Találatok a következő kifejezésre: Lehet észrevenni van (60 db)

Ha kullancs van a fejben azt miről lehet észrevenni?

Ja és az mennyi idő után észrevehető ? Kb hány nap ? És mindig veszélyes ha kullancs van a fejben ?

Legjobb válasz: Ha még benne van érzed,mert ott van egy kis "csomó". Ha már nincs benne nehéz a dolog,mert nem igazán látni,de ha alaposan megnézi valaki,a csípés után 2-3 héttel egy gyûrû alakú piros foltot lehet észrevenni. Amúgy ,ha nem volt fertõzött a kullancs,nem veszélyesebb a fejben sem,mint máshol.

Ha még benne van érzed, mert ott van egy kis "csomó". Ha már nincs benne nehéz a dolog, mert nem igazán látni, de ha alaposan megnézi valaki, a csípés után 2-3 héttel egy gyûrû alakú piros foltot lehet észrevenni. Amúgy , ha nem volt fertõzött a kullancs, nem veszélyesebb a fejben sem, mint máshol.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszodat

Közösülés után a kutyán mit lehet észrevenni? A farkát felkerekítve, kicsit csiga alakban tartja mint a kanok? (szuka kutyáról van szó)

Legjobb válasz: Arról lehet észrevenni, hogy tüzelés közben kiszökött. Szinte biztos, hogy párt keresni ment, és ha más kutyák is magányosan kóborolgatnak az utcán, akkor biztos meg is csinálta valamelyik.

Arról lehet észrevenni, hogy tüzelés közben kiszökött. Szinte biztos, hogy párt keresni ment, és ha más kutyák is magányosan kóborolgatnak az utcán, akkor biztos meg is csinálta valamelyik.
Nem a kan kutya a hülye. Max. te és a másik kutya gazdája. 6-8 hónapos korukban már ivartalaníttathatók a kutyák. Ez is beletartozik a felelõs állattartás fogalmába.
Felelõtlen gazda vagy, akár tetszik akár nem.Mielõtt megveszed a kutyát, már akkor kell félretett pénznek lennie, oltásokra, kajára, ivartalanításra, stb.Ha nincs, akkor inkább legyen 1 vagy 5 év múlva kutya. Talán jobb lesz, ha elviszitek állatorvoshoz, és õ megállapítja vemhes e vagy sem.
Mit akarsz észrevenni rajta? Hogy párzott-e? Miért, nem láttad? Minek szaporítasz ész és tudás nélkül?
Azért szaporít mert ostoba!
Bármikor elviheted ivartalanítani, még a vemhesség utolsó idejében is. Jobb minél hamarabb túllenni rajta, hogy máskor ne legyen ilyen probléma. Lehet hogy kiszökni is kevésbé akar utána.
ÕSZI IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ 10.17.-tõl 11.28.-ig!! Gyerünk! http://www.kepfeltoltes.hu/111016/201110_www.kepfeltoltes.hu..
Annak nincs jele, ha a kutyát befedezte egy kan. Mikor kezdett tüzelni?
Amennyire én tudom a 9-12. napon szokták magukra engedni a kant és bizony igen, esélyes, hogy vemhes. Kiszökik.. mindig talál vmi mást... Vajon mibõl gondolom, hogy ez a kutya nincs lemozgatva, nem sétáltok vele és trükköket sem tanítotok neki, hogy agyilag lefárasszátok?
A kérdező hozzászólása: teljesen megerõsítettünk mindent h ne tudjon kiszökni erre megint talált valamit
Tüzelés után rögtön, akkor is ha kisvemhes már. Amúgy mi az, hogy kiszökik? Ez is a felelõtlenség kategóriába tartozik...
A kérdező hozzászólása: hát figyi én mondtam anyámnak h ki ne engedje a házból erre a hülye kiengedi -.- (ingen hülyének mondta az anyám nem érdekel mit mondtok) pénzt meg nagyon ritkán kapok nem mintha ne tudnának adni
A kérdező hozzászólása: végülis máskor is szokott kimenni, de hát mégcsak 8 hónapos :( azt viszont sajna nemtom hogy voltak e kint kóborkutyák, amúgy most van a 9. napon, kb mikor ivartalaníthatom?
A kérdező hozzászólása: mer anyám azt mondta h nekem kell összegyûjtenem rá a pénzt blablabla...
A kérdező hozzászólása: wáááá miért hiszi azt mindenki h szaporítani akarom??? -.- pont, hogy nem, 8 hónapos és kiszökött egyet csavarogni a utcára és attól félek h valami hülye kan megb*szta...
Ha a kutya a farkát felemeli, és félrecsapja, akkor nagy valószinûséggel fogadja a kant. Mennyi ideig nem volt szem elõtt?

