Találatok a következő kifejezésre: Lehet úgy esélyem a (47 db)

Lehet úgy esélyem a lányoknál, ha úgy nézek ki, mint egy szerzetes?

Legjobb válasz: az a tipikus trappista szerzetes akinek körbe van 2 centi vastag haja és a feje teteje full kopasz? XD mert akkor annyi esélyed van mint apácazárdában a fitymacsattogásnak.

az a tipikus trappista szerzetes akinek körbe van 2 centi vastag haja és a feje teteje full kopasz? XD mert akkor annyi esélyed van mint apácazárdában a fitymacsattogásnak.
Nem, a legjobb ami kisülhet belõled, ha eunuchká válsz
Nem igazán értem a kérdést.... a tarkódon kopaszodsz? Borotváld le a hajad és meg van oldva. Vagy állandóan csuhában jársz, mert rád ragasztották? Esetleg folyton latin imádságokat mormolsz?
Ezt én sem nagyon vágom, elég hülye egy kérdés...
Hát...ha elmormolsz egy imát esetleg!
A kérdező hozzászólása: 2. Igen, ilyen, csak egyelõre a kopasz terület nélkül.
lehet. biztos van, akit nem zavar....
Nincs. Csak a tökéletes külsejû férfiaknak van esélye a nõknél. (És ezt nem szarkasztikusan mondom.)

Lehet úgy esélyem a nõknél, hogy jelenleg még elég szerencsétlen vagyok?

Legjobb válasz: igen fõleg ha teszel ellene hogy a jövõben ne legyél az :)

igen fõleg ha teszel ellene hogy a jövõben ne legyél az :)

Lehet-e esélyem? Tegnapelőtt este voltunk együtt. Ma reggel van tüszőrepedésem úgy érzem (tojásfehérjés folyásom van és érzem azt a deréktáji fájdalmat amit ilyenkor szoktam. ) Ha még ma este is együtt leszünk esélyes lehet babára?

Azt olvastam, hogy a tüsz?repedés hajnalban reggel történik általában. Lehet napközben is? Mert ha a petesejt 24 óráig életképes, de 12 órán át jó min?ség?, akkor az esti együttlétb?l már nem lehet baba?

Legjobb válasz: Mivel a spermiumok akár 72 óráig is eléldegélnek odabent,persze,hogy van rá esély,hogy terhes legyél,tegnapelött óta csak 48 óra telt el:) Amúgy lehet napközben is tüszõrepedés,úgyhogy szerintem ma is legyetek együtt,még elkaphatjátok a petét:)

Mivel a spermiumok akár 72 óráig is eléldegélnek odabent, persze, hogy van rá esély, hogy terhes legyél, tegnapelött óta csak 48 óra telt el:) Amúgy lehet napközben is tüszõrepedés, úgyhogy szerintem ma is legyetek együtt, még elkaphatjátok a petét:)
Szerintem is van esélyetek a babára. A tüszõrepedésrõl én is azt olvastam, hogy hajnalban reped meg, de ha jól figyelgettem magam, akkor nekem este volt. Egész nap csak krémes állagú folyásom volt, nem is sok, majd este vettem észre a tojásfehérje jellegût. Neked pedig drukkolok a babáért.
Bármikor teherbe lehet esni. De ebben a helyzetben kevés esély van rá.
Minden tettünknek következményei vannak, minden tett egy döntés is egyben, hogy hogy akarod élni az életed. Ezt minél elõbb megtanulod, annál jobb. Kockáztattál. Nagyot. A saját érdekedben tanuld meg használni az óvszert mielõbb, mert rövidesen egy ilyen döntés babával, abortusszal, vagy nemi betegséggel jár, és utólag a biológiának magyarázhatod, hogy de hát kevés esély volt és csak 5 percig tartott. A saját érdekedben gondolkodj elõre! (A fiam akkor fogant, amikor még picit meg volt a mensim. A különbség annyi, hogy felnõtt vagyok és akartam. A barátnõd nem örülne, ha nektek is bejönne ez a szokatlan idõpont. Teherbeesésre minden nap alkalmas lehet! Nincs biztonságos nap, ezt ne feledd!)
100 nõbõl 35 teherbe esik egy éven belül ezzel a "nem élveztem bele" módszerrel: [link] Védekezési módszerek szééééles választéka: [link]
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a barátnõmmel és utána is jártam a dolognak. Terhességi tesztet fogok venni. De azt mondta, hogy semmi voltozást nem érez magán. Nincs rosszul, nem gorcsol a hasa, nem fáj a melle. Semmi. Az mit jelent?
Nem is ennyi ido utan fog valtozast erezni magan...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem. Tünetekrõl beszélek. Nincsenek neki tünetei. Semmi. Az jót jelent?
Semmit nem jelent ha nincsenek tünetek. Én 38 hétig voltam terhes, soha nem voltam rosszul, nem fájt a mellem, nem produkáltam semmilyen terhes tünetet. Mégis egészséges gyermeket szültem. Valószínû hogy nem terhes, most. De jobb nem játszani a tûzzel, egy abortusz tönkreteheti a lelki vilàgát ahogy egy nem várt baba is az életeteket.
Mensi utáni napon fogant a lányom a külömbésg annyi volt hogy én felnõtt vagyok és terveztük a babát, ha nem akarsz valami nemi betegséget vagy egy gyereket legközelebb védekezz, és ahogy már elöttem is írták a tünetek nem fognak azonnal jelentkezni kb 14 nap mire beágyazódik akkor mutatja ki a teszt is és kb akkor vannak tünetek ha vannak nekem egyik terhességemnél sem voltak tünetek pedig egyik lány másik fiú tehát legközelebb inkább húzz zoknit

