Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy esni (66 db)

Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, az előnedvektől is teherbe lehet ugye esni. És ezek a gyerkőcök is ugyanolyan egészségesek lesznek?

Már nem védekezünk, csak megszakítással, és félek, hogy ha így jön össze, beteg lesz. Férjem hallani sem akar az óvszerr?l, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az elõnedvben is lehet ondó, petesejt biztos nem, mert az a nõi szervezetben van:))) Lényeg, hogyha így lesz baba, az sem indul rosszabb eséllyel.

Az elõnedvben is lehet ondó, petesejt biztos nem, mert az a nõi szervezetben van:) )) Lényeg, hogyha így lesz baba, az sem indul rosszabb eséllyel.
Az elõnedvekben is van petesejt, és ugyanúgy megtermékenyül mint az ondóban lévõ!Ugyanolyan életképesek, és ugyanolyan egészséges petesejtek!Megnyugodhatsz.Ha esetleg így esel teherbe egészséges babád lesz!Az én 4 éves lányom is így lett és nagyon okos, értelmes kislány!
A mai gyógyszereknek olyan hihetetlenül alacsony a hormontartalma, hogy egy nap alatt kiürül. 12 óránál nagyobb késés a tablettaszedésben már újraindíthatja a nõi nem ciklust, ennyire kevés hormon van benne! Amihez idõ kell, az nem a "kiürülés", hanem hogy a nõi nemi ciklus, a hormonrendszer és a test visszaálljon a gyógyszer elõtti normális kerékvágásba. Pl hogy kellõen megvastagodjon a méh nyálkahártyája, amibe a babó beágyazódik majd. A gyógyszer alatt ugyanis vékony volt...
Hát igen, kell egy kis idõ, amíg kiürül a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Azért védekezünk így, mert még csak 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert. igazából jöhet, de még 1-2 hónapot várhat, hogy biztos egészséges legyen.
Mi is megszakításos módszerrel védekezünk párommal, és nekem is eszembe jutott már ez a kérdés. :D Mi már 8 hónapja védekezünk így és eddig nem lettem terhes.
Szia, hát én pont elõnedvtõl lettem babás!Megszakítással védekeztünk, nem is gondoltam, hogy baba lenne belõle, mert elõtte is így védekeztünk, aztán az esedékes mensim már nem jött meg!Most 2 éves a lányom és makkegészséges!Eleven, kis "rosszaság"!
Bocsi, hogy megkérdezem: a "már nem védekezünk" nem arra utal, hogy jöhetne a baba? Akkor miért a megszakítás? Bocs mégegyszer, lehet, hogy félreértettem vmit.
Nekem még nem sikerült elõváladéktól teherbe esnem, de olvastam itt ilyen esetekrõl. Szerintem is úgy van, hogy ha a spermium életképes, csak akkor tudja megtermékenyíteni a petesejtet.
Azért azt kétlem, hogy az elõ nedvben petesejt van, esetleg hímivarsejt, de nyugi, ha eljut a petesejtig, és megtermékenyíti, akkor életképes, fürge fickó. A nagyobb probléma itt nem a férjed részérõl van, hanem a tiédrõl. Ugyanis a gyógyszerszedés miatt a te méhed nem biztos, hogy fel van készülve a megtermékenyített petesejtre, azért javasolnak 3 hónapos várakozási idõt. Szóval, ha sikerül nem az elõnedv miatt lehetnek gondok.
Ha megfogant, akkor már nyoma sem volt a gyógyszernek!
az ilyen Gyurcsány ferikék ezt is túlélnék.
Ember ha sóletet eszel utána csirkeszárnyakkal, akkor sem lesz a barátnõd terhes. De ha nem mosod ki a szádat, még akkor sem. Ez nem így mûködik. Minek szexelnek 15 évesek ha nem értenek hozzá. Ha több vagy, akkor no comment.
Nem úgy nem lehet
Nem.
A kérdező hozzászólása: Vagyis úgy csináltam hogy utána ittam ásványvizet .
Fiatalok vagytok! Tessék keresni könyvtárban Ifjusági Magazint! A hetvenes évek közepe felé volt egy doki aki (Pali bácsi) aki errõl írt. Egy periratból idézett, ahol is név nélkül a lényeg: Két barátnõ egymást orálisan elégítette ki, majd egyikük barátja bekapcsolódva az orálba az egyik lány szájába ment el. A lány a barátnõjéhez fordult vissza. Terhesség lett, gyermek született. A bíró szerint mivel nem történt közösülés, a szándéka sem történt meg, így a magyar joggyakorlatban egyetlen esetben a nõ(barátnõ) lett az apaként bejegyezve.

Teherbe lehet úgy esni, hogy egyszer lefekszel valakivel utána a fiú letörölte egy zsepivel a péniszét és rá 20perccel megint szexeltetek?