Honnan lehet észrevenni, hogy egy kutyának láza van?

Legjobb válasz: Bágyadtabbak az átlagosnál, kicsit kisebb szokott lenni a reakcióik hevessége, mint általában, stb. És tapintással is érzékelhetõ, ha van neked viszonyítási alapod (tudod, milyen meleg a teste/bõre általában). Én leginkább ebbõl szoktam észrevenni, és akkor megméretem a lázát dokival (ha neked van olyan lázmérõd, akkor ki se kell hívnod).

Bágyadtabbak az átlagosnál, kicsit kisebb szokott lenni a reakcióik hevessége, mint általában, stb. És tapintással is érzékelhetõ, ha van neked viszonyítási alapod (tudod, milyen meleg a teste/bõre általában). Én leginkább ebbõl szoktam észrevenni, és akkor megméretem a lázát dokival (ha neked van olyan lázmérõd, akkor ki se kell hívnod).
jókérdés XD
Száraz és forró az orra.
Hõmérõ a popsiba, és ha 39 felett van, akkor lázas.
Lázmérõt dugsz a végbelébe, és megméred.
Ha nagyon száraz az orra, kicserepesedik, forró, a kutya bágyadt, inkább fekszik, nem mozog, látszik rajta, hogy valami nem oké. Vigyázz, ébredés után mindig forró és száraz az orruk, és úgy fél órán belül nedvesedik be.

Hogyan lehet észrevenni ha egy lánynak szexhiánya van?

Legjobb válasz: Hát azt egy utcán veled szembejövõ lánynál nem fogod észrevenni szerintem. Max annál,akivel sokat vagy együtt,vagy villogtatod az izmaidat és õ rádgerjed.

Hát azt egy utcán veled szembejövõ lánynál nem fogod észrevenni szerintem. Max annál, akivel sokat vagy együtt, vagy villogtatod az izmaidat és õ rádgerjed.
A kérdező hozzászólása: egy társaságba gondoltam :)
Úgy, hogy bejössz neki.

Miből lehet észrevenni, ha egy 10 éves fiú hazudik? Komoly dologról van szó.

Legjobb válasz: Azt a legkönnyebb észrevenni, a 16-18év felettiek már gyakorolják a hazudozást. Általában másfelé pillant, nem néz végig a szemedbe, a tenyere befelé fordul, megvakarja a nyakát, halkabban beszél az általánosnál. Egyébként sok kis mimikai eltérés is arra utal mikor hazudik.

Azt a legkönnyebb észrevenni, a 16-18év felettiek már gyakorolják a hazudozást. Általában másfelé pillant, nem néz végig a szemedbe, a tenyere befelé fordul, megvakarja a nyakát, halkabban beszél az általánosnál. Egyébként sok kis mimikai eltérés is arra utal mikor hazudik.

Mit jelent az, hogy "keményedik a has"? hogyan lehet észrevenni? milyen tünetei vannak?

25 hetes vagyok. ha lenne nekem, észrevenném?

Legjobb válasz: Biztos eszrevenned :) Az erzes feszito, szorito, mitha satuba kerulnek a pocak, es mikor odanyulsz, erzed is, h kemeny, mint a beton!