Lehet, hogy nem volt peteérésem? Azért még van esély a babára ebben a hónapban? (úgy értem, ha volt peteérés :-)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2c2e8ea1eae3a4e9726cb2..

Legjobb válasz: Sajnos eddig nagyon úgy néz ki, az elõzõ ciklusod is elég rövidnek tûnik, ahhoz, hogy legyen. Késõi peteérésed még lehet, nekem is volt már 21. nap, de olyan is, hogy 3 hónapig meg se jött, utána is csak gyógyszerrel. Ha ez gyakori érdemes lenne felkeresni egy orvost, ha amúgy szokott lenni, akkor noincs gond, mindenkinél kimarad olykor.

Sajnos eddig nagyon úgy néz ki, az elõzõ ciklusod is elég rövidnek tûnik, ahhoz, hogy legyen. Késõi peteérésed még lehet, nekem is volt már 21. nap, de olyan is, hogy 3 hónapig meg se jött, utána is csak gyógyszerrel. Ha ez gyakori érdemes lenne felkeresni egy orvost, ha amúgy szokott lenni, akkor noincs gond, mindenkinél kimarad olykor.
Szia elsõ vagyok. Nincs gyerekem, 15 hónapja próbálkozunk, már járunk orvoshoz. Holnapután kell megjönnie, de szerintem meg fog. Persze reménykedem, de nem hiszem, hogy sikerült. Én sem mindig teljesen azonos idõben mérem, de igyekszem. Szerintem fél-egy óra csúszás simán belefér.
A kérdező hozzászólása: Az orvos kérte, hogy mérjem, úgyhogy nekem most muszáj. Gondolom általában azok mérik, akik valami problémát sejtenek. Mivel nekünk már több mint egy éve nem jön össze a baba, sajnos elõfordulhat, hogy nincs minden rendben. Ti mióta próbálkoztok? Írd meg, hogy mi lett az eredményed!!!
szia igaz én már tul vagyok a nem vártig 2 nappal órák kérdése hogy pozi a teszt vagy nem.De azért irtam mert ha össze jött én sose mértem a felkelés után jutott eszembe, ezen nem kell görcsölni mert tudok itt olyan pocakost aki sose mérte és mégis sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: Még egyet szeretnék kérdezni. Azt olvastam ezen az oldalon, hogy azonos idõpontban kell mérni a hõt(Ez nálam képtelenség:-( ). Viszont az orvos ezt nem emelte ki, csak annyit mondott, hogy rögtön ébredéskor mérjem. Észrevettem azt is, hogy mindig azokon a napokon esik "drasztikusan" a hõm, amikor keveset alszom. Ezekrõl mit tudtok?
Ebben a hónapban még tuti, hogy nem volt ovud. Ha lesz, igen csak késõi. Ha meg megjön, akkor érdemes orvoshoz fordulni, mert lehet, hogy valami hormonális gond van. Mivel még nem volt, így remény még lehet:-)
A kérdező hozzászólása: Azért még írjon, aki lát egy kis reménysugarat :-)
A kérdező hozzászólása: Neked már van gyereked?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a választ. Igen, a múlt hónapban is hasonló volt a görbém. Az az érdekes, hogy korábban nem volt ilyen rövid a ciklusom, 26-30 nap szokott lenni. Egyébként nekem még soha nem maradt ki menstruációm.
A kérdező hozzászólása: Szia! Neked milyen sorrendben lesznek a vizsgálatok? Nálunk elõször hõmérõzés 2 hónapig, majd hormonvizsgálat, majd spermavizsgálat, aztán a bonyolultabb mûszeres vizsgálatok. Egyébként kb. nálunk is 15 hónap. Szúrkolok neked is, biztos nemsokára sikerül , ne aggódj! Írd meg ha összejött!!!

