagy k*rva lehetsz. Már csak arra vagyok kíváncsi hány éves vagy. De ha már most agyilag ilyen szinten állsz, úgy gondolom tök mindegy. 20/F
"ez inkább a péniszmérettõl függ, nem a nõi vaginától :S legalábbis szerintem! N" > és a többi "bigbráner" fóbiás :D) Azt mondjátok a punci mindegy milyen, csak egy jó nagy dákó kell bele?! Szánalmas. Nem! Pont úgy mint ahogy kicsi farokkal születnek férfiak, úgy születnek a nõk is hatalmas vaginával. Egyik esetben sem könnyû a megoldás. Az elsõ oldalon azért mondott valaki egy okosat az érzelemrõl, hogy annak a hiánya érzéketlenséget okoz a férfiaknak is! Ez így igaz, de azért szükség van a fizikális érzésekre is. Így ha túl tág a vagina akkor bizony jön az mikor félúton lelohad és mindegy mekkora. Ettõl még szeretheti a nõt nagyon valaki, viszont tönkre teheti a kapcsolatot!!!
A kérdező hozzászólása: Nem itt nem arról van szó, hogy én TÚL tág lennék, én normális vagyok. És el tud menni, és sokszor jó is a sex, nem arról van szó hogy egyáltalán nem érez semmit, csak azt mondja, hogy 10-bõl kettõ nem annyira jó. És azt szeretné ha még jobb lenne, ezért kért hogy tegyek valamit. Érdekes, amíg elõttem nem volt nõvel több évig, addig azt hallgattam egy évig, hogy mennyire fantasztikus vagyok. Most öt éve elteltével jön ezekkel a dumákkal, ezért nem értem, mert nem hiszem hogy ennyit változna egy nõ. Nem mondok le az intim tornáról a kedvéért, de valahol úgy érzem, hogy kissé eltúlozza a dolgot, mert egy kicsit szexmániás ilyen ábrándozó szinten. Érthetõ voltam? Nagyon köszi a hozzászólásokat, mind nagyon fontos volt.
Arra még nem gondoltál, hogy nem Te vagy tág, hanem az õ f*rka vékony/kicsi??? Sokkal egyszerûbb ilyenkor a nõre fogni...
ez inkább a péniszmérettõl függ, nem a nõi vaginától :S legalábbis szerintem! N
üzenem a baridnak, h nem Te vagy tág, hanem az õ farka kicsi...
állítólag ami használhat a kegel hüvelyizom gyakorlatok
A kérdező hozzászólása: Rossz elõéletem nincs, még nem szültem, az adottságokról meg nem tudok, mert nem tudom másnak milyen.
Hogy esne? Most hazudjon szerencsétlen és tetesse azt hogy minden jó. Örülj neki hogy õszinte. Am elõzõ válaszokból keress valami módszert rá.
Biztos nem volt kellemes ezt hallani, de értékeld, hogy õszinte volt, és hogy kinyitotta a száját és elmondta a problémáját. Én is a Kegel gyakorlatokat ajánlanám. Mióta párom van és rendszeres nemi életem, azóta csinálom, hogy szûk maradjak. Nincs is gondom vele, egyre jobban is megy a gyakorlat, már van hogy szex közben is be tudom vetni. Keress rá guglin, és jó gyakorlást! 22/L
A kérdező hozzászólása: soha senki nem mondott még nekem ilyet, és neki is jó volt régebben. ez változik az évek alatt? ezt egy nõnek ugyanolyan hallani mintha egy fickónak azt mondják hogy kicsi a farkad. köszi a választ, próbálom elhinni hogy az a torna változtat. mennyi idõ múlva van változás
Nekem is mondta egyik volt barátom (idõ elteltével egyre gyakrabban), hogy nem érez és tág vagyok, pedig nem volt kis pénisze, se vékony. Én is gyakorlatoztam, szexi fehérnemûket vettem, kétségbe voltam esve stb. Aztán kiderült - bevallotta, hogy nem szerelmes már és nem kíván... :) Rajta kívül elõtte és utána se mondta ezt senki más. Inkább azt mondták, hogy milyen szûk vagyok. :) Nem lehet valami összefüggés a kettõ között, hogy mennyire kívánják a férfiak a barátnõjüket - olyan mértékben élvezik is? Mert én esetemben nekem ez jött le.