Biztos eszrevenned :) Az erzes feszito, szorito, mitha satuba kerulnek a pocak, es mikor odanyulsz, erzed is, h kemeny, mint a beton!
Nekem is mindenki azt mondta hogy érezném, de én mégse úgy érzem mint ahogy leíyrták. Aztán csak mostanában pl. ha lehajolok vagy sokat mozgok akkor egyszercsak azt érzem hogy kemény.. jó mi? ezt most jól megmagyaráztam. Szóval valóban egy picit talán feszül... vagy nem tom mi alapján veszem észre, mert nekem nem kellemetlen, csak odanyúlok valahogy és olyan mint a beton. 34 hetes vagyok, de még most sem biztos hogy mindig jókor érzem.. mert alig tudom megkülönböztetni attól, hogy mikor csinálja a babó.. tehát mikor teszi magát keresztbe. Biztos észre veszed. Nah jó légy!
Keményedés=méhösszehúzódás. Nekem fájdalom nélkül jöttek mindig, csak olyankor érdekesen megyek.Ha megfogod a hasad, érzed hogy kõkemény és megváltozik a formája.Kisseb lesz és kerekebb.

Hogyan lehet észrevenni, ha valaki csak a pénzemért van velem?

Legjobb válasz: Igen! Az nagyon eredeti ötlet, hogy ne költsön rá egy fityinget sem! Sõt étterembe is és máshol is mindent a nõ fizessen! :D Van erre egy sztorim. Annak idején megismerkedtem egy fiúval. Az elsõ randi során felajánlotta, hogy el visz engem egy nagyon nívós étterembe. Õ AJÁNLOTTA FEL!Én helyismerettel sem rendelkeztem. Így gõzöm sem volt arról, hogy milyen ez a hely. Bementünk, leültünk és a srác elképedt, hogy milyen drága ez a hely. Természetes jó hangosan fejtette ki a véleményét úgy hogy a pincér is hallotta. Szóval hangosan ki ecsetelte, hogy neki csak ennyi pénze van, szó szerint azt mondta: ENNYIBÕL KELL GAZDÁLKODNI! Kérjünk inni valót és felesbe fizetjük. Mondtam neki rendben tegyen úgy ahogy neki jó. Mivel én is önálló jövedelemmel rendelkeztem, volt is nálam elég pénz és ha már étterembe vagyok , fõleg egy I. osztályú helyen én is igen is kifogom élvezni a gasztronómia adta lehetõségeket így én a saját költségemen rendesen megvacsorázok. Láttam a srác arcán a megkönnyebbülést, a pincérrel összenéztünk hát soha nem felejtem el az arcát. Mindketten egymásra néztünk mosolyogtunk. A következõ megdöbbenésem akkor volt amikor kihozta a pincér az ételt. Elkezdtem enni és a srác szokásához híven hangosan megjegyzést tett hogy mennyire finom lehet amit eszek meg stb... Szó szerint kinéztem a számból az ételt. Felajánlottam neki mert iszonyatosan kínosnak tartottam, hogy rendeljen õ is, biz Isten kifogom helyette fizetni. Csak rendeljen és ne beszéljen hülyeségeket egyfolytában, fõleg úgy hogy a pincér láthatóan ezen a kínos szituáción szórakozott, mosolygott rám meg sorolhatnám. A srác nemet mondott azzal a kijelentéssel hogy õ bizony nem éhes! Mikor befejeztem az evést. Ki kellett mennem a mellékhelyiségbe. Vissza fele a srác arcát figyeltem, megkönnyebbülést láttam rajta. Erre hangosan beszólt. Húúú már azt hittem, hogy leléptél és nekem kell kifizetni mindent. Erre intettem a pincérnek, hogy fizetnénk. Kihozta a két külön számlát, mindenki a sajátját kifizetve távoztunk... Úgy megfogalmazódott bennem, hogy lehet valaki ilyen fa.z fej ha valahová elhív egy nõt olyan helyre amirõl jól tudja, hogy egy I osztályú hely, meg azt is tudja, hogy õ egy csórikám, akkor mi a fenéért viszi olyan helyre? Elmehettünk volna sétálni is. Vagy beülünk a mekibe. Bekapunk egy pár százas ajánlatot azt jó van! Vagy még az étterem elõtt megmondhatta volna, hogy nincs sok pénze és fizesse mindenki a saját maga fogyasztását. De könyörgöm! ne járasson már le engem is a pincér elõtt amikor hangosan kijelenti hogy milyen drága ez a hely és neki nincs pénze. Szóval kedves kérdezõ! Úgy gondolom ha egy lányt elviszel étterembe (csak nézd meg elõtte az ár kategóriát,melyikbe viszed. :D)vagy kifizetsz helyette egy színház jegyet az még nem a világvége és nem biztos hogy a pénzedet akarja a nõ! Ha meg nincs rá keret akkor sincs semmi.. lehet sétálni is... Én az igazi kihasználást ott értem a nõ részérõl amikor nagyon drága ajándékokat vesz valaki a nõnek és az el is fogadja azokat! Vagy vannak olyan nõk is akik kifejezetten elmondják mit szeretnének! Ez már kimeríti nálam a gusztustalanság és a kihasználás kategóriáját! Én egyetlen egy pasimtól sem kértem semmit. De a legtöbbje igen is nem s.arozott azzal, hogy õ fizessen egy éttermet, színházat, nyaralást..... De kiemelem, hogy EZEKET SOHA NEM ÉN KÉRTEM! Tõlük volt egy gesztus! Én beértem egy tábla csoki, vagy egy szál virággal, vagy éppen egy kellemes sétával is.