Lehet úgy még esélyem normális párkapcsolatra, ha 22 évesen még a kezemet sem fogta meg lány?

Most azokat direkt nem számoltam bele, amikor véletlenül nekimennek, és hozzáérnek, vagy a pénztáros, amikor visszaad, véletlenül hozzáér.

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Ilyen sokan vagyunk? Én is 22 éves vagyok. Múltkor a karácsonyi vásáron, mikor a párok kéz a kézben sétáltak, gondolkoztam el azon, hogy mit akarok én az élettõl, ha még csak kézen fogva sem sétáltam lánnyal.
Lehet, de ne várd a csodát, hanem tegyél érte.
Ezt a kérdést mintha csak én írtam volna... Ugyanez van velem is, és a kor is stimmel.
Dettó 25F
ennyire félénk vagy? nem jársz sehova? amúgy persze hogy lehet normális párkapcsolatod, fiatal vagy :)
Miért ne lehetne? Csak épp nem érdemes belemenni...
Nem is emlékszem rá, hogy kiírtam ezt a kérdést. Vagy, ez valaki más kérdése?
Lehet simán.
Lehet. :) A volt barátom sem volt tapasztalt, és nem jelentett gondot nekem ez. Sõt, még örültem is neki, kár, hogy nem tartott sokáig a dolog. 18/L

ELTE/BME fizikus képzéssel milyen eséllyel lehet találni valami nyugis munkát? (nem muszáj kutatás, úgytudom elég sok területen keresik őket, úgy mint a mérnököket (? ).

Úgyértem anélkül hogy az embernek folyamatosan kezdeményeznie kéne, csak simán elvégzi a sima és a mesterképzést, aztán keres állást? Illetve mennyivel nehezebb mint mondjuk egy mérnök informatikus/mechatronikai mérnök képzés, és ezekhez viszonyítva mennyivel nehezebb munkát találni vele? Legjobb lenne ha valaki tapasztalatból írna. El?re is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: mérnök informatikusnál nem menekülsz a programozástól, fizikában meg egy rakás elméletet meg kell tanulnod, amitõl a mérnök informatikus menekül meg - azok inkább a fizika gyakorlatias oldalával foglalkoznak >> kérdés, hogy neked melyik fekszik jobban. A BME-nek vannak kapcsolatai, jó eséllyel találsz munkát, ha elvégzed - és itt a nagy HA, mert ahogy hallottam, elég jó a bukásarányuk (de jobbak felé ez már csak így megy) :S

mérnök informatikusnál nem menekülsz a programozástól, fizikában meg egy rakás elméletet meg kell tanulnod, amitõl a mérnök informatikus menekül meg - azok inkább a fizika gyakorlatias oldalával foglalkoznak >> kérdés, hogy neked melyik fekszik jobban. A BME-nek vannak kapcsolatai, jó eséllyel találsz munkát, ha elvégzed - és itt a nagy HA, mert ahogy hallottam, elég jó a bukásarányuk (de jobbak felé ez már csak így megy) :S
Lehet hogy fogadás volt és közben beléd szeretett :D Vagy még mindig fogadás. Ha nem, és csak bizonytalan volt az érzéseiben, összejöhettek.
Hm.. én azért a helyedben óvatos lennék! Egyik pillanatban lekopik, a másik pillanatban oda van érted.. Én azért gyanakodnék, jobb mintha óriásit koppannál!

Mennyi lenne az esély a terhességre, ha egy adott nap hajnalban vagyunk együtt, egyáltalán nem védekeznénk, és másnap délután megjönne a menzeszem? Tudom h bármikor teherbe lehet esni, de ilyenkor ugy tudom nem sok esély van rá.

Legjobb válasz: 50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem, mivel tényleg bármikor teherbe eshet az ember és nem tudod van e éppen érett petesejted. Vagy van vagy nincs. Ismerek több olyan csajt is, aki menzesze elõtt, vagy után egy-két nappal szeretkezett a pasijával és láss csodát, jött a baba. Persze középidõben a legesélyesebb a baba, de aki nem védekezik, mindíg készüljön fel arra, hogy terhes marad. Szóval, ha nem szeretnél még gyereket, akkor jobb ha védekezel. Az esetek többségében pont olyankor jön össze a gyerek, amikor nem akarják, még mások évekig próbálkoznak és semmi. Okot nem tudom...