Itt van néhány egyszerû Kegel gyakorlat: Feszítsük meg a gátizmunkat kb. 3 másodpercig, majd lazítsuk el szintén 3 másodpercig. Közben arra figyeljünk, hogy a hasizmunk legyen laza, és egyenletesen lélegezzünk közben. A feszítés-lazítást ismételjük gyorsan egymás után többször. Nyomjunk mintha székletet akarnánk üríteni, vagy mint szülés közben, de csak mérsékelt erõt alkalmazzunk. Szorítsuk össze a végbélnyílás, majd a hüvely és húgycsõ körüli izmokat is, úgy mintha a szeméremcsont felé akarnánk felhúzni õket. Majd fordított sorrendben lazítsuk el õket. Ezeket a gyakorlatokat végezzük el naponta többször kezdetben 10-es ismétlésszámmal, majd hetente növeljük a gyakorlatok számát, míg a 30-at el nem érjük. A gyakorlatokat addig végezzük, amíg a problémánk meg nem szûnik. Természetesen az állapotunk fenntartása érdekében tovább is érdemes gyakorolni.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy mondasz valamit. A pszichológusa derítette ki, hogy szexuális fantáziálgatás nála nem teljesen normális, és így jött fel a téma, hogy beszélje meg velem. Én se tudom eldönteni, hogy velem, vagy vele van-e a baj. Az anális sexet is erõltette egy idõben, de én azt utálom, és mondtam hogy azt nem akarom, ezt is nehezen dolgozta fel.
Szerintem õszinte és tennék az ügy érdekébe és igen intím tornával javítható
Szerintem igen is változik 5 év alatt egy nõi test ha az nincs karbantartva. Sok sok év házasság után hasonló tapasztalataim vannak, neki tágult nekem nem nõtt... :) )

Ha a fenekembe dugja bele, és ott akar elmenni, akkor ugye nem kell ővszert használni, attól nem lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Jaj ez jó, én is csupa olyat szoktam itt kérdezni, amit már eleve tudok :D Amúgy kell az óvszer, de nem azért, mert teherbe eshetsz, hanem a fertõzések miatt.

Jaj ez jó, én is csupa olyat szoktam itt kérdezni, amit már eleve tudok :D Amúgy kell az óvszer, de nem azért, mert teherbe eshetsz, hanem a fertõzések miatt.
Kell óvszer, mert csomó fertõzést elkaphatsz és nem lenne jó, ha legrosszabb esetben a végbeled a hasadra vezetnék ki.
az óvszer nemcsak ezért kell h ne ess teherbe, hanem azért h könnyebben csússzon bele, ne nagyon iokozzon sérüléseket, és a tisztaság, fertõzések elkerülése végett. úgyhogyhamár mindenáron anált akarsz akkor használj óvsezrt
csak nehogy szulj 1 kis neger babat:D:D:D
Ez kamu! Ennyire idióta senki se lehet.
Dede, és ráadásul, akkor a gyerek is ott fog kijönni.
De, teherbe esel. Marha répa...
Hát így a barátod fütyije fog teherbe esni a kakispermáktól!
A kérdező hozzászólása: mind1 köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: nem azért kérdeztem mert nem tudom, csak nagyon óvatos vagyok. És tudom hogy nem ott jön ki a gyerek -.-
A kérdező hozzászólása: nem fogok nyugodj meg :D
b+ elsõ... megszüli bono-t!! southpark
Nem, így biztosan nem lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: na, kösike :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!