Igen! Az nagyon eredeti ötlet, hogy ne költsön rá egy fityinget sem! Sõt étterembe is és máshol is mindent a nõ fizessen! :D Van erre egy sztorim. Annak idején megismerkedtem egy fiúval. Az elsõ randi során felajánlotta, hogy el visz engem egy nagyon nívós étterembe. Õ AJÁNLOTTA FEL!Én helyismerettel sem rendelkeztem. Így gõzöm sem volt arról, hogy milyen ez a hely. Bementünk, leültünk és a srác elképedt, hogy milyen drága ez a hely. Természetes jó hangosan fejtette ki a véleményét úgy hogy a pincér is hallotta. Szóval hangosan ki ecsetelte, hogy neki csak ennyi pénze van, szó szerint azt mondta: ENNYIBÕL KELL GAZDÁLKODNI! Kérjünk inni valót és felesbe fizetjük. Mondtam neki rendben tegyen úgy ahogy neki jó. Mivel én is önálló jövedelemmel rendelkeztem, volt is nálam elég pénz és ha már étterembe vagyok , fõleg egy I. osztályú helyen én is igen is kifogom élvezni a gasztronómia adta lehetõségeket így én a saját költségemen rendesen megvacsorázok. Láttam a srác arcán a megkönnyebbülést, a pincérrel összenéztünk hát soha nem felejtem el az arcát. Mindketten egymásra néztünk mosolyogtunk. A következõ megdöbbenésem akkor volt amikor kihozta a pincér az ételt. Elkezdtem enni és a srác szokásához híven hangosan megjegyzést tett hogy mennyire finom lehet amit eszek meg stb... Szó szerint kinéztem a számból az ételt. Felajánlottam neki mert iszonyatosan kínosnak tartottam, hogy rendeljen õ is, biz Isten kifogom helyette fizetni. Csak rendeljen és ne beszéljen hülyeségeket egyfolytában, fõleg úgy hogy a pincér láthatóan ezen a kínos szituáción szórakozott, mosolygott rám meg sorolhatnám. A srác nemet mondott azzal a kijelentéssel hogy õ bizony nem éhes! Mikor befejeztem az evést. Ki kellett mennem a mellékhelyiségbe. Vissza fele a srác arcát figyeltem, megkönnyebbülést láttam rajta. Erre hangosan beszólt. Húúú már azt hittem, hogy leléptél és nekem kell kifizetni mindent. Erre intettem a pincérnek, hogy fizetnénk. Kihozta a két külön számlát, mindenki a sajátját kifizetve távoztunk... Úgy megfogalmazódott bennem, hogy lehet valaki ilyen fa.z fej ha valahová elhív egy nõt olyan helyre amirõl jól tudja, hogy egy I osztályú hely, meg azt is tudja, hogy õ egy csórikám, akkor mi a fenéért viszi olyan helyre? Elmehettünk volna sétálni is. Vagy beülünk a mekibe. Bekapunk egy pár százas ajánlatot azt jó van! Vagy még az étterem elõtt megmondhatta volna, hogy nincs sok pénze és fizesse mindenki a saját maga fogyasztását. De könyörgöm! ne járasson már le engem is a pincér elõtt amikor hangosan kijelenti hogy milyen drága ez a hely és neki nincs pénze. Szóval kedves kérdezõ! Úgy gondolom ha egy lányt elviszel étterembe (csak nézd meg elõtte az ár kategóriát, melyikbe viszed. :D)vagy kifizetsz helyette egy színház jegyet az még nem a világvége és nem biztos hogy a pénzedet akarja a nõ! Ha meg nincs rá keret akkor sincs semmi.. lehet sétálni is... Én az igazi kihasználást ott értem a nõ részérõl amikor nagyon drága ajándékokat vesz valaki a nõnek és az el is fogadja azokat! Vagy vannak olyan nõk is akik kifejezetten elmondják mit szeretnének! Ez már kimeríti nálam a gusztustalanság és a kihasználás kategóriáját! Én egyetlen egy pasimtól sem kértem semmit. De a legtöbbje igen is nem s.arozott azzal, hogy õ fizessen egy éttermet, színházat, nyaralást..... De kiemelem, hogy EZEKET SOHA NEM ÉN KÉRTEM! Tõlük volt egy gesztus! Én beértem egy tábla csoki, vagy egy szál virággal, vagy éppen egy kellemes sétával is.