50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem, mivel tényleg bármikor teherbe eshet az ember és nem tudod van e éppen érett petesejted. Vagy van vagy nincs. Ismerek több olyan csajt is, aki menzesze elõtt, vagy után egy-két nappal szeretkezett a pasijával és láss csodát, jött a baba. Persze középidõben a legesélyesebb a baba, de aki nem védekezik, mindíg készüljön fel arra, hogy terhes marad. Szóval, ha nem szeretnél még gyereket, akkor jobb ha védekezel. Az esetek többségében pont olyankor jön össze a gyerek, amikor nem akarják, még mások évekig próbálkoznak és semmi. Okot nem tudom...
Leírom részletesen, mi történne a legrosszabb esetben (persze ha nem akartok babát, akkor a legrosszabb esetben). A vérzés elõtt - nevezzük a 0. napnak - szeretkeztek, sperma kerül a hüvelyeden és méheden át a petevezetékedbe. Itt 2-3 napig biztos életképes, de találtak már 8 nap elteltével is élõ hímivarsejtet a petevezetékben, és történt már fogantatás az aktus után egy héttel is: http://kiwu.winnirixi.de/gluckstreffer/1111.jpg (aktus a 9. napon, ovuláció a 16. napon, pozitív terhesteszt a 30. napon.) Szóval a hímivarsejtek ott vannak a petevezetékben, és várakoznak. Egy hetük van arra, hogy közben találkozzanak egy frissen kiszabadult petesejttel ugyanott. Ez pedig elõfordulhat: bármikor lehet ovulációd, elég hozzá egy jó orgazmus, de olyan is van, amikor egyszerûen csak korai ovuláció van, a petesejt a ciklus elején érik meg és szabadul ki, ennyi. tegyük fel, hogy neked az 5. napon van egy váratlan, spontn vagy korai tüszõrepedésed. A pete kiszabadult a tüszõbõl, megtermékenyült a petevezetékben, és még kb 5 napig itt várakozik, osztódik. Közben a visszamaradt tüszõ progeszteront termel, ez az a hormon, ami újból felépíti a méhnyálkahártyát és alkalmassá teszi az embrió befogadására. Mire a magzatkezdemény megérkezik a méhben, hogy a 7-12. nap között beágyazódjon, a vérzés már rég lezajlott, és a méhnyálkahártya ismét vastag és erõs. A magzatkezdemény beágyazódhat, és létrejöhet a terhesség. Az elõbb leírt folyamatnak persze nagyon pici az esélye, és sok mindennek kell egyszerre teljesülnie hozzá, de az esély rá korántsem nulla. Elég sok nõ esik teherbe így ahhoz, hogy kijelenthessük: ha nem akartok babát, mindig védekezni kell, akkor is, ha úgy gondoljátok, hogy most épp nem vagytok termékeny idõszakban. Ez a vérzés utáni idõszakra fokozottabban igaz!

Ha egy lány azért nem megy el veled randizni, mert szerinte õ egyáltalán nem ismer/félreismert hogyan lehet meggyõzni, hogy adjon egy esélyt vagy úgy döntsön a továbbiakról, hogy legalább megismer?

Bevallom elõtte nagyon régen beszéltem vele kettesben mielõtt elhívtam volna randira. Nem vallottam neki szerelmet, csupán közöltem, hogy kedvelem õt. Õ azt mondja, hogy nem ismer eléggé egy találkozóhoz kettesben, viszont olyat is hallottam, hogy teljesen mást gondol rólam, mint aki vagyok. Nem akarok többet tõle, mint eltölteni vele egy órát elbeszélgetni vele, mert én elég jól ismerem õt és tetszik a jelleme. A legnagyobb baj, hogy megígértem neki, hogy békén hagyom (nem õ kérte és nem válaszolt rá semmit, utólag belegondolva hülyeség volt elég lett volna bocsánatot kérnem, mert zavartam), de én azt szeretném elérni nála, hogy úgy döntsön a továbbiakról, hogy legalább megismeri az igazi énem. Sajnos jelenleg csak Facebook-on tudok vele kommunikálni, viszont ezek után szerintem csak hülyének nézne, ha ráírnék. Hogyan tudnék még ennyit elmondani neki? Trollok kíméljenek ha lehet, köszönöm.

Legjobb válasz: Hagyjad, vele ne foglalkozz

Hagyjad, vele ne foglalkozz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!