Legjobb válasz: Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.

Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.
A kérdező hozzászólása: elõtte vette ki.
Hát pont azt hívják megszakításos közösülésnek.
talán elõfordulhat, de azért szerintem kicsi rá az esély.
Megeshet.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is, fõleg úgy, hogy ejakuláció nem történt...

Teherbe lehet ugy esni, ha a lanynak szivacs van fenn?

Legjobb válasz: Szivacs? Azzal tisztában van a lány, hogy a szivacsokban van a legtöbb baktérium? A legmegfelelõbb élõhely a bacinak, és felteszi magának? Ez undorító. Még fürödni sem ajánlatos vele! Simán teherbe eshet, nem véletlenül van GUMIból az óvszer... Istenem... :(

remélem szivacs alatt tampont értesz kérdezõ...
Szivacs? Azzal tisztában van a lány, hogy a szivacsokban van a legtöbb baktérium? A legmegfelelõbb élõhely a bacinak, és felteszi magának? Ez undorító. Még fürödni sem ajánlatos vele! Simán teherbe eshet, nem véletlenül van GUMIból az óvszer... Istenem... :(
Szedjen tablettat a lany, de ne dugdosson magaba szivacsokat. Amugy meg: Huzz fel 2 gumit, majd abba meg tegyel BELULROL szivacsokat. XD
Hasznalj ovszert ne a hulyeseget talalgasd.
persze hogy teherbe lehet esni, a spermiumok átrágják magukat mindenen.egy kutatásban kimutatták, hogy ha elég aktivak a spermák akkor az edzett acélon is átvergõdnek!!! nagyon vigyázni kell ezzel!
A kérdező hozzászólása: utolso, koszonom az ertelmes valaszt!!! :)
#5 vok. Mensi közben nagyon valoszinütlen a fogamzás!!!! A szivacs ilyen értelemben nem játszik szerepet. Nyugodtan mehet a moka ha ilyenkor szeretitek mindketten.
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy nem kerek troll valasszokat ugye? A szivacs mensi miatt van fenn!!!!!!
A szivacs fogamzásgátlonak van fent, vagy más okbol?
A kérdező hozzászólása: tegyuk fel hogy kiszakad a gumi! Masodik, nem ezt kerdeztem, koszonom:) Ertelmes valaszokat kernek, nem [email protected]!:)
Attól egészen más betegségeket lehet elkapni.
Szivacs? Valami nagyon nem kerek. Milyen szivacs? Vagy tampon? Hát úgy fölöttébb kellemes lehet szexelni, fõleg, ha a nagy akrobatikában megfordul a tampon és belülre kerül a kihúzófonál. Akkor majd kínlódhat a lány. Plusz mégis mennyi hely marad kibontakozni, ha már ott van egy 3-4 centis akadály? Egyébként menstruáció alatt sem lehetetlen a terhesség. De van más is: menszesz alatt óriási a fertõzésveszély, mivel ilyenkor nyitva a méhszáj. A kis önfeledt hancúr után könnyen a nõgyógyászaton találhatja magát a lány.
igen
A kérdező hozzászólása: mennyi az esély rá?
Nem tudom, ennek a Pearl indexét nem mérik. Mosson kezet!
Az én számításaim szerint 64, 5%.
NEM ez hülyeség
tenyleg
miért lenne hülyeség? a sperma bekerül a hüvelybe, tök mind1 milyen segítséggel. igen, teherbe lehet esni úgy.
Szûz lányt ujjaznak, akkor szûznemzés...baromság.
elméletileg lehetséges de gyakorlatilag annyira elenyészõ az esélye, hogy az szinte 0 %. Ennyitõl nem szoktak a lányok teherbe esni. Ahhoz kell löket, egy minimális sperma szám stb

Teherbe lehet úgy esni, hogy a menstruáció előtt és utána is van pár nap barnázás?

Így mindennel együtt eltart kb. 10 napig is. Peteérésem van rendesen, mert h?mér?zök és abból látom. Fél éve nem jön össze a baba. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Szerintem beszéld meg az orvosoddal, mert jelenthet hormonproblémát. Peteérésed lehet, meg terhes is lehetsz, de lehet, hogy nem fog tudni rendesen beágyazódni. Ez csak egy laikus vélemény, úgyhogy szerintem kérdezd meg a dokit, ha gyermeket szeretnétek.
nekem is ilyen problémám van de nekem csak a mensi elõtt szokott jelentkewzni elõtte már legalább 1 héttel maga a vérzés kb 3 napig tart és utánna még kb 2-3 nap barnázás. nekem azt mondta az orvos h csak fogi gátlóval lehet helyre hozni ami nekem nem jó hisz babaát akarunk érdekes hisz a teákról egy szót nem mondott pedig állítólag az is jó már 2 hónapja iszom és várom az eredményt. próbáld ki te is mielõtt valami hülyeságbe belerángatna a doki hisz a mai világba tudjuk mi nõk h az orvosok belõlünk élnek és nem számít nekik h amit tesznek éppen jó vagy rossz, tisztelet a kivételnek

Maszturbálással ugye nem lehet teherbe esni? ! /menzesz/

5 éve van meg, a masztizást 3 éve csinálom. :S (tudom hülye vagyok!!) Már 1 hete késik és nagyon félek.Mostanában sokat izgultam (de ez ált. nem hat ki rá) ill. futottam 4km-t. Komoly válaszokat várok és akik válaszolnak maradjanak a közelben, lelkitámaszra van szükségem...