Ne vegyél neki semmit. Ne vidd el éttermekbe és egyéb drága helyekre, csak szimplán sétálgassatok parkokban, bár most jön a tél tehát ésszerûbb lenne valami kávézó/teázó de határozottan NE! --> inkább nálad/nála legyetek, dvd-zzetek, minden ami ingyen van. Egy idõ után úgyis kiderül. De valami oka csak van, hogy megkérdezted itt. :)
Ha fiú vagy, akkor onnan, h nem nézel ki jól.
Kérdezõ, fizethet a nõ is nyugodtan. Pont az ilyen gondolkodás miatt kényelmesednek el a nõk (vagy éppen ellenkezõleg, kényelmetlen nekik és lépnek). Nem értem mi ez a lovagisasság megjátszása. Ma cirka 3 millió ember él a létminimum alatt. És mégis mennyi a lovagias ember. Nem értem egy csóró minek játszik bárót? Tehát mindent fizetnek a nõknek, maguknak meg semmit, mert nem jut rá. A csajod meg pont a lehúzósak fajtájából való. Heti nyavalygás hogy ráköltsd a pénzed. Legalábbis ahogy elõadtad. Utána meg mész haverokkal sörözni és össze kll dobni a lóvét mert már nem maradt.
akkor tényleg hülye vagy :) hetente ajándékot venni teljesen felesleges. akkor inkább abból a pénzbõl szervezzetek valami jó programot, az örök emlék marad, az a felsõ vagy akármi amit mgveszel neki viszont 2 hónap múlva a szekrény mélyén végzi.
A kérdező hozzászólása: Hát én személy szerint SOHA az életben nem tudnám elnézni, hogy egy nõ fizessen, vagy beleadjon... Inkább nemmegyek sehova de nekem ilyen gondjaim eddig nincsenek :) Mindig kitudom fizetni, hát sajnálom ate helyzetedet, amikor elvitt a pasi és nemvolt pénze :D ez már azért szívás :D meg egy f...fej már neharagudj de ezt kell mondanom :D Amúgy nem úgy értem, hogy mindig amikor megyünk valahova kér valamit, csak egy héten egyszer mondja h teccik neki ez az, és nem mondja ki, de valahogy érezteti h vegyem meg :D És én még megis veszem :D Tiszta hülye vagyok :D
elsõ kettõre értettem, hogy el van tévedve :)
el vagytok kissé tévedve. a pénzre hajtó nõk nem egy éttermi vacsorára menek rá, hanem hogy a pasi tartsa el õket. szóval a cechet adott esetben simán kifizetik, hiszen a befektetés reményeik szerint megtérül (pénzre hajtó pasik stratégiája ugyanez). szóval tévúton jártok, ha azt hiszitek, ilyennel ki tudjátok õket a szûrni. a legbiztosabb: nincsen sem önálló egzisztenciája, sem jövedelme, és nem is igyekszik azon, hogy legyen. vagy abszolút nem tud arra a kérdésre válaszolni, hogy "mit szeretnél csinálni 5 év múlva?" vagy teljesen ködös, ábrándozás szintû "tervekkel" jön elõ. nem egy vacsorameghíváûs elfogadása a "pénzre hajtás", kivéve ha az illetõ konkrétan éhezik. egyébként behúzni pont az olyan kicsinyes embereket a legkönnyebb, akik azt hiszik, attól, hogy a pincér elõtt fillérezgetnek, ki mennyit fizessen, megkímélik magukat a kihasználós nõktõl/pasiktól. pedig dehogy :D
