Találatok a következő kifejezésre: Lehet észrevenni van valami (3 db)

Hogyan lehet észrevenni ha valami kémprogi van a gépen?

Legjobb válasz: Ha semmilyen védelmed nincs, sehogy...azért kém program:-))

Ha semmilyen védelmed nincs, sehogy...azért kém program:-))
A kérdező hozzászólása: Nod virusirtom van.
Az nem a legjobb választás..frissítve is van rendszeresen? Én inkább a VIPRE antivírus premiumot ajánlanám, tûzfallal, betörési szándékok naplózásával stb. Esélyes, hogy mindig rendben lesz a géped kártevõk tekintetében:-)

Lehet észrevenni ha van valami hüvelyi fertőzésem? Mik a tünetek? Folyásnak van valami szaga, megváltozik a szine?

Legjobb válasz: Szia! Az esetek többségében észreveszed, mert megváltozik (nõ) a folyás mennyisége, színe, és igen, általában kellemetlen szaga is van (szerintem ez utóbbi a legjellemzõbb). De nem feltétlenül csíp, vagy viszket.

Szia! Az esetek többségében észreveszed, mert megváltozik (nõ) a folyás mennyisége, színe, és igen, általában kellemetlen szaga is van (szerintem ez utóbbi a legjellemzõbb). De nem feltétlenül csíp, vagy viszket.
igen, csíp, mar, színe van, szaga is, és kellemetlen dolog.
Séta után azonnal porszívó :) Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem az a baj, hogy nem használ? Legalábbis sehol nem hallottam, hogy valaki így távolított volna el kutyákból kullancsot.
Az ujjaddal kitekered belõle.
A kérdező hozzászólása: :) Nem, én nem erre gondoltam, a kérdésem arra irányult, hogy fél óráig tartó böngészés helyett van-e valami, ami kimutatja (szinte) rögtön, hogy pl. "na itt és itt van valami, aminek nagyon nem kellene ott lennie". Nem kiszedés érdekel, azzal szerintem mindenki tisztában van, maga az észrevétel ami egy hosszú szõrûnél idõigényes.
Nem tudok egyebet. De ha az ujjad hegyével végig túrod a kutya bõrét akkor az ujjad beleakad a kullancsba, mint egy szemölcsbe.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, így már stimm, köszi! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!