Legjobb válasz: Ha az ujjaid helyén [email protected] van, amibõl sperma is ürül, akkor lehetsz terhes. u_u" Ugye ez a kérdés nem komoly??

Ha az ujjaid helyén [email protected] van, amibõl sperma is ürül, akkor lehetsz terhes. u_u" Ugye ez a kérdés nem komoly??
Neked egy rendes felvilágosításra lenne szükséged, nem lelkitámaszra. Úgy õszintén. Szerinted??????
A MEGTERMÉKENYÍTÉS AZAZ A TERHESSÉG AKKOR KÖVETKEZIK BE AMIKOR EGY ONDÓSEJT AZAZ SPERMA ÖSSZEKAPCSOLÓDIK EGY NÕI IVARSEJTTEL AZAZ PETESEJTTEL, HÍMIVARSEJTEK A FÉRFIAK HÍMVESSZÕJÉBÕL JÖN NEMI IZGALOM HATÁSÁRA!!!!!! A te újjadból nem jön hímivarsejt.Jézus Mária......
Hogy Hofit parafrazáljam: "Terhes maradhat, de nem a maszturbálástól" Okos kislány, cukrot neki!
De, simán teherbe ejtheted magad. Fõleg, ha elõtte spermába nyúlkáltál
Hány éves is vagy te tulajdonképpen? És vagy fake, vagy szellemi fogyatékkal élhetsz...
Nem, maszturbálással nem lehet teherbe esni!
Ha giliszta vagy, akkor igen.
5 éve menstruálsz... Ha koránérõ(?!) vagy, akkor is minimum 15 éves lehetsz... Ne. Ezt nem akarom elhinni. De komolyan. Ilyen nincs. Ugye nincs?! :|
Ez a kérdés nem lehet komoly!
Jön sperma az ujjadból? Ha nem, akkor teherbe sem tudsz esni.
Maszturbálástól nem eshetsz teherbe, attól csak osztódással szaporodhatsz.A futástól viszont semmilyen formában nem szaporodhatsz, szóval azt javasolnám maszti helyett, kevésbé veszélyes.
A kérdező hozzászólása: Nem nyúlkáltam. :/
Kis csacsi hát hogyne eshetnél teherbe ha én maszturbálok beléd...

5 honapja szültem és még nem jött meg, igy nem is lehet teherbe esni én ugy tudom vagy mégis?

Legjobb válasz: Sziasztok ! Az egyik barátnomnek így lett meg a 3. kisfia:) Az elozo se volt még 1 éves úgy gondolták míg szoptat és nincs menzesze védve van. 3.hónapban volt mikor egy ellenorzés során kiderult hogy terhes. Tehát szerintem jobb az elovigyázatosság:)

Sziasztok ! Az egyik barátnomnek így lett meg a 3. kisfia:) Az elozo se volt még 1 éves úgy gondolták míg szoptat és nincs menzesze védve van. 3.hónapban volt mikor egy ellenorzés során kiderult hogy terhes. Tehát szerintem jobb az elovigyázatosság:)
elvileg nem
Gyakorlatilag igen, volt már rá példa, nem is egy.
Én egy éve szültem és még nem jött meg.Szóval ez orvosilag úgy van hogy naponta többször kell szoptatni. 2 szoptatás közt ne teljen el 5 óránál több .1 szoptatás legalább 5 percig tartson, még így sem 100% a védekezés .Én most már hõmérõzni fogom magam és veszek ovu tesztet is .
Nekem se jött meg az elsõ baba születése után fél évvel, azt kiderült, hogy várom a 2.babát!Nehezen estem teherbe, ezért nagyon örültem, hogy ilyen hamar jött a következõ!

Lehet úgy teherbe esni ha kb a pé-körül úgy szexelünk hogy a párom a punimra megy el, majd bedugja és még szexelünk, és én utána mentem el?

5 éve vagyunk együtt, nem védekezünk, gondoltuk ha jön jöjjön a baba... de én nagyon szeretném :)

Legjobb válasz: Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.

Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.
Ha olyan típus vagy (különösen termékeny), akkor elég nagy a valószínûsége. De ha babázni akartok, akkor csináljátok "rendesen" ;) Drukkolok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!