8:51-es válaszát elolvastam...mit ne mondjak, megdöbbentõ!!! Remélem nem volt 2. randi.:) Párom mesélte, hogy a volt barátnõje olyan volt, hogy apró megjegyzéseket tett, hogy mit szeretne. Például, hogy nincs egy ruhája se amit felvegyen egy elegánsabb helyre, és kicsikarta páromból, hogy vegyen neki egy méregdrága koktélruhát. Az ilyenekbõl lehet szerintem kikövetkeztetni, hogy kihasznál. Nem biztos, hogy csak a pénzedért van veled, mert attól még lehet, hogy szeret. Ha csak a pénzedért van veled, akkor mindent megvetet magának, kiharcolja, hogy elvidd a legdrágább helyekre, nyaralni és egy ft-ot se fizet. De más az, ha te ajánlod fel neki. Akkor szexel veled, ha megkapta amit szeretett volna, mondjuk egy drága óra után stb. Szerintem ezekbõl észrevehetõ, hogy csak a pénzedért van-e veled.
Milyen hülyeség, "ha nem nézel ki jól " ... Hát basszus ha csak ilyen barátnõket találtatok akkor én kérek elnézést! Minden nõnek más az ideálja, valaki az izmosat, más a mackósat és valaki a 40 kg - os srácokat kedveli... Azon gondolkozom , hogy amikor bármilyen kérdés felmerül, miért nem kérdezitek meg a barátnõtöket, mert mi semmit sem tudunk így válaszolni, magyarázat vagy akármi nélkül.
„vagy kifizetsz helyette egy színház jegyet az még nem a világvége és nem biztos hogy a pénzedet akarja a nõ! Ha meg nincs rá keret akkor sincs semmi.. lehet sétálni is...” De arra sincs ennyi erõvel garancia, hogy nem a pénzre hajt. Azért a negyedik randin nem lehet csak sétálni, mert gondolom a csaj már húzza a száját, hogy már megint csak séta. „De más az, ha te ajánlod fel neki. Akkor szexel veled, ha megkapta amit szeretett volna, mondjuk egy drága óra után stb.” Furcsa, hogy ezen az oldalon is lenézik és megvetik a prostikat, holott ez azért simán kimeríti a k.rvaság fogalmát. Rendben van. Vannak olyan férfiak, akik tele vannak pénzzel és azt hiszik, hogy ezzel meg lehet venni a nõket, de a nagy többség nem ilyen, így a csajok azért ne várják már el mindenkitõl, hogy vagyonokat áldozzon rá. Ha pedig én egy lóvés f*szi vagyok, akkor az a minimum, hogy a csaj akkor, annyi ideig, olyan pózban dug velem, ahogy akarom. Persze erre ott vannak a kis tiniribancok is, azokra meg nem kell sokat költeni. „a legbiztosabb: nincsen sem önálló egzisztenciája, sem jövedelme, és nem is igyekszik azon, hogy legyen.” Ez sem feltétlen 100%. Simán lehet valaki, akinek mondjuk van egy kisebb lakása, de tele van adóssággal és úgy gondolja, hogy jól jönne egy szerencsétlen, aki megkönnyítené az életét. Ez nemtõl független dolog. „Hát én személy szerint SOHA az életben nem tudnám elnézni, hogy egy nõ fizessen, vagy beleadjon...” Na ez a legnagyobb baj, a probléma forrása. Miért lennétek ti különbek, mert nõk vagytok. Az udvariasság és a lovagiasság kimerül abban, hogy az ember kinyitja az ajtót, vagy lesegíti a kabátotokat, de az, hogy mindig mindent fizessen, azért már egy kicsit sok. És a sokadik randi után jön a legyünk csak barátok én nem érzem a szikrát baromságok. Ma már nem az a nõ életpályája, hogy fiatalon hozzámenjen valakihez, szüljön pár gyereket, vezesse a háztatást, hiszen már dolgozhattok, lehet felelõsségteljes beosztásotok, így jó fizetést is kaphattok, akkor meg nem értem, hogy miért derogál, hogy kiperkáljátok a saját részeteket. Ha egy férfi pedig nem akarja eljátszani a fejõs tehén szerepét, akkor egybõl jön az, hogy ez mekkora egy f*szfej, aki ennyit sajnál a barátnõjétõl, holott lehet, hogy csak elege van már a sok lehúzós, pénzéhes ribancból és így akarja kiszûrni õket.

Szigeten vannak melegek? Hogyan lehet észrevenni őket?

Legjobb válasz: Mi tavaly voltunk, és nézegettük a térképet..láttam, hogy 'mirror club' (vagy valami ilyesmi), mondom hm, ez érdekes hely lehet, biztos ilyen torzítós tükrök vannak, stb.. : D Megkérdeztünk egy információs lányt, aki elmondta, hogy hol van és hozzátette, hogy 'mondjuk nem biztos, hogy ez jó nektek, ez ilyen meleg klub'. : D (A barátommal voltam.) Szóval ebbõl kiindulva igen, biztosan vannak, csak menj a megfelelõ helyre. : D

Mi tavaly voltunk, és nézegettük a térképet..láttam, hogy 'mirror club' (vagy valami ilyesmi), mondom hm, ez érdekes hely lehet, biztos ilyen torzítós tükrök vannak, stb.. : D Megkérdeztünk egy információs lányt, aki elmondta, hogy hol van és hozzátette, hogy 'mondjuk nem biztos, hogy ez jó nektek, ez ilyen meleg klub'. : D (A barátommal voltam.) Szóval ebbõl kiindulva igen, biztosan vannak, csak menj a megfelelõ helyre. : D
Igen, minden évben van ott egy LMBT sátor :) http://www.youtube.com/watch?v=s1mUT1DGi2M - íme egy tavalyi videó :)
Na, hogy értelmes választ is kapj: Én már többször voltam a Szigeten. Mindig csak napijegyet veszek, de rendszeresen ellátogatok a fesztiválra, mert szeretem. A Sziget Fesztiválon van a Magic Mirror sátor, erre gondol az egyik fönt hozzászóló illetõ, itt németül és angolul vannak filmek (tudom, mert a neten nézegetem a Sziget Programot), lehet, hogy ez azt jelenti, hogy elsõsorban ilyen nyelvûek? De nem biztos. A Szigeten amúgy is a legtöbb külföldi, ebbõl nem lehet kiindulni. Nem tudom, hogy most is van-e, de egy idõben volt Gay Marrige sátor is (vagy helyette??!!). Hogy hogy lehet õket észrevenni? Ha itt ruházatra vagy bármire gondolsz, akkor ez alapján sehogy. A Szigeten mindenki részeg, és bulizik. Ha látsz egy pasit parókában, aganccsal a fején, vagy sörös dobozokba "öltöztetve", netán rózsaszín hajjal, az semmit sem jelent, egyszerûen csak azt, hogy már pár napja kint vannak, és rájuk férne egy kis kijózanodás. Maximum arról veheted észre õket, ha vállalják, másról nem. Egyszer láttam a földön csókolózni két pasit. na, errõl veheted észre õket. Egy kérdés: ha vannak, akkor nem akarsz kimenni? mert ez elég butaság. Vagy magad is az vagy? Mert akkor meg meg fogod õket találni. Bár magyarokkal egyik esetben sem valószínû, hogy találkozol, inkább hollandok, angolok, franciák úgy általában a látogatók. Azért magyarok is vannak, csak nem olyan általános.
Ja, az értelmest nem sértésnek szántam, csak bizonytalannak tûnt egy-kettõ, persze voltak jók is.
Legyezik magukat! :-)
Állandóan kacsintgatnak.
Koncentrikus körök vannak rajtuk meg 1 kereszt is.Sõt láttam már olyat is ahol ezen ábrán számok is voltak.
Szigeten???

Hogy lehet észrevenni, ha valakinek mellrákja van?

Kb hány éves kortól lehetséges? És akkor is lehetséges, ha az illetőnek kicsi a melle?

Legjobb válasz: Bármikor kialakulhat, akár kicsi akár nagy a melled. És férfiaknál is elõfordul. Az önvizsgálatról olvashatsz ebben a cikkben: http://www.femina.hu/egeszseg/mellrak_onvizsgalat Ha találtál csomót a melledben, nem biztos, hogy rák. Lehet ciszta is, de lehet, hogy csak megduzzadtak a mirigyek. Így ne ijedj meg. De mindenképpen menj el orvoshoz.

Bármikor kialakulhat, akár kicsi akár nagy a melled. És férfiaknál is elõfordul. Az önvizsgálatról olvashatsz ebben a cikkben: http://www.femina.hu/egeszseg/mellrak_onvizsgalat Ha találtál csomót a melledben, nem biztos, hogy rák. Lehet ciszta is, de lehet, hogy csak megduzzadtak a mirigyek. Így ne ijedj meg. De mindenképpen menj el orvoshoz.
35 év alatt ritka, de elõfordulhat. Akkor is lehet, ha kicsi a melled és akkor is, ha fiú vagy. Észrevenni nem lehet, csak ha pl. csomót érzel a melledben. De még az se biztos, hogy rák, csak orvos tudja megmondani, tapintással ÉS gyanú esetén ultrahanggal vagy mammográfiával végzett vizsgálat után. Ha már vérzik a mell vagy folyik belõle valami, az már nagyon nagy baj - ez egy késõi tünet. Legbiztosabb, ha évente jársz nõgyógyászhoz, akkor nem történhet semmi gond.

Hogy lehet eszrevenni ha a kutyanak csendes tuzelese van? Milyen jelei vannak?

Mar egy csomot kerestem a neten,de olyan bovebb infot nem talaltam errol.Azert erdekel,mert attol tartok hogy a szukamnak az van,mert mostanaban kellene tuzeljen,de viszont kulso jelei nincsenek,nincs megduzzadva a nemiszerve,es nem verzik.De Sokat nyalogatja magat,es neha kis vilagos valadek jon belole,illetve nagyon erdklodik a kanom irant,a kicsi szukam,aki ivartalanitott meg folyton maszik rafele,es...ertitek:-))Meg eleg fura illata van,olyan eros szaga lett,es a vizelete is eros szagu.Ez lehet hogy csendes tuzeles?vagy lenne vmi baja?Ha csendes tuzeles,honnan tudjam majd mikor fogamzokepes?

Legjobb válasz: Pont ez a lényege, hogy mi nem vesszük észre. A többi kutya érzi a szagán, ha így viselkednek, ahogy leírtad, akkor az lehet az oka. Mivel nincsenek elõjelei, csak a fogamzóképes idõszakot látod a többi kutya viselkedésén.

Pont ez a lényege, hogy mi nem vesszük észre. A többi kutya érzi a szagán, ha így viselkednek, ahogy leírtad, akkor az lehet az oka. Mivel nincsenek elõjelei, csak a fogamzóképes idõszakot látod a többi kutya viselkedésén.
Igen akkor valóban erõsebb a szaguk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!